- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.027
- 448
- 35
Valla ikizcana da baya bi şey söylemiştin hatırladığım kadarıyla şimdi sağolsun diyorsun ama.
bak ben kimseyi suçlamıyorum kimse de suçlu aramasın bence tek suçlu varsa o da o yalancı kişidir.
ve bence ondan daha fazla konuşulması gerekmiyordu şu an burda yazılanların.
derinin de o yazılanları okuyup, o kadar işinin arasında bu olayla uğraşmasına rağmen verilen tepkiler olumsuz olunca o şekilde konuşmuş olması çok normal geldi bana. Buradaki insanlar için emek vermesine rağmen, çoğu insan laf etmiş napsaydı ki başka.
Burası özel hayat paylaşıp, " O bana böyle dedi ama sen niye bana böyle yorum yaptın "denilecek bi yer degil aslında neden geriliyor herkes bu kadar ne bu şiddet bu celal :) bu topik fazla hassas fazla gergin sanki :) yalancıdan ve yalanlarından kurtulduğumuza sevinip birbirimize sarılmak varken :)
Bundan sonra annelik ve Bebekle ilgili paylaşımlar yaparsak sorun kalmaz sanıyorum. Öyle olmasını ümit ediyorum
BEnim bu konuda söylediğim tek şey buydu. Ama tutupda koca insanlarsınız siz nasıl inandınız nasıl kandırıldınız diye karşıma geçilip konuşulunca bende susamam maalesef. Neyse kötü niyetli de ben olurum saf da ben olurum problem değilVay arkadaş o yalan bu yalan. Bende oturdum herkesin derdine üzüldüm salak gibi iyi mi. Aldatılmaktan başka avukatlık konu mu yoktu yahu. Ben en iyisi bi kaç gün belki de bi kaç hafta yazmam kendimi epey salak hissediyorum su an
Son aldıklarımız teyzeleri
Bebekken o kullanılmaz zaten şimdi bi şey yaptırma bence ağır olur Bebek için yün alerjisi olabilir
O saten yorganlar zaten nevresimsiz mi kullanılıyor bilmiyorum ama süslü yaptırdıysa o gözüksün ister heralde bi şey yaptırma yani illa kullanacaksan da.
Bende hali hazırda var boyle bi canta onuda kullanirim da ama biberon fln zor olur gibme geliyor avm ye fln gidersek kizimlaNasıl bir şey aradığın da önemli canım bazıları ısı geçirmeyen oluyor fiyatları değişiyor ona göre.
Ben normal bi sırt çantası almayı düşünüyorum özel bebek çantası degil de hem çok büyük olmayan günlük kullanılan çantalar gibi deri ve bi kaç gözü olan fotoğraf ekledim
ama ben tecrübeli anne değilim :)) sadece gezerken hem kendi çantamı hem Bebek için ayrı çanta taşımak istemiyorum
Ben de hep oğlumla gezmeyi planlıyorum bakalım bizimkiler gezenti olcak heralde anaları gibi :))Bende hali hazırda var boyle bi canta onuda kullanirim da ama biberon fln zor olur gibme geliyor avm ye fln gidersek kizimlasunu begendim az once polonunmus alan wardir belki grupda ben alicam galiba 1- 2 gun daha bakiniym da
Hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullansın :)Kızlar bugun bebısın esyalrını aldm bebek arabasi battanıyesı ana kucagı kıyafetleri battanıyesı ne varsa aldık:)) cok havadayım suanda ayaklarım yere basmıyo onlara baktıkxa
Bende kendi çamaşırlarımızda sıvı deterjanı ve yumuşatıcı kullanmayı bıraktımBenim de uzun suredir aklimi mesgul eden sey acaba kiyafetleri neyle yikayacagimiz konusu. Genelde dalan roxy ve haci sakir granül sabun kullaniyorlar digrr topiklerde. Sivi kullanimi ve yumusatici kullanimini önermiyorlar. Gerci ben kendi camasirlarimda da 2 yildir yumusatici kullanmiyorum. Sizler arastirdiniz mi ne yapmayi düsünüyorsunuzz ?
