2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kizimdayken para pul hic umrumda olmamisti. Butun onceligi ona vermistik.
Ama iste simdi halihazirda bir cocuk daha olunca insan ister istemez dusunuyor. Kizimdan yana sıkıntıya girmek istemiyorum.bilmiyorum yaa, hayirlisi olsun insallah :)) yapabilir miyim bilmiyorum ama yasina kadar izin kullanmayi istiyorum. Onun icin biraz denemem gerekiyor nasil ne kadar idsre edebilir diye. Allah yardimcimiz olsun insallah hepimizin.

Utanıyorum söylemeye :) 168 boy 73 kilo :/ düğün günü 52 kilo olan kadının dramı :)
Can'ım bence sana l beden büyük olur sen m al.bu lohusaların beli ayarlamalı lastik oluyor biliyorsun o yüzden ben S aldım karnımı acıtmaz sezeryandan sonra.hemde doğumdan sonra da giyebilirim

kızlar oğluşumu alacağım kıyafetleri tamamladım sayılır.sadece bir kaç parça kaldı.işte aldıklarım
Gule gule kullanin canim
Biz de bugun alisveristeyiz Ankaradaki bebek magazalarini dolaniyoruz.
Off kafam durdu resmen.
Ikinci bebekle ben boyleysem ilk dogumu olanlar neler yapiyor acaba :)
Sanirim birkac parca yenidogan kiyafeti alirsam tamamlanacak eksikler bizim de.
Simdi esim babymallda kasa sirasi bekliyor ben oturuyorum:))

Can'ım bence sana l beden büyük olur sen m al.bu lohusaların beli ayarlamalı lastik oluyor biliyorsun o yüzden ben S aldım karnımı acıtmaz sezeryandan sonra.hemde doğumdan sonra da giyebilirim
Öyle mi yapsam ya. Dur bakalım ben bi mağaza falan bulursam bakayım bi ya

kızlar bu arada ben civilden beyaz taytlar aldım.hani kışın doğuracaZ ya bebişlerimizi alttan giydirmek için çok kullanışlı olur diye düşündüm.işte resmi almak isteyen olursa malum bıgün hafta sonu alışverişler yapılsııınnn

Eklentiler

• image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 105
Selam herkese ohh ne güzel herkes hazırlıkları hızlandırmış bebişler büyümüş. Nasılsınız

Merhaba bayanlar;
Ben berbat durumdayım. Perş artık o kadar ateşim çıktı ve nefes alamaz hale geldim ki gece acile gitmek zorunda kaldık. Öksürük deseniz o da fena. Ağzımdan burnumdan her yerimden iltihap geliyo. Kanda crp değerine bakıldı ve enfeksiyon çıktı. O gece saddce serum verdiler. Ama ben dün daha kötü oldum. Ateşi düşüremeyince kalkıp kendi doktoruma gittim. O da beni göğüs hastaalıklarına yönlendirdi. Kanda enfeksiyon testi tekrarlandı ve maalesef artmıştı. Hem kendi doktorum hem de göğüs hasttalıkları antibiyotiğe başlamak gerek dedi ve şuan maalesef içime hiç de sinmeyerek augumantin kullanmaya başladım. Var mı böyle benim gibi 1000 mg'lık antibiyotik kullanmak zorunda kalan?

Öyle mi yapsam ya. Dur bakalım ben bi mağaza falan bulursam bakayım bi ya
hamilelik öncesi bedenin neyse yıne o bedeni almanı tavsiye ederim.ne kadar magaza gezdiysem hem aynı seyi söylediler 10 kılo almama ragmen m beden cok rahat oldu öncesindede m idim zaten.

geçmiş olsun Can'ım ben daha önceki hamileliğimde çok fena öksürüyordum bana da doktor 500 mg lık vermişti.bence korkmana gerek yok.illa ki hamilelerin içmesi için uygundur ki dr un vermiş

Geçmiş olsun canım. Benimde kızımın kanında enfeksiyon çıktı iğneli antibiyotik kullanıyoruz başka türlü geçmez dedi doktor. Doktorun senin için en sağlıklısına karar vermiştir iyileşmen için kullanman gerekiyor. Çabucak geçer inşallah

Selam herkese ohh ne güzel herkes hazırlıkları hızlandırmış
bebişler büyümüş. Nasılsınız

Valla bel ağrım olmasa süperim :)

Canım geçmiş olsun

Sabirsiz61 sen tetanoz oldun mu ikinciyi,ilki beraber olmuştuk :)

Can'ım çok geçmiş olsun mecbursun kullanmaya çünkü Allah korusun enfeksiyon bebeği etkiler.
Ben de bir ay önce diş ağrısından iltihaplanmıştı çektirmekse istemedim kendi doktorum Auğmentin 1000mg verdi sabah akşam bende senin gibi hiç kullanmak istemesemde beş gün sabah akşam kullandım hatta günde bir tanemi alsam dedim ikizcana sordum.o da bana bir tanenin hiç fayda etmiyeceğini o zaman hiç kullanma dedi.çünkü Augmentin sabah akşam kullanılmalıymış zaten.

Kıyamam ben o prensese bir an önce iyileşsin kuzum ya valla benim bile içim gitti annesi...

Kızlar nasılsınız bakalım... bugün dışardaydık o yüzden bakamadım bu saate kadar... kıyafet battaniye büyük eşyalar hepsi tamam ama bez şampuan hiçbir şey almadım daha pijama konusundada çok kararaızım. Netten alsam beden korkusu var

Ay ne güzel paylaşsana Can'ım aldıklarını merak ettim güle güle giysin inşallah.nasip olursa bende yarın bişeyler alıcam.pijamaya özdileğe bakıcam inşallah güzel bişey bulabilirim.bir de pentiden emzirme sütyeni bakıcam. Aslında battaniyesinde aldım ama şöyle biraz kalın bir battaniye bakmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…