- 17 Ekim 2016
- 497
- 424
- 18
cok gecmıs olsun canım ya cok uzuldum cok sukurkı sende bebegınde bısey yok zorda olsa maddı olan seler yerıne konur bı sekıldeEvde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Nefes alamadığım için hastanedeydim.Şimdi ifade verdim.Birazdan olay yeri inceleme gelicek. Herşeyimiz gitti yeni bir düzen kurmamız en az 2 ay. Binbir emekle kurmuştuk o evi yıkıldık. 1 gün sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı doktor.Her anlamda iyice yıkıldım sabahtan beri
Çok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
Serum verdiler çıkarmıyorlar erken doğum belirtisiymiş
Çok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
Ay nasıl oldu çok üzüldümÇok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
Can'ım benim çok üzüldüm çok şükür ki sen iyisin eşin iyiEvde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Nefes alamadığım için hastanedeydim.Şimdi ifade verdim.Birazdan olay yeri inceleme gelicek. Herşeyimiz gitti yeni bir düzen kurmamız en az 2 ay. Binbir emekle kurmuştuk o evi yıkıldık. 1 gün sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı doktor.Her anlamda iyice yıkıldım sabahtan beri
Evde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Evde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Ay canım inanamadım okuyunca çok çok geçmiş olsunEvde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
AAA çok geçmiş olsun size birşey olmamışya sağlık olsun. Herşey telafi edilir zamanla. Üzülme canım. Fırsatın olursa yazarsın bize.Çok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
Canım çok çok geçmiş olsun. İnş çabucak toparlarsınızÇok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
En zararsız içeriği olan o diye okudum da, o yüzden. Sen ne tavsiye edersin, ya da ne aldın I ikizcan2016 ?göz yaktığını bile bile niye aliyorsun ki canim?
Çok geçmiş olsun,şükür ki size birsey olmamış.Allah yardımcınız olsun.Hersey yerine koyulur sağlığınıza birsey olmasınÇok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gittizor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize
Canım ben de benzer sekilde temaya bağışta bulunup hatıra kartı gibi bişey vermeyi düşündüm ama yapıyolar mı bi arayıp soracagım. fidan da cok güzel fikir ama dibinde toprak olursa hastaneye alırlar mı bi önceden sor istersen. topraklı canlı çiçekleri bazı hastaneler odaya çıkarmıyo diye biliyorum.Kızlar, ben galiba fide dağıtıcam gelenlere. Çam fidesi belki.. bilmiom. Çok anlamlı olmaz mı? Ne dersiniz? Üzerine minik kartona "Hoşgeldin (Bebeğin ismi)" falan yazdırırım.
Şeker yada çukulatayı zaten ikram ederiz kutuda, kolay.
Bende dikişliyim ama doktor normalde olabilir dedi ama bir dahaki kontrolde karar vericekHerkese merhaba,biz drdan geliyoruz teyzeleri.Ekstra bir durum olmazsa 28 aralıkta sezaryen günümüz.Normal doğum istiyordum ama onceden kaybım olduğundan ve rahim ağzım dikişli olduğu için riske girmeyelim diye konuştuk.Hayırlısı böyleymiş demek.
çok geçmiş olsun Can'ım.size birşey olmasın herşey yerine gelir üzme kendiniEvde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Ben bodrumda yaşıyorum ve doktorum iki hafta da bir geliyor normal doğum düşündüğüm de zaten farklı bir dr bulmam gerekecek sebepleri çok yani.Hareketlerimi kısıtladım ama sürekli yatmiyorum canımBende dikişliyim ama doktor normalde olabilir dedi ama bir dahaki kontrolde karar vericek
Hadi hayırlısı Can'ım sağlıkla kavuşalım inşallah
Sen de yatıyor musun sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?