Benimdemelina_monnarosa aklım sende kaldı
melina_monnarosa cok cok gecmis olsun.
Evdeki hersey gitti mi? E ust kat alt katta bisey var mi? bu kadar buyuyen yangini farketmemisler mi daha onceden.komsu falan goren olaydi iyiymis bu kadar buyumeden.
Ankara da kar yagdi diyordu haberlerde, iyi dogalgaz faciasina donmemis. Allah korumus yine. Siz iyisiniz ya, bosver mallari.
Bi de bi tanidigin evi yanmisti maalesef, evin icinin kokusundan ve itfaiyenin siktigi sulardan kac gun girememislerdi eve. Sakin girme eve , iyice kotu bebise.
Keske hastaneden hizli cikmayaydin, tum kontrolleri yapsaydiniz Ahmet Arhan icin. İcin rahat ederdi en azindan. İcin rahat degilse panikten atlama bence hastaneye geri git. once can.
Bi de evin de sigortasi vardir, uzulme. Dask olmayan yere dogalgaz, elektrik gibi abonelikleri vermiyorlar zaten.
Tekrar gecmis olsun.
Canim sigortan nasil bilmiyorum ama sigortam evin icimi hepsini yeniledi binamim zararini binanin kendi sigortasi varmis o yaptiCanım evde kurtarılacak bir şey yok.Sigorta var ama 3-4 ayı bulur dediler.Hastane tahlil yapıp yolladı beni,yarın tekrar çağırdı bebek için sıkıntı olmuş mu diye kalp atışları var mı diye.
Hiç bir yere sığamıyorum resmen,onca emek düzen kül oldu.Üstüne bende olacaktım :/
Türk milleti olarak yangını çekirdekle izliyoruz herzamanki gibi,ben hastanedeydim ama kimse de gelip yangın var dememiş.Annem her yere haber vermiş.
Sana ve bebeğine birşey olmamış ya malı düşünme şuan evet çok zor binbir emekle yapılan şeyler ama hepsi yerine koyulur verilmiş sadakanız varmış. Çok geçmiş olsun.Canım evde kurtarılacak bir şey yok.Sigorta var ama 3-4 ayı bulur dediler.Hastane tahlil yapıp yolladı beni,yarın tekrar çağırdı bebek için sıkıntı olmuş mu diye kalp atışları var mı diye.
Hiç bir yere sığamıyorum resmen,onca emek düzen kül oldu.Üstüne bende olacaktım :/
Türk milleti olarak yangını çekirdekle izliyoruz herzamanki gibi,ben hastanedeydim ama kimse de gelip yangın var dememiş.Annem her yere haber vermiş.
Ben lc Waikiki den ıkı tane aldım canımİnşallah yoktur Can'ım iyidir
Gerçekten soğudu ve hasta olmaktan korkuyorum
Hamile taytı alıcam bende
Canım cok cok gecmış olsun Allah yardımcınız olsunEvde yalnızdım dumana öksürerek uyandım,dışarı attım kendimi.
Nefes alamadığım için hastanedeydim.Şimdi ifade verdim.Birazdan olay yeri inceleme gelicek. Herşeyimiz gitti yeni bir düzen kurmamız en az 2 ay. Binbir emekle kurmuştuk o evi yıkıldık. 1 gün sonra bebeğin kalp atışlarını dinlemek için tekrar çağırdı doktor.Her anlamda iyice yıkıldım sabahtan beri
I ikizcan2016 cnm soyle birset vardi ml az ama denemek icin uygun geldi ama şampuan var losyon var digerleri ne anlamadim :) ne ise yarar
Canım şok oldum gerçekten seni düşünemiyorum çok geçmiş olsun sen ve oğlun kurtuldunuz ya gerisi hallolur her şerde bir hayır vardır inşallah daha güzel içine sinen bir evin olur çok zor ama üzülmemeye çalış oğlun içinCanım evde kurtarılacak bir şey yok.Sigorta var ama 3-4 ayı bulur dediler.Hastane tahlil yapıp yolladı beni,yarın tekrar çağırdı bebek için sıkıntı olmuş mu diye kalp atışları var mı diye.
Yaşadıkların gerçekten normal zamanda bıle dayanılmayacak seylerKızlar teşekkür ederim. Bildiğiniz duman içinde uyandım evet iyiki bize bir şey olmadı oğlumla.Eşim yoktu zaten.
Evde mutfak salonda çöp kırıntısı bile kalmamış kurtulabilecek.
Çocuğa aldığımız oda çöp olmuş,eşimle uğraşıp kurmuştuk.O odayı birlikte silmiştik.
Yatak odamız kapkara olmuş yanmamış ama kullanılmaz halde.
Evde çöp kalmadı yani. yarın tekrar hastaneye gidicem.
İkiz bu arada lojmanda kalmıyorduk biz etimesgutta ne işimiz var diyerek,dikimevi tarafında oturuyorduk.İtfaiye on dakika da gelmiş ben ambulanstayken,hemen söndürmüş ama ev yok .az daha komple binayı yakacakmış.
Emniyet hastane itfaiye raporu olay yeri inceleme derken öldüm henüz belli değil ama elektriktendolayı olduğunu düşünüyorlar.
Çoketkilendim hiç iyi hissetmiyorum.
Şimdi evin sigortası var mıydı onun için koşturuyor eşim,annem enkazdan ne kurtarılır diye bakıyor üzülme diye teselli ediyor,bense robota bağladım sanki. O kadar mutsuzum ki çöktüm resmen.
Düşündükçe ağlamak istiyorum
melina_monnarosa Melinacığım şimdi gördüm yazdıklarını şaşkınlıklar içerisindeyim. Dünyanın en güzel şeyi hamile kalmak ama senin bu süreçte yüzün bir türlü gülmedi.. Eşinle boşanmanın eşiğine geldin, annenle yol ayrımından döndün, böbrekler genişledi hastanelerde yattın şimdi de evin yanıyor.. gerçekten çok şaşkın ve üzgünüm.. Bu kadar kötü olay bu kadar peş peşe ancak filmlerde olur sanırsın ama sen gerçekten yaşıyorsun. Allah yardımcın olsun diyecek birşey bulamıyorum..
imtihan dünyası iste, herkesin başında bi sıkıntı var ara ara hepimiz bunaliyoruz..
Rabbim sabrımızı arttirsin...
aslında ben söylemeyecektim ama burda insan paylaştıkça derdi hafifliyor..
dün akşam mahkeme kağıtları geldi eczaneye, eşim boşanma davası açmış bana.
annem babam herkes şok...
konustuk kavga kıyamet koptu, ben kabul etmedim tabiki..
isin rengi ortaya çıktı, bunun görüstüğü bi kız varmis bayadır, ben ayakta uyuyormusum..
kız bugun beni aramasın mı, emrahın peşini bırak diye..
ne dicemi ne yapicami sasirdim, kaldim ortada 2 cocukla hala şoktayim...
hayyydaaaaa, gerçekten mi, çok üzüldüm canım benim yaaaa. ne diyeceğimi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?