• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    372
canım bence biranonce doktor belirle.ben 3 farklı doktora gittim farklı nedenler ıçın.enn son 3. de karar kıldım.bana 3 hafta sonra yanı 11 hafta gel dedıler.ama bence 11. haftayı bekleme sen
Sağolasın canım. Doktor belliydi esasında ama bu ilk gittiğime de çok iyi dediler lakin ben isinamadim ona. O yüzden Kürkçü dukkanina donucem:) sağolasın allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah.

Kızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)

Biran önce doktorunu belirlesen iyi olur.. Sonra bir sıkıntı yoksa insallah ayda bir kontrole gidiliyor. Ama mesela benim ki kalp atışlarını duymak için 2 hafta sonra cağırdı. Ayrıca o gün kan testlerini de isterim dedi. sonra sonucunu konuşuruz. yani hep irtibat halinde olunuyor.

Bende henüz kalp atışını duymayanlardanım canım allah kosmet ederse cumartesi duyucam ama bendede hiç bir belirti yokk ve içimde ne olup bıtıyor cok merak ediyorum ilk defa bı haftasonu hemen gecsın de sonrakı hafta sonu gelsın dıe dua ettım :KK48:kaldı 5 günbide hamıle kaldıgımdan bu yana 1 kilo almısım kızlar bole giderse bilmem kaç kilo alırım tek belirtim biraz iştahım acıldı:dua::anneadayı::KK200:umarım herşey yolundadır

Hadi bakalım insallah duyar ve rahat ederiz :) Bende bilmiyorum ama geçen belirti verdi şükür. Bir anda halsiz hissettim uzandım sonra baktım ayaklarım üşüyor. Giyindim örtündüm ama ısınamadım bir türlü. tansiyonuma baktım 9/5. Hemen doktoru aradım. Bu haftada normal. Kalp atışları başlıyor ondan düşebilir dedi. Tamam dedim belirti belirtidir:)) hamdolsun...

Ben varıııııım :KK66: bende bugün 7 oldum... Benimde kontrolüm hmn hmn seninle aynı günler... İnşallah duyacağız cnm bizde...hepimiz o pıt pıtları duyunca Mutlu olacagız... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla inşallah :KK66:

İnşallah canım.. Sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirelim inşallah. Sonrasında da sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun yavruları
dua.gif

Kızlar selamlar. İlk gebelik olunca müthiş tecrübesiz bir haldeyim. En son 6. Hafta dolduğunda kalp atışlarını gördük. Dr şu zaman gel demedi, hem Dr degistiricem zaten. Ama ne zaman gitmem gerek ki doktora bir daha? Ne yazsam cevap vermiyorsunuz buna dönün yahu:)
Ben tam 6. Hafta da Dr gitmiştim ama geç döllenme olduğu için kalp atışlarını duyamamıştım 5 ekim Çarşamba gidicem çok heyecanlıyım 7+6 oluyorum ve artık duymayı umut ediyorum. Dr çok önemli benim Dr inanılmaz pozitif bir kadın espirili her gittiğim de çok rahat ediyorum. Umarım Sende kafana yatan iyi bir Dr bulursun.

Ben de çarşamba günü için yeni doktoruma randevu oldum. Birkaç arkadaşımı doğurttuğu için güvenerek gideceğim. Ancak bayağı yoğun bir doktor, zor randevu buldum:halay: Ben de henüz kalp atışlarını duymayanlardanım. Çarşamba günü 6+6 oluyorum ve inşallah görürüz ya da duyarız da içimiz rahat eder:KK200: Bende de pek belirti yok, iki hafta öncesine kadar kasık ağrıları vs. vardı ama buaralar iyiyim çok şükür. Arada göz kararmaları olsa da hamd olsun diyorum. Herkese sağlıklı gebelikler ve bebişlerimize de bol kalp atışlı günler olsun:KK200:
Öptüm tüm mayıs annelerini:KK36:

Ben de çarşamba günü için yeni doktoruma randevu oldum. Birkaç arkadaşımı doğurttuğu için güvenerek gideceğim. Ancak bayağı yoğun bir doktor, zor randevu buldum:halay: Ben de henüz kalp atışlarını duymayanlardanım. Çarşamba günü 6+6 oluyorum ve inşallah görürüz ya da duyarız da içimiz rahat eder:KK200: Bende de pek belirti yok, iki hafta öncesine kadar kasık ağrıları vs. vardı ama buaralar iyiyim çok şükür. Arada göz kararmaları olsa da hamd olsun diyorum. Herkese sağlıklı gebelikler ve bebişlerimize de bol kalp atışlı günler olsun:KK200:
Öptüm tüm mayıs annelerini:KK36:
Sende bendensin inş Çarşamba günü duyarız ve hayırlı haberler alırız allahım hepimizin bebişlerini korusun

Merhaba arkadaşlar,
Allah nasip ederse bende mayıs annesi olaağım.
Bu haftasonu doktordaydık. 5 haftalık hamileyim.
Bu 2. Hamileliğim bu arada.
Hepinize hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim allahtan.

Hoşgeldin aramıza, amin inşalllah. Bol bol birbirimize de dualar edelim:anneadayı:

Merhaba arkadaşlar,
Allah nasip ederse bende mayıs annesi olaağım.
Bu haftasonu doktordaydık. 5 haftalık hamileyim.
Bu 2. Hamileliğim bu arada.
Hepinize hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almanızı dilerim allahtan.
Tahmini dogumumuz aynı büyük ihtimal sat ta aynı:KK48:

Canim normal o bendede oluyo uzun sure dik oturunca yada uzanirken gerilince yani bacaklarimi karnima dogru cekmeyip dumduz yatinca bi gerginlik oluyo bebegin oldgu yerde bide buyuyo zaten hizla :)
Valla canım hiç lekenmem kanamam olmadı hamile kalalı beri sadece akıntım var krem beyaz karışık.drda gitmedim ilgili degil başka dr buldum özelde pnunda boş randevusu yok bi iki tane randevu saati var oda eşime uymuyor çalışma saatlerine haftaya kaldı ö yüzden birde iyice büyüsün rahat göreyim kalbini falan istiyorum artık görmeden dönünce üzülüyorum

Back
X