2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Kizlar kizim kucuk dogdu 2290gr sutumde hemn olmadi şimdi de anlamiyoeum varmi yokmu mamada veriyorum d3vamli wmziriyorum saatte bi 20dk ama sutum varmi yokmu anlayamiyorum ilk acemilik zor
ucunu sikinca süt geliyor mu? Bebegim 3 gün icinde 200 gr verdi sirf ben inat edipte emzirmek istedigim icin mama falan cok yesin istemiyodum alismasin diye. Kan sekeri düsüyor yavrumun hali kalmiyor. Simdi gögsümü sagipta veriyorum kendine biraz geldi bugün cok sükür. Bence risk alma

şimdiden hayırlı doğumlar canım benimm

mesajını görüp duygulandım valla

Benimki daha anne karninda

Doğum yapan tüm güzel anneler, hepinizi tek tek kutluyorum. Sağlıkla, mutlulukla büyüsün minnoşlar...
Bizim de bugün kontrolümüz vardı... doktorum nst sonucu ile ilgili pek bi yorum yapmadı açıkçası, yolunda görünüyor herşey dedi...
26 Mayıs Doğum için netleşen tarihimiz.. heyecan giderek artıyor yani... haftaya cuma yine kontrol var ve sonrasında direk Doğuma gelirsin dedi Beklemedeyiz...

Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Az önceDüzenleŞikayet EtFavorilere Ekle
+ Çoklu AlıntıCevapla

kizlar dua edin bebegime az sutum geliyordu mama ya basladik dun.ama sariligimiz sinirda su an.hastaneden cikis almistik ama acile kan vermemiz gerekiyordu.verdik sariligimiz sinirda cikti simdi 6saat gozlem altinda kalicaz.kizim uyuyor mememi de almiyor zaten bir tanesi yara.oldu kanadi hep ona geldi sut diye en cok o tarafi emmisti.el mecbur mamayi kasikla veriyordum ama kizima damar yoli actiktan sonra (( dayadim biberonu

Benm bebekte ilk bir hafta oyleydi kolununkaldrmaya takati yoktu benm memeyi tutana kadar kasikla verdk mamayi biberona hemen alisio cunku. Eziyet oluo ama kasiga alismioolar en azindan simdi memeyi sewio kasigi hic sewmio. Meme de iki gundr tukanmis agridan uyuyamiyorm bi tanesinin bir kenari beze olmus onunla ugrasiyorm iki gundr ben de

Maşallah ne güzel bir doğum hikaye var, darısı bizlere insallah, ilk gebelik miydi?

Hayırlı olsun, gözünaydın Allah analı babalı büyütsün..

Kizlar size bir sey soracağım. Benim akintilarim oluyordu ama bugun yogun sumuksu boyle bali gibi ama yari seffaf sari seyler geliyor boyle parca parca. Acaba bu nisan mi? Kanli olmadigi icin nisan olmayadabilir ama ilk kez boyle bir sey geldi

Ben dedim kasikla yada siringayla verelim ama yok bizimkiler dedi biberon.. ugrasmak istemediler heralde

Gecmis olsun canim insallah cabuk toparlanir bebislerimiz..bizde biberon verdik artik memeyi verdigimde agzini eksitiyor ((

Yaa.masaallah suphanallah canimm cok sevindimm. Rabbm yavruna hayrli ömürler versin insaallahh. Bi tesellim.sendn sende gttinn hehe olsinn cok şükür:)))) bende en gec sali kavusacagm insaallah . mis kokulunu op yerime

Günaydın kızlar yazamadım dün hem ağrım vardı hem de hastaneye gelen çoktu. Bebişlerim de ben de iyiyiz çok şükür. Bebişlerin ikisi de 2,5 kilo doğdular. Çocuk doktoru takip için küveze aldı sanırım inşallah sadece bir kaç gün için. Bugün daha detaylı öğreneceğiz durumlarını. Spinal sezeryan oldum bebeklerin doğum anını gördüm onlara ilk öpücüklerini verdim öyle gönderdim. Allah her isteyene nasip etsin inşallah. Darısı doğum yapacak arkadaşların başına.

Maşallahhh canım gözün aydın canım

Canımm tebrik ederim, maşallah artık sıra bize geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…