2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende okudum internette acayip tırstım.daha dün kadın doğumcumdaydım şikayetim akşam başladı yoksa önce ona danışacaktım.yarına kadar inmezse gidicem canım.dediğin gibi ilaç yazarsada danışmadan kendi doktoruma içmem
uconn benim de 7-8. haftalarda damağımın üstü ve diş etlerim tamamen şişmişti sonra geçti ama
Yaaa inşallah benimde geçer.östrojen ve progesteron hormonloru etkiliyormuş şişmeyi sanırım

Belirsizliklerle dolu ikinci trimester dönemine hoş geldik. Ne tuhaf bir dönemmiş bu Hamilelik belirtilerinin yüzde sekseni gitti kayboldu diyebilirim ve evhamlar tavan yaptı haliyle.. Yaşıyor mu kalbi atıyor mu gelişiyor mu sorular sorular...
Niye her hafta ultrasona giremiyoruz ki sanki Eşim de diyor aşkım kızımız iyi merak etme , gayette güzel gelişiyor ki bak karnın gitgide büyüyor diyor. Garibim kızım kızım diye seviyor cinsiyeti değişmez inşallah , Dr lar da yanılabilir sonuçta Ben de diyorum tekme tokat Allah ne verdiyse bana dalsa da artık hissetsem oh çok şükür iyi diyebilsem içim rahatlasa Bu belirsizlik ne zormuş ya. İnsan ister istemez evham yapıyor. Şuan da geçmeyen tükürüğüm , büyüyen karnım ve sık idrara çıkıp sık acıkma tek belirtilerim Şimdi de acıktım bekliyorum belki kıpraşır diye , çünkü açken hissediyorum ve eminim o bebeğim bağırsak gaz hareketleriyle hiç alakası yok Çok nadir de olsa hissetmek çok güzeldi

uconn geçer inşallah bağışıklığını yüksek tut moralini de yaklaşık 10 gün kadar sürmüştü benimkisi

Canım dislerini fircalayamama problemin icin paradontax orijinali deneyebilirsin dis hekimi arkadasim önermisti tadi biraz tuzlu ama zamanla alisiyosun bir de dis fircasi buyuk geliyor bana ogurmeme neden oluyor, cocuklar icin olan küçük dis fircalari da bir çözüm oluyor. Dene sen de istersen. Iltihaplanma icin de hemen doktora git insallah cok ilerlememistir ilacsiz iyilesir

Kızlar ya 2 gündür bel Ağrı'larım oluyor benim, hatta sağ böbreğim tarafından başlayıp bel ve kasıklara doğru ilerliyor. Sürekli yatıyorum ve bol su içiyorum ama çok evham yaptımSalı günü randevum var ama bu paranoyaklıkla Zaman geçmiyor. Sizlerde de var mı bu ağrılardan?

Aynisi bende var. Hatta kasiklarima ve biraz yukarisina sanci da giriyor gunde 1 2 defa. Normaldir diye dusundum ama bende carsamba gunu gidince soracagim

Aynisi bende var. Hatta kasiklarima ve biraz yukarisina sanci da giriyor gunde 1 2 defa. Normaldir diye dusundum ama bende carsamba gunu gidince soracagim
Yaa inşallah güzel haberlerle döneriz Cnm. Her gece dua ediyorum ve kötü birşey olacak diye aklım gidiyor bu aralar Önceden böyle değildim, son Zaman'larda bir paranoyaya bağladım, düşündükçe kendimi dinledikçe artıyor mu ne oluyor bilemedim

merhabalar :) bel ağrısı bu hafta normal galiba çünkü vücut doğum için leğen kemiğini ve kasları hazırlamak için bir hormon üretiyormuş o da bel ağrısı yapıyormuş sanırım. 11+ cinsiyet belli olabilir sanırım dış genital bölge gelişmeye başlamış oluyor. Önemli olan bebeğin duruşu ve doktorun tecrubesi :) ben bunları hamilelik takviminden okumuştum.

