2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
Yaa.masaallah suphanallah canimm cok sevindimm. Rabbm yavruna hayrli ömürler versin insaallahh. Bi tesellim.sendn sende gttinn hehe olsinn cok şükür:)))) bende en gec sali kavusacagm insaallah . mis kokulunu op yerime
Amiiim canim cook saol operimm tabikide icime ceke ceke raabbim tez zamanda sanada yasatsin insallah.. ben evimi bile toplamadan ciktm bi an once gdiym kizimi goriym nasil olsa geri gelirim dedim hersyden habersiz gidis o gidis.. hep hayalimde esimle bir doguma giricem diye dusunce vardi ama okdr hizli gelistiki hersey beni ameliyata aldilar onuda eve hastane cantasini almaya yolladilar nasip boyleymis cok sukur kavustkk bal kziimla rabbim berkeze tattirsn her kadina hayirlisindan yasatsin bu anlari insallah :))

Garmastan pomadi yara icin tavsiye ederim
Gecmis olsun

cok sevindim canim. Hayirli olsun

Kızlar günaydın, ben normalde haziran başı annesi adayı idim ama sanırım tahmin ettiğim gibi mayıs annesi olacağım, şöyle ki dün 37+0 da yani 38.haftada calisamaz raporu almak için muayene olunca nstde sancım gözüktü, doktor yine nst istedi ki onda da sancım çıktı (ama 40in üzeri sancım yok 20-40 aralığı dalgalı bir sancı grafigim vardi), şimdi sorum şu tecrübeli anneler benim hareketleriME dikkat mi etmem lazım yoksa yürüyüş falanla bebegin iyice kanala inip açılmam olsun diye mi uğraşmam lazim

masallah cnm Allah anali babali büyütsün insallah cok sevindim :))) ins bi an öncede kucagina alirsin bool bol sarilip öpersin onlari

Ayy masallah sen de mi doğurdun canım hayırla büyüt maşallah kiloları da iyi annesi

amin canim insallah ..bende 7 sene bekledim cok sukur nasib etti Rabbim isteyen herkese tattirsin insallah bu guzel duyguyu

Kızlar bebekten dolayı giremiyorum buraya herkes iyidir insallah Dogum edenlerin hayırlı olsun bebekleri bekleyenlerde bir an önce kavuşur insallah bizim bebek hiç uyumuyo gaz sancısı var ne gecem belli ne gündüzüm tecrübeli anneler yardım edin rezene çayını denedim bide zinco diye bitkisel bi damla var oda faydasız tavsiyelerinizi bekliyorum bugun 21. Günümüz

canim gozun aydin cok sukur saglikla kavusmussun meleklerine hayirli olsun

Merhaba bende haziran annesi olucam inş siZleride takip ediyorum anne olanları tebrik ederim bekleyenlere de hayırlı dogumlar.,,
Mama kaşığı öneriniz nedir sütü kaşıkla vermek Zorunda kalırsam
Bir de hastane cantasında gerekenlerle ilgili tavsiyeniz var mı?1 gecelik 1 pijama yettimi?lohusa kilodumu giydiniz?bebek için kac hastane cıkısı olmalı? Vs

Ben 2 pijama koydum normal kilot koymustum cok dar oldu hepsi kendimi heralde dogumdan sonra manken gibi olcam sandim kendine gepgenis pijamalar koy genis kilotlar ben havlu koymustum dis fircasi vs ama dus falan aldirtmadilar ben ertesi gün hemen ciktim. Bebegede bir hastane cikisi koymustum ama onada gerek kalmadi cünkü hastanemiz bizi giydirmisti onlarla ciktik :)

bizde 1 gun kalacakmisiz ama onlem amacli fazla koydum herseyi
kendim icin
3 takim pijama
yelek ic camasiri corap
orkid terlik
gogus pedi ve gogus kremi
birde altima sermek icin bebegin alt degistirme bezinden koydum 3 tane
bebek icin
1 tulum takim
2 tane 5 li alt ust takim
3 zibin
agiz mendili corap
13 bebek bezi
biberon,emzik,bebek mamasi
1 kalin battaniye 2 tane ince battaniye
birde puset
coguna gerek olmayacak sanirim ama bulundurayim yinede :)

sab siplex,,nurse hurvey bu markalari da mutlaka dene istersen memnun olan cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…