Bunun çocuk olmakla alakası Yok. Ne demek kandırılmayın. Gerçek hayatta da etrafımızda olan olaylar bunlar sana denk gelmedi diye kandırılmayın diye ahkam kesmen doğru mu. Ben kına gecesine gittin gitmedin diye boşanan çift gördüm ,bırak avukatı hakim olmuş 35 yaşına gelmiş ama 5 yaşında düşünen insan da gördüm. Demek ki olabiliyormuş gerçek hayatta gördüğüm seyleri burda da görünce kandırılmam kolay oluyor kusura bakma. Ayrıca yalanın güzeli olmaz ama bu kadar can acıtanı da olmaz. Bin tane avukatlık konu var tek konu aldatılması mı. Ki Zaten sorunlu giden bi evliliğinden daha önce bahseden bi insan olarak ilk aklına aldatılma mı geldi. Kusura bakma da ay bize ne güzel yalan söyledi diyemiyorum. Ben anlamadım şüphelenmedim de düpedüz her yazılana da inandım. Fazla mı iyi niyetliyim olabilir,yada burda kilerden daha çok şey yaşayıp gördüm diye mi inandım oda olabilir. Ama tutup da kimseye anlasaydınız deme hakkı yok kimsenin. Neyse buyrun efendim siz anlayanlar rahat rahat takılın mademEv taşıyorum işim başımdan aşmış birde sırf siz adam gibi bir topikte yazışabilin diye FBI ajanı gibi bi şizofrenin ipliğini pazara çıkarıyorum halaaa daha bir ton laf ediyor bazılarınız valla ayıp! Kimse kusura bakmasın da burda ikizcan'a laf edeceğinize dönüp bir kere de kendinizi sorgulayın yaa.
Hepiniz yaşını başını almış, evli barklı, çoluk çocuk sahibi, çoğunuz iş hayatının içinde olan insanlarsınız. Ne demek aaa kandırıldık mı biz şimdi? Kandırılmayın arkadaşım siz çocuk musunuz?? Kadın gelmiş 26 yaşında avukatım diyor yazdıkları 5 yaşında çocuğun zeka seviyesinde. Çoğunuz siz getirdiniz onu bu seviyeye. Kadın kocamla 2 günde bir birlikte oluyorum diye bir başlıyor anlatmaya hepiniz hurraaa arkasından bir bakıyor sayfalarca belden aşağı yazı. Bir gün geliyor saçmaaa sapan sebeplerle kocamla boşanıcam diyor günlerde üzerine kafa patlatıyorsunuz. Yetmiyor o konuyu açmamış bile olsa durup durup ne yaptınız barıştınız mı diye sorup kapanan konuyu siz açıyorsunuz. Sonra hiçbir şey olmamış gibi gelip barıştım diyor, iki gün sonra da annemle bitti diyor siz yine ciddiye alıp sayfalarcaaaa yazı yazıyorsunuz. Bir Allah'ın kulu da çıkıp "ya arkadaş sen hergün gelip bunları anlatıp bizim beynimizi yiyorsun ama sonra da barışıyorsunuz zaten git işine" demiyor!!! Birde ben zaten anlamıştım ama tepki alırım diye birşey demeye çekindim diyen arkadaşlarım var. Şimdi soruyorum size velevki sorgulasaydınız durumu ve tepki alsaydınız ne çıkardı? Sizin sosyal hayatınız burdan mı ibaret? En kötü ihtimalle bu topiğe bir daha yazmazdınız olur biterdi. Aptal yerine koyulmanız, zamanınızın ve enerjinizin sömürülmesi daha mı iyi oldu yani?? Vay efendim ikizcan niye yalan söylemişte başka yalan mı bulamamışta, pardon ama yalanın güzelide mi oluyor?? Sayesinde bu topik bir şizofrenden kurtuldu, meydanı da size temizleyip bıraktı daha ne istiyorsunuz anlamadım ki?