Günaydınlarr.

Bel ağrıları normalmiş kızlar. Dün kitapta okudum. Vucudumuzun duruşu yavaş yavaş değiştiği için, organlar da hafiften yer değiştirdiği için belimiz ağrırmış. Yne de doktorlara soralım tabi.

Çok teşekkür ederim gerçekten çok belim ağrıyor yastıklarla destek yapıyorum oturduğumda ama ayakta kalınca biraz çok daha fazla oluyordu.. o zaman korkmama gerek yok. Ben ilk çocuğumu doğumda kaybettim o yüzden hamilelik ve doğum korkuları üzerimde kaldı atamıyorum bu tip ağrılar sancılar oldu mu acaba çocuğa bişey mi oldu diye endişeleniyorum. Cinsiyet konusuna gelince doktorum tecrübeli bir bayan ama ultrason aleti son teknoloji değil. Cinsiyet çok önemli değil benim için çok şükür kızım var hani kız da olsa erkek de olsa başımın üstüne.. 11.haftada cinsiyet tahmin etmesi beni şaşırtmıştı hayırlısı Allahtan hepimiz için inşallah..sağlıkla sıhhatle mutlulukla alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah..

Günaydın kızlar. Cumartesi kontrole gitti. Cinsiyet tahminimiz yok maalesef çünkü bebiş bacaklarını kapatmış fosur fosur uyuyordu. Aynı bana çekmiş doktor o kadar dürttü ama banamısın demedi valla. Doktor değiştirmiştim ben ama bundan da memnun kalmadım eski doktorum daha iyiydi ona tekrar dönücem. Öncelikle bu doktordaki kontrol hakkımı kullanıcam haftaya sonra eski doktoruma devam. Kan ve idrar verdim bir sıkıntı çıkmadı. Demir hapı yazdı. Balık yağı hapı verdi ama kullanmicam çünkü balık mevsimi zaten bol bol tüketirim, ceviz de tüketiyorum o yüzden omega 3 sıkıntım olmaz sanırım.

Kg artisiniz ne alemde kızlar ben 3 ayda 1 kg aldım 5 gündür vitamin hapı kullanıyorum decavit.

ben maalesef 2 kilo aldım( 44,5 idim şimdi 46,5 olmusum tabi ikisi de sabah ölçtüğümde
çok zayifsin al yani. Ben 59 um eşim diyor 3 aydır bu 60 a cikamadin şimdi öyle diyor ama 9 ay içinde 70 in üstünü gördüğünde ne diyecek acaba garibim

Günaydın anneler. Biliyorsunuz bizimde cumartesi günü randevumuz vardı. Gittik. Bebeğimiz 6 cm olmuş. Çok hareketli dedi doktorumuz. Ellerini oynatıyor şuanda dedi. Haftasından önde gidiyor ve şuanda oldukça sağlıklı dedi. Biz sormadan da bu bir erkek bebek dedi :) babasının ne kadar mutlu olduğunu anlatamam. Doktorum bayağı ayrıntılı inceledi. Herşeyin fazlasıyla yolunda olduğunu söyledi. Bir tane vitamin yazdı ve bizi ikili test için bu cumartesi gününe yeniden çağırdı.
Citolesgen ciğim lütfen listeye bebişin erkek olduğunu eklermisin
Bizden haberler bu kadar :)

Kendini cok dinleme canim. Hep olumlama yap hersey yolunda bebek de cok saglikli dogacak. Bende bazen kendimi dinliyorum ama sonra cok kiziyorum kendime. Herkeste etkisi farkli bende cok fazla bel agrisi var arada kasik agrisi. Bazen yururken bile agriyor baya ama ne yapalim hersey bebeklerimiz icin:) katlanacagiz zaten 1 2 hafta sonra belirtiler baya azalacak diyorlar bakalim insallah keyfini surme zamanina geliriz bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…