2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Bence panik yapmamalisin :) Buyudukleri icin artik pek fazla tepinemiyor canim :) Benimki ittirip kaktiriyor eskisi gibi taklalar atmiyor. Onemli olan hissetmen :)

Iki tur cift yonlu araba var.
Birinde itme kolu yon değiştiriyor ve tekerler ayni kaliyor. Tekerlerin ayni kalmasi manevra kabiliyetini bozuyor, kullanışlı değil.
Digerinde puset, anakucagi cikip ters takılıyor. Bu durumda manevra kabiliyetinde sorun olmuyor.

Benimde iki gundur hareketleri azaldi ama dondu sanirim ayaklari elleri ile degilde popo ve kafasinin oynayisini hissettim sonra dondu tekrar sert tekmeleri vurmaya basladi

kızlar beşik için dönence aldınız mı ? tecrübeli anneler bebege gelişim acısından faydası var mı ?
e bebekte bir kaç ceşit gördüm ama pek hoşuma gitmemişti ve oldukca pahalıydı

Gecen hafta toplu alışveriş icin Ankara'ya gittik. Orda yasayan bir arkadasimiz bebeğim magazasini tavsiye etti. Akp genel merkez yaninda.
Babymall de 3 saat vakit gecirdikten sonra oraya gittik. Diger magazalardaki indirimleri soylerseniz aynisini uyguluyor ve sahis firmasi oldugu icin pazarlik, extra indirim sansi oluyor.
1600 tl lik pierre cardin arabayi babymall de 430 tl hediye ceki veriyolar diyip 460 tl hediye ceki alarak 1140 tl ye malettik. 460 tl ye de diger alisverisimizi yaptık. Ustune bir de yagmurluk hediyesi aldik.
Ankaradaki arkadaşlar bir degerlendirin derim.

Son not olarak aylardir ancak uzaktan takipte oldugum grubun giden arkadaslarsiz tadi kacti

kızlar beşik için dönence aldınız mı ? tecrübeli anneler bebege gelişim acısından faydası var mı ?
e bebekte bir kaç ceşit gördüm ama pek hoşuma gitmemişti ve oldukca pahalıydı
Canım bebeklerin göz sağlığı için önermiyorlar ben kızımda kullanmadım.

Hatırlıyorum seni canım :) geç olsun güç olmasın demişler çok şükür hamile kalabildik, kucağımıza da almak nasip olacak inşallah. Bende farklı bi markanın temassız ateş ölçeri var o yüzden Braun modelleri hakkında çok bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.

derinn83 derin nerelerdesin sen taşınma telaşına mı girdin yoksa
Sorma canım son bir haftam acayip yoğun geçti hala da devam ediyor Çok şükür ev işini hallettik, Selin Evleri diye bi site var belki bilirsin Media Market-CarrefourSA nin arka tarafında kalıyor hemen. Bebek odasına duvar kağıdı yapılacak, birde doğalgazı açtırıp mutfağın ankastrelerini taktırıcaz bitti gitti. En fazla 1 hafta-10 güne taşınmış olucam inş. Şu birkaç gündür 32-33.haftalarda doğuran o kadar çok insan duydum ki taşınma telaşıyla Allah korusun erken doğum falan olursa diye korkmaya başladım Siteye de giremedim hiç günlerdir, inşallah herkesin keyfi yerindedir.

Biliyorum orayı canım bana baya yakın
Bende de erken doğacak korkusu var. Facede girdiğim bi grup var 2017 ocak anneleri orda da bi arkadaş 29 haftalık doğurdu. Psikolojik olarak kendimi huzursuz hissediyorum.

Bende de erken doğacak korkusu var. Facede girdiğim bi grup var 2017 ocak anneleri orda da bi arkadaş 29 haftalık doğurdu. Psikolojik olarak kendimi huzursuz hissediyorum.
Tüm erken doğuran annelere de bebişlerine de Allah yardımcı olsun. Bende hayırlısıyla bi taşınsam.. Gelirsin artık bana çaya

Ben 2-3 ay kullandım progestan.
Tüylenme diken gibi küçük küçük
Ense de terle uyanıyorum bende ama bir iki gündür ateşim var etkisi olabilir
Canım sana bışey soylıycem kendım troıd hastası Olduğum için dıkkatımı cekıyoda
Sende hipertroıdın Butun belırtılerı var sankı
Bi endokrın uzmanına gorunsene
Yemek yemene rağmen kılo almama,ense terlemesı,çarpıntı nabız yukseklıgı,cınsel istek ve streslı gergın olma
Bildıgım kadarıyla bebegıne zararı yok ama senı yorucak bı durum bu
Metebolızmayı hızlı calıştırıyo çünkü

Amin canım çok şükür nasip oldu bizede. kullanan bir arkadaş yardımcı oldu sağ olsun :)
Gönlünü ferah tut canım aklına getirme erken doğumu falan. Bende 27, haftadayım sözde ama hiç doğum falan aklıma gelmiyor. hatta çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum

Aynen bende öyleyim valla sürekli şikayet halindeyim. İnş. huy haline getirmem değilse koca boşayacak
Bişey soylemesemde nasıl bı görüntüm oluyosa sureklı ıyımısın noldu dıye soruyo artık :))

Karnımda en ufak bı sertleşme olsa Olduğum yere en yakın hastanelerı düşünmeye baslar oldum
Bende de başladı bu korku Allah saglıkla zamanında nasıp etsın kucağımıza almayı
derinn83 tahmın ettım ev buldu koşturmak gıremedı dıyehayırlı olsun canım yorma kendını dıkkat et

Off bende öyleyim birde hemen bebeğe bakıyorlar tamam sorun yok diyor. Ben sanki sadece bebeği görmek için yalan söylüyormuşum gibi davranıyorlar. Artık gitmeyecem diyorum sonrada korkuyorum hadi ben önemsemeyince bir şey olursa diye korkuyorum

Annene hak verıcen sanırım benımde ılk bebegım ama tüm arkadaşlar daha ılk haftalarda en rahat zıbını gıydırmenın oldugunu Israrla söyledıler bende 5-6 tane aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…