- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Tahmin ediyorum tahmin ediyorum ama ben eşime güveniyorum şöyle ki. Benim adam uyur konuşur. Ama ne konuşur direk uyur sohbet eder desek yeridir. Hatta istanbuldan geldiği gece bu arızalı gelen makineleri anlatıyordu rüyasında :)) o gün ne olsa heeeeeeşeyi anlatır sorunca da cevap verir o yüzden benden bişey gizleme lüksü Yok :) ben normalde çok deli kıskanç kadınım da Allah gönlüme göre verdi kocamın bu huyunu :)bazen çok konuşuyor uykumu çok bölüyor ama olsun konuşsun neler duydu bu kulak4 yılda :)Canım içine kurt düşürmek istemem ama fuarlarda ki o tipler çok fena oluyor eşine güveniyorsan sorun yok elbette ama ben şahit oldum bizzat tövbe yarabbim inanmamıştım o zamanda baya genç ve tecrübesizdim ağzım açık kalmıştı.
Zaten şok oldu beni kıskanacağını hiç düşünmezdim dedi :) normalde arkadaş ortamımızda dikkatleri üstüne çeken ben olurum o beni kıskanır :)Erkekler sever kıskanılmayı hatta kadınlar da sever tabi ayarsız olanı degil :)) benimki hemen havalara giriyor kıskandığımda anlattıkça anlatası geliyor :))
İyi olmuş 4 yıldır hiç kıskanmadıysan adam sevinmiştir :)))
Her Bebek farklı oluyor canım bende en son 28. Haftada gitmiştim kontrole daha 10 gün var Yen'i kontrole. Eğer kilosunu artırmak istiyorsan mutlaka et,balık,peynir,süt,muz.. ye çok faydasını görürsünKızlar Merhaba Nasılsıniz bişey sormak istiyorum şimdi kafama takıldı geçen hafta Dr kontrolüm vardı adete göre tam 29 hafta çıkıyordum o gün ölçüde tam 28 hafta çıktı ve kg olarak 1095 kg dedi normal mi sizce bana zayıf geldi kendisi biraz küçük dedi 1 hafta geri olmasına takılmadi önemli olan tüm gelişiminin eşit olması dedi hepsini 28 hafta gösteriyor dedi aklıma takıldı
Muz hergün yiyorum peynir de balık haftada 1 kez et gün aşırı o zaman bu dönem sıkı protein yükleniyim senin kaç kg du canım 28haftadaHer Bebek farklı oluyor canım bende en son 28. Haftada gitmiştim kontrole daha 10 gün var Yen'i kontrole. Eğer kilosunu artırmak istiyorsan mutlaka et,balık,peynir,süt,muz.. ye çok faydasını görürsün
Benim ki 2 hafta önden gidiyordu canım biraz tosun bi benek 1700 gr çıkmıştı Benim ki. Ama bu kontrolde bu kadar fazla çıkmaz gibi geliyor mide yanmasından doğru düzgün bişi yemedim bu seferMuz hergün yiyorum peynir de balık haftada 1 kez et gün aşırı o zaman bu dönem sıkı protein yükleniyim senin kaç kg du canım 28haftada
Maşallah allah nazarlardan korusun erkek mi ? benimde işte mide problem ama dikkat edicem kafaya taktım çünküBenim ki 2 hafta önden gidiyordu canım biraz tosun bi benek 1700 gr çıkmıştı Benim ki. Ama bu kontrolde bu kadar fazla çıkmaz gibi geliyor mide yanmasından doğru düzgün bişi yemedim bu sefer
Erkek canım. Ya çok kafaya takma gerçekten doktor iyi dedikten sonra sen sadece daha iyi beslenmeye çalış yeter sonuçta 2.5 kilo doğan bebek de var 4 kilo da önemli olan sağlıklı olması. Kasım annelerini okursan 3 kilo doğan çok Bebek var ki Zaten bebekler 32-34. Haftadan sonda acayip hızlı kilo alıyorlarMaşallah allah nazarlardan korusun erkek mi ? benimde işte mide problem ama dikkat edicem kafaya taktım çünkü
