2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Cok sevindim canım büyük gün geldi demek :) Allah bir daha ayırmasın sizi insallah :)

Oglum her sabah bi panik yasatiyor bana. Uyaniyorum tuvalete gidiyorum. Bir muz yiyorum. Anca o zaman basliyor kimildanmaya. Tembel uykucu mu olacak acaba minik tavsanim :)

zor bir doğum olmuş ama çok şükür ikiniz de sağlıklı olarak süreci geçirmişsiniz..
Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...Hayırlı evlat olsun inşallah..
sezaryen olup da kolay geçti diyenler çoğaldıkça içime su serpiliyor...
Darısı bizim başımıza olsun..

Kızlar gunaydin. Masallah ne guzel mayis anneleri catir catir doguruyor. Tum dogumbyapanlari kutluyorum. Rabbim bebislerimizle birlikte guzel bir omur nasip etsin. Ben dun bayagi yuruyus yaptim. Gece saat 1.30 da farkli bir agri oldu. Yani adet sancisinin siddetlisiydi ilk basta biraz endiselendim ama sancim uzun surdugu icin ve periyodlar seklinde olmadigi icin yalanci kasilma olduguna karar verdim ama insan heyecanlaniyor yalanci bile olsa dogum hem korkutiyor hem de heyecanlandiriyor.

Kızlar gunaydin. Masallah ne guzel mayis anneleri catir catir doguruyor. Tum dogumbyapanlari kutluyorum. Rabbim bebislerimizle birlikte guzel bir omur nasip etsin. Ben dun bayagi yuruyus yaptim. Gece saat 1.30 da farkli bir agri oldu. Yani adet sancisinin siddetlisiydi ilk basta biraz endiselendim ama sancim uzun surdugu icin ve periyodlar seklinde olmadigi icin yalanci kasilma olduguna karar verdim ama insan heyecanlaniyor yalanci bile olsa dogum hem korkutiyor hem de heyecanlandiriyor.

Kizlar kizim kucuk dogdu 2290gr sutumde hemn olmadi şimdi de anlamiyoeum varmi yokmu mamada veriyorum d3vamli wmziriyorum saatte bi 20dk ama sutum varmi yokmu anlayamiyorum ilk acemilik zor

Oglum her sabah bi panik yasatiyor bana. Uyaniyorum tuvalete gidiyorum. Bir muz yiyorum. Anca o zaman basliyor kimildanmaya. Tembel uykucu mu olacak acaba minik tavsanim :)
Benimkide oyle deli ediyor beni dun nstde bisefer bile hareket etmedi doktor ikinciye yolladi cikolata yedim oyle kimildadi mesela suan gene ayni babasina cekmis diye dusunuyorum ben babasida cok sakin gevsek biri cunku:)

Benimkide oyle deli ediyor beni dun nstde bisefer bile hareket etmedi doktor ikinciye yolladi cikolata yedim oyle kimildadi mesela suan gene ayni babasina cekmis diye dusunuyorum ben babasida cok sakin gevsek biri cunku:)
Yaa benmde nst de sus pus oluyor babasi kilikliii:) ilgi alaka sevmiyor sipam:) ckiyorm tam, basliyor firildak gbi donmeye... Galiba kis kis guluyor bize :)

Canım sen hem normal hem sezeryan olmuş kadar cekmişsin ama maşallah çok pozitif yazmışsın, hepimiz hayırlı doğumlar diliyoruz seninki de demekki böyle hayirliymis bol sütlü sağlıklı günler...

Kizlar kizim kucuk dogdu 2290gr sutumde hemn olmadi şimdi de anlamiyoeum varmi yokmu mamada veriyorum d3vamli wmziriyorum saatte bi 20dk ama sutum varmi yokmu anlayamiyorum ilk acemilik zor
Sutunu sagarak anlaman gerekiyor. Bence tedbir al ve sagip bak.

Yaa benmde nst de sus pus oluyor babasi kilikliii:) ilgi alaka sevmiyor sipam:) ckiyorm tam, basliyor firildak gbi donmeye... Galiba kis kis guluyor bize :)
Dun oyle telaslandirdiki bizi esim doktora diyoki daha erkene alalim sezeryani garibim ben dogurana kadar dokuz dogurucak gece on iki gectimi sukadar kaldi diyor.surekli iste mesaj atiyr hareket varmi diye.bende bunaldim artk sorulardan arayip insanlarin dogurdunmu nasil oldun nekadar kaldi hastaligin gectimi laflarindan.dogmadan sebek etti beni sipam♡ bi dogsun gorucek gununu totosunu isiricam onun

Maşallah annesi sürecinde hızlı ilerlemiş. İnş bir sıkıntı olmadan kızınla çıkarsınız hastaneden sütün emdikçe artarmış cnm, sarılığı artmasın diye güzel beslenmesi lazım o yüzden mama ver tabi sonra düzene girer zaten

Maşallah ya, seninki nerdeyse tam zamanında gelmiş, darısı bizim başımıza...

Zorlu bi surec olmus ama cok sukur bebegini kucagina almissn. Allah anali babali buyutsun. Salih ewlat olsn insallh. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…