2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bebişleriniz televizyonu farketti mi kızlar? Benimki sürekli bakmaya çalışıyor. Kafasını çevirip uzaklaştırıyorum hemen. Oda küçük ekran büyük olunca ilgisini çeker oldu. Oyuncaklarına bakmıyor o kadar o_O Kapatınca da sıkılıyorum çok. Nasıl yapsam bilemedim. Ama kapatıcam galiba bu gidişle.
2 haftaliktan beri bakmaya çalışıyor inatla baktirmiyoruz canım, bi tv ler bi de lambalara avizelere çok bakıyordu hala da bakiyor

Kızlar bugün oğlum gün içinde 15 dk uyuyp uyanıyor hemen. Ya ayakta sallanacak, ya uyanacak. Normalde emip 2-3 saat uyuyordu. Ama şimdi çevresine cok bakınır oldu keşfetmeye çalışıyor sanırım ilgisi daha cok dağılıyor galiba. Benim gibi olup çare bulan var mı kendine? Süt olsun diye bişey hazırlayıp yitemiyorum kendime. Sütüm azalcak diye korkmaya başkadım

Benim oğlum grip oldu :KK43: hastanelerde kaka yapmasını beklerken bulaştı galiba. İnek sütü alerjisinden şüpheleniyorlar kan aldılar ama şifayı kapmış. Ben ıhlamur içiyorum şimdi başka yapabileceğim birşey var mı
Ihlamur, nanelimon iyi gelir sanırım. Başka birşey gelmiyor aklıma canım. Bu arada inek sütü alerjisi şüphesi nasıl oluştu sizde?belirtileri neler?

Kızlar sütlacin süt yaptığını fark ettim. Emin olmak için birkaç kez denedim. Yatmadan bir kase yiyorum sabah goguslerim sert olmuş oluyor. Bı deneyin isterseniz,her şey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Çayların bı faydası olmadı bana hiç.
Sütlacı ben abartmıştım günde 2 kase yedim 2-3 gün. Cok severim annem yapmıştı. Cocuğun kakası değişti dedim cupcake kendine gel cocukta bile eror alıyorsun. Yemedim o günden sonra ara verdim:) hoşaf ve rezene inanaılmaz artırıyor . Kayısı hoşafı tavsiye ederim ben şekersiz içiyorum

Kızlar bugün oğlum gün içinde 15 dk uyuyp uyanıyor hemen. Ya ayakta sallanacak, ya uyanacak. Normalde emip 2-3 saat uyuyordu. Ama şimdi çevresine cok bakınır oldu keşfetmeye çalışıyor sanırım ilgisi daha cok dağılıyor galiba. Benim gibi olup çare bulan var mı kendine? Süt olsun diye bişey hazırlayıp yitemiyorum kendime. Sütüm azalcak diye korkmaya başkadım

Ben de tam yiyeyim dedim uyandı. Hemen peynir ekmek attım ağzıma 5 dk napiim hepten bayılıp kalmayım diye :KK48: Öyle uzun uzadıya bir şeyler hazırlayıp yemek hayal oldu :KK51:

Kızlar ben bazen dayanamayıp kola içiyorum. Biliyorum yanlış ama can bu çekiyor :olamaz: Bir de sigara konusu. Hamileyken tamamen tiksinmiştim şimdilerde yine içesim var. Nefsimi köreltmek adına eşimden 2 fırt çeksem zararı olur mu ki :p

Benim kızım 21 günlükken hastalandığında akciğer filmi çektiler öyle kurşun falan koymadılar.tedirgin oldum bak şimdi.ama bu hastanede çocuk hastanesi.bunu bilmemeleri mümkün değildir herhalde.
Bende senin gibi bilmiyorum dediğin gibi çoçuk hastanesi yani onlar bu konuda bilgisiz olamaz herhalde sen bir daha gidersen sor
Bildiğim kadarı ile bu tarz sorunlarda 6.ayda röntgen çekiyorlar şimdi ultrason la bakıyorlar inşallah iyi olacaklar bacak çizgileri eşitmi hiç dikkat ettin mi
bende tulbet koydum bezlerinin arasına bacakları ayrık dursun diye bacak çizgileri derken kırışıklıkları mı diyorsun mnt mnt

