- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
kızlar yardııımmm!!!bugün bebeğim çok az oynadı sizce panik yapmalı mıyım normal mi?hareket ettiğini hissediyorum ama güçsüz hissediyorum önceden bi tekmeliyordu ayağı çıkıntı oluşturuyordu resmen karnımda ama bugün sadece dönüyor gibi oluyor
Ya kızlar dün bebek arabalarına baktım burda konuşuluyordu casual marka tek bir ürününde pusetiyle beraber 1,5 dan 750 tl olmuş bizden öncede birileri bakıyordu.kedini ciğere baktığı gibi baktım malesef onlar aldı zaten tek bitane gelmiş.kısmetten öteye geçilmezmiş .ben de E bebekte başka bir markaya baktım .o da depoda kalmamış.birde çift yönlü istiyordum hep ama satıcı onların manevra kabiliyetini zor olduğunu
Yön değiştirince küçük tekerlekler öne geldiği için söyledi.çift yönlü olmayan modelin manevra kabiliyeti daha güzel gerçekten
Benimde iki gundur hareketleri azaldi ama dondu sanirim ayaklari elleri ile degilde popo ve kafasinin oynayisini hissettim sonra dondu tekrar sert tekmeleri vurmaya basladikızlar yardııımmm!!!bugün bebeğim çok az oynadı sizce panik yapmalı mıyım normal mi?hareket ettiğini hissediyorum ama güçsüz hissediyorum önceden bi tekmeliyordu ayağı çıkıntı oluşturuyordu resmen karnımda ama bugün sadece dönüyor gibi oluyor
Bende o uçları sordum ama her ölçmeye değiştirmek gerekmiyomuş. Ucuz da olsa süreklilik olduğunda sıkıntı.
Canım bebeklerin göz sağlığı için önermiyorlar ben kızımda kullanmadım.kızlar beşik için dönence aldınız mı ? tecrübeli anneler bebege gelişim acısından faydası var mı ?
e bebekte bir kaç ceşit gördüm ama pek hoşuma gitmemişti ve oldukca pahalıydı
Merhaba güzel anneler. aylardır sizleri uzaktan takip ediyorum, sizinle üzülüp sizinle seviniyorum. Az çok hepinizi tanır gibiyim :)
Ürün tavsiyelerinizden çok fazla faydalandım bende. Özellikle @cordeliac arkadaşın gitmesine çok üzüldüm çok fazla araştırmacıydı, baya bilgi sahibi olmuştum sayesinde.
derinn83 nisan ayında tüp bebek yaptıracak olanlar sayfasında beraber gün sayıyorduk :) ama sonrasında benim tedavi mayısa ertelendi. biraz uzaklaştım aranızdan.
Ben birşey sormak istiyorum, daha önce burada konusu olmuştu ama bulamadım, çok fazla sayfa var. Braun ateş ölçer almak istiyorum. 6520 iyiydi sanırım ama merak ettiğim onun başlığı sürekli her ölçmede değiştiriliyor mu? Yani yedek başlıkmı almalıyım yoksa tek başlıkla sürekli ölçülüyormu anlamadım açıkçası. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sorma canım son bir haftam acayip yoğun geçti hala da devam ediyorderinn83 derin nerelerdesin sen taşınma telaşına mı girdin yoksa
Biliyorum orayı canım bana baya yakınHatırlıyorum seni canım :) geç olsun güç olmasın demişler çok şükür hamile kalabildik, kucağımıza da almak nasip olacak inşallah. Bende farklı bi markanın temassız ateş ölçeri var o yüzden Braun modelleri hakkında çok bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.
Sorma canım son bir haftam acayip yoğun geçti hala da devam ediyorÇok şükür ev işini hallettik, Selin Evleri diye bi site var belki bilirsin Media Market-CarrefourSA nin arka tarafında kalıyor hemen. Bebek odasına duvar kağıdı yapılacak, birde doğalgazı açtırıp mutfağın ankastrelerini taktırıcaz bitti gitti. En fazla 1 hafta-10 güne taşınmış olucam inş. Şu birkaç gündür 32-33.haftalarda doğuran o kadar çok insan duydum ki taşınma telaşıyla Allah korusun erken doğum falan olursa diye korkmaya başladım Siteye de giremedim hiç günlerdir, inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Tüm erken doğuran annelere de bebişlerine de Allah yardımcı olsun. Bende hayırlısıyla bi taşınsam.. Gelirsin artık bana çayaBiliyorum orayı canım bana baya yakın
Bende de erken doğacak korkusu var. Facede girdiğim bi grup var 2017 ocak anneleri orda da bi arkadaş 29 haftalık doğurdu. Psikolojik olarak kendimi huzursuz hissediyorum.
