2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kalıpları büyükde ben normalde xxl giyiyorum artık düşünün boydan kurtarıyorum azıcık.
Pijamalarda nette xl kadar alırımda olmassa bilemiyorum

canım normalde bedenin neyse ondan al..hatta daha küçüğünü bile alabilirsin:) ben normalde M giyerim..gecelik ve pijamayı S aldım anca oldu. çünkü pijamanın diğerini M almıştım baya büyük oldu üst tarafı..

cadillac araba düşünenler..air modeline kaymaya başladım biraz..çünkü iskelet kısmı beyaz ve kumaş kısmı daha hoş..ama normal cadillac modeline göre daha ağır sankii..sizler aldınız mı ya da baktınız mı hangisi daha iyi sizce?

Artik hamileligin keyfine varmak istiyorum mide bulantisindan ve gripten biktim usandim. Sadece 2kilo alabildim. Vücudumda direnc kalmadı. 9ocaga kadar calisabiliri insallah

Bi ara eklerim teyzesi ben çok fazla almadım açıkçası kızıma abartmıştım çoğunu giymedik. Bunda da lazım olursa gider alırım avm dibimde

Sağol canım benim öyle yapayım avmde baktım çok hoşuma giden bir şey bulamadım

Havalar soğudu herkes grip olmaya başlamış sanırım geçmiş olsun herkese
Grip olacağınızı hissettiğinizde turşu suyu için kızlar ben baya faydasını görüyorum kendi yöntemim bu :)))
Yine de şanslıyız yaz döneminde hamileliğin son haftalarını yaşamak çok zor oluyormuş soğuğa çare var en azından :)

Kızlar bugün mide bulantım var 2 -3 kere kusma seviyesne geldim. Başa dönecem diye korkuyorum.

Cadillac bana ağır gelmişti zaten air olanının ağırlığını hatırlamıyorum canım ama beyaz olduğu için dış görünüş olarak daha hoş gibi

Kızlar hasta olan herkese çok gecmiş olsun
Bende de bı kasık ağrısı bı mıde yanması bı bulantı derken bı ıyı bı kötü hıssedıyodum kendımı ama minikler ıyı olsunda razıyız herseye
Benım ılk zamanlar neredeyse bulantım yoktu,yanı bışeylerden kokulardan tıksınıp 3-5 kusmam oldu okadar
Fakat bu aralar mıdem benı daha rahatsız edıyo Dr da son donemde normal oldugunu soyledı,midesı bulananlara Söylemek istedım.son dönemde progestron hormonumuz yıne yukselırmış ılk zamanlar gıbı bu da bulantı sebebı olabılıyomuş bazılarına,midenın sıkışmasıda rahatsız olmamıza etkenmış tabı
Bu arada pijama gecelık olayında kendı bedenınızı alın ıyı oluyo yoksa paçaları fılan cok uzun oluyo büyük bedenlerde
Antıbıyotıkle ılgılı bende ıdrar yolu enfeksiyonunda ve mantarda kullandım degısık sekıllerde
Doktor bana kullanılmadıgında Hastalığın verdıgı zarar antıbıyotıgın kendınden daha rısklı ıse kullanılmalı demıştı
Bugun markete gıdıyım dedım market otoparkında arabamın akusu bıttı kaldım
Allahtan eşım buralardaydı hallettı yoksa bu halde cekıçı tamırcı

Buaralar duvar kagıtçısının mağduru oldum Butun işlerım kaldı beklıyorum
Geldık gelıyoruz derken son dakıka stokta kağıt yokmuş yurt dışından 1 hafta sonra gelıcek dedıler şimdi ne oda takımı gelebılıyo ne de çamaşırları yıkamaya baslıyamıyorum alışverışlerıde bıtırdım sayılır
Kagıtcıları beklıyorum

Ben gebelik öncesi Xs giyiyordum.Şimdi alsam göbekten içine giremem ki,top gibi duruyor  S mi alsam bende?

