2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben kendi me baya bişi aldım hiç bişi olmuyo ki bana evlilik yüzünü bile yeniledik
Ben bekliyorum tekrar takacagım zamanı bir on kilom kaldı yaa eski kiloma yaklaşsam yeter göbek kötü duruyor ama dr 4 aydan sonra mekik çekebilirsin dedi o zamandan sonra belki toplarım. Salmış durumdayım
aynısı bende de oluyor biz evde durmazdık sürekli bir programlar oluyordu şimdi eve bağımlı biri oldum işe git felan en kötü evden çıkıyordum şimdi bide kimsede olmayınca akşam eşime sarıyorum arada bana diyor eskiden sen takmazdın böyle seyleri ne oldu diyor

Ben kilo veremem sanırım üstüne alırım

Ben kilo veremem sanırım üstüne alırım
Biraz dikkat et canım zaten emzirdiğini için ekstra kalori harcıyorsun fit370 uygulama çar herşey var içinde Zayıflamak için güzel program be yediğini kaydedersin

simdi anneme sesimi her yukselttigim anlar icin pismanim af dileyip duruyorum.anne olunca anliyormus insan gercekten
Hepimiz öyleyiz canım hep öyle derlerdi anne olunca anlarsın gerçekten doğruymus Allah anne babanızı eksik etmesin başımızdan

Herkese hayırlı bayramlar anneler. Ya lütfen acele cevap istiyorum.araba içinde yavrularla nasıl seyahat ediyorsunuz. Gecen hafta bayram dolayısıyla yola çıktık. 1 buçuk saatlik yolda annemlere geldik.buyuk kızımla ben kenarlara oturduk oğlumu da ortaya sert bir eğimli reflü yastığı almıştık onun üzerine yatirdim. Yavrum rahatı iyi gibiydi.klimayi aca kapata sanırım soguk aldi ve oksurmeye başladı. 1 hafta boyunca günde 2 defa falan kuru öksürük vardı. Dün de KV ye geldik 3 saat daha yolculuk sonunda. Bu sefer klima acmadik. Terleye terleye geldik ama şimdide oksuruge burun tıkanıklığı ve hafif ates eklendi. 37.5 e cikti .Yavrumu doktora götürdük ama o da pek bakmadan antibiyotik verdi. Mecbur kullandım ama içim yanıyor. Yani siz ne yapıyorsun uz arabada???

Canim biz sürekli 1 saatlik yol gidip geliyoruz mecbur klimayi aciyoruz ama bebisi ana kucaginda araba icin olana koyiyoruz zaten sirti dönük oluyor üstünüde örtüyoruz ana kucagina bagli olan semsiye gibi sey varya klima direk vurmasin diye bide arkada sag darafa koyiyoruz orasi biraz daha kapali diye ön koltukdan dolayi simdiye kadar bisey olmadi :) bide sadice zibin ve corab giydiyoruz terlemesin diye semsiye olayini pek anlatamadim galiba linkdeki gibi

https://www.google.ch/search?q=maxi..._AUICSgB&biw=360&bih=512#imgrc=DMEUBIjpdCjlBM:

İstanbul'da en yakın mesafe trafik yüzünden bir saatten fazla sürüyor biz pusete koyuyoruz onun güneş korumasını kapatıyorum Kilima çarpmasın diye çok sıcak bir haftadır burası klima açık olduğu halde terliyor valla

Merhaba benim kızım da daha 43 günlükken öksürük ve burun tıkanıklığı oldu 2 doktora götürdük ikisi de ciğere İnmemiş dedi bol bol serum fizyolojik yap dediler benim ki küçük diye ilac vermediler Allah'a şükür atlattık

Doktordan sonra bana da yazarmısın? Ben hala smear vermeye gidemedim oğlumu kimseye bırakamıyorum diye

Gidebilirsem yazarım canım. Kızım bu ara çok huysuz sıcaklardan herhalde. Eşim de çok yoğun çalışıyor. Doktorum da hastahane değiştirmiş. İnşallah gidebilirim bir fırsat yaratıp

Canım biz pusete koyuyoruz, klimayı da ayaklardan uflemeli açıyoruz, bebişe hiç gelmiyo, kucağıma alirsamda sırtına bi battaniye sarıyrm tabi arabanın içi çok serinse

Gidebilirsem yazarım canım. Kızım bu ara çok huysuz sıcaklardan herhalde. Eşim de çok yoğun çalışıyor. Doktorum da hastahane değiştirmiş. İnşallah gidebilirim bir fırsat yaratıp
Tamam canım ilk giden yazar o zaman :) bende 2 temmzuda mevlüt yapıcam sonrada tatile çıkıyorum 15 gün o qra gidemem en azından 1 ay sonra falan giderim sanıırım

Bebişlerle ilk bayram nasıl geçiyor arkadaşlar ben yorgunluktan hiç tad alamuyorum gezmekten.havada çok nemli terlemekten günüm mahvoluyo
Canimm sanada iyi bayramlar.... Bayram yorucu geciyor.Hic bisey anlamiyorum gittigim yerden cunku surekli agliyor. Sicakta hava oda etkiliyor .Ben gezmeleri bitirdim. Evde oturucaz yarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…