- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi endless love
-
- #54.381
Cok sevindim canım büyük gün geldi demek :) Allah bir daha ayırmasın sizi insallah :)Kızlar benim için de büyük gün geldi bin şükür yarın inşallah RAbbimden bir mani gelmezse oğlumla kavuşuyoruz taburcu oluyor minik kuzum .Çok heyecanlıyım mutluyum doğumda bile hissetmediğim duygular içindeyim . Bu arada doğumyapan anneleri tebrik ediyorum bekleyenler de hayırla kurtulursunuz inşallah
Yaptın mı canım.dogum nasilsinSu an hastanedeyim. Sancilarim beş dk bir. Açılma 3 cm. Dua edin bana kızlar. Sagsalim kolay bir doğum olur inşallah.
İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Merhaba arkadaşlar bende bugun 4 te doğumumu yaptım kucağımıza aldık çok şükür benim doğumum çok kolay gectı hiç panik yapmadım çok rahattım ki bende panık atak var. Epidral ve spınal oldum. Hemen uyuştum 30 dakikada amlythaneden ben ve oğlum çıktık.yalnız benim Doğum sonrası çok agrım oldu acı eşiğim düşük biraZ.gecenlerde arkadasım doğumyaptı onun hiç agrısu olmadı kişiye göre degısıyor demekki.şimdi hastane de bol bol yürüyorum.sütümde hemen geldi çok şükür.allah isteyen herkese bu duyguyu tattrsın inşallah. Gerçekten mucizeymiş
Benimkide oyle deli ediyor beni dun nstde bisefer bile hareket etmedi doktor ikinciye yolladi cikolata yedim oyle kimildadi mesela suan gene ayni babasina cekmis diye dusunuyorum ben babasida cok sakin gevsek biri cunku:)Oglum her sabah bi panik yasatiyor bana. Uyaniyorum tuvalete gidiyorum. Bir muz yiyorum. Anca o zaman basliyor kimildanmaya. Tembel uykucu mu olacak acaba minik tavsanim :)
Benimkide oyle deli ediyor beni dun nstde bisefer bile hareket etmedi doktor ikinciye yolladi cikolata yedim oyle kimildadi mesela suan gene ayni babasina cekmis diye dusunuyorum ben babasida cok sakin gevsek biri cunku:)
Yaa benmde nst de sus pus oluyor babasi kilikliii:) ilgi alaka sevmiyor sipam:) ckiyorm tam, basliyor firildak gbi donmeye... Galiba kis kis guluyor bize :)Benimkide oyle deli ediyor beni dun nstde bisefer bile hareket etmedi doktor ikinciye yolladi cikolata yedim oyle kimildadi mesela suan gene ayni babasina cekmis diye dusunuyorum ben babasida cok sakin gevsek biri cunku:)
İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
Sutunu sagarak anlaman gerekiyor. Bence tedbir al ve sagip bak.Kizlar kizim kucuk dogdu 2290gr sutumde hemn olmadi şimdi de anlamiyoeum varmi yokmu mamada veriyorum d3vamli wmziriyorum saatte bi 20dk ama sutum varmi yokmu anlayamiyorum ilk acemilik zor
Dun oyle telaslandirdiki bizi esim doktora diyoki daha erkene alalim sezeryani garibim ben dogurana kadar dokuz dogurucak gece on iki gectimi sukadar kaldi diyor.surekli iste mesaj atiyr hareket varmi diye.bende bunaldim artk sorulardan arayip insanlarin dogurdunmu nasil oldun nekadar kaldi hastaligin gectimi laflarindan.dogmadan sebek etti beni sipam♡ bi dogsun gorucek gununu totosunu isiricam onunYaa benmde nst de sus pus oluyor babasi kilikliii:) ilgi alaka sevmiyor sipam:) ckiyorm tam, basliyor firildak gbi donmeye... Galiba kis kis guluyor bize :)
