2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

  • Kız

    OY: 129 41,7%
  • Erkek

    OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

    OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

    OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

    OY: 2 0,6%

  • Ankete Katılan
    309
mrs_aysel bende sincan koruya gidiyorum doktorum Hüseyin Pehlivan kendisi ssvd yanlısı. onuda tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun
 
Ev taşıyorum işim başımdan aşmış birde sırf siz adam gibi bir topikte yazışabilin diye FBI ajanı gibi bi şizofrenin ipliğini pazara çıkarıyorum halaaa daha bir ton laf ediyor bazılarınız valla ayıp! Kimse kusura bakmasın da burda ikizcan'a laf edeceğinize dönüp bir kere de kendinizi sorgulayın yaa.

Hepiniz yaşını başını almış, evli barklı, çoluk çocuk sahibi, çoğunuz iş hayatının içinde olan insanlarsınız. Ne demek aaa kandırıldık mı biz şimdi? Kandırılmayın arkadaşım siz çocuk musunuz?? Kadın gelmiş 26 yaşında avukatım diyor yazdıkları 5 yaşında çocuğun zeka seviyesinde. Çoğunuz siz getirdiniz onu bu seviyeye. Kadın kocamla 2 günde bir birlikte oluyorum diye bir başlıyor anlatmaya hepiniz hurraaa arkasından bir bakıyor sayfalarca belden aşağı yazı. Bir gün geliyor saçmaaa sapan sebeplerle kocamla boşanıcam diyor günlerde üzerine kafa patlatıyorsunuz. Yetmiyor o konuyu açmamış bile olsa durup durup ne yaptınız barıştınız mı diye sorup kapanan konuyu siz açıyorsunuz. Sonra hiçbir şey olmamış gibi gelip barıştım diyor, iki gün sonra da annemle bitti diyor siz yine ciddiye alıp sayfalarcaaaa yazı yazıyorsunuz. Bir Allah'ın kulu da çıkıp "ya arkadaş sen hergün gelip bunları anlatıp bizim beynimizi yiyorsun ama sonra da barışıyorsunuz zaten git işine" demiyor!!! Birde ben zaten anlamıştım ama tepki alırım diye birşey demeye çekindim diyen arkadaşlarım var. Şimdi soruyorum size velevki sorgulasaydınız durumu ve tepki alsaydınız ne çıkardı? Sizin sosyal hayatınız burdan mı ibaret? En kötü ihtimalle bu topiğe bir daha yazmazdınız olur biterdi. Aptal yerine koyulmanız, zamanınızın ve enerjinizin sömürülmesi daha mı iyi oldu yani?? Vay efendim ikizcan niye yalan söylemişte başka yalan mı bulamamışta, pardon ama yalanın güzelide mi oluyor?? Sayesinde bu topik bir şizofrenden kurtuldu, meydanı da size temizleyip bıraktı daha ne istiyorsunuz anlamadım ki?

Hayatım boyunca sırf doğruları savundum diye dokuz köyden kovuldum, her seferinde yaşasın onuncu köy dedim. İster yazdıklarıma hak verir öz eleştiri yapar empati yapar ne demek istediğimi anlarsınız, isterseniz de karşı çıkar kızar söversiniz. Ben şimdiye kadar zaten faydalı birçok bilgiye bu sayfada sahip oldum, bundan sonra da adam gibi muhabbet dönerse gelir katılırım. Yok yine sapıtılırsa girmem okumam olur biter. Günlerce de bu konuyu uzatmanın bi manası yok. Nasıl ki bu topik ilk açıldığında birileri vardı ama şimdi yoklar, bizde gitmek istersek gideriz yerimizi başkaları alır olur biter. Şimdi gerçek hayatıma dönüş işime gücüme bakmam lazım biraz eyvallah.
 
