2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Nefes alamadığım için hastanedeydim.Şimdi ifade verdim.Birazdan olay yeri inceleme gelicek. Herşeyimiz gitti yeni bir düzen kurmamız en az 2 ay. Binbir emekle kurmuştuk o evi yıkıldık. 1 gün sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı doktor.Her anlamda iyice yıkıldım sabahtan beri

cok gecmıs olsun canım ya cok uzuldum cok sukurkı sende bebegınde bısey yok zorda olsa maddı olan seler yerıne konur bı sekılde

Çok kötüyüm kızlar,evimiz yandı her şey gitti zor attım kendimi dışarıya.uzun zaman giremem,iyi bakın kendinize

Çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. neyseki canına bişey olmamış. Rabbim biran önce bu sıkıntılarını atlatma kolaylığı versin inşallah

Can'ım benim çok üzüldüm çok şükür ki sen iyisin eşin iyi
Lütfen bizi habersiz bırakma

Çok geçmiş olsun, üzülme, Allah canını bağışlamış, çok şükür. Giden mal olsun, boşver, kötü düşünme.
Niye oldu acaba... elektrik kaçağı falan mı, ocak mı..

Allah yardımcınız olsun, ama sağlığını koru, lütfen. melina_monnarosa

Cnm gecmis olsun seni cok iyi anliyorum
Bizimde evimiz yandi hersey saniyeler içinde gozumun onunde oldu lütfen bebegini dusun mal esya kiysfet hepsi yerine gelir sadece bebisi dusun

Ay canım inanamadım okuyunca çok çok geçmiş olsun
iyiki sana bir şey olmamış
Bebegin de iyidir merak etme üzme kendini siz iyi olun da bi şekilde eşya hallolur yeniden alınır

melina_monnarosa inanmıyorım şok oldum ya. Nasıl oldu böyle bişey elektrik kontağından falan mı. Çok şükür sana bişey olmadı inanmıyorum ya. Var üstümüzde bi uğursuzluk. Bütün eşyalar mı yandı. Ay çok geçmiş olsun ya yapabileceğimiz bişey var mı

Canım ben de benzer sekilde temaya bağışta bulunup hatıra kartı gibi bişey vermeyi düşündüm ama yapıyolar mı bi arayıp soracagım. fidan da cok güzel fikir ama dibinde toprak olursa hastaneye alırlar mı bi önceden sor istersen. topraklı canlı çiçekleri bazı hastaneler odaya çıkarmıyo diye biliyorum.

Bende dikişliyim ama doktor normalde olabilir dedi ama bir dahaki kontrolde karar vericek
Hadi hayırlısı Can'ım sağlıkla kavuşalım inşallah
Sen de yatıyor musun sürekli

çok geçmiş olsun Can'ım.size birşey olmasın herşey yerine gelir üzme kendini

Bende dikişliyim ama doktor normalde olabilir dedi ama bir dahaki kontrolde karar vericek
Hadi hayırlısı Can'ım sağlıkla kavuşalım inşallah
Sen de yatıyor musun sürekli
Ben bodrumda yaşıyorum ve doktorum iki hafta da bir geliyor normal doğum düşündüğüm de zaten farklı bir dr bulmam gerekecek sebepleri çok yani.Hareketlerimi kısıtladım ama sürekli yatmiyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…