Artik hamileligin keyfine varmak istiyorum mide bulantisindan ve gripten biktim usandim. Sadece 2kilo alabildim. Vücudumda direnc kalmadı. 9ocaga kadar calisabiliri insallah

Kilo olarak bende düşük kilolu başlayıp yine de almadım pek 2 kilo falan. Ama bulantıdan değil,yesemde yaktım sanırım bilmiyorum.
Sen bulantıdan birşey yiyemiyor musun?
Beslenmene dikkat et,grip için doktora göründün mü?Atlatması zor iyice geçse de tekrarlıyor sanki :/

Valla tuhaf bir şekilde ben bu yıl hasta olmadım gibi.1-2 gün kırgınlıkla atlattım hep çok çabuk geçti. Normalde 1-2 hafta yatarım aslında,gebelik mi yaradı ne :))

Ben şimdiden taşıyamıyorum kendimi,nefes alamıyorum sanki yanıyor vücudum bazen,yazın bayılırdım kesin. Bu konuda şanslıyız bence de :)) Hem yaza çocuklar ele avuca gelecek kadar büyüyecekler,al çocuğu git tatile :)

Bu arada bebişi görmeye gitmişsin,büyümüş mü fotoğraf falan verdi mi doktor?

Kızlar bugün mide bulantım var 2 -3 kere kusma seviyesne geldim. Başa dönecem diye korkuyorum.

Son üç aya giriyoruz bu yüzden normal diyorlar.Banu çiftçiyi dinledim geçen gün 6.aydan sonra başlıyormuş tekrar çoğu kadında.BEnde de nadiren oluyor. 8-11 haftalar öğürerek geçti hep genelde,15-16 haftadır midem rahattı ama şu son zamanlarda koku hassasiyetim çok yoğun oldu otobüse bilemiyorum kalabalıkta duramıyorum sanki,daralıp kusmak istiyorum :) Mümkün olduğunca mutfağa uğramıyorum,aç kalmıyorum,kalabalıkta bulunmuyorum. Hayırlısıyla atlatırız umarım bu süreci

Benimde alışveriş olarak kendime alacaklarım,beşik ve çanta kaldı az kaldı gibi.
Pijama olayını ben nasıl yapacağımı bilmiyorum xs giyiyorum normalde.Ama doğum sonrası içine girebilir miyim ki? s de üst beden otursada bacaklardan bol duruyor ve lohusalar için biraz bol ve sıradan geliyor bana gecelikler :/ çok kararsızım kaldım öyle

zaten XS gibi bir seçeneğin olcağını sanmıyorum çoğu modelde elin mahkum S alcan:)

İlaç kullanımıyla alakalı bir şey soracağım bilen bilgilendirsin lütfen :)

Şimdi ben öğlenleri tok karnına Decavit multivitamin alıyorum.

Akşam yemeği sonrası Diasporal magnezyum alıyorum.

Gece yatmadan 1-2 saat önce bir şey yemeden önce de Gynoferon demir ilacı alıyorum.

İlaçları alış şeklim doğru mu? Doktorum Elevit pronatal vermişti ama domuz jelatini etkeniyle Decavit aldım ben o an kötü etkisi olursa diye sanırım,tok karnına al bulantı yapmasın dediği için öğlen tok karnına alıyorum.

Magnezyuma yeni başladım sayılır 2 haftadır. Aynı anda alma dediği için onu da akşam alıyorum.

Demir ilacını da bulantı yaptığı için mecbur gece alıyorum. Ama almadan 1 saat önce birşeyler yemiş olsam etkisi olmaz mı? internette 2 saat diyor hep siz nasıl alıyorsunuz?

zaten XS gibi bir seçeneğin olcağını sanmıyorum çoğu modelde elin mahkum S alcan:)

Doğum sonrası vücudumuzda şişlik hemen geçmiyor,bedeni hafif bol almak yararlı demiş bazı bloggerlar,e bazıları da doğum yaptım kiloyu da attım diyor. Doğumdan ne halde çıkıcam merak ediyorum cidden
Xs zaten pek sanmıyorum da 2 kilo aldım yarın 26+1 iz. bundan sonra ne kadar alırım bilmiyorum doğumda dedikleri gibi 6-7 kilo giderse şişkinlik olmazsa o s de bana emanet durur annem almış sabahlıklı iki takım s beden ama çok büyük.onları daralttırsam mı birazcık? göğüsten bile oturmuyor. Göğüslerim de hala 80b ama daha dolgun büyümedi pek

Allahım xs ne demek s ne demek m ne demek
Ben nerelere gideyim(((Zayıfcacıksınız mağazalarda bu bedenleri görünce bunlarıda giyen var demek ki diyordum.daha da kilo aldık demeyin kilo aksanız nolcak m giyeceksiniz.
Çok imreniyorum .
ninocin Can'ım ben sana geçende sormuştum cevapladın mı görmedim sen kundağı 3-6 aldım diyordun.benim e bebekte baktığım tek beden 80*80 diyor sen nerden aldın
Kızlar bir de bebek çantası aldınız mı
Almışken kullanışlı birşey olsun uzun süre kullanıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…