2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ikizcan senin bu foruma olan kantilini yardimini herkes cok iyi biliyor kimseyi cevapsiz birakmadin
Yine bu topigin anneleri icin birseyler yapmissiniz
Keske bizde uyansaydik zaten devamli nick degistirmis aklimsa nickleri zaten zor tuttuyorum
Yazdiklari arasinda ki çelişkiyi anlayamadim
Ama o yangin olayi beni etkiledi uzuldum
Herkez ne yazarsa yazsin bosver
Bu topigi büyük bir pislikten temzilediniz
Ama bırakmayın lutfen gidenler gitsin
Aralik annelerine siginmislar
Biz bastan beri burdayiz ve doguma kadar da
Burda kalacagiz

Cordi nereye gittin sen ya
Dediklerinde sonuna kadar haklisin
Ama kimseye kizip gitmeyin ya
Burda bizi kandiran yanlis bilgi veren yada
Olumsuz etkileyen kisiler olursa onlsr gitsin
Sizin yardimlarinizi burda kimse inkar edemez
O yuzden birakmayin ocak annelerini

Kızlar 31+3 11 kg aldim . Artık moralim bozulmaya başladı geriye 8 hafta kaldi karnimdan da zor hareket ediyorum bebis kaburga kadar geldi yataktan kalkması çok zorluyor . Kilo almayi nasıl azalticaz
Kim ne derse desin bence hiçte fazla kilo almamıssın hamileyiz ve süreç bu şekilde ilerliyer her bünyenin hamileliğie verdiği tepki ayrı bende çok dikkat etmeme, kilo aldırıcı aburcuburdan uzak durmama rağmen 30. hafta ve 10,5 aldım. kardeşlerim 3 doğumda 28-32 kilo arası aldı kıyaslayınca iyi gittiğimi düşünüyorum. benim etrafımda 10-12 kilo ile doğuran yok pek fazla.

Be
Ben de kulak çubuğu almadigimi farkettim . bebekte indirimler var yine bebek bezi ws .bügün onları halledecegim
Bebek bezini markafoniden siparis verdim prima premium care 1 numara (108 adet) + 2 numara (104 adet) + 3 lü islak mendil + bakim örtüsü 89 tl idi. Islak mendili pamuk kullanamayacagim bir ortam olur diye yine de bulundurmak icin aldim. Yine ayni sekilde bakim örtüsü de mesela avm ye gittigimde bebek bakim odasinda battaniye surekli kullanilan yere temas etmesin diye oradaki masanin üzerine serip daha sonra mis kuzumu onun üzerine yatiririm diye düsündüm sonra da atarim. Böylece hicbir seyi temizliginden emin olmadigim yerlere temas etmez diye dusundum. Bilmem cok mu detayli düsünmüsüm

Canim tekprenses dogum yapti mi melon koligi buldum da onu bulamadim ya :)

Canim tekprenses dogum yapti mi melon koligi buldum da onu bulamadim ya :)
Adaaras ve melankolik yaptı şimdilik. Aksama sabaha da olderseoluru bekliyoruz ayni ilçedeyiz görüşüyoruz zaten eli kulağında. Tekprenseste henüz beklemede ama onunda bişey kalmadı :)

Adaaras ve melankolik yaptı şimdilik. Aksama sabaha da olderseoluru bekliyoruz ayni ilçedeyiz görüşüyoruz zaten eli kulağında. Tekprenseste henüz beklemede ama onunda bişey kalmadı :)
Ya kasim annelerinde gordum ada arasi bende diyorum nerden taniyorum bu kisiyi bizim topiktenmis tek prensese benden sellam soyle canim kizcesini insallah saglikla kucagina alir

cordeliac , hoş geldin :)
I ikizcan2016 sen de :)
Hadi artik kapansin su mevzu yahu,isteyen istedigine inansin.
Ben bir bakiyorum topik 20 sayfa ilerlemiş, hepsini gorup yazamiyorum zaten.
O onu demis bu bunu demis bu kadar onemli olmamali. Biz isimize bakalim.
Canim dedikodu okumak istediginde bdv ye girip bakiyorum zaten,bu sayfadan dedikodu takip etmesi cok zahmetli :)
Bebeklerimize yogunlasalim hepimiz,surda az bir zamanimiz kaldi, birbirimize en faydalı olacagimiz gunlerde dagilmayalim.
Bu isin bir de dogumdan sonrasi var :)
Ikinizi de tekrar gordugume sevindim, dagilmayin bir yerlere:)

canim aslinda melinayi hallettikten sonra burda hakkimda yazilanlari okuyunca bi daha girmem diyordum.. sessiz kalmayi tercih ettim.
ama baktim ki, meydani bos bulanlar atip tutuyor hala..
o kadar ki baska topiklerde ocak annelerine laf ettirecek kadar haddi asanlar olmus.
ben ocak annesiyim, burasi bizim topigimiz :)
begenmeyen buyursun gitsin..
aylardir neler yasadik neler paylastik..
kimse hickimse ocak anneleri hakkinda atip tutamaz.
biz burdayiz, hicbiyere gitmiyoruz, doguma kadar ve sonrasindaki donemde heyecanlarimizi, tecrubelerimizi paylasmaya devam :)

