- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Bizimde salı günü kontrolümüz var
Bugün dra gidenler kaç haftada bir çağırdılar sizleri
Uc hafta sonrasina randevu verdi canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimde salı günü kontrolümüz var
ayy bunlar kardes mi ne ikiz gelmis bana diyo ki orda dedikodu yapicagina internetten annenin eviyle ilgilen ( kentsel donusumde)wah bu karinin kocasina wah diyolardir :))
az once esim geldi, sen napion yine mi kadinlar kulubundesin, senin rumuzun ne bakiym, ben de uye oldum dedi :)))
daha cekistirmiym onu bari :))
Artık Aydan iniyoruz yani 30 dan sonra ikiye düşeceğiz yaUc hafta sonrasina randevu verdi canim.
evet kış bebikleri olcaklar bunda farklı bi yöntem denemen gerek :))Kızımda yazdı pencerenin önüne kıyafetlerini çıkarıp güneşe karşı yatırmıştık şükür hiç yükselmemişti ama çocuktan çocuğa fark var bide kış bebesi olacaz bu sefer
Valla bana yine dört hafta sonra gel dediArtık iki haftaya düşüyoruz yani
Valla bana yine dört hafta sonra gel dedi
Aç kalmaması çok önemli benim sütüm olmadı. Kimseyi dinlemedim hemen mama verdim onunda çok etkisi olduevet kış bebikleri olcaklar bunda farklı bi yöntem denemen gerek :))
Işık açmayı bana hemşire kuzenim söyledi o çocuklarında uyguladı hatta gerçekten sarılık olmadılar tabi emziriyordu ondan da olabilir
Can'ım ben en son 26. haftada gitmiştim 30.haftada görüşelim Sonrada iki hafta da bir görüşelim dedi.yani pazartesi kontrolüm var 2 hafta sonra bi daha.bundan sonra çok özlemeden görücem inşallahBizimde salı günü kontrolümüz var
Doğum izni 32 de başlıyor. 29da hamile raporu vermiştir belki. Onu doğum iznine ceviremezler zatenCanım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey
Valla bana yine dört hafta sonra gel dedi
Ben bugun bi patlama yasadim oses nasil çıktı benden anlamadim bi anda oldu uzuldum sonra
isim sordular soyledim arya dusunuyoruz diye o nasil isim mis cins mis bilmem ne dedim Avrupa dayiz koydugum isne dikkat ediyorum icindeki harfler önemli zatrn kulagina okunurken dini anlamli isim koycam ama nufusta bu olacak bi oyandan bi bu yadan yorumlar geliyo dedik aaaaa kizim alisti bu isme bizde alistik sizij begendiginizi baskasi begenmiycek onlarinkini siz dedim ama biraz ses yuksek çıktı
![]()
Ben geçen gün annemle tartışırken çok yükseldim hala pişmanlık yaşıyorum.
Resmen vicdan azabı çekiyorum.
Sen kime patladın ki
Elti ve esimin amcasinin esine amcasinin esini cok severim :) bi daha isim konusu acilmadi bugun artik soranlara demiycem isimini herkezin bi yorumu var nedense
Ben iğne vuruluyorum sizede iğne yapıldı mıB12, demir, d vit allah ne verdiyse eksikligini yasiyorum cnm.
Bana da Arhan ne öyle Ahmet koy sadece diyenler oldu ama takmadım. Boşver.Bir de geriliyoruz şu sıra ben her şeye kırılıp,takıp üzülüyorum ya da aksine umursamaz olup birden bağırıyorum :)