- 6 Temmuz 2016
- 1.552
- 1.298
- 83
- 29
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #41.141
Bebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Bereketli olsun gün onların günüOldukça yorucu geçiyor, arabasıyla gezmemize rağmen. Bizde araba yok bu sıcakta her yere yürüyerek gidip geldik. Kızım iyi harçlık topladı ama
Benim ki de kıyameti koparıyo kalabalığı görünce bazen hiç susmuyo hemen kalkıyoruz.ilgi odağı olmayı sevmediCanimm sanada iyi bayramlar.... Bayram yorucu geciyor.Hic bisey anlamiyorum gittigim yerden cunku surekli agliyor. Sicakta hava oda etkiliyor .Ben gezmeleri bitirdim. Evde oturucaz yarin
İnsanlarn ayyy bn yuzunden opmem elınden operım dııp oğlumnda ıkı elının ağzında olması bayram böyle geçıoBebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Benimki kendini uykuya teslim ettiİnsanlarn ayyy bn yuzunden opmem elınden operım dııp oğlumnda ıkı elının ağzında olması bayram böyle geçıo
Bizim güzel geçiyo kızım dısarınin tadını çıkardı, yanlız evlere girince pek durmuyo o da bizim işimize gelio. 10 ar dk bayramlaşip bayramlaşıp kalktık çok süper olduBebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Kanguru almaya karar verdim bende gezmek için ideal bu gibi kısa süreli gezilerde kurtarıcı olurBizim güzel geçiyo kızım dısarınin tadını çıkardı, yanlız evlere girince pek durmuyo o da bizim işimize gelio. 10 ar dk bayramlaşip bayramlaşıp kalktık çok süper oldu
Bebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Canimm sanada iyi bayramlar.... Bayram yorucu geciyor.Hic bisey anlamiyorum gittigim yerden cunku surekli agliyor. Sicakta hava oda etkiliyor .Ben gezmeleri bitirdim. Evde oturucaz yarin
Oldukça yorucu geçiyor, arabasıyla gezmemize rağmen. Bizde araba yok bu sıcakta her yere yürüyerek gidip geldik. Kızım iyi harçlık topladı ama
Hepimize bol şekerli bayramlar bizimde burası sıcak kızım hasta olmasmasın diye ben perişan oluyorum gittiğimiz yerlerde geriye açık esiyor felan. O yüzden gitmem gereken yerlere gittikBizim güzel geçiyo kızım dısarınin tadını çıkardı, yanlız evlere girince pek durmuyo o da bizim işimize gelio. 10 ar dk bayramlaşip bayramlaşıp kalktık çok süper oldu
Canım ben de alıcam ay sonunda tatile gidicez orda iyi olurKanguru almaya karar verdim bende gezmek için ideal bu gibi kısa süreli gezilerde kurtarıcı olur
Canım ben de alıcam ay sonunda tatile gidicez orda iyi olur
Rahat kullanımlı sağlıklı bişi olsun istiyorum çarşıya çıkıp elle inceleyip almak lazım netten alıyorum her şeyi bunu şansa bırakmak olmazCanım ben de alıcam ay sonunda tatile gidicez orda iyi olur
ben chicco kini almıştım daha kullanamadık 3 ayını doldursun bizimki öyle deneyecem ver inşallah severRahat kullanımlı sağlıklı bişi olsun istiyorum çarşıya çıkıp elle inceleyip almak lazım netten alıyorum her şeyi bunu şansa bırakmak olmaz
Ben sling almıştım sevmedi ne yazık kiben chicco kini almıştım daha kullanamadık 3 ayını doldursun bizimki öyle deneyecem ver inşallah sever
Bazen bebekler huzursuz hissediyor kendini o zman yapacak birşey olmuyor inşallah kanguruyu severBen sling almıştım sevmedi ne yazık ki
bebiş iyi olsunda geç olsun sizede iyi bayramlargec oldu ama iyi bayramlar kizlar
Cnm dha cok erken değil mi,nerden anladn?eğer elini emıosa suan emmeyen bebek yokKizlar aranizda dis cikaran varmi? Bizimki 83 günlük dis cikariyor cok huzursuz ya napsam ki kasiniyor kuzum sürekli bisey isirmak istiyor
Cnm kanguru yazdığını solemışsn ama bebişin nasıl kndını tam anlamıyla dık tutabılıomu,bzmkı bazn kafayı düşürebılıoGidebilirsem yazarım canım. Kızım bu ara çok huysuz sıcaklardan herhalde. Eşim de çok yoğun çalışıyor. Doktorum da hastahane değiştirmiş. İnşallah gidebilirim bir fırsat yaratıp
Cnm dha cok erken değil mi,nerden anladn?eğer elini emıosa suan emmeyen bebek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?