Can'ım kanaman var mı veya açılmaHastabedeyın hala çıkış vermediler
Açılması yoktur bence açılma olunca geri dönüşü olmuyor diye biliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur Bebek için hangisi daha iyiyse. Aman kızlar sizlerde Dikkat edin kendinize kış geldiCan'ım kanaman var mı veya açılma
Genç dişi aslan demek hafsa.HAFSANUR HZ.ÖMER in kızı EFENDİMİZİN eşlerinden birisi anlam olarak öyle bir anlamı yok canım sadece bildiğim bu
İnşallah yoktur Can'ım iyidirAçılması yoktur bence açılma olunca geri dönüşü olmuyor diye biliyorum inşallah hakkında hayırlısı olur Bebek için hangisi daha iyiyse. Aman kızlar sizlerde Dikkat edin kendinize kış geldi
Serum verdiler çıkarmıyorlar erken doğum belirtisiymiş
kırk yılda bir kiskaninca böyle oluyor muş demek ki :)) ben her an kiskaniodum bunalmisti adam artık vazgeçtim o beni kiskansin havalarindayim :)))Ay az önce 4 yıldır ilk kez eşimi kıskandım :) eşimin işi erkek işi büyük mobilya makinelerini yurt içi yurt dışı satıyor sitelerde erkeklerin içinde şirket. Anca bir iki tane firmanın satış temsilcisi kadın denk gelirse geliyor. Neyse geçen hafta İstanbul'da fuara gitti 3 gün. Bende az önce öyle eşimin whatsappıana bakıyordum,bi baktım bi kadın resmî açtım baktım konuşmalara yine bi şirketin satış temsilcisi . Eşim acayip resmî konuşmuş bi malzemede sıkıntı çıkmış e malzemeyide Tırla alıyorlar sonuçta önemli de bişey. Eşim gayet resmî sıkıntıları yazmış falan kadın da gevşek gevşek konuşmuş emojiler sırıtan suratlar falan. 3 gün boyunca fuarda yazmışlar ama hep aynı tarz seyler işte şuraya sevkiyat yapılacak iskonto ne olur falan filan yazmış eşim kız yine gevşek gevşek cevaplar yazmış. Neyse son mesajda da işte biz kendimizi affettiririz hediye promosyonlar göndeririz falan demiş. Eşimde "aman siz işinizi doğru yapın hatasız mal gönderin de promosyon hediye falan istemeyiz :) "yazmış
Amaaaaaaan sen misin o gülücüğü oraya koyan burnundan getirdim :) adam bak mesajlarıma hepsi ne kadar resmî hem biliyor kadın evli olduğumu senin kızımın resimlerini gösterdim dedi. Ona da kızdım sen elalemim kadınına bizi gösterecek kadar niye samimi oluyorsun die :) şimdi geziyor peşimde hem kıskanılmak hoşuna gitti ilk kez kıskanıyorum :) hem de aşkı depreşti romantiğe bağladı :)
Ateşini ve ishalini kontrol altına almaya çalışıyorlardır canım en iyisi hastanede olmak zaten şu durumda inş çok iyi olup çıkarsınHastabedeyın hala çıkış vermediler
Bebekler zor bence uğraştırır seni ama balonlar daha pratik sadece kes yapıştır yapacaksın dikme Yok kapı süsünü görmüştüm evet çok güzel o da takım yap hatta onla :)Aslında daha benim bebek yokken arkadaşa bebek şeklinde keçeden şeker yapmıştım o zaman bu balonlar hoşuma gitmişti benim bebeğim olursa balonları yaparım demiştim kapı süsüde güzel oluyor balonlardan. Hem onun malzemeside var elimde ve o bez bebeklerden daha zahmetsiz. Ama işte kararsızlık oldu bende değişikleri gördükçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?