- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
Canim, Allah yardimcin olsun insallah toparlayacak bebegin, gececek bugunler.
Ameliyat oldun kolay degil, bir on gun kadar sonra agrin falan kalmaz insallah.
İnşallah ikiniz de en kısa zamanda çok çok iyi olacaksınız canım sütün de gelir zamanla inş dualar sizinleAllah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra
Evettt büyümüş benim oğlan :)
1865 gram olmuş teyzesi :)
Ama yüzünü göstermedi bu kez ayağıyla kapatıyordu çekmeyin der gibi :)
Bir ay önceki halini de ekleyeyim ama orda baya belli yüzü :)
Doğurmak o kadar kolay mı yolda öyle hemen gelmez korkma :)))Sagol canim.
Gercekten de zor dönemler artik.
Bir de ben cok uzun sure ayakta kaliyorum malesef, hep oyle denk geliyor.
Ondan sonra da ya dogurursam diye korkuyorum :))
Dun yolda surekli kasılma hissettim. Yollar da kapali , aklim cikti hastaneye bile yetisemeyiz bir sey olsa diye :)
Evet ya benimki zayıftı nolduysa birden atak yapmış o kadar da stresli hafta geçirdim çok şükür etkilenmemişMaşallah kocaman olmuş :))
Şükret evde kavga edeceğin biri varGünaydın herkese
Sabah sabah evde sucuk yok mu kavgası yaptık
Az kaldı bir gün kesicem birini
Evet ya benimki zayıftı nolduysa birden atak yapmış o kadar da stresli hafta geçirdim çok şükür etkilenmemiş
ama burda benim haftam geri gözüküyor takvimime bakıp benimki daha ufak zayıf diye düşünmesin kimse dün doktor 32+1 gözüküyor dedi çünkü
Şükret evde kavga edeceğin biri var
pazar sabahı benimki çalışıyor tek başıma kahvaltı etcem mecbur
anne sütünü artırıcı bişeyler yapıyorAllah razı olsun canım inş. 900 gr civarında doğdu. Anne sütü veremiyorum daha canım gelmiyor tabi hastaneden ne gelirse getirin dediler. Bende toparlanmaya çalışıyorum. Biraz zor oluyor yatip kalkamiyorum yattigimda da ya da kalktığımda çok sıkıntı olmuyor yavaş yavaş hareket ediyorum sonra
Canım keşke dün çıkmasaydınız yollar kapalı diye çıkmadık bizde. Neyse halletmişsiniz işte önemli olan o neler aldın bakalımGunaydinlar herkese
Dun butun gun magaza gezmekten bugun pestil gibi olmusum.
Eger disarda isleriniz varsa zaman daha fazla ilerlemeden halletmenizi tavsiye ederim.
Gerci bizimki yakin da olsa sehirlerarasi yolculuk oldu. Bir de dun Ankarada tum yollari kapatmislar ne alakaysa, 1 saatte geldigimiz yolu 3 saatte gelebildik.
Yol boyunca karnim tas gibi oldu kac defa aklim cikti bir sey olacak diye.
Ufak tefek birkac sey disinda tamamladik sanirim bir hayli.
Bundan sonra kendime pijama , ic çamaşırı vs bakmam gerekiyor artik. Onlari da ciktikca carsi pazardan alirim.
Cuma günü oldum canım ne agrı ne sızı hiçbirşey olmadı hatta sen sorana kadar olduğumu bile unutmustum :)Valla bel ağrım olmasa süperim :)
Canım geçmiş olsun
Sabirsiz61 sen tetanoz oldun mu ikinciyi,ilki beraber olmuştuk :)
Elif, Zeynep, Ali, Ömer, Yusuf :) eski isimleri çok seviyorum ama eşim sıcak bakmıyor. Elif çok güzel bence :)Ben de düşünüyorum miray ı bakalım kısmet birde Elif ismi hoşuma gidiyor
Cuma günü oldum canım ne agrı ne sızı hiçbirşey olmadı hatta sen sorana kadar olduğumu bile unutmustum :)
Büyümüştür seninki de ya çok hızlı büyüyorlarSeninki öne geçmiş o halde :) Benimki de sıskaydı 2-3 güne gidip görücem bakalım ne kadar olmuş,tekmeleri kıpırdanışı kuvvetlendi epey ama bakalım :)
Ay bizimki de açken deliriyor,gergin oluyoruz aç karna.Boşver daha rahat tek kahvaltı.
Bende şu sıra bir kaç gün evde yalnız kalmak istiyorum,kimse olmasa aramasa da kafa dinlesem diyorum niye bilmem.Valla yalnızlığa ihtiyaç duyuyorum sanırım
Benim kızımın ismi Elif gülce olacak inşallahElif, Zeynep, Ali, Ömer, Yusuf :) eski isimleri çok seviyorum ama eşim sıcak bakmıyor. Elif çok güzel bence :)
Ben sürekli rüyamda eşimi görüyorum beni aldatırken daha kızı göremedim aylardır kardeş gibiyiz o yüzden galibaCAnlar Günaydın hade bi hafta daha geride bıraktık, tosuncuklari kucaklamamiza az kaldı yaaa.ben bugün rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum kucagima sigmiyor ama çok iriydi yahu yürütüyor um nerdeyse benim yarı boyumda boyu hayretle bakiyorum
Gülce ismi çok güzelBenim kızımın ismi Elif gülce olacak inşallah
Kız niye kardes gibisiniz tövbe Yarabbim hicmi yakinlasmiyonuz Dr mu yasakladi .Ben sürekli rüyamda eşimi görüyorum beni aldatırken daha kızı göremedim aylardır kardeş gibiyiz o yüzden galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?