Kizimdayken para pul hic umrumda olmamisti. Butun onceligi ona vermistik.Bende aslında öyle istiyorum ama mecbur ayrılacam riske atamam bi arkadasım 37 e kadar çalıştı 38 de doğurdu ama hem 2. Çoçuğu tecrübeli hemde işi rahattı yinede sen bilirsin ama bebek rızkıyla gelir inan hamile olduğumu öğrendim işle ilgili bi müjde aldım Allah yardımcımız olsun
Can'ım bence sana l beden büyük olur sen m al.bu lohusaların beli ayarlamalı lastik oluyor biliyorsun o yüzden ben S aldım karnımı acıtmaz sezeryandan sonra.hemde doğumdan sonra da giyebilirimUtanıyorum söylemeye :) 168 boy 73 kilo :/ düğün günü 52 kilo olan kadının dramı :)
Gule gule kullanin canimkızlar oğluşumu alacağım kıyafetleri tamamladım sayılır.sadece bir kaç parça kaldı.işte aldıklarım
Öyle mi yapsam ya. Dur bakalım ben bi mağaza falan bulursam bakayım bi yaCan'ım bence sana l beden büyük olur sen m al.bu lohusaların beli ayarlamalı lastik oluyor biliyorsun o yüzden ben S aldım karnımı acıtmaz sezeryandan sonra.hemde doğumdan sonra da giyebilirim
Ne güzel olmuş ayBuda hastane çıkışı olarak takım yaptıklarım
kızlar bu arada ben civilden beyaz taytlar aldım.hani kışın doğuracaZ ya bebişlerimizi alttan giydirmek için çok kullanışlı olur diye düşündüm.işte resmi almak isteyen olursa malum bıgün hafta sonu alışverişler yapılsııınnnGule gule kullanin canim
Biz de bugun alisveristeyiz Ankaradaki bebek magazalarini dolaniyoruz.
Off kafam durdu resmen.
Ikinci bebekle ben boyleysem ilk dogumu olanlar neler yapiyor acaba :)
Sanirim birkac parca yenidogan kiyafeti alirsam tamamlanacak eksikler bizim de.
Simdi esim babymallda kasa sirasi bekliyor ben oturuyorum:))
basta evet ama boyle hani karnımı oksayıp kızım serayım dediğimde o ısınma olmadı bende ne bileyim :)seray da çok güzel olurmuş ama
hamilelik öncesi bedenin neyse yıne o bedeni almanı tavsiye ederim.ne kadar magaza gezdiysem hem aynı seyi söylediler 10 kılo almama ragmen m beden cok rahat oldu öncesindede m idim zaten.Öyle mi yapsam ya. Dur bakalım ben bi mağaza falan bulursam bakayım bi ya
geçmiş olsun Can'ım ben daha önceki hamileliğimde çok fena öksürüyordum bana da doktor 500 mg lık vermişti.bence korkmana gerek yok.illa ki hamilelerin içmesi için uygundur ki dr un vermişMerhaba bayanlar;
Ben berbat durumdayım. Perş artık o kadar ateşim çıktı ve nefes alamaz hale geldim ki gece acile gitmek zorunda kaldık. Öksürük deseniz o da fena. Ağzımdan burnumdan her yerimden iltihap geliyo. Kanda crp değerine bakıldı ve enfeksiyon çıktı. O gece saddce serum verdiler. Ama ben dün daha kötü oldum. Ateşi düşüremeyince kalkıp kendi doktoruma gittim. O da beni göğüs hastaalıklarına yönlendirdi. Kanda enfeksiyon testi tekrarlandı ve maalesef artmıştı. Hem kendi doktorum hem de göğüs hasttalıkları antibiyotiğe başlamak gerek dedi ve şuan maalesef içime hiç de sinmeyerek augumantin kullanmaya başladım. Var mı böyle benim gibi 1000 mg'lık antibiyotik kullanmak zorunda kalan?
Anladım canım teşekkürler :)hamilelik öncesi bedenin neyse yıne o bedeni almanı tavsiye ederim.ne kadar magaza gezdiysem hem aynı seyi söylediler 10 kılo almama ragmen m beden cok rahat oldu öncesindede m idim zaten.
Geçmiş olsun canım. Benimde kızımın kanında enfeksiyon çıktı iğneli antibiyotik kullanıyoruz başka türlü geçmez dedi doktor. Doktorun senin için en sağlıklısına karar vermiştir iyileşmen için kullanman gerekiyor. Çabucak geçer inşallahMerhaba bayanlar;
Ben berbat durumdayım. Perş artık o kadar ateşim çıktı ve nefes alamaz hale geldim ki gece acile gitmek zorunda kaldık. Öksürük deseniz o da fena. Ağzımdan burnumdan her yerimden iltihap geliyo. Kanda crp değerine bakıldı ve enfeksiyon çıktı. O gece saddce serum verdiler. Ama ben dün daha kötü oldum. Ateşi düşüremeyince kalkıp kendi doktoruma gittim. O da beni göğüs hastaalıklarına yönlendirdi. Kanda enfeksiyon testi tekrarlandı ve maalesef artmıştı. Hem kendi doktorum hem de göğüs hasttalıkları antibiyotiğe başlamak gerek dedi ve şuan maalesef içime hiç de sinmeyerek augumantin kullanmaya başladım. Var mı böyle benim gibi 1000 mg'lık antibiyotik kullanmak zorunda kalan?
Selam herkese ohh ne güzel herkes hazırlıkları hızlandırmış
bebişler büyümüş. Nasılsınız
Merhaba bayanlar;
Can'ım çok geçmiş olsun mecbursun kullanmaya çünkü Allah korusun enfeksiyon bebeği etkiler.Merhaba bayanlar;
Kıyamam ben o prensese bir an önce iyileşsin kuzum ya valla benim bile içim gitti annesi...Geçmiş olsun canım. Benimde kızımın kanında enfeksiyon çıktı iğneli antibiyotik kullanıyoruz başka türlü geçmez dedi doktor. Doktorun senin için en sağlıklısına karar vermiştir iyileşmen için kullanman gerekiyor. Çabucak geçer inşallah
Ay ne güzel paylaşsana Can'ım aldıklarını merak ettim güle güle giysin inşallah.nasip olursa bende yarın bişeyler alıcam.pijamaya özdileğe bakıcam inşallah güzel bişey bulabilirim.bir de pentiden emzirme sütyeni bakıcam. Aslında battaniyesinde aldım ama şöyle biraz kalın bir battaniye bakmak istiyorum.Kızlar nasılsınız bakalım... bugün dışardaydık o yüzden bakamadım bu saate kadar... kıyafet battaniye büyük eşyalar hepsi tamam ama bez şampuan hiçbir şey almadım daha pijama konusundada çok kararaızım. Netten alsam beden korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?