Canım sana bışey soylıycem kendım troıd hastası Olduğum için dıkkatımı cekıyodaBen 2-3 ay kullandım progestan.
Tüylenme diken gibi küçük küçük
Ense de terle uyanıyorum bende ama bir iki gündür ateşim var etkisi olabilir
Hatırlıyorum seni canım :) geç olsun güç olmasın demişler çok şükür hamile kalabildik, kucağımıza da almak nasip olacak inşallah. Bende farklı bi markanın temassız ateş ölçeri var o yüzden Braun modelleri hakkında çok bilgim yok ama arkadaşlar yardımcı olur mutlaka.
Sorma canım son bir haftam acayip yoğun geçti hala da devam ediyorÇok şükür ev işini hallettik, Selin Evleri diye bi site var belki bilirsin Media Market-CarrefourSA nin arka tarafında kalıyor hemen. Bebek odasına duvar kağıdı yapılacak, birde doğalgazı açtırıp mutfağın ankastrelerini taktırıcaz bitti gitti. En fazla 1 hafta-10 güne taşınmış olucam inş. Şu birkaç gündür 32-33.haftalarda doğuran o kadar çok insan duydum ki taşınma telaşıyla Allah korusun erken doğum falan olursa diye korkmaya başladım Siteye de giremedim hiç günlerdir, inşallah herkesin keyfi yerindedir.
Bişey soylemesemde nasıl bı görüntüm oluyosa sureklı ıyımısın noldu dıye soruyo artık :))Aynen bende öyleyim valla sürekli şikayet halindeyim. İnş. huy haline getirmem değilse koca boşayacak
Bendr beklerim canım taşınırkende bir şeye ihtiyacın olursa haber edersinTüm erken doğuran annelere de bebişlerine de Allah yardımcı olsun. Bende hayırlısıyla bi taşınsam.. Gelirsin artık bana çaya
Karnımda en ufak bı sertleşme olsa Olduğum yere en yakın hastanelerı düşünmeye baslar oldumBiliyorum orayı canım bana baya yakın
Bende de erken doğacak korkusu var. Facede girdiğim bi grup var 2017 ocak anneleri orda da bi arkadaş 29 haftalık doğurdu. Psikolojik olarak kendimi huzursuz hissediyorum.
Evet ya sürekli soruyor bende çok mu şikayet ediyorum acaba diyorum.Bişey soylemesemde nasıl bı görüntüm oluyosa sureklı ıyımısın noldu dıye soruyo artık :))
Off bende öyleyim birde hemen bebeğe bakıyorlar tamam sorun yok diyor. Ben sanki sadece bebeği görmek için yalan söylüyormuşum gibi davranıyorlar. Artık gitmeyecem diyorum sonrada korkuyorum hadi ben önemsemeyince bir şey olursa diye korkuyorumKarnımda en ufak bı sertleşme olsa Olduğum yere en yakın hastanelerı düşünmeye baslar oldum
Bende de başladı bu korku Allah saglıkla zamanında nasıp etsın kucağımıza almayı
derinn83 tahmın ettım ev buldu koşturmak gıremedı dıyehayırlı olsun canım yorma kendını dıkkat et
Annene hak verıcen sanırım benımde ılk bebegım ama tüm arkadaşlar daha ılk haftalarda en rahat zıbını gıydırmenın oldugunu Israrla söyledıler bende 5-6 tane aldımSelam tatli anneler. Ben bakim urunlerini bübchen aldim pişik kremini de penaten aldim. kiyafetten daha onemli bence. kiyafeti az aldim ama bakim urunlerinden kismadim. benim cildim hassas oldugu icin dikkat ediyorum.
Bunun disinda merak ettigim bi konu var. benim ilk bebek olacagindan tecrubesizim biraz. simdi kiyafette bir suru cesit var. tulum var kisa kollu ve uzun kollu alttan citcitli olanlar var bi de sadece alt olanlar var. biz simdi neyi neyin uzerine giydirecegiz anacim. benim kafam karisti. ne bileyim tulumun altina bi kisa kollu citcitli body yeter mi mesela? annem de habire eski zibinlardan aliyor tobbe yarebbi!! kullaniliyo mu bunlar naapicam onca kimono gibi eski tip zibini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?