I ikizcan2016 Can'ım sana ilk tepki verenlerden biri de bendim.tepkimin sert olmasının sebebi senin durumuna gerçekten çok ama çok üzülmemdi.ha azla uzatmadım tek bir msj yazdım onuda o anda senin için ne kadar üzüldüysem o Can'ımın acısıyla yazdım.hatta burada bi arkadaşla doktorun doğru bilgi vermiş yanlış bilgi vermiş şeklinde küçük bir münakaşaya girmiştiniz o arkadaşa bile içimden o kadar çok kızmıştım ki ikizcanın başına neler gelmiş bide ikizcanı üzüyor diye.kalbini kırdıysam Hakkı'nı helal et isteyerek olmadı.bu arada dün Buğza aralık anneleri bizim topik için birşeyler yazmış diyince bi bakayım dedim.ileri geri konuşulmuş yok ocak annelerinde seviye yok bilmem ne diye.burada cinsellik muhabbetleri yapanda o şizofren değil miydi?okuyunca çok zoruma gitti ben buradaki bir çok isimle tanımasamda gerçekten gönül bağı kurmuştum.bundan sonra aktif bi şekilde yazabilir miyim bilmiyorum.ama hepinizi çok sevdim sizi takip etmeye okumaya devam edicem.inşallah hepimiz hayırlısıyla doğumlarımızı yapar bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Aslında sabun cevizinin çamaşırda kullanımı pratik ama leke çıkarmak için illa bir ön işlem yapmak lazım önceden doğal sabunla çitilemek falan gibi o yüzden benim de 2.planım mom's green

evet, "ocak annelerinde seviye yok!"
kendileri cok ustun seviyeli insanlar zira..
onu yazanlari da gerekli yerlere sikayet ettik canim merak etme.
o gunden beri kim ne yazdiysa tekrar tekrar okudum, hepsi aklimda. senin yorumuna da kirilmistim yalan olmasin :)
genelde yatarak geciriyorum hamileligimi,
30. hafta bitiyor cok sukur, sizdeki ayni hormonlar bende de var, gerginim, hassasim, cabuk sinirleniyorum.. vs vs
ben normal zamanda melinanin avukat olmadigini her sekilde kanitlardim tabiki, ama kizlarimla huzurla yatiyorum yatakta, bakiym bizim anneler napmis diye kk aciyorum..evim yandi oyle madurum, boyle aciyin bana, yalandan bi duygu somuruleri..
bakiyorum ankara haberlerine hicbisey yok.
yalan oldugu %99.99
bi tepem atti, cok fazla dusunmeden hikaye yazdim. amac sadece avukat olmadigini ispatlamak degil milletin ona olan sempati ve acima duygularini o sahsin uzerinden cekmek ve gundemi biraz olsun degistirmekti.
dogru ya da yanlisligi tartisilir, ama bana gore dogruydu.
dedigim gibi benim icin gercekten uzulen insanlar icin cok uzuldum.. yorumlari okudukca
"yaa neyse plani iptal ediym, millet uzulmesin, melinayi da allah bildigi gibi yapsin" diye kac kez tereddut yasadim allah biliyor.

Malum konu kapansın bunlara dönelim işte ne güzel bence gayette güzel olmuş eline sağlık bende deneyeceğim ama daha sıra ona gelemedi elimde bir sürü iş var aynı anda yapmaya çalıştığım
Teşekkür ederim ben bir bunu yaptım işte o da kaç gün kaldı elimde sen baya marifetlisin bu konularda maşallah bitirdikçe paylaş görelim

neyse daha fazla uzatıp başkalarının ağzına laf vermek istemiyorum.senin içinde sevindim Allah kimseye yaşatmasın öyle şeyler hele hamileyken hiç yaşatmasın.herşey güzel olur inşallah.bu arada bu topikte yazacaksam yazarım yoksa başka bir yerde yazmam.sizlerle başladım hamilelik serüvenime burada bitiririm.

asli2434

hakkim varsa helal olsun, hem okicaksin hem de yazicaksin tabiki.. burasi bizim coplugumuz :)
pisliklerden de temizlendi cok sukur..
o doktor, ishal, süt vs konusunda tartisan arkadasi da ben ciddiye almadigim icin sorun yok :)
güldüm ona sadece, yine hatirladim yine guluyorum :)

benim uzuldugum tek nokta, yapilis amacini goz ardi edip, melinanin yaptigi ve ikizin yaptiginin hicbi farki yok denmesiydi..

