2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
melina_monnarosa canım çok geçmiş olsun şok oldum inan.siz iyisiniz ya yeter .Allahım daha beterinden korumustur. inşallah en kisa zamanda toparlanirsiniz. cok zor ama üstesinden gelirsiniz inşallah ahmet arhanla .

I ikizcan2016 cnm soyle birset vardi ml az ama denemek icin uygun geldi ama şampuan var losyon var digerleri ne anlamadim :) ne ise yarar

Eklentiler

• Screenshot_20161102-153443.webp
    15 KB · Görüntüleme: 58

Canım evde kurtarılacak bir şey yok.Sigorta var ama 3-4 ayı bulur dediler.Hastane tahlil yapıp yolladı beni,yarın tekrar çağırdı bebek için sıkıntı olmuş mu diye kalp atışları var mı diye.

Hiç bir yere sığamıyorum resmen,onca emek düzen kül oldu.Üstüne bende olacaktım :/
Türk milleti olarak yangını çekirdekle izliyoruz herzamanki gibi,ben hastanedeydim ama kimse de gelip yangın var dememiş.Annem her yere haber vermiş.

Canim sigortan nasil bilmiyorum ama sigortam evin icimi hepsini yeniledi binamim zararini binanin kendi sigortasi varmis o yapti
Ayretten kendi sigortamiz butun alisverislerimizi odedi ev esyasiibi ama belli limite kadar o limitle iki ev bile duzulur ve bu liminitim icine aldigin butuk kucuk butun esya kiyafet mutfak malzemesi hepsini kapliyordu

Sana ve bebeğine birşey olmamış ya malı düşünme şuan evet çok zor binbir emekle yapılan şeyler ama hepsi yerine koyulur verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun.

İnşallah yoktur Can'ım iyidir
Gerçekten soğudu ve hasta olmaktan korkuyorum
Hamile taytı alıcam bende
Ben lc Waikiki den ıkı tane aldım canım
Bırını evde kullanıyorum cok kalın kışlık Penye
Dıgerı kot görünümünde tayt ama ınanılmaz rahat pıjama gıbı :))
Onu yıkayıp yıkayıp sokakta gıyıyorum
Benı gören 1-2 aydır aynı şeyle dolaşıyorum dıye düşünür akşamdan yıkayıp yıkayıp kalorifer ın üstünde kurutuyorum başka seyler gıymıyım dıye :))

Canım cok cok gecmış olsun Allah yardımcınız olsun
En kısa zamanda toparlanırsanız dılerım kı
Allah a şükür canınıza bışey olmadı

Canım şok oldum gerçekten seni düşünemiyorum çok geçmiş olsun sen ve oğlun kurtuldunuz ya gerisi hallolur her şerde bir hayır vardır inşallah daha güzel içine sinen bir evin olur çok zor ama üzülmemeye çalış oğlun için

Yaşadıkların gerçekten normal zamanda bıle dayanılmayacak seyler
Bide hamıle halınle basına geldı
Allah güç kuvvet sabır versın canım
Yarında bebegınden ıyı haberler alıcan merak etme

melina_monnarosa Melinacığım şimdi gördüm yazdıklarını şaşkınlıklar içerisindeyim. Dünyanın en güzel şeyi hamile kalmak ama senin bu süreçte yüzün bir türlü gülmedi.. Eşinle boşanmanın eşiğine geldin, annenle yol ayrımından döndün, böbrekler genişledi hastanelerde yattın şimdi de evin yanıyor.. gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm.. Bu kadar kötü olay bu kadar peş peşe ancak filmlerde olur sanırsın ama sen gerçekten yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun diyecek birşey bulamıyorum..

hakikaten canım yaa, başına gelmeyen kalmadı. su son ayları olaysız, huzurlu geçer inşallah.

imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...

hayyydaaaaa, gerçekten mi, çok üzüldüm canım benim yaaaa. ne diyeceğimi bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…