Hayatım boyunca sırf doğruları savundum diye dokuz köyden kovuldum, her seferinde yaşasın onuncu köy dedim. İster yazdıklarıma hak verir öz eleştiri yapar empati yapar ne demek istediğimi anlarsınız, isterseniz de karşı çıkar kızar söversiniz. Ben şimdiye kadar zaten faydalı birçok bilgiye bu sayfada sahip oldum, bundan sonra da adam gibi muhabbet dönerse gelir katılırım. Yok yine sapıtılırsa girmem okumam olur biter. Günlerce de bu konuyu uzatmanın bi manası yok. Nasıl ki bu topik ilk açıldığında birileri vardı ama şimdi yoklar, bizde gitmek istersek gideriz yerimizi başkaları alır olur biter. Şimdi gerçek hayatıma dönüş işime gücüme bakmam lazım biraz eyvallah.
Teşekkur ederiz canım,inş kaliteside kendi gibi güzeldir. 5 yıl garantisi de var gerçi ama bakıcaz görücezz. Karyolasının geniş ve derin olması en çok tercihime ndn olan bir de ürünlerinin bebek sağlığına uygun ve sertifikalı olmasııben görmüştüm o modeli mağazasında. kalitesini kullanışını bilmem canım ama çok güzel görünüyordu. güle güle mutlu günlerde kullan bebeğinle
Teşekkur ederiz canım. İnşallah sende o nedenleri tez zamanda ortadan kaldırır gönlündeki odayı yaparsın kuzuşunaaÇok güzel bir model canım,saglıcakla kullansın kuzum.Bende eğer oda yapsaydım bu modelde karar kılmıştım.Bazı nedenlerden dolayı odasını sonra yapacağız,bu nedenle yatak odasına sadece bir besik ve şifonyer aldık şimdilik.
Manisa oturuyorum Hakan Celik'e gitmiyorum. Aslı Goker'e gidiyorum. Bi araştırayim istersen.birde aranızda manisada oturup hakan çelik isimli dr a giden var mı? sezeryandan sonra normal doğum istiyorum ama oturduğum yerde hiiç destekleyen yok. manisada o bir deneriz demiş. ailem orada oturuyor.5 saat yolu göze alıp 39 da gitsem mi acaba???
Kan uyuşmazlığı bizde de var. Geçen hafta mor reçeteyle yazıldı ve yapıldı igne. Mor reçeteler her istenildiğinde alınabilen birsey diil. Manisa'daki uygulama şöyle. Her gun bir ecznenin sırası var. O gün kimdeyse sıra ondan almak zorundasınız. Üni hast gidiyorum ben ozelde durum nasıl bilemem.Arkadaşlar eşimle aramda kan uyuşmazlığımız var. doktor bir ilaç yapılması gerektiğini söyledi. ilacı mor reçeteye yazdılar. teeee kızılaya gidip eczacılar odasından almam gerektiğini söylediler. heryerde bu kadar çetrefilli mi bu iş. hamile kadını bir iğne için mi oralara gönderiyorlar. acaba özel olduğu için böyle sıkıntı devlet hastanesinde olsamda aynı olcak mıydı.
Tşkr ederim inş Ankara'ya gelirsem aklımda bu isimler.hüseyin beyi çok öneren olmuş internettede bide Koruda faika hanımı önerenler var.mrs_aysel bende sincan koruya gidiyorum doktorum Hüseyin Pehlivan kendisi ssvd yanlısı. onuda tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Bebekken o kullanılmaz zaten şimdi bi şey yaptırma bence ağır olur Bebek için yün alerjisi olabilirKızlar kv bebeğe saten işlemeli yorgan diktiriyormuş, şimdi ben ona nasıl nevresim geçircem. Beyaz süslü püslü bişey mi almam lazım çeyiz yorganı gibi
zaten 2 takım uyku seti var onların yorganı ve ayrıyetten normal desenli nevresim almıştım. Şimdi hiç kullanmasam gönlü kalır, kadında kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bendeki nevresime geçirsem sateni hiç görünmüyor diyecek. ne yapacağımı bilemedim
Ayselcim en son tersti o günden sonra da henüz bitmedi doktora. Sanki döndü gibi hissediyorum ama sadece his. Arada yapıyorum secde pozisyonunu. Bi de biri kanepede durmakla ilgili bisey yazmıştı ama kimdi hatırlamıyorum. O hareket de dönmesine yardimciymis.
Kanepede durmak nasılmış ki bi bakayım internetten :)Ayselcim en son tersti o günden sonra da henüz bitmedi doktora. Sanki döndü gibi hissediyorum ama sadece his. Arada yapıyorum secde pozisyonunu. Bi de biri kanepede durmakla ilgili bisey yazmıştı ama kimdi hatırlamıyorum. O hareket de dönmesine yardimciymis.