Teşekkür ederim canım benim bir koşturmadır gidiyor çoğu gitti azı kaldı.Derin kolay gelsin canim
Dedigim gibi ben yangin konusunda cok etkilendim uzuldum ayni sey basima geldigi icin
Bunun yalani olmaz sakaai olmaz
Sizler anlamissiniz tebrik ederim yalani ortaya cikardiniz ikizcanla ama ikizcan neden gitti
Canım seni alnından öpüyor, önünde saygı ile eğiliyorumValla ikizcana da baya bi şey söylemiştin hatırladığım kadarıyla şimdi sağolsun diyorsun ama.
bak ben kimseyi suçlamıyorum kimse de suçlu aramasın bence tek suçlu varsa o da o yalancı kişidir.
ve bence ondan daha fazla konuşulması gerekmiyordu şu an burda yazılanların.
derinin de o yazılanları okuyup, o kadar işinin arasında bu olayla uğraşmasına rağmen verilen tepkiler olumsuz olunca o şekilde konuşmuş olması çok normal geldi bana. Buradaki insanlar için emek vermesine rağmen, çoğu insan laf etmiş napsaydı ki başka.
Burası özel hayat paylaşıp, " O bana böyle dedi ama sen niye bana böyle yorum yaptın "denilecek bi yer degil aslında neden geriliyor herkes bu kadar ne bu şiddet bu celal :) bu topik fazla hassas fazla gergin sanki :) yalancıdan ve yalanlarından kurtulduğumuza sevinip birbirimize sarılmak varken :)
Bundan sonra annelik ve Bebekle ilgili paylaşımlar yaparsak sorun kalmaz sanıyorum. Öyle olmasını ümit ediyorum
Ay ben zaten eşi subay olup kendi avukat olup bu kadar dertlenmesine kızmaya baslamistim. ama bebeğin eşyaları yanmis evi yanmış diyede çok uzulmustum. ama @ikizcan2016 için çok uzulmustum ..böyle bişi nasıl olur diye neyseki oyunmus çok sevindim valla eşinin de gunahina girdik laf söyledik okadar allah affetsin yaSelam kızlar , derincim konuyu gayet açık bi şekilde ifade etmiş. Kendi işlerimi toparlayıp da yazamadım bir türlü. Eklemek istediğim bir şeyler daha olacak.
Maalesef arkadaşın tutarsız mesajlarından çok fazla kuşkulandık. Ne amaçla yaptığını bilemiyorum, ilgiyi mi seviyordu yoksa ruhsal problemleri mi vardı ama bu kadar hamile insanı sürekli üzmeyi başarıyordu.
Yangın olayına kadar görmemezlikten geliyordum mesajları, bir çoğumuz gibi ama yangın var, ev yandı bitti yalanlarına dayanamadık. Oturup gerçekten kendi evi yanmış gibi üzülen iyi kalpli insanlar var sonuçta burada. Hikayesini bir adım öteye gitmesini müsaade etmek istemedik.
Yalanını ortaya çıkartmak için ikizcan dayanamayıp boşanıyorum dedi. Evet üzgünüm sizi daha fazla üzmemek için yalan söylemek zorunda kaldı. Çünkü yalan hikayeler anlatan arkadaşın dramına dram eklemesini istemedi. Kocasına bu kadar laf sayılmasına da razı oldu. Lütfen kızmayın İkizcanım'a, o olmasaydı daha çoook dinlerdik hikayelerini.
