- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.161
Hadı yaa bn dha cıkaracaını hıc düşünmemiştm.hoş anne karnında bile çıkaran var amaEvet canim cok erken son 1 haftadir ellini kavga edercesine agzina sürtüyor emmiyor huzursuz dün doktor randevumuz vardi sordum oda bakdi evet dis cikariyor diye onayladi dis etti kabarmis hazirlaniyor dedi zaten önüne ne gecse yapisiyor kuzum diliyle dis etini kasimaya calisiyor gögüsümü isiriyor ben ve kardeslerimde hepimiz 3 aylikken cikarmissiz esimde 4-5 aylikken cikarmis dis biraz anne babaya cekiyormus anne baba erken cikarmissa bebisde erken cikarabiliyormus canim :)
Hadı yaa bn dha cıkaracaını hıc düşünmemiştm.hoş anne karnında bile çıkaran var amacnm ozmn bi yerde okudum pırasayı dolaba koyup 15dkka dişine sürmek rahatlatıomş,birde kehrıbar kolye bn bzmkı acele etsn istemıorm.dha yenı etlenıo onuda verirse
Cnm kanguru yazdığını solemışsn ama bebişin nasıl kndını tam anlamıyla dık tutabılıomu,bzmkı bazn kafayı düşürebılıo
Kizlar aranizda dis cikaran varmi? Bizimki 83 günlük dis cikariyor cok huzursuz ya napsam ki kasiniyor kuzum sürekli bisey isirmak istiyor
Maşallah bebişine ama etken başlayan olabiliyor ama h en çıkmıyor işte bazen bir iki ay sürüyor kehribar kolyeyi boynuna takıyorsun canım iyi geliyorAynen gaz olayi azaldi derken simdide bu cikdi neyseki bizimki baya etli 7400 kilomasallahi var da kehribar kolyesini boynunami takiyoruz canim? Bizimkinin yanaklark tombik falan boynu gözükmiyorki kolye takayim bide pirisa icin cok kücük degilmi ya zarari olmazmi acaba?
bizim dr önerdi yapabilirseniz yaptırın diye damla şeklinde biz yaptıracağız tabii annesi olarak sen bilirsin en iyisiniGunaydin.kizlar rota asini yaptirdinizmi kararsiz kaldim.bugun kontrolu var
Aynen canım ben bi ara bakmiştm Pier Cardin i begenmiştim ama yine bi bakicamRahat kullanımlı sağlıklı bişi olsun istiyorum çarşıya çıkıp elle inceleyip almak lazım netten alıyorum her şeyi bunu şansa bırakmak olmaz
2 ay aşılarindan 2 gün sonra yaptrdm canım yoksa hepsi çok zor olacaktı. Verem aşısı çok acitiyor. Rotanin da yan etkisi ishal ve sinirlilik ti. Gerçekten kızım gün boyu kaka yaptı ve cok agrasifti ağladı hepGunaydin.kizlar rota asini yaptirdinizmi kararsiz kaldim.bugun kontrolu var
İki doz damla şeklindeymiş bizim sağlık ocağındaki hemşire söyledi eczane 150 tl bir dozu diye demişti.Biz de cuma günü rotayı yaptıracağız. Ki bizim doktor illa ki yaptırın demedi. Hatta gerek yok dedi. Ama ben es geçmek istemiyorum. Ben 1 yaşımdayken çok ağır bir ishal geçirmişim. Bir hafta on gün hastanede yatmışım. Her yerim serumlardan delik deşik olmuş. Ölümlerden dönmüşüm. Belki de buna sebep bu virüstü. O zamanlar bunun aşısı da yoktu herhalde. Ben kızım için tedbirini almak istiyorum. 2 doz mu olacak bu aşı? Eşim sabah gitti tanıdık eczane ile konuştu. 170 liradan vericekmiş aşıyı.
hemsiredeMaşallah bebişine ama etken başlayan olabiliyor ama h en çıkmıyor işte bazen bir iki ay sürüyor kehribar kolyeyi boynuna takıyorsun canım iyi geliyor
bizim dr önerdi yapabilirseniz yaptırın diye damla şeklinde biz yaptıracağız tabii annesi olarak sen bilirsin en iyisini
1 gun surdu yani.3 ayini doldurdu yarin yaptiricam ins .biz de atlatiriz ins2 ay aşılarindan 2 gün sonra yaptrdm canım yoksa hepsi çok zor olacaktı. Verem aşısı çok acitiyor. Rotanin da yan etkisi ishal ve sinirlilik ti. Gerçekten kızım gün boyu kaka yaptı ve cok agrasifti ağladı hep
ben de yaptiricam ins yarin sorun cikmazBen bütün aşıları aynı gün yaptırdım. Acı cekmisken hepsi bitsin dedim. Ki rotanin birşeyi yok. Yani bizi etkilemedi. Hastaneden de sıkıntı yapmaz demişlerdi zaten. 175 tl ye yaptırdık biz özel hastanede.
Kizim 250 gr almis moralim bozuldu ne yapmaliyim
Kizim 250 gr almis moralim bozuldu ne yapmaliyim
bir ayda aldığı kilomu canım sık besle ve sütünün kalitesini artırmaya bak senin beslenmen önemli bu durumda sütün yetmiyorsa mecbur mama vereceksinKizim 250 gr almis moralim bozuldu ne yapmaliyim
Bizim dr umuz tavsiye etti kendi çocuğuna da yaptrmş biz 2 dozluk yaptrdk 175 tl idi 1. DozBiz de cuma günü rotayı yaptıracağız. Ki bizim doktor illa ki yaptırın demedi. Hatta gerek yok dedi. Ama ben es geçmek istemiyorum. Ben 1 yaşımdayken çok ağır bir ishal geçirmişim. Bir hafta on gün hastanede yatmışım. Her yerim serumlardan delik deşik olmuş. Ölümlerden dönmüşüm. Belki de buna sebep bu virüstü. O zamanlar bunun aşısı da yoktu herhalde. Ben kızım için tedbirini almak istiyorum. 2 doz mu olacak bu aşı? Eşim sabah gitti tanıdık eczane ile konuştu. 170 liradan vericekmiş aşıyı.
Evet canım ertesi sabah iyiydi kakasını da normal e donduhemsirede
1 gun surdu yani.3 ayini doldurdu yarin yaptiricam ins .biz de atlatiriz ins
tamam canimBizim dr umuz tavsiye etti kendi çocuğuna da yaptrmş biz 2 dozluk yaptrdk 175 tl idi 1. Doz
Evet canım ertesi sabah iyiydi kakasını da normal e dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?