Maşallah annesi sürecinde hızlı ilerlemiş. İnş bir sıkıntı olmadan kızınla çıkarsınız hastanedenevet cnm kizim. :) normal dogum yaptim.cnm.hemde kendi sancimla :) evde sncilarim. enson 3 dk da bir e inince geldim.hastaneye 5 cm acikligim.varmis.cati.muayanesi yaparken hem.suyum hem nisanimda geldi.yaklasik 1.5 saat.icinde acikligim 10 cm.oldu ve sukur dogurdum :) az bi kesigim var ama benim.kiz yirtmis epey ondan epey bir dikisim var.birde kizima sutum yetmiykr az geliyorsarilik var artarsa yatis veririz dedilrr dua edin kizlar .kizimla cikayim eve.mama ya da basladim bu arada
Teşekkürler. Dün öğlen 1 civarında epiduralli normal doğum yaptım. Neredeyse hiç dikisim yok. Ama epidural iğnesinden sonra sırtim çok ağrıdı. Hala da ağrıyor. Şiddetli sancılarım 11e doğru başladı. 11de Epidural yapıldı. 12 de ağrıları tekrar hissettim ama doğum başlamıştı. 40 dakikada doğdu şükür.
Şu an hastanedeyiz bugün cikacagiz inşallah.
Allah hepinizi kurtarsin. Sağlıkla kucaginiza alın inşallah yavrularinizi.
Zorlu bi surec olmus ama cok sukur bebegini kucagina almissn. Allah anali babali buyutsun. Salih ewlat olsn insallh. :)İyi akşamlar annelersalı günü 38+4 de ben de anne oldum çok şükür, Doğum hikayem farklı , kısaca paylaşayım. son 2 haftadır tansiyonlarım yükselmeye başlamıştı. Tuzsuz diyet, hareket kısıtlılığı vb ile kontrol altında tutuyorduk . ancak pazartesi günü ne yapsam düşmedi. Ben riskli durumlar olduğundan dolayı hep epidural sezaryen olacağımı düşünürdüm ama işler farklı gelişti. Çatı muayenem iyi olduğu ve kemik yapım , bebeğin uyumu iyi olduğu için suni sancı ile normal Doğum olabileceğini öğrendim, kabul ettim hatta normal olabilme fikri hoşuma gitti. Toplamda 17 saat suni sancı çektikten sonra fiziksel olarak herşeyin uygun olmasına rağmen açılma olmadı ve kasılmalar o kadar şiddetlenmişti ki acil genel anestezi ile sezaryane alındım, epidural anestezi bekleme süresi dahi göze alınamadı. Kısacası hem 17 saat suni sancı ile normal doğumu hem de genel anestezi ile sezaryeni görmüş oldum. Hep yazıyordum herşeyin hayırlısı diye , hiç aklımda olmayan şekilde Doğum yaptım . Allah'a şükür kızım da ben de iyiyiz şimdi. Sadece sütümüz gelmedi onu bekliyoruz, o da gelir artık inşallah. Anne olmamı nasip ettiği için Rabbime ne kasar şükretsem azdır, bebek dediğimiz bu nimetin nasıl şükretsek azdır, Allah'ım korusun onları. Ben de hep merak ederdim Doğum sancısı nasıl birşey diye, benim ki suni sancı olduğu için belki daha farklıdır ama ilk başlarda karnım gaz olmuş gibi sancı vardı, sonra ishal olmuşum gibi biraz daha yaygın oldu, sonra adet sancısı gibi kasıklar başladı ama 14 saatten sonraki 3 saat çok daha farklıydı , aynı anda hem karın hem kasıklar hem bel kasılmaya başladı ve şiddetli bulantı eklendi. Kasılmalara dayandım ama son bir saatteki bulantı beni çok zorladı, o saatten sonra zaten genel anestezi ile sezaryena alındım ,Allah'a şükür ikimizde iyiyiz şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?