Evet bende şampuanını mustela almayı düşünüyorum.Bakım setini mustela almayı düşünüyorum siz karar verdiniz mi?
Ayıcıklı kısmı büyük evett ama kıvrım yerleri olduğu için kapatmaz diye düşünüyorummAyıcıklı kısım çok mu büyük Can'ım? Bebeğin burnu kapanmasın.
Ben emzik avent soothie,biberon yine avent natural cam biberon 120 ml aldım,göğüs pedi bebedorunkini aldım kampanyalıydı,derecede braun almayı duşunuyorum.İlk önce 30 derecede yıkarım.zaten kirli olmazlar ki.pamuklu oluncada 40 derecede biraz çekebilir
Şimdi benim E bebekse baktığım model ileride baston Olaraktan kullanılıyor satıcı tekrar almanıza gerek olmaz dedi.ben de hep giderken yüzümü görsün diye istiyordum .satıcı benimde bebeğim var eşimde çift yönlü istiyordu ama ben tek yönlü olanından almaya ikna ettim dendi.çift yönlü olanların sağa sola dönerken düşme riskinde varmış.gösterdide.
Bende almadım avent alıcam ama hangi model daha karar vermedim biberonda avent alıcam
Birde suyun sıcaklığını ve odanın sıcaklığını ölçen
Derece aldınız mı kızlar hangi marka
Bir de göğüs pedi hangi marka aldınız I ikizcan2016 @ninocin nilenler söyleyebilir mi
Hosgledin cnm evetMerhaba güzel anneler. aylardır sizleri uzaktan takip ediyorum, sizinle üzülüp sizinle seviniyorum. Az çok hepinizi tanır gibiyim :)
Ürün tavsiyelerinizden çok fazla faydalandım bende. Özelliklecordeliac arkadaşın gitmesine çok üzüldüm çok fazla araştırmacıydı, baya bilgi sahibi olmuştum sayesinde.
derinn83 nisan ayında tüp bebek yaptıracak olanlar sayfasında beraber gün sayıyorduk :) ama sonrasında benim tedavi mayısa ertelendi. biraz uzaklaştım aranızdan.
Ben birşey sormak istiyorum, daha önce burada konusu olmuştu ama bulamadım, çok fazla sayfa var. Braun ateş ölçer almak istiyorum. 6520 iyiydi sanırım ama merak ettiğim onun başlığı sürekli her ölçmede değiştiriliyor mu? Yani yedek başlıkmı almalıyım yoksa tek başlıkla sürekli ölçülüyormu anlamadım açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bende kraftın çift taraflısı var Harika bi manevra kabiliyeti var. Hatta dalga geçiyorıx arazi arabası diye :)Ya kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten
Ben kızımda çift taraflı kullandım. Hem inanılmaz manevrası kuvvetli hemde gerçekten çok kullanışlıydı ve çok faydasını gördüm. Kesinlikle yine olsa yine çift taraflı alırım :)Evet canım çift yönlü diye heves ediyoruz da ters döndüğünde hiç güzel gitmiyor kullanan arkadaşlarım da o özelliğin çok da önemli olmadığını söylüyor
evet canım valla 3. Ebebek gezdim sonunda buldum :) istediğim her özelliğe de sahip. Diğer modeller en ucuzu 400-500Çok uyguna almışsın gerçekten fiyat çok iyi.
Canım ben kullanıyorum braun çok memnunum. Geçen kızım ateşlenmişti mesela doktorda aynı ateş ölçerli kullandı. Ben sürekli değiştirmiyorum. Kızım hastaysa onu ölçerken hep aynı başlığı kullNıykrum başkasına bakacaksam değiştiriyorumMerhaba güzel anneler. aylardır sizleri uzaktan takip ediyorum, sizinle üzülüp sizinle seviniyorum. Az çok hepinizi tanır gibiyim :)
Ürün tavsiyelerinizden çok fazla faydalandım bende. Özelliklecordeliac arkadaşın gitmesine çok üzüldüm çok fazla araştırmacıydı, baya bilgi sahibi olmuştum sayesinde.
derinn83 nisan ayında tüp bebek yaptıracak olanlar sayfasında beraber gün sayıyorduk :) ama sonrasında benim tedavi mayısa ertelendi. biraz uzaklaştım aranızdan.
Ben birşey sormak istiyorum, daha önce burada konusu olmuştu ama bulamadım, çok fazla sayfa var. Braun ateş ölçer almak istiyorum. 6520 iyiydi sanırım ama merak ettiğim onun başlığı sürekli her ölçmede değiştiriliyor mu? Yani yedek başlıkmı almalıyım yoksa tek başlıkla sürekli ölçülüyormu anlamadım açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.
Magnezyum kullanıyor Musun canımşu kas agrıları çekenler yanlız değilsiniztecrübeli anneler şimdi bu agrılar doguma kadar hiç azalmıcakmı nasıl baş etcez
Canım ben kullanıyorum braun çok memnunum. Geçen kızım ateşlenmişti mesela doktorda aynı ateş ölçerli kullandı. Ben sürekli değiştirmiyorum. Kızım hastaysa onu ölçerken hep aynı başlığı kullNıykrum başkasına bakacaksam değiştiriyorum
Cnm onlarin plastik uclari var bildigim kadariyla paket te fiyatlarida ucuzGeçmiş olsun kızına canım. Sürekli değiştirilecekse almak istemezdim açıkçası çünkü yeri geliyor yarım saatte bir ölçmek gerekiyor. Her defasında uç değişirse ona paramı dayanır.
Geçende indirimdeydi kaçırdım o fırsatı. Şİmdi bekliyorum biraz indirime girsin alıcam inşallah. Seninde 6520 mi?
Braun alıcam ama hangisini alayım kararsızım
Cnm onlarin plastik uclari var bildigim kadariyla paket te fiyatlarida ucuz
kızlar yardııımmm!!!bugün bebeğim çok az oynadı sizce panik yapmalı mıyım normal mi?hareket ettiğini hissediyorum ama güçsüz hissediyorum önceden bi tekmeliyordu ayağı çıkıntı oluşturuyordu resmen karnımda ama bugün sadece dönüyor gibi oluyor
Can'ım şekerin yoksa tatlı bişeyler ye ve sol tarafına yat biraz hissedersin o zaman merak etme iyidir inşallah.kızlar yardııımmm!!!bugün bebeğim çok az oynadı sizce panik yapmalı mıyım normal mi?hareket ettiğini hissediyorum ama güçsüz hissediyorum önceden bi tekmeliyordu ayağı çıkıntı oluşturuyordu resmen karnımda ama bugün sadece dönüyor gibi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?