- 25 Mayıs 2016
- 110
- 110
- 18
- 37
Hoşgeldin facede ssvd grubu var orada il il doktor listeleri var ben de düşünüyorum ama korkuyorum galiba Dr deneyebilecegimizi söyledi
Canım benim de Bebek görünmedi. Kese büyümüştü.ertesi gün başka doktor hem kalp atışını hem bebeği gördü. Kullanılan cihazlardan bile görünmeyebilir bunu öğrenmiş oldumKizlar bugun doktora gittim ultrasondan bebegin kalp atisini goremedi ya kalbi calismiyor yada gec dollenme dedi ama benim adetim cok duzenlidir sanmiyorum oyle biseyin oldugunuyarin doktor vajinal bakacak nolursunuz bana dua edin lutfen
Sayı vermedi 6 haftalık dediSigarayi birakinca istahin acildi mi? Ben uc haftadir icmiyorum ve deli gibi istahliyim.
Iki gun var aramizda. Yarin ogleden sonra ikide kontrolum var. Doktor kalbini duyabiliriz dedi inşallah duyabiliriz. Kac atiyordu sayi verdi mi?
Benim ilk hafta hafif kahverengi lekelenmem oldu. Şimdi düşük riskim yok fakat kullanıyorum. 2 hafta daha devam edelim dedi doktorum. Önce kimyasal gebelik yaşadığım için vermiş. Her ihtimale karşı pıhtılaşmayı engellemek için.Arkadaşlar düşük riski olmadığı halde coraspin kullanan var mı? Bana 2 doktordan biri kullan dedi diğeri şart değil dedi. Kafam karıştı sizde durum ne?
Canim benim doktorum düşük riski olmasına ragmen diğer doktorun verdiği ilaçlara kizdi. Her sey doğal olmali, doğal seleksiyonda bazi bireyler zaten elenir onların da elenme haklarini geciktirmek eliniz diyor. Hatta niye bilmiyorum ama folik asidi de gün asiri icmemi söylediKızlar aranızda doktoru takip ve vitamin dışında progesteron falan vermemiş kimse yok mu?
Ben sadece folidoce kullanıyorum. Düşük riski vs için hiçbir şey kullanmıyorum. Yok mu benim gibi?
Hiç kanamam lekelenmem falan olmadı, şikayetim de yok. Ondan mı vermiyor acaba?
imom omega3 bende kullaniyorum icinde baska vitaminlerde var.. ne tuhafdirki bende bir kac gündür cok severek yiyemiyorum cevizi migdemi bulandiriyor umarim gecerHamileyken aserdigimiz şey, vucudumuzda eksik olan ve ihtiyacımız olan vitamin ve minarellerin bulunduğu yiyecekler oluyor ya hani. Bu da tam tersi olmasın. Vücutta fazla olandan mı külliyen tiksiniyoruz nedir. Onu ben de soracağım. Imom'un omega3 kapsullerini kullanan hamile bir arkadaşım vardı balık tuketemedigi için. Bakalım doktor tavsiye edecek mi. Bir de garip bir şekilde folik asit içince de midem bulanıyor ve yanıyor benim.
bende kullanmiyorum canim hicbirini gerek yokki kanama felan yoksa olmasin zaten iyi olalimKızlar aranızda doktoru takip ve vitamin dışında progesteron falan vermemiş kimse yok mu?
Ben sadece folidoce kullanıyorum. Düşük riski vs için hiçbir şey kullanmıyorum. Yok mu benim gibi?
Hiç kanamam lekelenmem falan olmadı, şikayetim de yok. Ondan mı vermiyor acaba?
imom omega3 bende kullaniyorum icinde baska vitaminlerde var.. ne tuhafdirki bende bir kac gündür cok severek yiyemiyorum cevizi migdemi bulandiriyor umarim gecer
Korkmanı gerektirecek bir şey yok. Meraklanma sen duyacaksın bebeğinin kalbinin bak bende duyamadım iki hafta sonra gideceğim hiç endişe edip bebeğimi de strese sokmuyorum. Biraz sabırlı ve pozitif düşünmeliyiz. kesemin boyu haftamla uyumlu hatta kese etrafında biraz kan var dedi ama ben endişe etmiyorum çünkü lekenmem yok.Benim doktorumda iki hafta sonra gel kalp atışı duyalım dedi, çoğu arkadaş duymuş ama korktum biraz ben ya
Geçmiş olsun canim doktorunu aradin mibenimde pembe akıntım geldi .Anlamadım nie bide çok hastayım bademciklerim çok fena onun etkisi olabilirmi acaba
Hayirli olsun cnm senin ayni zamana denk geliyor benimde yeni ve ikinci ayin 7 sinde kontrol var umarim kalp atisini duyarizMerhaba arkadaşlar bende aranizda yeniyim benim 2. Bebisim olucak inş bende Bebeğimi öğreneli 1 hafta oldu tahmini doğum tarihi 22 ocak intden tabiki doktr gittiğimzde kalp atışlarını daha duyamadi tekrardan kan testi yapıldı ve kan testinde beta hcg 1545 çıktı bir sonraki muayenem 2 hafta snra olucak inş bu arada inş Ssvd yapmak istyrm kızlar anadolu yakasında iyi bir bayan doktr bileniniz varmi Simdiden hepimize hayırlı olsun bebislerimiz
Kese kaç mm çıktı peki ? Sağol Can'ım inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimiziKorkmanı gerektirecek bir şey yok. Meraklanma sen duyacaksın bebeğinin kalbinin bak bende duyamadım iki hafta sonra gideceğim hiç endişe edip bebeğimi de strese sokmuyorum. Biraz sabırlı ve pozitif düşünmeliyiz. kesemin boyu haftamla uyumlu hatta kese etrafında biraz kan var dedi ama ben endişe etmiyorum çünkü lekenmem yok.
15.4 mm cikti 5 hafta 3 gunluk dedi pazartesi gunu iki hafta sonra gel dediKese kaç mm çıktı peki ? Sağol Can'ım inş hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Bugün kontrolü olan arkadaşlar ne yaptınız. Güzel haberler getirdiniz mi bize
Sevindim canım. Başka doktoramı gittinBenim kontrolüm yoktu ama gittik doktora.
Büyümüşüz her şeyimiz yolunda.
Futuristictales ve G ggolge yi bende merak ediyorum.
white_chocolate_mocha doktora gittin mi? Umarım iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?