- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Allahım xs ne demek s ne demek m ne demek
Ben nerelere gideyim(((Zayıfcacıksınız mağazalarda bu bedenleri görünce bunlarıda giyen var demek ki diyordum.daha da kilo aldık demeyin kilo aksanız nolcak m giyeceksiniz.
Çok imreniyorum .
ninocin Can'ım ben sana geçende sormuştum cevapladın mı görmedim sen kundağı 3-6 aldım diyordun.benim e bebekte baktığım tek beden 80*80 diyor sen nerden aldın
Kızlar bir de bebek çantası aldınız mı
Almışken kullanışlı birşey olsun uzun süre kullanıcaz inşallah
Sırt çantası kullananlar İÇİN iyi bence ben pek kullanmam aslında hem sırta asmalı hemde elde taşınan modeller gördüm ama karar vermedim dahaCanım ben çanta almadım henüz bir.iki tane beğendim kaydettim atarım şimdi.Sırtçantası gibi mi alsam diye kararsızım.
Kundakta anneme söz geçiremedim kendisi terziye diktiriyor hazır olmazmış
Sırt çantası kullananlar İÇİN iyi bence ben pek kullanmam aslında hem sırta asmalı hemde elde taşınan modeller gördüm ama karar vermedim daha
Kundaktan dikilirse daha da güzel olur bence
Sen lahusa pıjaması yerıne normal pıjamamı almak ıstıyosun yanı canım anlamadım ben :/ eğer öyle rahat edeceksen olur tabı ama ben suan lahusa pıjaması kullanıyorum ınanılmaz rahat kendı gıyıdıgım m beden almıştım hemdeBenimde alışveriş olarak kendime alacaklarım,beşik ve çanta kaldı az kaldı gibi.
Pijama olayını ben nasıl yapacağımı bilmiyorum xs giyiyorum normalde.Ama doğum sonrası içine girebilir miyim ki? s de üst beden otursada bacaklardan bol duruyor ve lohusalar için biraz bol ve sıradan geliyor bana gecelikler :/ çok kararsızım kaldım öyle
Sen lahusa pıjaması yerıne normal pıjamamı almak ıstıyosun yanı canım anlamadım ben :/ eğer öyle rahat edeceksen olur tabı ama ben suan lahusa pıjaması kullanıyorum ınanılmaz rahat kendı gıyıdıgım m beden almıştım hemdeBenimde alışveriş olarak kendime alacaklarım,beşik ve çanta kaldı az kaldı gibi.
Pijama olayını ben nasıl yapacağımı bilmiyorum xs giyiyorum normalde.Ama doğum sonrası içine girebilir miyim ki? s de üst beden otursada bacaklardan bol duruyor ve lohusalar için biraz bol ve sıradan geliyor bana gecelikler :/ çok kararsızım kaldım öyle
Ben magnezyumu ıkı ıçtıgım ve bıde Omega ıçtıgım ıçın onlar var Artı olarak onun dışında bende aynı duzendeyım canımİlaç kullanımıyla alakalı bir şey soracağım bilen bilgilendirsin lütfen :)
Şimdi ben öğlenleri tok karnına Decavit multivitamin alıyorum.
Akşam yemeği sonrası Diasporal magnezyum alıyorum.
Gece yatmadan 1-2 saat önce bir şey yemeden önce de Gynoferon demir ilacı alıyorum.
İlaçları alış şeklim doğru mu? Doktorum Elevit pronatal vermişti ama domuz jelatini etkeniyle Decavit aldım ben o an kötü etkisi olursa diye sanırım,tok karnına al bulantı yapmasın dediği için öğlen tok karnına alıyorum.
Magnezyuma yeni başladım sayılır 2 haftadır. Aynı anda alma dediği için onu da akşam alıyorum.
Demir ilacını da bulantı yaptığı için mecbur gece alıyorum. Ama almadan 1 saat önce birşeyler yemiş olsam etkisi olmaz mı? internette 2 saat diyor hep siz nasıl alıyorsunuz?
aaa canım ben msj ını gormemışım nasıl olduysa dıkkatımden kaçtı demek :/ bende ebebekten aldım. Açıkçası Ölçü yazıyomuydu farkında degılım sadece 3-6 ayı hatırlıyorumAllahım xs ne demek s ne demek m ne demek
Ben nerelere gideyim(((Zayıfcacıksınız mağazalarda bu bedenleri görünce bunlarıda giyen var demek ki diyordum.daha da kilo aldık demeyin kilo aksanız nolcak m giyeceksiniz.
Çok imreniyorum .
ninocin Can'ım ben sana geçende sormuştum cevapladın mı görmedim sen kundağı 3-6 aldım diyordun.benim e bebekte baktığım tek beden 80*80 diyor sen nerden aldın
Kızlar bir de bebek çantası aldınız mı
Almışken kullanışlı birşey olsun uzun süre kullanıcaz inşallah
Evettt büyümüş benim oğlan :)Ben gebelik öncesi Xs giyiyordum.Şimdi alsam göbekten içine giremem ki,top gibi duruyor S mi alsam bende?
