2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende birde ateş basması oluyor sende değil varmı
Sıcağa tahammülsüzlük bazen oluyor.benim tsh t4 yeni sınırı aştı.ona rağmen bu kadar belirti niye var bilmem.benim hastalık graves.gözleride etkiliyor.allah korusun benide etkiler diye ödüm kopuyor.2 gündür baş dönmesi ve sağ gözümde bulanıklık falanda başladı.

Sıcağa tahammülsüzlük bazen oluyor.benim tsh t4 yeni sınırı aştı.ona rağmen bu kadar belirti niye var bilmem.benim hastalık graves.gözleride etkiliyor.allah korusun benide etkiler diye ödüm kopuyor.2 gündür baş dönmesi ve sağ gözümde bulanıklık falanda başladı.
Allah korusun çanım dikkat et kendine ihmale gelmiyor hiç ben haftaya bugüne randevu aldım bakalım ne olacak benim ilacın dozu doğumdan sonra fazla gelmiş degerlerim çok düşük çıkıyor

Allah korusun çanım dikkat et kendine ihmale gelmiyor hiç ben haftaya bugüne randevu aldım bakalım ne olacak benim ilacın dozu doğumdan sonra fazla gelmiş degerlerim çok düşük çıkıyor
Ben yarına aldım randevumu.sabah kan vericem.öğlene çıkarsa sonu cu göstericem.

Ben yarına aldım randevumu.sabah kan vericem.öğlene çıkarsa sonu cu göstericem.
Benim doktorum perşembe hastanede yarına sıra bulamadım mecbur haftaya kaldı senin bebişe tahlil yaptılarmı benim kızdan kan alıp triod tahlili yaptılar ilk kontrolde

Yaptılar canım5. Gün kontrolünde.ilk kızımıda sık sık kontrol ettiriyorum.zaten ırsi oluyormuş.birde onu emzirirken ilaç kullanmakzorunda kalmıştım.ilaç bebeğin hormonlarınıda etkileyebiliyormuş.ne yazıkki büyük ihtimalbundada kullanıcam.

Kızlar ben bazen dayanamayıp kola içiyorum. Biliyorum yanlış ama can bu çekiyor :olamaz: Bir de sigara konusu. Hamileyken tamamen tiksinmiştim şimdilerde yine içesim var. Nefsimi köreltmek adına eşimden 2 fırt çeksem zararı olur mu ki :p

benlik soru dr gunde 5 tane musade ediyor cnm. ben ne hamilelikte tiksindim ne simdi kacak gocekte dahi olsa iciyorum yoksa kafayi yerdim

zezeozge zezeozge evet canım kırışıklıklar oluyor ya onlar eşitmi bi tane doktorun videosu var kalça çıkığı ile ilgili bilgiler veriyor diz kapaklarını kırıyor eşit mi ona bakıyor sonra bacağındaki boğumların karşılıklo olup olmadığına bakıyor onda gördüm arasına havlu koyun hatta bebeğinizde sorun olmasa bile ilk altı ay çift bez kullanın diyor hatta bugün show tv de zahide yetişin programında olacak çocuklarda çarpık bacağı anlatacak kalça çıkığınıda anlatabilir

Ihlamur, nanelimon iyi gelir sanırım. Başka birşey gelmiyor aklıma canım. Bu arada inek sütü alerjisi şüphesi nasıl oluştu sizde?belirtileri neler?
Her kak mukuslu ve aşırı kokuyo. Bakteri ve gizli kan yok kakada. Kulak arkasında kabuklu bir tabaka var canm. Sendemi şüpheleniyosun yoksa

zezeozge zezeozge evet canım kırışıklıklar oluyor ya onlar eşitmi bi tane doktorun videosu var kalça çıkığı ile ilgili bilgiler veriyor diz kapaklarını kırıyor eşit mi ona bakıyor sonra bacağındaki boğumların karşılıklo olup olmadığına bakıyor onda gördüm arasına havlu koyun hatta bebeğinizde sorun olmasa bile ilk altı ay çift bez kullanın diyor hatta bugün show tv de zahide yetişin programında olacak çocuklarda çarpık bacağı anlatacak kalça çıkığınıda anlatabilir
Yaa ben bakayım o zman aklıma geldikçe içim acıyor annelik ne zormuş zahide yetişmese bakayım ben sağolasın canım 19 Haziran'a gün aldım dr siz ne zaman gideceksiniz

Arkadaşlar çocuğumun kafa gelişimi haftasına göre normal ama ayak gelisimi 4 hafta geriden geliyor bir şey olurmu lütfen yardımci olun

Yaa ben bakayım o zman aklıma geldikçe içim acıyor annelik ne zormuş zahide yetişmese bakayım ben sağolasın canım 19 Haziran'a gün aldım dr siz ne zaman gideceksiniz
Ben ilk gün öyle ağladım ki o gün bir yakınımın 4 aylık bebeğine ilik arandığını kanser olduğunu öğrendim sonra dedim çok şükür rabbim derdi de dermanıda verdin artık üzülmüyorum iyi olacağına inanıyorum bende bayram öncesi götüreceğim nasipse 22 haziran gibi

Arkadaşlar çocuğumun kafa gelişimi haftasına göre normal ama ayak gelisimi 4 hafta geriden geliyor bir şey olurmu lütfen yardımci olun
Ayak gelişimine bakıldığını hiç bilmiyordum aile hekimliği kafa ve kol gelişimine bakıyor bizde nasıl ölçüm yaptılar standartı var mı ayak gelişiminim

Teyzoşları yarım saat sonra sünnet olcak oğluşum dua edin çanuk iyileşsin çok ağlamasın. Ay nasıl dayancam bilmiyorum ya vazgeçesim geliyor ama oğlum için en iyisi böyle olması :KK43:
Allah yardımcısı olsun kuzunun.acı hissetmeden olsun bitsin inşallah.

kizlar dogumdan sonra bende hemorid cikti dr krem ve fitil verdi kv gecmez kalir diyor bilen varmi gecermi ki

Back
X