2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Canim, Allah yardimcin olsun insallah toparlayacak bebegin, gececek bugunler.
Ameliyat oldun kolay degil, bir on gun kadar sonra agrin falan kalmaz insallah.

Allah razı olsun sağol canım inşallah. Öyle hayırlısı ile iyileseyim de kızımı görmeye gidemiyorum bu sekilde. Dualarınızı eksik etmeyin.

İnşallah ikiniz de en kısa zamanda çok çok iyi olacaksınız canım sütün de gelir zamanla inş dualar sizinle

Doğurmak o kadar kolay mı yolda öyle hemen gelmez korkma :)))
Bu kasılma dediğimiz Bebek bi yerini dayıyor ittiriyor karnımıza o da sertlik yapıyor bence benimki o yani top gibi sertleşiyor dün orda kafasının olduğunu öğrendim mesela :)) dizleriyle de ittiriyormuş
Ama asıl sertleşme midemle alakalı sanırım genelde yemekten sonra çok oturunca oluyor hareketsizlikten sanki

Maşallah kocaman olmuş :))
Evet ya benimki zayıftı nolduysa birden atak yapmış o kadar da stresli hafta geçirdim çok şükür etkilenmemiş
ama burda benim haftam geri gözüküyor takvimime bakıp benimki daha ufak zayıf diye düşünmesin kimse dün doktor 32+1 gözüküyor dedi çünkü

Seninki öne geçmiş o halde :) Benimki de sıskaydı 2-3 güne gidip görücem bakalım ne kadar olmuş,tekmeleri kıpırdanışı kuvvetlendi epey ama bakalım :)

Şükret evde kavga edeceğin biri var
pazar sabahı benimki çalışıyor tek başıma kahvaltı etcem mecbur

Ay bizimki de açken deliriyor,gergin oluyoruz aç karna.Boşver daha rahat tek kahvaltı.
Bende şu sıra bir kaç gün evde yalnız kalmak istiyorum,kimse olmasa aramasa da kafa dinlesem diyorum niye bilmem.Valla yalnızlığa ihtiyaç duyuyorum sanırım

anne sütünü artırıcı bişeyler yapıyor
musun?hurma filan ye ihmal etme Can'ım bol su iç.bir an önce toparlasın kuzucuğun inşallah.dualarımız seninle

Canım keşke dün çıkmasaydınız yollar kapalı diye çıkmadık bizde. Neyse halletmişsiniz işte önemli olan o neler aldın bakalım

CAnlar Günaydın hade bi hafta daha geride bıraktık, tosuncuklari kucaklamamiza az kaldı yaaa.ben bugün rüyamda oğlum doğmuş emziriyorum kucagima sigmiyor ama çok iriydi yahu yürütüyor um nerdeyse benim yarı boyumda boyu hayretle bakiyorum

Büyümüştür seninki de ya çok hızlı büyüyorlar
Yalnızlık çok iyi geliyor bazen valla kafa dinliyorum bol bol ama haftasonu kocamla boş boş takılıp gezmek de istiyorum :))
Gidince Doktoruna bi sorar mısın 36-37 . Haftada gelen hamileleri kabul ediyor muymuş ya ben doktorumu çok seviyorum hiç bırakmak istemiyorum ama güneydoğu karışık izne çıkınca gelip rahat rahat orda mı doğursam diyorum

Ben sürekli rüyamda eşimi görüyorum beni aldatırken daha kızı göremedim aylardır kardeş gibiyiz o yüzden galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…