Kilo olarak bende düşük kilolu başlayıp yine de almadım pek 2 kilo falan. Ama bulantıdan değil,yesemde yaktım sanırım bilmiyorum.
Sen bulantıdan birşey yiyemiyor musun?
Beslenmene dikkat et,grip için doktora göründün mü?Atlatması zor iyice geçse de tekrarlıyor sanki :/
Valla tuhaf bir şekilde ben bu yıl hasta olmadım gibi.1-2 gün kırgınlıkla atlattım hep çok çabuk geçti. Normalde 1-2 hafta yatarım aslında,gebelik mi yaradı ne :))
Ben şimdiden taşıyamıyorum kendimi,nefes alamıyorum sanki yanıyor vücudum bazen,yazın bayılırdım kesin. Bu konuda şanslıyız bence de :)) Hem yaza çocuklar ele avuca gelecek kadar büyüyecekler,al çocuğu git tatile :)
Bu arada bebişi görmeye gitmişsin,büyümüş mü fotoğraf falan verdi mi doktor?
Son üç aya giriyoruz bu yüzden normal diyorlar.Banu çiftçiyi dinledim geçen gün 6.aydan sonra başlıyormuş tekrar çoğu kadında.BEnde de nadiren oluyor. 8-11 haftalar öğürerek geçti hep genelde,15-16 haftadır midem rahattı ama şu son zamanlarda koku hassasiyetim çok yoğun oldu otobüse bilemiyorum kalabalıkta duramıyorum sanki,daralıp kusmak istiyorum :) Mümkün olduğunca mutfağa uğramıyorum,aç kalmıyorum,kalabalıkta bulunmuyorum. Hayırlısıyla atlatırız umarım bu süreci
Günaydın :) hayırlı olsun canım aldıklarınGunaydinlar herkese
Dun butun gun magaza gezmekten bugun pestil gibi olmusum.
Eger disarda isleriniz varsa zaman daha fazla ilerlemeden halletmenizi tavsiye ederim.
Gerci bizimki yakin da olsa sehirlerarasi yolculuk oldu. Bir de dun Ankarada tum yollari kapatmislar ne alakaysa, 1 saatte geldigimiz yolu 3 saatte gelebildik.
Yol boyunca karnim tas gibi oldu kac defa aklim cikti bir sey olacak diye.
Ufak tefek birkac sey disinda tamamladik sanirim bir hayli.
Bundan sonra kendime pijama , ic çamaşırı vs bakmam gerekiyor artik. Onlari da ciktikca carsi pazardan alirim.
Ben Demir ilacını sabah aç karnına içiyorumİlaç kullanımıyla alakalı bir şey soracağım bilen bilgilendirsin lütfen :)
Şimdi ben öğlenleri tok karnına Decavit multivitamin alıyorum.
Akşam yemeği sonrası Diasporal magnezyum alıyorum.
Gece yatmadan 1-2 saat önce bir şey yemeden önce de Gynoferon demir ilacı alıyorum.
İlaçları alış şeklim doğru mu? Doktorum Elevit pronatal vermişti ama domuz jelatini etkeniyle Decavit aldım ben o an kötü etkisi olursa diye sanırım,tok karnına al bulantı yapmasın dediği için öğlen tok karnına alıyorum.
Magnezyuma yeni başladım sayılır 2 haftadır. Aynı anda alma dediği için onu da akşam alıyorum.
Demir ilacını da bulantı yaptığı için mecbur gece alıyorum. Ama almadan 1 saat önce birşeyler yemiş olsam etkisi olmaz mı? internette 2 saat diyor hep siz nasıl alıyorsunuz?
Olmaz canım endişelenme bizim de kendimizi iyi hissetmemiz sağlıklı olmamız lazım sonuçtaKızlar yanbugun basım cok kötü agrıyor napsam geçmedi dunde içmiştin parol bugunde içtim bebegıme bı zararı olurmu acaba
Canım hayırlı olsun bebegin sağlıkla büyüsün.
Rabbim ona uzun sağlıklı mutlu bi ömür versin
Kaç gram doğdu anne sütü alıyor mu şimdi?
Sen nasılsın ? Sezeryan olmuştun dimi dikişlerin iyi mi şimdi?
Canim, Allah yardimcin olsun insallah toparlayacak bebegin, gececek bugunler.Allah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra
Sagol canim.Günaydın :) hayırlı olsun canım aldıkların
Ben de artık bu hafta ağırlaştıgımı hissediyorum yürürken nefes nefese kalmalar başladı artık evde bile bazen zor oluyor karnım taş gibi sertleşiyor dediğin gibi korkutuyor rahatsızlık hissediyorum öyle sertleşince çok değişikmiş sanırım hamileliğin zor dönemine geldik :)
Allah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?