Kızlar sütlacin süt yaptığını fark ettim. Emin olmak için birkaç kez denedim. Yatmadan bir kase yiyorum sabah goguslerim sert olmuş oluyor. Bı deneyin isterseniz,her şey herkeste aynı etkiyi yaratmıyor. Çayların bı faydası olmadı bana hiç.
Bende rezene içiyorum onun faydası var direk aldım kendim demliyorum ama hazır değil

Bebişleriniz televizyonu farketti mi kızlar? Benimki sürekli bakmaya çalışıyor. Kafasını çevirip uzaklaştırıyorum hemen. Oda küçük ekran büyük olunca ilgisini çeker oldu. Oyuncaklarına bakmıyor o kadar o_O Kapatınca da sıkılıyorum çok. Nasıl yapsam bilemedim. Ama kapatıcam galiba bu gidişle.
Bizimkide ben tv açıkken tv ters koyuyorum fark arkasındankalacak şekilde kucağıma alınca tv fark edince hemen gözler orda tv de söyle bir olay var sizde araştırın isterseniz 25 kare diye Buda çoçukların bilinçaltını etkiliyor direk onların alt beynine mesaj yolluyor o açıdan çok tehlikeli özellikle çizgi filmlerde var bu olay
Benim oğlum grip oldu :KK43: hastanelerde kaka yapmasını beklerken bulaştı galiba. İnek sütü alerjisinden şüpheleniyorlar kan aldılar ama şifayı kapmış. Ben ıhlamur içiyorum şimdi başka yapabileceğim birşey var mı
canım geçmiş olsun sen bolbol bitki cayı iç

Kızlar ben bazen dayanamayıp kola içiyorum. Biliyorum yanlış ama can bu çekiyor :olamaz: Bir de sigara konusu. Hamileyken tamamen tiksinmiştim şimdilerde yine içesim var. Nefsimi köreltmek adına eşimden 2 fırt çeksem zararı olur mu ki :p
Bence bırakmışsın hiç başlama bak senin için bir neden ne güzel bunca zamandır içmemişsin çoçuguna geçmesin

Canim ben hamile kaldigimda sigarayi birakmisdim nasil olsa 9 ay sonra yine icecen diye avuttum kendimi tabi bu arada emzirme dönemini tamamen unuttum ee böyle olunca dogumdn sonra sigara kirizine girdim hani 9 ay sonra icecekdim diye malesef günde 10 tane iciyorum

Bence bırakmışsın hiç başlama bak senin için bir neden ne güzel bunca zamandır içmemişsin çoçuguna geçmesin

Canim ben hamile kaldigimda sigarayi birakmisdim nasil olsa 9 ay sonra yine icecen diye avuttum kendimi tabi bu arada emzirme dönemini tamamen unuttum ee böyle olunca dogumdn sonra sigara kirizine girdim hani 9 ay sonra icecekdim diye malesef günde 10 tane iciyorum

Öyle hiç yakıp içmedim de eşimden çektim bir iki kez :olamaz: Tekrardan canımın isteyeceğini hiç düşünmemiştim öyle tiksinmiştim. Ama başlamam yani bir iki çekerim o kadar.

Benim kızımda öyle normal büyüyorlar artık canım ben tok balığı aldım çok darda kalırsam ondan yiyorum malt içecekler var tok tutuyor ondan içiyorum birde akşam yemeği fazla yapıyorum vakit bulursam ısıtıp yiyorum

Canım bende aynen. Diyetisyene gideceğim ve ona gece sutlac ver gerisini ne verirsen ver diyeceğim :)

Sütlacı ben abartmıştım günde 2 kase yedim 2-3 gün. Cok severim annem yapmıştı. Cocuğun kakası değişti dedim cupcake kendine gel cocukta bile eror alıyorsun. Yemedim o günden sonra ara verdim:) hoşaf ve rezene inanaılmaz artırıyor . Kayısı hoşafı tavsiye ederim ben şekersiz içiyorum
Benimkinin de o ara değişmişti hiç aklıma gelmemişti sutlacı fazla tukettigimden olduğu :)

Canım bende aynen. Diyetisyene gideceğim ve ona gece sutlac ver gerisini ne verirsen ver diyeceğim :)
Bende uyku değil tam tersi uykusuzluk var.gece tam uykuya dalıcam kalbimin çarpıntısıyla uyanıyorum.ağlama isteği hep var.çarpıntı heyecan hali yorgunluk hepsi var

Back
X