İnşallah dönerler de doğurabilir canım. Bisey ogrenirsem sana da yazarım yangın falan çıkmazsa :)
Nasıl bir şey aradığın da önemli canım bazıları ısı geçirmeyen oluyor fiyatları değişiyor ona göre.Iyi aksamlar bu aralar surekli netden bebek bakim cantasi bakiyorum alan warmi arkadaslar fiyat ve resim paylasabilrmi 299 a ebebekten begendim ama pahali geldi.
Ev taşıyorum işim başımdan aşmış birde sırf siz adam gibi bir topikte yazışabilin diye FBI ajanı gibi bi şizofrenin ipliğini pazara çıkarıyorum halaaa daha bir ton laf ediyor bazılarınız valla ayıp! Kimse kusura bakmasın da burda ikizcan'a laf edeceğinize dönüp bir kere de kendinizi sorgulayın yaa.
Hepiniz yaşını başını almış, evli barklı, çoluk çocuk sahibi, çoğunuz iş hayatının içinde olan insanlarsınız. Ne demek aaa kandırıldık mı biz şimdi? Kandırılmayın arkadaşım siz çocuk musunuz?? Kadın gelmiş 26 yaşında avukatım diyor yazdıkları 5 yaşında çocuğun zeka seviyesinde. Çoğunuz siz getirdiniz onu bu seviyeye. Kadın kocamla 2 günde bir birlikte oluyorum diye bir başlıyor anlatmaya hepiniz hurraaa arkasından bir bakıyor sayfalarca belden aşağı yazı. Bir gün geliyor saçmaaa sapan sebeplerle kocamla boşanıcam diyor günlerde üzerine kafa patlatıyorsunuz. Yetmiyor o konuyu açmamış bile olsa durup durup ne yaptınız barıştınız mı diye sorup kapanan konuyu siz açıyorsunuz. Sonra hiçbir şey olmamış gibi gelip barıştım diyor, iki gün sonra da annemle bitti diyor siz yine ciddiye alıp sayfalarcaaaa yazı yazıyorsunuz. Bir Allah'ın kulu da çıkıp "ya arkadaş sen hergün gelip bunları anlatıp bizim beynimizi yiyorsun ama sonra da barışıyorsunuz zaten git işine" demiyor!!! Birde ben zaten anlamıştım ama tepki alırım diye birşey demeye çekindim diyen arkadaşlarım var. Şimdi soruyorum size velevki sorgulasaydınız durumu ve tepki alsaydınız ne çıkardı? Sizin sosyal hayatınız burdan mı ibaret? En kötü ihtimalle bu topiğe bir daha yazmazdınız olur biterdi. Aptal yerine koyulmanız, zamanınızın ve enerjinizin sömürülmesi daha mı iyi oldu yani?? Vay efendim ikizcan niye yalan söylemişte başka yalan mı bulamamışta, pardon ama yalanın güzelide mi oluyor?? Sayesinde bu topik bir şizofrenden kurtuldu, meydanı da size temizleyip bıraktı daha ne istiyorsunuz anlamadım ki?
Hayatım boyunca sırf doğruları savundum diye dokuz köyden kovuldum, her seferinde yaşasın onuncu köy dedim. İster yazdıklarıma hak verir öz eleştiri yapar empati yapar ne demek istediğimi anlarsınız, isterseniz de karşı çıkar kızar söversiniz. Ben şimdiye kadar zaten faydalı birçok bilgiye bu sayfada sahip oldum, bundan sonra da adam gibi muhabbet dönerse gelir katılırım. Yok yine sapıtılırsa girmem okumam olur biter. Günlerce de bu konuyu uzatmanın bi manası yok. Nasıl ki bu topik ilk açıldığında birileri vardı ama şimdi yoklar, bizde gitmek istersek gideriz yerimizi başkaları alır olur biter. Şimdi gerçek hayatıma dönüş işime gücüme bakmam lazım biraz eyvallah.
Valla ikizcana da baya bi şey söylemiştin hatırladığım kadarıyla şimdi sağolsun diyorsun ama.Valla ben ikizin yaptığına yine bişey demiyorum sağolsın da. Diğer arkadaşım anlasaydınız nasıl anlamadınız yorumuna ciddi anlamda sinirlendimmrs_aysel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?