Diğer topikte hakkımızda iyi şeyler söylenmio :)Heyy Allahım ya oldu olacak kapatsınlar topiği :)Aralık annelerine gidenler gelinn yaw:) saçma sapan insanlar yüzünden şu hale bak
 
Bunun çocuk olmakla alakası Yok. Ne demek kandırılmayın. Gerçek hayatta da etrafımızda olan olaylar bunlar sana denk gelmedi diye kandırılmayın diye ahkam kesmen doğru mu. Ben kına gecesine gittin gitmedin diye boşanan çift gördüm ,bırak avukatı hakim olmuş 35 yaşına gelmiş ama 5 yaşında düşünen insan da gördüm. Demek ki olabiliyormuş gerçek hayatta gördüğüm seyleri burda da görünce kandırılmam kolay oluyor kusura bakma. Ayrıca yalanın güzeli olmaz ama bu kadar can acıtanı da olmaz. Bin tane avukatlık konu var tek konu aldatılması mı. Ki Zaten sorunlu giden bi evliliğinden daha önce bahseden bi insan olarak ilk aklına aldatılma mı geldi. Kusura bakma da ay bize ne güzel yalan söyledi diyemiyorum. Ben anlamadım şüphelenmedim de düpedüz her yazılana da inandım. Fazla mı iyi niyetliyim olabilir,yada burda kilerden daha çok şey yaşayıp gördüm diye mi inandım oda olabilir. Ama tutup da kimseye anlasaydınız deme hakkı yok kimsenin. Neyse buyrun efendim siz anlayanlar rahat rahat takılın madem
 
ben görmüştüm o modeli mağazasında. kalitesini kullanışını bilmem canım ama çok güzel görünüyordu. güle güle mutlu günlerde kullan bebeğinle
Teşekkur ederiz canım,inş kaliteside kendi gibi güzeldir. 5 yıl garantisi de var gerçi ama bakıcaz görücezz. Karyolasının geniş ve derin olması en çok tercihime ndn olan bir de ürünlerinin bebek sağlığına uygun ve sertifikalı olmasıı
 
Teşekkur ederiz canım. İnşallah sende o nedenleri tez zamanda ortadan kaldırır gönlündeki odayı yaparsın kuzuşunaa
 
Manisa oturuyorum Hakan Celik'e gitmiyorum. Aslı Goker'e gidiyorum. Bi araştırayim istersen.
 
Kan uyuşmazlığı bizde de var. Geçen hafta mor reçeteyle yazıldı ve yapıldı igne. Mor reçeteler her istenildiğinde alınabilen birsey diil. Manisa'daki uygulama şöyle. Her gun bir ecznenin sırası var. O gün kimdeyse sıra ondan almak zorundasınız. Üni hast gidiyorum ben ozelde durum nasıl bilemem.
 
mrs_aysel bende sincan koruya gidiyorum doktorum Hüseyin Pehlivan kendisi ssvd yanlısı. onuda tavsiye ederim. Hakkınızda hayırlısı olsun
Tşkr ederim inş Ankara'ya gelirsem aklımda bu isimler.hüseyin beyi çok öneren olmuş internettede bide Koruda faika hanımı önerenler var.
Elif Didem hanım varmış Yeni gelenleri ona yönlendiriyorlar dediler ben 37.haftamda gidersem beni de ona yönlendirirler sanırım.
Ssvd yi başka bi arkadaş için konuşmuştuk benim ilk olacak inş
 
Bebekken o kullanılmaz zaten şimdi bi şey yaptırma bence ağır olur Bebek için yün alerjisi olabilir
O saten yorganlar zaten nevresimsiz mi kullanılıyor bilmiyorum ama süslü yaptırdıysa o gözüksün ister heralde bi şey yaptırma yani illa kullanacaksan da.
 
B bugza
Bugza senin Deniz bebek en son tersti döndü mü acaba ? Benimki de 32+1 de hala dönmemişti ve karnımdaki hareketlerini anlıyorum artık hala kafası yukarda hiç bi değişiklik Yok bir haftadır :)
Artık o dönme egzersizlerine başlasam mı ? Sen yapıyor musun ?
 
Iyi aksamlar bu aralar surekli netden bebek bakim cantasi bakiyorum alan warmi arkadaslar fiyat ve resim paylasabilrmi 299 a ebebekten begendim ama pahali geldi.
 
Kızlar uzun zamandır uzaktim topikten , hatta konu sahipliğini biri alsa diye dört gözle müşteri çıkar mı diyordum, ama kimse bu saçma yorumlarla dolu konuyu devralmak istemedi maalesef.

