- 8 Ağustos 2015
- 1.062
- 2.229
- 133
- Konu Sahibi endless love
-
- #6.621
Ben ishal oldum 4 gun kadar sonra iyi oldum ama acayip kötü nasıl gecicek bilemedim eger daha uzun surseydi doktora gidecektim gecti allaha şükür cok halsiz kaliyordum ayakata duramiyordumgünaydın kızlar.hayırlı güzel bir hafta olur inşallah hepimize.ishal problemi yaşıyan varmı arkadaşlar.bıde mügde bulantınız ve halsizliğiniz günün hangi saatınde yoğunlaşıyor.benım akşam 5 den sonra dermanım kalmıyor.miğdem bulanıyo çok.başım dönüyo.ıshal oluyorum.sizlerin nasıl?
Canım ne kadar üzüldüm bilemezsinHepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı
Acını okadar iyi anlıyorum Kı, bende tüp bebek ile hamile kalmıştım ilk seferde tuttu çok mutluydum 7.haftada kalp atışını duydum,10.haftada Dr kontrolünde kalp atışını duymadık resmen yıkıldım... Kürtaj oldum büyüktü çünkü... Drum miyomun var alalım Dedi 1 ay sonra acık ameliyat sezeryan ile miyomlarımdan kurtuldum..drum dediki 6 ay çocuk düşünme ilişki serbest ama bekleme Dedi... Tam dondurulmuşlarımı acaba alsam mı Kı bu ay diye düşünürken inan bayram sonrası gebe olduğumu ögrendim...annem zorla kan testi yaptırdı ve sonuç pozitif tı... Düşün aynı yıl 2.gebeliğim ve normal yoldan... Hala inanamıyorum,azıcık Dr fobim var doğal olarak... Şükür ediyorum dua ediyorum demekki hayırlısı buymuş diyorum normalde dogum yapmış olacaktım düşün bu ay...Hepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı
Şükür canım iyiyiz .mide bulantısı baş Dönmesi var biraZGünaydın canım iş güç koşturmaca pazartesi modu sen nasılsın bebiş nasıl?
Canım çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun.Yaradana güç hiç bişey yok o ol desin yeter ki.Duadan vazgecme umidimide kaybetmeHepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı
Canım bulantım var biraz grip varSogoll tatlim sana da gunaydin ben bugun iyiyim cok sukur sen nasilsin
Canım sabret iki gün daha biliyorum zor ama yer gök dua ileHerşey güzel bebek güzel gelişmiş ama kalp atışı yok dedi 8 haftalık her ihtimale karşı 2 gün sonra tekrar gel dedi
Canım ben bebeğinin kalbinin atacağına inanıyorum, bunu sen iyi hisset diye söylemiyorum sanki 2 gün sonra duyacakmışsın gibi geliyor. Belki gec döllenmedir.Hepinize tek tek çok teşekkür ederim benim icin umutlar bitti normal yolla olmuyo zaten bi tek şansım tüp bebekti oda olmadı
Sıcak su torbasını fazla kullanma özellikle karnından uzak tutSaol canım sıcak su torbasıyla yatıyorum simdi
Evet canm özele gidiyorum sen ?Canım sen özele mi gidiyorsun acaba
Hg canımm aramızamayıs anneleri artıyor ne güzel hamilelik takvimini hesaptan kişisel bilgilerinden yapıcaksn canım :)
Vala bnim canım çektiğini yiyorum kaç kere neskafe içtimKİZLAR bugun canim aşırı hamburger istiyo ...kola cay neskafe falan içmiyorum ama...hamburger reklamını görünce cok istedim 7+6 yiz..yesem bisi olur mu ya
Öle mi saol canım ayaklarıma koydum bende kötüyüm devam ediyo hala karın agrısı ishalSıcak su torbasını fazla kullanma özellikle karnından uzak tut
Canım 2. Gittigim doktor bekleminin bi anlamı yok sabah ac karnına gel alalım dedi ama normal doktoruma gidicem cok güzel gelişmişti herşeyini gördük kafasını felan ne bilim garip duygular icerisindeyimCanım ben bebeğinin kalbinin atacağına inanıyorum, bunu sen iyi hisset diye söylemiyorum sanki 2 gün sonra duyacakmışsın gibi geliyor. Belki gec döllenmedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?