Melinaya ozelden yazip Ayretten bilgilerini paylasan olmamamistir umarim avukat ya hanim

Hoşgeldin ikizim inan çok uzulmustum ya kız nasıl kaldıracak yazık diyordum kendimce çok sevindim tatlı yalan olmasina. cordeliac sende hosgeldin inan grup dagilmaya başlamıştı yavaştan. B bugza da yorgunluk vs giremiyor zaten ..artik bebislere odaklanalim az kaldı zaten daha bidiklar dogacak gaz sorunu emme problemleri kilo boyları vs fotolari ,paylasilacak daha çok şey var .

Herseyi bosver. Sen bisaniyoruz dedin ya acayip uzuldum Yalanmis, hikayeymis, mis mis mus mus... Onemli olan iki dunya guzeli ile birlikte bisanmiyor olusun :) Haaa birilerinin yalani deve, seninki devede kulak kalir o ayri =))) Birilerinin dediklerine hicbirzaman inanmadim cunku bir insan bukadar cok sey yasayabilir mi sanmiyorum. O yuzden anlattiklarina pek uzuldum mu sanmiyorum. Ama senin icin uzuldum. Geri donmene cok sevindim. Umarim saglicakla bebeklerimizi kucagimiza alir ve bundan sonraki sureclerde yine birbirimize danisip destek aliriz.

"o sözde çok üzülenler neden özel yazmadı" demişsin de ayıp etmişsin ikizcan. Benim kanamam olup hastanede yattığımı paylaştığım dönemde özelde yazmadılar diye kimseye sözde ah vah edenler demedim. Son olaylarda da sana gerekirse hukuki herhangi bir bilgiye ihtiyacın olursa yardımcı olabileceğimi yazmıştım. Aralık anneleri grubunda da aynı şeyi yazdım, ben bir de yardımcı olmak istedim diye. sen de madem o kadar düşüncelisin ben yardımcı olmak istediğimde dediğin gibi özelden yazsaydın. yoksa senin de dediğin gibi özelden yazmayınca inandırıcı olmuyor mu? ben zaten bayramda hastanede yattığım dönemden sonra uzun süre siteye bile girmedim, sağolsun cordi merak edip sordu sonra ben de heveslenip yavaş yavaş sayfayı okumaya sonra da ufak tefek bildiğim şeyleri paylaşmaya başlamıştım. melinaya söyleyecek şey yok gerçekten bunca kişiyi üzdü, hala da onun yüzünden atışmaya tartışmalar devam ediyor ne yazık ki. Senin bu olayı ortaya çıkarmak için böyle bir şey yapman da anlaşılabilir ama bizim de sen bunu söyleyip bir de hesabını kapatınca bir de yardımcı olmaya çalıştık bari bize açıklayıp öyle kapatsaydı demesini de yadırgamaman gerek. çünkü senin yaptığını da başkasından öğrendik. her neyse sonuçta her şey bir yana, ben anlattığın şeyin doğru olmadığına candan sevindim o ayrı.

Melinaya ozelden yazip Ayretten bilgilerini paylasan olmamamistir umarim avukat ya hanim

olmamistir insallah..
olduysa da ne yapabilir melina? bisey yapamaz, belki bi avukatin sekreteri flndir.. bi avukatlik burosunda fln calisiodur..
onun derdi ilgi cekmek.. biz teselli ettikce hosuna gidiyordu..
yoksa aldigi bilgilerle birine zarar verecegini sanmiyorum.

walla canim pek tatli bir yalan degildi.
ama o an icin oyle olmasi gerekti..
bu kadar cok inanan ve uzulen olacagini da öngöremedim isin asli.. dedim ya, o anki sinir harbiyle yaziverdim, ilerisini gerisini cok dusunmeden.
kandirildik fln gibi yorumlar yapilinca, "kandirilmasaydiniz canim, koskoca insanlarsiniz" diye aciklama yapan arkadasima da yuklenildi :)
cunku ben de ev yangininin arkasina, benim yazdigimi okuyunca,
-yok aq, daha neler!! bu ne bicim topik! iyice sacmaladiniz!.. vs derler diye dusunmustum :)
inanilacak gibi degildi cunku :)

neyse, olan oldu artik..
insallah bundan sonrasi hepimiz icin guzel olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…