Malinaya sahsen hiç inanmadım ama sırf tartışma çıkmasın, millet etkilenir diye oralı da olmadım. Bazılarımız çok iyi niyetle, onun sacmasapan ,uyduruk ve bencilce kurguladigi dertlerine üzüldü ve kendilerinden çok ona uzulduler malesef.

Bunu ortaya çıkarmak için uğraşan I ikizcan2016 nmine derinn83 arkadaşlarımıza teşekkür etmek gerekirken,bizi bu duygu somurusunden kurtardiklari için,vaktimizi yeniden hamilelik ve bebeklere ayirabilmemize önayak oldukları için teşekkür etmemiz gerekirken malesef tepki aldılar.

İkizcana her turlu konuyu sormakta,her turlu ilacı,vitamini vs danışmakta sıkıntı çekmeyen arkadaşlarımız, kızın kendi kocasına sovdurmeyi goze alarak bir anda malinanin dikkatini çekecek bir konu ortaya atmasından rahatsızlık duydular. Ben de bu rahatsızlıktan rahatsız oldum.

En başından beri hergün usenmeden kendi derdinizi bırakıp malinanin senaryolarına kafa yordunuz. Ne güzel artık bunu yapmak zorunda kalmayacaksiniz.

Bir de hep okuyup,kendine faydalı olanları eteğine toplayip,zerre kelime paylaşmayan,hep bana banacılar var. Şimdi mi aklınıza geldi ikizcana saydırmak. Elinizin klavyeye gitmesi için birinin kendini feda etmesi mi gerekiyordu?

Liste bilgileri hala eksik olup,ozel mesajla bilgileri istediğimde ( online olup neden cevap yazm adınız diye sitem ettiklerim de var) ve kilo güncellemesi için belli günler yoklama yaptığımda oralı olmayanlar, ikizcanin tepki olarak o anda simültane olarak refleks olarak yazdığı iki satira cevap vermeye hiç usenmediniz maşallah.

Cordeliac gitti diye agitlar yakanlara da var iki lafım. baskasi bulsun araştırsın getirsin ben de kullanayım. Oh ne ala. Surda kaç aydır yazıyoruz ciziyoruz ama gerçekten faydalı paylaşım yapan kaç kişi var bi sayiverin Allah inizi severseniz.

Neyse şimdi beni topa tutanlar olacak. Olsun. Cevap vermeyeceğim uzamasın diye. Kişisel olarak kimseyle bir derdim yok. Ortaya yazıyorum kim ne kadar uzerine alınırsa alınabilir.

Hepinize sağlıklı hamilelikler dilerim. İnşallah (zor ama) annelikle ilgili konular konuşulur ve gerçekten bilgi paylaşılır da,diger anneler topikleri gibi biseye benzer konu.

Bu arada Aralık 2016 anneleri kulaklarımızi cinlattmis baya. Ben okurken çok utandım. Tek rahatsız olan ben diilimdir umarım.

İyi akşamlar.....
 
Ayselcim en son tersti o günden sonra da henüz bitmedi doktora. Sanki döndü gibi hissediyorum ama sadece his. Arada yapıyorum secde pozisyonunu. Bi de biri kanepede durmakla ilgili bisey yazmıştı ama kimdi hatırlamıyorum. O hareket de dönmesine yardimciymis.
İnşallah dönerler de doğurabilir canım. Bisey ogrenirsem sana da yazarım yangın falan çıkmazsa :)
 
Kanepede durmak nasılmış ki bi bakayım internetten :)
Secde pozisyonu yapsam bende o kolay gibi
elimden geleni yapayım da dönmezse kendi bilir :)
Sen hissediyorsan dönmüştür bence benim sert kısım hala yukarda ve kafasını ittiriyor bazen anlıyorum ayaklarıyla da aşagıya vuruyor.

