2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Canım ben çanta almadım henüz bir.iki tane beğendim kaydettim atarım şimdi.Sırtçantası gibi mi alsam diye kararsızım.
Kundakta anneme söz geçiremedim kendisi terziye diktiriyor hazır olmazmış

Canım ben çanta almadım henüz bir.iki tane beğendim kaydettim atarım şimdi.Sırtçantası gibi mi alsam diye kararsızım.
Kundakta anneme söz geçiremedim kendisi terziye diktiriyor hazır olmazmış
Sırt çantası kullananlar İÇİN iyi bence ben pek kullanmam aslında hem sırta asmalı hemde elde taşınan modeller gördüm ama karar vermedim daha
Kundaktan dikilirse daha da güzel olur bence

Sırt çantası kullananlar İÇİN iyi bence ben pek kullanmam aslında hem sırta asmalı hemde elde taşınan modeller gördüm ama karar vermedim daha
Kundaktan dikilirse daha da güzel olur bence

Ben pek sırt çantası kullanmıyorum rahat edemiyorum. Eşimle çıkınca taşıtmak için bakabilirim

Kundak konusu bilmiyorum ben direkt hazır alsakta aynı şey diye düşündüm ama söz hakkı verilmedi tabi ki kendi haline bıraktım o yüzden annemi

Sen lahusa pıjaması yerıne normal pıjamamı almak ıstıyosun yanı canım anlamadım ben :/ eğer öyle rahat edeceksen olur tabı ama ben suan lahusa pıjaması kullanıyorum ınanılmaz rahat kendı gıyıdıgım m beden almıştım hemde
Benımde Çanta bebek Arabası bıde latex yatak kaldı aa bıde halı onun dışında sıparışler gelınce rahat edıcem inşallah

Sen lahusa pıjaması yerıne normal pıjamamı almak ıstıyosun yanı canım anlamadım ben :/ eğer öyle rahat edeceksen olur tabı ama ben suan lahusa pıjaması kullanıyorum ınanılmaz rahat kendı gıyıdıgım m beden almıştım hemde
Benımde Çanta bebek Arabası bıde latex yatak kaldı aa bıde halı onun dışında sıparışler gelınce rahat edıcem inşallah

Ben magnezyumu ıkı ıçtıgım ve bıde Omega ıçtıgım ıçın onlar var Artı olarak onun dışında bende aynı duzendeyım canım
Ikiz de dogru demişti bu kullanıma

Bende Sırt çantasımı kol çantasımı kararsızım
Sırt daha kullanışlı gıbı duruyo ama kol çantasıda şık duruyo
Skip hop un modellerı Hoşuma gıdıyo benımde

Kızlar yanbugun basım cok kötü agrıyor napsam geçmedi dunde içmiştin parol bugunde içtim bebegıme bı zararı olurmu acaba

aaa canım ben msj ını gormemışım nasıl olduysa dıkkatımden kaçtı demek :/ bende ebebekten aldım. Açıkçası Ölçü yazıyomuydu farkında degılım sadece 3-6 ayı hatırlıyorum
Sımdı Odayı boşaltınca herseyı koliledım hangı kolıde bılmıyorum yoksa çekerdim resmını
Ben sımdı Ebebek ın sayfasına bakıyım eğer orda görürsem onun resmını çekıyım sana

Kizlar merhaba. Markafonide prima premiun care 1 108 adet+ 2 numara 104 adet+ 3 islak mendil+ bebek bakim örtüsü 89 lira. Siparis verdim siz de bakib isterseniz

Gunaydinlar herkese
Dun butun gun magaza gezmekten bugun pestil gibi olmusum.
Eger disarda isleriniz varsa zaman daha fazla ilerlemeden halletmenizi tavsiye ederim.
Gerci bizimki yakin da olsa sehirlerarasi yolculuk oldu. Bir de dun Ankarada tum yollari kapatmislar ne alakaysa, 1 saatte geldigimiz yolu 3 saatte gelebildik.
Yol boyunca karnim tas gibi oldu kac defa aklim cikti bir sey olacak diye.
Ufak tefek birkac sey disinda tamamladik sanirim bir hayli.
Bundan sonra kendime pijama , ic çamaşırı vs bakmam gerekiyor artik. Onlari da ciktikca carsi pazardan alirim.

Evettt büyümüş benim oğlan :)
1865 gram olmuş teyzesi :)
Ama yüzünü göstermedi bu kez ayağıyla kapatıyordu çekmeyin der gibi :)
Bir ay önceki halini de ekleyeyim ama orda baya belli yüzü :)

Eklentiler

• 1477807357301.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 1477807396462.webp
    12 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın :) hayırlı olsun canım aldıkların
Ben de artık bu hafta ağırlaştıgımı hissediyorum yürürken nefes nefese kalmalar başladı artık evde bile bazen zor oluyor karnım taş gibi sertleşiyor dediğin gibi korkutuyor rahatsızlık hissediyorum öyle sertleşince çok değişikmiş sanırım hamileliğin zor dönemine geldik :)

Ben Demir ilacını sabah aç karnına içiyorum
en aç olduğum ve üstüne 2-3 saat kahvaltı yapmayacağım için sabaha karşı tuvalete kalktığımda alıyorum
Magnezyumu bir kaç kez aldım kramplar geçti diye bıraktım onu da akşam yemeğinden sonra almıştım
Vitamin kullanmıyorum hiç bilmiyorum onu.balık yağı hapı kullanıyorum onu da gece yatmadan içiyorum yoksa kokusu geliyor ağzıma :/

Allah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra

Canim, Allah yardimcin olsun insallah toparlayacak bebegin, gececek bugunler.
Ameliyat oldun kolay degil, bir on gun kadar sonra agrin falan kalmaz insallah.

Sagol canim.
Gercekten de zor dönemler artik.
Bir de ben cok uzun sure ayakta kaliyorum malesef, hep oyle denk geliyor.
Ondan sonra da ya dogurursam diye korkuyorum :))
Dun yolda surekli kasılma hissettim. Yollar da kapali , aklim cikti hastaneye bile yetisemeyiz bir sey olsa diye :)

Bir zaman gelecek bebeğin evinde olacak,zor zamanlar şuan senin için ama sağlıkla büyüyecek inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…