2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Virgülden sonraki basamağa 3 ya da 4 ekle.yani 37,8 37,9 civarı yüksek ateş sayılıyor.şunuda söyleyim bu ateş yenidoğan bebekler için yüksek sayılıyor ilk üç ay ateş çok tehlikeşiymiş bebeklerde.çünkü terleme mekanizması çalışmıyor.ilerleyen aylarda 37,9 hastaneye gitmeyi ya da ateş düşürücü vermeyi gerektirmeyecek.mesela ben büyük kızımda 38 i geçmesini beklerim ateş düşürücü vermek için.sen yinede bu konuyu doktorunada danış.
Anladım canım bu ay gidince dr sorayım bakayım ne diyecek bize bende cuma kontrolüm var kendi dr inşallah herşey düzelmiştir

Benimkide aynı canım hamilelikte düzene girmişti şimdi yine bozuldu
Benimki gravese bağlı hipertiroidi.2 yıl ilaç tedavisi görüp hamile kalmıştım.çok şükür hamilelikte gayet normaldi benim değerlerimde.şimdi yine çok kötü hissediyorum kendimi.

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum doğumum yaklaşık Bayram'dan 10gün önce faln olacak kısmetse , iki taraf da şehir dışında ,annemler doğuma gelecek inşallah, kaynanamlar da gelmeyi düşünüyor ama iki taraf birden çok kalabalık olacak gibi 10kişi olacak evde ben de kalabalığı pek sevmem bir de kaynanam da genç ama pek işe girişmeyi sevmez annem varken hele hiç yapmaz her iş yemek faln anneme bakar kesin, ben de iyice sinir olurum, daha önce bir kere birlikte bizde olmuşlardı annem her işi yaptı kaynanam misafir gibi oturdu ordan tahmin ediyorum, bir de kurbanı bizim orda kesmeye kalkarlarsa iyice curcuna olur kaynanam görğmcemleri falan da çağırır oldu mu16kişi..o yüzden annem doğuma gelsin bana baksın biraz kaynanam da Bayram'dan sonra gelsin istiyorum ikisi aynı anda olmamış olur hem, kaynanama farklı Zaman'larda gelin bana da iyi olur yemek yaparsınız faln desem alınır mı sizce, kabul eder mi acaba? Mantıklı mı sizce bu fikrim bu işler Nasıl oluyır hiç bilmem, lohusa lohusa kafama takacak bişey olmasın diye Böyle olması daha mantıklı gibi..
Canım sen lohusa olacaksın evde on kişiyle tırlatırsın valla ben beş altı kişiyi çekememiştim gitsinler diye dua ediyordum ki yatılı değil di bence şöyle alınırsa alınsın kendine edersin yoksa

Ya aklıma bir şey takıldı ? Bebek sahibi olduğumuz için kurban kesmemiz gerekiyor mu, böyle bir şey var mı? Nerden geldi ki şimdi aklıma bu? Benim böyle bir şeyden haberim yok :KK64:

Ya aklıma bir şey takıldı ? Bebek sahibi olduğumuz için kurban kesmemiz gerekiyor mu, böyle bir şey var mı? Nerden geldi ki şimdi aklıma bu? Benim böyle bir şeyden haberim yok :KK64:
Canım Akika kurbanı denen bir şey var eğer durumun müsaitse kesebilirsin ama genelde yedinci günde kesilmesi gerekiyor

Durumun el verirse kesebilirsin biz kestik ama bizimde adaktı ben hamile olduğumu öğrendiğmde adamıştım onu kestik

Canım Akika kurbanı denen bir şey var eğer durumun müsaitse kesebilirsin ama genelde yedinci günde kesilmesi gerekiyor

Durumun el verirse kesebilirsin biz kestik ama bizimde adaktı ben hamile olduğumu öğrendiğmde adamıştım onu kestik

Bir yerden mi duydum yada okudum bilmiyorum birden aklıma geldi sormak istedim buraya yazdım. Kardeşim de oğlu doğduğunda kesmişti ama adak mıydı bilmiyorum sormadım.
Teşekkürler kızlar cevaplar için..

Ca
Bir yerden mi duydum yada okudum bilmiyorum birden aklıma geldi sormak istedim buraya yazdım. Kardeşim de oğlu doğduğunda kesmişti ama adak mıydı bilmiyorum sormadım.
Teşekkürler kızlar cevaplar için..
Yen'i Bebek doğduğunda peygamber efendimiz 7 gününde kesermiş akika kurbanı diye durumun el veriyorsa

Bencede söyle insanın kendine tahammülü kalmıyor en iyisi olur senin için

Yaaa kızlar benim oğlum gündüzleri hiç uyumuyor niye anlamıyorum .birde iftara doğru gaz sancısı başlıyor ben bitiyorum yorgunluk tan yemek yok eşim işten geliyor oruçlu yemek yoktu dün eşime tarifle yemek yaptırdım memeden ayrılmıyor ancak bu şekilde sakinkesiyor . hayatım hiç bu kadar tempolu olmadı .ama bana gülünce bütün yorgunluğum geçiyor.herşeyi unutuyorum onu sevince .
Aynen canim bizimkide öyle iftar saati cosuyor mama veriyorum o saatte napayim.gündüzleri neredeyse hic uyumuyor emerken uyukluyor yatiriyorum yarim saat gecmeden gözünü açıyor. Neden oluyor acaba

simarik83 simarik83 nerelerdesin bir iki gündür dikkatimi çekti yazmıyorsun. Eski arkadaşlardan bir sürü kişi girmiyor artık.herkes bebekle uğraşmaktan vakit bulamıyor herhalde
Okuyorumda yazamadım :) cumartesi doktor kontrolümğz vardı 5700gr 59 cm olmuş oğluş. Bu cuma sünnet yaptırıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa. Bi de her gün bir arkadaş iftara çağıroyor sağolsunlar :) yemek yapmaktan kurtuluyorum. Bugün temizlik vardı. Yani bu aralar biraz yoğun geçiyor. Sünneti sağ aalim atlatırsak rahat edicem :)

Bizde 40 cikinca kesip as evine bagislamisdik canim
Allah kabul etsin canım
Okuyorumda yazamadım :) cumartesi doktor kontrolümğz vardı 5700gr 59 cm olmuş oğluş. Bu cuma sünnet yaptırıcaz inşallah bi aksilik çıkmazsa. Bi de her gün bir arkadaş iftara çağıroyor sağolsunlar :) yemek yapmaktan kurtuluyorum. Bugün temizlik vardı. Yani bu aralar biraz yoğun geçiyor. Sünneti sağ aalim atlatırsak rahat edicem :)
maşallah iyi yapıyorsun küçükken daha iyi büyüyünce psikolojik olarak etkileniyorlar çocuklar

Erkek bebeklerdede sünnet olayı var dimi.allah yardımcın olsun.acısız bir şekilde tez zamanda olup bitsin iyileşsin kuzu inşallah.gezmeklede iyi yapıyorsun.ben kapandım eve çok bunalıyorum.ama pazartesi bizim seminerler başlıyor.2,5 aylık bebekle gidip gelicez artık.zor olacak ama iki insan yüzü görmüş olurum.

Back
X