- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.101
Canım inşallah tez zamanda ayrı eve çıkarsınız seni çok iyi anlıyorum benim kv evi çok yakın biz hiç 2 kişi kalamamisiz onu anladım birde çok meraklıdır benimki herşeyi bilsin ister .ne kadar dünya iyisi olursa olsun olmuyor .inşallah cnm bebeginizle üçünüz evinize çıkarsınız canım.kizlar rica etsem dua edermisiniz esim maddi olarak toparlansinda evleriayiralim. her ne kadar kv melek gibide olsa olmuyormuss yeni yeni tanimaya basladim.
Pişik ve mukus dışında hepsi var bizde de mi alerji varaynen canim 33+3te dogduk biz 5 martta :) kilo alimi azdi ve mukuslu kakasi vsrdi canim. Drlar sut alerjisi olabilir demisti. Ben dr alerji uzmaninagittim kandan baktilar. Sukur ji dusuk duzeyde alerjisi. Yavastan acicaz diyeti bakalim nasil olcak.
Sadece mukusu pek onemsemiyorlar canim. Gecmeyen pisik, vucutta dokuntu kizariklik, kilo alamama, kaslarin arasinda kabuklanma, karin gurultusu,uykuya dalamama vs den birileri eklenirse daha cok supheleniyorlar alerjiden
Arkadaşlar bayram alışverişi yaptınız mı bebelere ya hem ucuz hem çok secenek var dayanamayıp çok şey alıyorum yıpranmadan küçülüyor napacaz bu halleri
Civil var çok uygun geliyo bana bilmiyom netten çok alıyorum da yola çıkacağız diye alamadım bu kez .16 tl tulum falan aldım.ay inşallah hava sıcak olur da kısacık donlar aldım ona o bacakları bol bol ısırırım:)Ben tütülü bi takım almıştım sarı renk. Diğer aldığım turunculu takımla attım makinaya 40 derecede. O turunculu takım boyamış her şeyi. Bayramlıksız kaldı kızım. Ne yapalım yenilerine sağlık
Nereden alıyorsun canım kıyafet, internetten mi, hem ucuz hem seçenek var dedin de, ben de almak istiyorum bir sürü bişey
Olmaz mı canım koly değil. Rabbim yardım etsin. İnşallah tez zamanda ayrı eve çıkarsınızkizlar rica etsem dua edermisiniz esim maddi olarak toparlansinda evleriayiralim. her ne kadar kv melek gibide olsa olmuyormuss yeni yeni tanimaya basladim.
Ben muslin örtü ile kurutuyorum onunla kulağını da temizliyorum örtüyle içini temizlemiyorumKızlar bebislerin kulağını nasıl temizliyorsunuz kulak çubuğu kullanmayın dedi doktor .birde benim oğluşum göz kapakları kizariyor nedense sütünden sürdüm şimdi. bugün ilk defa oğlumu yalnız yikadim kolay oldu korkulcak birşey yokmuş.hiç aglamadi oğlum.
bende geçen yine aldım böyle fırfırlı elbise lcw gördüm renkli çok hoşuma gitti aldım. Her dışarı çıktığımda hep ona alıyorum. Doğumdan sonra daha kendime hiçbirşey almadım birkaç tişört dışındaArkadaşlar bayram alışverişi yaptınız mı bebelere ya hem ucuz hem çok secenek var dayanamayıp çok şey alıyorum yıpranmadan küçülüyor napacaz bu halleri
Amin insanın annesinin yerini kimse tutmuyor. Valla değerini bil canım annelik kolay değilKızlar anneciğim gitti içim bir buruk. Ne rahatmisim ve ne alışmışımAllah başımızdan eksik etmesin onları
Amin, canım annemin değerini anne olunca anladım.Kızlar anneciğim gitti içim bir buruk. Ne rahatmisim ve ne alışmışımAllah başımızdan eksik etmesin onları
Allah ne istiyorsan gönlüne göre versin hakkında hayırlısını nasip etsin canım.kizlar rica etsem dua edermisiniz esim maddi olarak toparlansinda evleriayiralim. her ne kadar kv melek gibide olsa olmuyormuss yeni yeni tanimaya basladim.
Ben kendi me baya bişi aldım hiç bişi olmuyo ki bana evlilik yüzünü bile yeniledikBen muslin örtü ile kurutuyorum onunla kulağını da temizliyorum örtüyle içini temizlemiyorum
bende geçen yine aldım böyle fırfırlı elbise lcw gördüm renkli çok hoşuma gitti aldım. Her dışarı çıktığımda hep ona alıyorum. Doğumdan sonra daha kendime hiçbirşey almadım birkaç tişört dışında
Aynen canım aynen. Evlat sevgisi ve anne fedakarlığı bambaşka imiş.Amin, canım annemin değerini anne olunca anladım.
Cnm biz kısmetten mı ne erken doğurdukaynen canim 33+3te dogduk biz 5 martta :) kilo alimi azdi ve mukuslu kakasi vsrdi canim. Drlar sut alerjisi olabilir demisti. Ben dr alerji uzmaninagittim kandan baktilar. Sukur ji dusuk duzeyde alerjisi. Yavastan acicaz diyeti bakalim nasil olcak.
Sadece mukusu pek onemsemiyorlar canim. Gecmeyen pisik, vucutta dokuntu kizariklik, kilo alamama, kaslarin arasinda kabuklanma, karin gurultusu,uykuya dalamama vs den birileri eklenirse daha cok supheleniyorlar alerjiden
Cnm biz kısmetten mı ne erken doğurdukaynen canim 33+3te dogduk biz 5 martta :) kilo alimi azdi ve mukuslu kakasi vsrdi canim. Drlar sut alerjisi olabilir demisti. Ben dr alerji uzmaninagittim kandan baktilar. Sukur ji dusuk duzeyde alerjisi. Yavastan acicaz diyeti bakalim nasil olcak.
Kızlar lohusa sendromnuzu ustunzden atabildnz mi?bgn bi kız geldı oğlumu sevmeye o an hayal ettm acaba kız arkadaşı oluck mı bnmle tanıştrmaya getrnce ne heyacnlanrm die bi ağladm sormaın..tabi bnmkı 15gun küvözdede kalınca lohusalığı ballı katmerlı yaşadm ama hala deli gbı duygusalım..bebekleri hasta görünce artk kalbıme bıcak saplanıo inşallah Allah kımseye ewlat acısı vermesn
O kesiin ztn eşe sarmaBen depresyona girmediğimi düşünüyordum ama yavrumun bir fotoğrafını görünce ağladım nedense artık yavaştan gülmeye başladılar bunu görünce bir ağlama geldi ki sormabir dr ara sıra saçma sapanel sebeplerden eşime sarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?