• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
wah bu karinin kocasina wah diyolardir :))

az once esim geldi, sen napion yine mi kadinlar kulubundesin, senin rumuzun ne bakiym, ben de uye oldum dedi :)))
daha cekistirmiym onu bari :))
ayy bunlar kardes mi ne ikiz gelmis bana diyo ki orda dedikodu yapicagina internetten annenin eviyle ilgilen ( kentsel donusumde)
odevini kontrol eden baba sanki basimda duruyo size gizli yaziyorum ;)

Doktor bugün dedi ki SGK yatıyor mu senin. Yatıyor dedim. O zaman 32. Hafta gel sana rapor yazayım maaşın yatsın izne çık dedi. Eşimde hiç uğraşmayın doktor hanım benim hanım zaten hep izinli maaşlı dedi :))) benim sigortam kocamın şirketten yatıyor maaşımı da kredi kartı harcamalarımla alıyorum :)

Kızımda yazdı pencerenin önüne kıyafetlerini çıkarıp güneşe karşı yatırmıştık şükür hiç yükselmemişti ama çocuktan çocuğa fark var bide kış bebesi olacaz bu sefer
evet kış bebikleri olcaklar bunda farklı bi yöntem denemen gerek :))
Işık açmayı bana hemşire kuzenim söyledi o çocuklarında uyguladı hatta gerçekten sarılık olmadılar tabi emziriyordu ondan da olabilir

evet kış bebikleri olcaklar bunda farklı bi yöntem denemen gerek :))
Işık açmayı bana hemşire kuzenim söyledi o çocuklarında uyguladı hatta gerçekten sarılık olmadılar tabi emziriyordu ondan da olabilir
Aç kalmaması çok önemli benim sütüm olmadı. Kimseyi dinlemedim hemen mama verdim onunda çok etkisi oldu

Bizimde salı günü kontrolümüz var
Bugün dra gidenler kaç haftada bir çağırdılar sizleri
Can'ım ben en son 26. haftada gitmiştim 30.haftada görüşelim Sonrada iki hafta da bir görüşelim dedi.yani pazartesi kontrolüm var 2 hafta sonra bi daha.bundan sonra çok özlemeden görücem inşallah

Kızlar vagina üstünde ağrım var böyle adet sancısı gibi annem burda ağzımıda açamıyorum. Sancım var diyince sen hamilesin normal abartıyorsun diye başlıyor.

Canım bende 32. Haftada doğum iznine ayrılcam da iş yerimde müdür doktordan rapor istedi dün 32. Haftada ayrılmam için dün gittim aldım raporda 29 hafta 1 günlük gebelik mevcut doğum iznine ayrılmasında sakınca yoktur yazıyor raporda ama ssk sanırım bu rapor olmaz demiş hangi rapor alacam o zaman dedim müdür de bişey demiyor bilmiyor ssk daki memur da bişey bilmiyor doktor da dediğim raporu verdi yani nasıl bir rapor olacak doğum iznine ayrılmam için yani 32. Haftam dolduğu zaman mı almam gerekiyor rapor canım anlamadım bişey
Doğum izni 32 de başlıyor. 29da hamile raporu vermiştir belki. Onu doğum iznine ceviremezler zaten

Ben bugun bi patlama yasadim oses nasil çıktı benden anlamadim bi anda oldu uzuldum sonra
:( isim sordular soyledim arya dusunuyoruz diye o nasil isim mis cins mis bilmem ne dedim Avrupa dayiz koydugum isne dikkat ediyorum icindeki harfler önemli zatrn kulagina okunurken dini anlamli isim koycam ama nufusta bu olacak bi oyandan bi bu yadan yorumlar geliyo dedik aaaaa kizim alisti bu isme bizde alistik sizij begendiginizi baskasi begenmiycek onlarinkini siz dedim ama biraz ses yuksek çıktı:(

Ben bugun bi patlama yasadim oses nasil çıktı benden anlamadim bi anda oldu uzuldum sonra
:KK43: isim sordular soyledim arya dusunuyoruz diye o nasil isim mis cins mis bilmem ne dedim Avrupa dayiz koydugum isne dikkat ediyorum icindeki harfler önemli zatrn kulagina okunurken dini anlamli isim koycam ama nufusta bu olacak bi oyandan bi bu yadan yorumlar geliyo dedik aaaaa kizim alisti bu isme bizde alistik sizij begendiginizi baskasi begenmiycek onlarinkini siz dedim ama biraz ses yuksek çıktı:KK43:

Ben geçen gün annemle tartışırken çok yükseldim hala pişmanlık yaşıyorum.
Resmen vicdan azabı çekiyorum.

Sen kime patladın ki

Ben geçen gün annemle tartışırken çok yükseldim hala pişmanlık yaşıyorum.
Resmen vicdan azabı çekiyorum.

Sen kime patladın ki

Elti ve esimin amcasinin esine amcasinin esini cok severim :) bi daha isim konusu acilmadi bugun artik soranlara demiycem isimini herkezin bi yorumu var nedense

Elti ve esimin amcasinin esine amcasinin esini cok severim :) bi daha isim konusu acilmadi bugun artik soranlara demiycem isimini herkezin bi yorumu var nedense

Bana da Arhan ne öyle Ahmet koy sadece diyenler oldu ama takmadım. Boşver.Bir de geriliyoruz şu sıra ben her şeye kırılıp,takıp üzülüyorum ya da aksine umursamaz olup birden bağırıyorum :)

Arkadaslar iyi aksamlar.26Haftam bitmek uzere benimle ayni olan arkadaslar sizler nasilsiniz?benim iki gundur bebegimin hareketleri azalinca doktora gittim bugun hersey yolunda gorunuyor gelisimi haftasiyla uyumlu dedi cok sukur bin sukur ama Ben halen huzursuzum zaman zaman bebekler durgunlasabilir dedi doktor siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?Allah sagsalim kucagimiza almaya nasip etsin insallah aminnn

Bana da Arhan ne öyle Ahmet koy sadece diyenler oldu ama takmadım. Boşver.Bir de geriliyoruz şu sıra ben her şeye kırılıp,takıp üzülüyorum ya da aksine umursamaz olup birden bağırıyorum :)

Evet canim geriliyoruz da bunun dogumdan sonraki seyleri dusununce offf susayim diyorum tebessuumle karsilayim diyorum ama insanlar susmuyor

Back
X