Tartışma yaratmak ya da konuyu uzatmak istemiyorum, açıklık getirmek istedim. Umarım bu tarz olaylar bir daha yaşanmaz, güzel güzel birbirimize destek olmaya devam ederiz. :) <3
Ben daha önce bu instagram sayfasını burda paylaşmıştım canım güzel modeller var. Hatta sırt çantası düşündüğüm için ben de polonun bu modelini beğenmiştim :) Fiyat olarakta uygun gözüküyor. Müşterileri de genel olarak sayfadan memnun.Bende hali hazırda var boyle bi canta onuda kullanirim da ama biberon fln zor olur gibme geliyor avm ye fln gidersek kizimlasunu begendim az once polonunmus alan wardir belki grupda ben alicam galiba 1- 2 gun daha bakiniym da
Ben Amway aldım canım. Bunun dışında tavsiye edebileceğim savun cevizi var bir de Mom's Green ürünleri var. Ben hiç kullanmadım tabi ama başka topiklerde toz şeklinde olan bebek deterjanlarını kullananlar genelde kıyafetler üzerinde kaldıklarını tam durulanmadıklarını hatta makineyi tıkadıklarını falan yazmışlardı. Toz olanlardan almak istersen ayrıntılı bi araştır derim.Benim de uzun suredir aklimi mesgul eden sey acaba kiyafetleri neyle yikayacagimiz konusu. Genelde dalan roxy ve haci sakir granül sabun kullaniyorlar digrr topiklerde. Sivi kullanimi ve yumusatici kullanimini önermiyorlar. Gerci ben kendi camasirlarimda da 2 yildir yumusatici kullanmiyorum. Sizler arastirdiniz mi ne yapmayi düsünüyorsunuzz ?
Ben sabun cevizi aldım ama henüz bebeğin kıyafetlerini yıkamadım bizim çamaşırlarda kullanmaya başladım ve memnunum. Bu temizlikte kullanılan bir bitki aslında yani tamamen doğal bir şey ama leke çıkarmada çok iyi olduğunu söyleyemem ek gıdaya geçince alternatif bir şeyler bulmam gerekecekBenim de uzun suredir aklimi mesgul eden sey acaba kiyafetleri neyle yikayacagimiz konusu. Genelde dalan roxy ve haci sakir granül sabun kullaniyorlar digrr topiklerde. Sivi kullanimi ve yumusatici kullanimini önermiyorlar. Gerci ben kendi camasirlarimda da 2 yildir yumusatici kullanmiyorum. Sizler arastirdiniz mi ne yapmayi düsünüyorsunuzz ?
Malum konu kapansın bunlara dönelim işte ne güzel bence gayette güzel olmuş eline sağlık bende deneyeceğim ama daha sıra ona gelemedi elimde bir sürü iş var aynı anda yapmaya çalıştığımBu da acemi anneden ev yapımı davşanbaya acemi işi oldu ama burda şevke gelip yaptım diye bitince paylaşayım dedim
Ya deterjanı bende hala karar veremeyenleredenim. Moms Green olabilir diye düşünüyordum toz şeklindeki değilde sıvı olanı nasıl acaba? Sonunda bende gidip dalan roxy alacam he kararsızlıktan. Birde görümcem bi bebek deterjanı verdi hacı şakirinmiş ama parfümlü filan kullandiklarimızdan farkı yok gibi geldi bana kullanmadım duruyor şimdilik.Ben Amway aldım canım. Bunun dışında tavsiye edebileceğim savun cevizi var bir de Mom's Green ürünleri var. Ben hiç kullanmadım tabi ama başka topiklerde toz şeklinde olan bebek deterjanlarını kullananlar genelde kıyafetler üzerinde kaldıklarını tam durulanmadıklarını hatta makineyi tıkadıklarını falan yazmışlardı. Toz olanlardan almak istersen ayrıntılı bi araştır derim.
Ben daha önce bu instagram sayfasını burda paylaşmıştım canım güzel modeller var. Hatta sırt çantası düşündüğüm için ben de polonun bu modelini beğenmiştim :) Fiyat olarakta uygun gözüküyor. Müşterileri de genel olarak sayfadan memnun.
Bende hali hazırda var boyle bi canta onuda kullanirim da ama biberon fln zor olur gibme geliyor avm ye fln gidersek kizimlasunu begendim az once polonunmus alan wardir belki grupda ben alicam galiba 1- 2 gun daha bakiniym da
Eğer bu çantayı duşunuyosanız n11de daha uygununu gordum az öncee. Kargoda ücretsizdi sanırım. Sırtta duruşuda var birde fotoda. Modeli güzel ama sırtta kabamı duruyor biraz sizceeBen daha önce bu instagram sayfasını burda paylaşmıştım canım güzel modeller var. Hatta sırt çantası düşündüğüm için ben de polonun bu modelini beğenmiştim :) Fiyat olarakta uygun gözüküyor. Müşterileri de genel olarak sayfadan memnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?