Aman canım yangına dikkat malum bu aralar belaları üzerimize çekiyoruz bize de uğramasın :))
Bu arada malinadaki ince espiriyi gözardı edemeyeceğim
 
Kızlar bi de ben bir şey eklemek istiyorum

Malesef melinanın yalanlarını biz bu grupta ona karşı çıkarak yada ''sen de amma abarttın ya bu kadar da olmaz'' diyerek dile getirseydik bile o yalanlarına duygu sömürüsünü katarak buradaki arkadaşları-bizi- kullanarak gene devam edecekti

Yani onu grup içinde terslemenin , ona sen yalancısın, senden şüpheleniyorum demenin bize degil ona faydası olacaktı..

Bu olay bana göre sadece ikizcanın yöntemiyle çözülebilirdi ve gördüğümüz gibi de öyle çözüldü.. ama malesef çok severek paylaşımlarını takip ettiğimiz İkizcan da aramızdan ayrılmış oldu

İkizcan ne yapsaydı?? tüm topiktekilere tek tek msj atıp önceden söylese miydi?? Zaten bu mümkün degil. Bir an önce çözüme kavuşsun burda kimse kandırılmasın diye elini çabuk tutmuş ne güzel işte daha ne istiyorsunuz üzüntünüzü anlıyorum da bence çok abartmayın lütfen olayın iyi tarafından bakın. Bence bu kadar faydalı bilgiler edindiğimiz bir arkadaşımızın eşi onu aldatmamış ve o bizi düşünmüş dememiz lazımdı.
Kusura bakmayın da tam bir yalancıdan kurtulup çok güzel paylaşımlar yapabilecekken ne duruma düşmüş olduk.

aralık topiğindeki yazılanları ben de okudum ve melinanın yalanları hepimize mal olmuş. Ayrım yapılamadığı için bizde birbirimizden koptuğumuz için çok kötü bi algı oluşmuş.

Neyse olan olmuş da inşallah bundan sonrası güzel olur ne diyim..
 
Iyi aksamlar bu aralar surekli netden bebek bakim cantasi bakiyorum alan warmi arkadaslar fiyat ve resim paylasabilrmi 299 a ebebekten begendim ama pahali geldi.
Nasıl bir şey aradığın da önemli canım bazıları ısı geçirmeyen oluyor fiyatları değişiyor ona göre.

Ben normal bi sırt çantası almayı düşünüyorum özel bebek çantası degil de hem çok büyük olmayan günlük kullanılan çantalar gibi deri ve bi kaç gözü olan fotoğraf ekledim
ama ben tecrübeli anne değilim :)) sadece gezerken hem kendi çantamı hem Bebek için ayrı çanta taşımak istemiyorum
 

Eklentiler

  • 1478369057662.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 70
  • 1478369021382.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 68

Derin kolay gelsin canim
Dedigim gibi ben yangin konusunda cok etkilendim uzuldum ayni sey basima geldigi icin
Bunun yalani olmaz sakaai olmaz
Sizler anlamissiniz tebrik ederim yalani ortaya cikardiniz ikizcanla ama ikizcan neden gitti
 
Valla ben ikizin yaptığına yine bişey demiyorum sağolsın da. Diğer arkadaşım anlasaydınız nasıl anlamadınız yorumuna ciddi anlamda sinirlendim mrs_aysel
Valla ikizcana da baya bi şey söylemiştin hatırladığım kadarıyla şimdi sağolsun diyorsun ama.
bak ben kimseyi suçlamıyorum kimse de suçlu aramasın bence tek suçlu varsa o da o yalancı kişidir.
ve bence ondan daha fazla konuşulması gerekmiyordu şu an burda yazılanların.

derinin de o yazılanları okuyup, o kadar işinin arasında bu olayla uğraşmasına rağmen verilen tepkiler olumsuz olunca o şekilde konuşmuş olması çok normal geldi bana. Buradaki insanlar için emek vermesine rağmen, çoğu insan laf etmiş napsaydı ki başka.

Burası özel hayat paylaşıp, " O bana böyle dedi ama sen niye bana böyle yorum yaptın "denilecek bi yer degil aslında neden geriliyor herkes bu kadar ne bu şiddet bu celal :) bu topik fazla hassas fazla gergin sanki :) yalancıdan ve yalanlarından kurtulduğumuza sevinip birbirimize sarılmak varken :)
Bundan sonra annelik ve Bebekle ilgili paylaşımlar yaparsak sorun kalmaz sanıyorum. Öyle olmasını ümit ediyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…