• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey

Evet canim, 32. Hafta dolunca dogum iznine ayrilmak istiyorsan izin icin, cakismaya devam etmek istiyorsan da calisabilir raporu veriyor doktor. Sana ne raporu verdiler ki simdiden ?:/ sanirim verdigi sey rapordan ziyade gebelim olduguna dair bir yazi..

Ben günde 1 içiyordum acaba ondan mu kı
ben sanki fayda gordum canim sende dene istersen
benim hamileligin basinda bile ayaklarima cok kramp giriyodu en bastan beri nerdeyse kullaniyorum magnezyum

image.webp
I ikizcan2016 kız bak böyle bir foto senden de bekliyoruz :halay:

Evet ben de o zamana kalmadan dinsun istiyorum ilerde yeri kalmayinca zor olur dinmek istese bile.
Bugzacım normalde hangi haftada dönmesi gerekiyormuş. Benimkinin de kafası yukarda şu an. Hatta sağ kaburgamın altına bazen aşırı baskı yapıyor çok ağrı oluyor. Ama son birkaç haftada dönüyor sanıyordum.

canim kimseyi korkutmak istemem burda, gormeyen de cok insan var :)
ama o gordugun halusinasyon degil :)
korkulacak bisey de degil zaten..
bismillah de bitti gitti..
haa sen oyle inanmak istiosan ok, oyledir :)
Yok bende öyle olmadığını düşünüyorum da kimse korkmasın diye halüsinasyon diyorum :))) yoksa benim kankalar var arada beni yoklarlar :)))

lohusaliktan korkuyorum ama orasi ayri..
yani zaten daha simdiden hormonlardan bi gerginim, lohusayken iyice depresyona girip bebeklerimin en guzel zamanlarinda mutsuz uyuz bi insan olmaktan cok korkuyorum :KK43:
arkadasimin bebegine gitmistim kiz lohusaydi..
hic hayallerimdeki gibi degildi, onu hic o kadar mutsuz, pisman, depresif gormemistim :KK43:
Yanında sana yardımcı olan kişi çok önemli benim kızımda annem vardı beni ayrı bir depresyona sokmuştusırf onun yüzünden sütüm gelmedi. Şimdi yine yanımda olacak bende kara kara düşünüyorum

lohusaliktan korkuyorum ama orasi ayri..
yani zaten daha simdiden hormonlardan bi gerginim, lohusayken iyice depresyona girip bebeklerimin en guzel zamanlarinda mutsuz uyuz bi insan olmaktan cok korkuyorum :KK43:
arkadasimin bebegine gitmistim kiz lohusaydi..
hic hayallerimdeki gibi degildi, onu hic o kadar mutsuz, pisman, depresif gormemistim :KK43:
Ya ben ömrümde öyle iğrenç bi dönem geçirmedim. Gerçekten melek gibi mutlu Güleryüz'le bi hamilelik geçirmiştim ama lohusalıkta delirdim resmen. Millet allahtan beni bildiğinden dönemsel olduğunu anladılar da ses etmediler. Ama gerçekten hamilelik ağrılar falan Faso fiso işin kopuş noktası lohaslık

Aynen canım ben sürekli tembihlerim kızıma sakın kimseyi kendine dokundurtma kimseden bir şey alma dye... kızımda sözümde fazlasıyla duruyor şükür kimseye yaklaşmaz iyice paranoyak olduk. Yazın halamın kocası öpmek istemiş gitmemiş bana geldi ne yabani çocuk yetiştirmişiniz dedi
İsteyen istediğini desin valla ortalık kötü napalım biz de istemeyiz ama malesef şartlar onu gerektiriyor hem o da bir birey artık öptürmek istemezse öptürmez

ayyy insallahhhh :)))
ne tatlilar :)
yarin 28.hafta kontrolumuz var, bakalim ne dicek dr.. her kontrolde ayri bi korkuyorum yaa.. :mad:
bi problem olmaz kuzum korkma.sende böyle ikisini bir yatırcan bize de foto göndercen inşallah.benim de pzartesi kontrolüm var.1 ay oldu oğluşumu çok özledim

Bugzacım normalde hangi haftada dönmesi gerekiyormuş. Benimkinin de kafası yukarda şu an. Hatta sağ kaburgamın altına bazen aşırı baskı yapıyor çok ağrı oluyor. Ama son birkaç haftada dönüyor sanıyordum.
Kesin şu zamanda döner demedi kimse. Daha vakti var denilio hep. Sağ kaburga ve sırtında sağ tarafın agrio hep. Oğlan C şeklinde duruo karnimda. Kafasi sırtı bariz belirgin sağ tarafında ayakları sol kasigimda

Ayni fikirdeyim. Ben etkileniyorum yine hormonlar degismeye basladi galiba. Hicbir haberi seyretniyorum.
Bizim de evimizde tv yok. Hamileliğin başından beri ne haber ne de başka bi program seyretmişliğim var. Böyle olduğu için de mutluyum. Ben de çok etkileniyorum bu tarz olaylardan, sehit haberlerinden filan.

bi problem olmaz kuzum korkma.sende böyle ikisini bir yatırcan bize de foto göndercen inşallah.benim de pzartesi kontrolüm var.1 ay oldu oğluşumu çok özledim
Bizimde salı günü kontrolümüz var
Bugün dra gidenler kaç haftada bir çağırdılar sizleri

evet canim bebek sarilik olduysa zaten doktora goturulcek, sari bezden medet ummicaz :))
ama sarilik olmasin diye taa annanemin zamanindan hatta belki daha eski zamanlardan beri sari ufak bisey ortuyolarmis, bu kocakarilarin bi bildigi olsa gerek :))
isik gece lambasi flndir herhalde, normal oda isiginda da uyunmaz canim :))
Yok bildigin odanın ışığını açıyorlar :))
Sen zaten ne sanıyorsun uykuyu unutacağız bence ilk başlarda :))
kocakarılar bilir işini :))
O degil de batıl inancımdan hala saç kestirmedim ben burda konuşulunca cesaret gelmişti çevremdeki herkes o kadar bekledin az daha bekle lohusayken kestir ddi :/

Yok bildigin odanın ışığını açıyorlar :))
Sen zaten ne sanıyorsun uykuyu unutacağız bence ilk başlarda :))
kocakarılar bilir işini :))
O degil de batıl inancımdan hala saç kestirmedim ben burda konuşulunca cesaret gelmişti çevremdeki herkes o kadar bekledin az daha bekle lohusayken kestir ddi :/
Kızımda yazdı pencerenin önüne kıyafetlerini çıkarıp güneşe karşı yatırmıştık şükür hiç yükselmemişti ama çocuktan çocuğa fark var bide kış bebesi olacaz bu sefer

Canım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey
Çünkü daha 32.yi doldurmamışsın canım normalde 32den sonra izne ayrılabildiğimiz için 32+ olan haftada gidip raporu almak gerekiyor

Back
X