2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar benim oglum 61 günlük gece 11-12 civari yatti sabah 11e kadar arada emmeye kalkiyordu sonra öglen 12de uyudu halen uyuyor iki kere emmeye kalkdi altini degisdirdim hic umrunda olmadi dürtiyom kalkmiyor acaba normalmi? Atesine bakdim 37.2 makattan hasta gibide degil anlamadim gitti
Büyük uyusun ne güzel :) benim kızda arada yapar böyle güzellik annesine

Doktor bana makattan 37,5 ten yukarı olursa hastaneye getir demişti.bebekler bazen daha fazla uyuyarak uyku borçlarını kapatıyorlar.sen yinede ara ara ateşini takip et.
Normalde kaç olmalı alından yada koltuk altından ölçümde oda mı 37,5 olmalı

Canım ben de normal dogum yaptm 44. Gün adet oldum bitince dr a muayeneye gittim. Vajinal muayene etti ultrasonla baktı. Rahim toplamış, içinde tertemiz hiçbir sıkıntı yok dedi. Smear yaptı 10 güne sonucu çıkacak.

catala oturmaya korkuyorum artik

Normalde kaç olmalı alından yada koltuk altından ölçümde oda mı 37,5 olmalı
Virgülden sonraki basamağa 3 ya da 4 ekle.yani 37,8 37,9 civarı yüksek ateş sayılıyor.şunuda söyleyim bu ateş yenidoğan bebekler için yüksek sayılıyor ilk üç ay ateş çok tehlikeşiymiş bebeklerde.çünkü terleme mekanizması çalışmıyor.ilerleyen aylarda 37,9 hastaneye gitmeyi ya da ateş düşürücü vermeyi gerektirmeyecek.mesela ben büyük kızımda 38 i geçmesini beklerim ateş düşürücü vermek için.sen yinede bu konuyu doktorunada danış.

Virgülden sonraki basamağa 3 ya da 4 ekle.yani 37,8 37,9 civarı yüksek ateş sayılıyor.şunuda söyleyim bu ateş yenidoğan bebekler için yüksek sayılıyor ilk üç ay ateş çok tehlikeşiymiş bebeklerde.çünkü terleme mekanizması çalışmıyor.ilerleyen aylarda 37,9 hastaneye gitmeyi ya da ateş düşürücü vermeyi gerektirmeyecek.mesela ben büyük kızımda 38 i geçmesini beklerim ateş düşürücü vermek için.sen yinede bu konuyu doktorunada danış.
Günaydın ölçtüğümüz ateşe neden ekleme yapıyoruz anlamadım

Günaydın ölçtüğümüz ateşe neden ekleme yapıyoruz anlamadım
Canım ateş ölçüldüğü yere göre farklılı gösteriyor.makat daha sıcak mesela 38 dereceyi gösterirken koltuk altından ölçtüğünde37,5 u gösteriyor.onu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlattım sanırım ekleme çıkarma yapma:)

Canım ateş ölçüldüğü yere göre farklılı gösteriyor.makat daha sıcak mesela 38 dereceyi gösterirken koltuk altından ölçtüğünde37,5 u gösteriyor.onu anlatmaya çalıştım ama yanlış anlattım sanırım ekleme çıkarma yapma:)
Analdım canım bende hani elektronik tansiyon aletleri için diyorlar ya ayn8sını ateş ölçerlerdemi aynı diye düşündüm

elim ayağım tutmuyor hiç sürekli yorgun ve halsizim.çarpıntılarım ve nefes darlığım arttı yine.ya depresyondayım ya tiroitlerim bozuldu yine.geçen hafta sağlık ocağında baktırdım sınırda çıkmıştı ama bu hafta daha kötü hissetmeye başladım yarın aşıya gitmişken yine kan aldırıp baktırıcam.hamileyken bu forumda bir iki kişininde yanlış ölçmüşlerdi sağlık ocağında ama bebeği bırakıp hastaneyle falan uğraşamam hiç.

elim ayağım tutmuyor hiç sürekli yorgun ve halsizim.çarpıntılarım ve nefes darlığım arttı yine.ya depresyondayım ya tiroitlerim bozuldu yine.geçen hafta sağlık ocağında baktırdım sınırda çıkmıştı ama bu hafta daha kötü hissetmeye başladım yarın aşıya gitmişken yine kan aldırıp baktırıcam.hamileyken bu forumda bir iki kişininde yanlış ölçmüşlerdi sağlık ocağında ama bebeği bırakıp hastaneyle falan uğraşamam hiç.
Benimde triod degerlerim sorunlu çıktı gidip doktora sonuç gösteremedim tekrar kan verip ölçüm yaptırcam

Memede bile durmayan hiperaktif bir kızım var, hem emiyor hem kıpır kıpır, bir yandan da uyuyor :KK70:Allah'ım emzirirken bile yoruluyorum. Memeyi ağzından kaçırıyor üzerine atlıyor :KK70:

Back
X