2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Hoşgeldin facede ssvd grubu var orada il il doktor listeleri var ben de düşünüyorum ama korkuyorum galiba Dr deneyebilecegimizi söyledi

Merhaba canım ona üye oldum doktoruda buldum saliha eroğlu taniyrm da ama muayene ücreti 170 tl birde söyle bir durum var ikinci kontrolde bende doktrla net bir şekilde konusucam deneyelim diyoMuş bazı doktrlar fakat son anda vazgeciyormus yaptırmayı doktrn da net olmasi gerek bu durumda sen hangi sehirdesin

Kizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunu yarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
Canım benim de Bebek görünmedi. Kese büyümüştü.ertesi gün başka doktor hem kalp atışını hem bebeği gördü. Kullanılan cihazlardan bile görünmeyebilir bunu öğrenmiş oldum

Sigarayi birakinca istahin acildi mi? Ben uc haftadir icmiyorum ve deli gibi istahliyim.

Iki gun var aramizda. Yarin ogleden sonra ikide kontrolum var. Doktor kalbini duyabiliriz dedi inşallah duyabiliriz. Kac atiyordu sayi verdi mi?
Sayı vermedi 6 haftalık dedi

Arkadaşlar düşük riski olmadığı halde coraspin kullanan var mı? Bana 2 doktordan biri kullan dedi diğeri şart değil dedi. Kafam karıştı sizde durum ne?
Benim ilk hafta hafif kahverengi lekelenmem oldu. Şimdi düşük riskim yok fakat kullanıyorum. 2 hafta daha devam edelim dedi doktorum. Önce kimyasal gebelik yaşadığım için vermiş. Her ihtimale karşı pıhtılaşmayı engellemek için.

benimde pembe akıntım geldi . Anlamadım nie bide çok hastayım bademciklerim çok fena onun etkisi olabilirmi acaba

Canim benim doktorum düşük riski olmasına ragmen diğer doktorun verdiği ilaçlara kizdi. Her sey doğal olmali, doğal seleksiyonda bazi bireyler zaten elenir onların da elenme haklarini geciktirmek eliniz diyor. Hatta niye bilmiyorum ama folik asidi de gün asiri icmemi söyledi

imom omega3 bende kullaniyorum icinde baska vitaminlerde var.. ne tuhafdirki bende bir kac gündür cok severek yiyemiyorum cevizi migdemi bulandiriyor umarim gecer

bende kullanmiyorum canim hicbirini gerek yokki kanama felan yoksa olmasin zaten iyi olalim

imom omega3 bende kullaniyorum icinde baska vitaminlerde var.. ne tuhafdirki bende bir kac gündür cok severek yiyemiyorum cevizi migdemi bulandiriyor umarim gecer

Ben de bugün doktorumu aradım. Kullanabilirsin dedi. Eczaneden alayım dedim, yokmuş. Siparişle getiriyorlarmis. Sipariş verdim, gelecek. Hakikaten vücutta depo olan yiyecekten mi tiksiniyoruz nedir. Benim bugün bulantım iyice arttı. Sabah istifra ederek uyandım resmen. Bütün dünya kokuyor yemin ederim.

Arkadaslar daha bebisler çok küçük beslenme konusuna o kadar takilmayin.
Ikinci bebeğim olacak inşallah az çok tecrübeli sayilirim, gittiğim her Dr önemli olanin ilk uç ayda kendini bir şeyden tiksindirmemek olduğunu söyledi.
Bakin cevizden baliktan tiksinenler var, karninizdaki bezelyelerin büyüyünce onlara daha çok ihtiyacı olacak. Simdi zorlamayin kendinizi fazla.
Not : ilk bebeğini 4 kg doğuran anne

Benim doktorumda iki hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi, çoğu arkadaş duymuş ama korktum biraz ben ya
Korkmanı gerektirecek bir şey yok. Meraklanma sen duyacaksın bebeğinin kalbinin bak bende duyamadım iki hafta sonra gideceğim hiç endişe edip bebeğimi de strese sokmuyorum. Biraz sabırlı ve pozitif düşünmeliyiz. kesemin boyu haftamla uyumlu hatta kese etrafında biraz kan var dedi ama ben endişe etmiyorum çünkü lekenmem yok.

Hayirli olsun cnm senin ayni zamana denk geliyor benimde yeni ve ikinci ayin 7 sinde kontrol var umarim kalp atisini duyariz

Kizlar mide bulantisi bende cok erken basladi napicam su bile midemi bulandiriyor 1 lt dahi icemiyorum simdi bobreklerim agrimaya basladi korkuyorum

Kese kaç mm çıktı peki ? Sağol Can'ım inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi

Bugün kontrolü olan arkadaşlar ne yaptınız. Güzel haberler getirdiniz mi bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…