2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar öncelikle hepinizin bayramını kutlarım bebişlerinde. Benim bi sorum olucak afedersiniz yeşil su gibi akıntısı olan varmı bende baya oluyo daha doktora gidemedim neden oluyo acaba 67 günlük oldu bebegim daha adet de olmadım

Bebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo

Oldukça yorucu geçiyor, arabasıyla gezmemize rağmen. Bizde araba yok bu sıcakta her yere yürüyerek gidip geldik. Kızım iyi harçlık topladı ama

Canimm sanada iyi bayramlar.... Bayram yorucu geciyor.Hic bisey anlamiyorum gittigim yerden cunku surekli agliyor. Sicakta hava oda etkiliyor .Ben gezmeleri bitirdim. Evde oturucaz yarin
Benim ki de kıyameti koparıyo kalabalığı görünce bazen hiç susmuyo hemen kalkıyoruz.ilgi odağı olmayı sevmedi

Bebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Bizim güzel geçiyo kızım dısarınin tadını çıkardı, yanlız evlere girince pek durmuyo o da bizim işimize gelio. 10 ar dk bayramlaşip bayramlaşıp kalktık çok süper oldu

Bizim güzel geçiyo kızım dısarınin tadını çıkardı, yanlız evlere girince pek durmuyo o da bizim işimize gelio. 10 ar dk bayramlaşip bayramlaşıp kalktık çok süper oldu
Kanguru almaya karar verdim bende gezmek için ideal bu gibi kısa süreli gezilerde kurtarıcı olur

Canimm sanada iyi bayramlar.... Bayram yorucu geciyor.Hic bisey anlamiyorum gittigim yerden cunku surekli agliyor. Sicakta hava oda etkiliyor .Ben gezmeleri bitirdim. Evde oturucaz yarin

Oldukça yorucu geçiyor, arabasıyla gezmemize rağmen. Bizde araba yok bu sıcakta her yere yürüyerek gidip geldik. Kızım iyi harçlık topladı ama

Hepimize bol şekerli bayramlar bizimde burası sıcak kızım hasta olmasmasın diye ben perişan oluyorum gittiğimiz yerlerde geriye açık esiyor felan. O yüzden gitmem gereken yerlere gittik deli_mavi_59 bizde harçlık olayı olmadı Gelecek bayrama artık

Rahat kullanımlı sağlıklı bişi olsun istiyorum çarşıya çıkıp elle inceleyip almak lazım netten alıyorum her şeyi bunu şansa bırakmak olmaz
ben chicco kini almıştım daha kullanamadık 3 ayını doldursun bizimki öyle deneyecem ver inşallah sever

Kizlar aranizda dis cikaran varmi? Bizimki 83 günlük dis cikariyor cok huzursuz ya napsam ki kasiniyor kuzum sürekli bisey isirmak istiyor

Gidebilirsem yazarım canım. Kızım bu ara çok huysuz sıcaklardan herhalde. Eşim de çok yoğun çalışıyor. Doktorum da hastahane değiştirmiş. İnşallah gidebilirim bir fırsat yaratıp
Cnm kanguru yazdığını solemışsn ama bebişin nasıl kndını tam anlamıyla dık tutabılıomu,bzmkı bazn kafayı düşürebılıo

Cnm dha cok erken değil mi,nerden anladn?eğer elini emıosa suan emmeyen bebek yok

Evet canim cok erken son 1 haftadir ellini kavga edercesine agzina sürtüyor emmiyor huzursuz dün doktor randevumuz vardi sordum oda bakdi evet dis cikariyor diye onayladi dis etti kabarmis hazirlaniyor dedi zaten önüne ne gecse yapisiyor kuzum diliyle dis etini kasimaya calisiyor gögüsümü isiriyor ben ve kardeslerimde hepimiz 3 aylikken cikarmissiz esimde 4-5 aylikken cikarmis dis biraz anne babaya cekiyormus anne baba erken cikarmissa bebisde erken cikarabiliyormus canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…