melinanın kilo alımıda saçmaydı zateno neydi öyle yaa minicik göbek azcık kilo boşverin iyi oldu
Söyle büyük yaptırsın çeyizine koyarsın :) Yorgan ilk etapta kullanılmayacak zaten ve o satenlerden banada kv yapmış ama kullanılmıyorlar keşke daha makbule geçeçeck kullanışlı bir eksiğini görseydi dediğin gibi onu nevresime geçirdinmi bir anlamıda kalmıyor.
tüh sevinmiştim bendeÖyle deme benimde minik göbeğim ve sadece +3 kilom var,
Evet öyle de sana yapmadıysa yapmısken bana yap beraber kullanalım deben bebeğimi beşikte yatrırmıycam beraber yatcaz tam boy olsun o yorgan diyim dimi
tüh sevinmiştim bendeanlamadım ki 3 kilo ne dmek ben insan değilim yeminlen
Evet öyle de sana yapmadıysa yapmısken bana yap beraber kullanalım de
kız dert ettiğine şeye bak. kv söyle ben bunu neye geçircem anlamam de. yorganı yapan yüzünüde yapsın. sen düşünceğine o düşünsünKızlar kv bebeğe saten işlemeli yorgan diktiriyormuş, şimdi ben ona nasıl nevresim geçircem. Beyaz süslü püslü bişey mi almam lazım çeyiz yorganı gibi
zaten 2 takım uyku seti var onların yorganı ve ayrıyetten normal desenli nevresim almıştım. Şimdi hiç kullanmasam gönlü kalır, kadında kendi çapında bir şeyler yapmaya çalışıyor. Ama bendeki nevresime geçirsem sateni hiç görünmüyor diyecek. ne yapacağımı bilemedim
ben görmüştüm o modeli mağazasında. kalitesini kullanışını bilmem canım ama çok güzel görünüyordu. güle güle mutlu günlerde kullan bebeğinleSelam anneler,nasılsınız. Dün kızımın odasını sipariş verdik. Çilek mobilya tercih ettik. Benim içime sindi ama umarım doğru seçim yapmışızdır. Baby Cotton modelini aldık var mı çilek tecrübesi olan yada almak isteyenn yorumları merak ediyorum
Çok güzel bir model canım,saglıcakla kullansın kuzum.Bende eğer oda yapsaydım bu modelde karar kılmıştım.Bazı nedenlerden dolayı odasını sonra yapacağız,bu nedenle yatak odasına sadece bir besik ve şifonyer aldık şimdilik.Selam anneler,nasılsınız. Dün kızımın odasını sipariş verdik. Çilek mobilya tercih ettik. Benim içime sindi ama umarım doğru seçim yapmışızdır. Baby Cotton modelini aldık var mı çilek tecrübesi olan yada almak isteyenn yorumları merak ediyorum
Canim cok sevindim iyi olmaniza. Insallah hersey daha da iyi olacak
yapı meselesi demkki ) doğuştan şanslı :):)Bende anlamıyorum valla, Özellikle akşamları ayıptır söylemesi öküz gibi yiyorum yatana kadar, benim yerime eşim şişiyor. Bu bebek benden değil senden çıkacak diye dalga geçiyoruz
Aldık tabi çok oldu hem de. Ne şikayeti etmişler bakmadim ben. Her tarafa donen ve her turlu tekerlekleri rahat sürülen bi SunnyBaby Millennium bi pierre varsın bi de Kraft twist vardı. En ucuzu sunny olunca onu aldım. Sonuçta araba :)Ya Sunny bebek arabasına bayıldım ben, e bebek te gidip incik cincik inceledik. Bütün kriterlerimize sahip. Sarsmıyo tekerleri, harika. Sonra eve geldik, internetten ısmarlıycaktık tam, şikayet var'da biraz fazla şikayet olduğunu fark ettim. İçime sinmedi. Şimdi dön başa, yine favori markam yokhakkaten aldınız mı sunny? İyi mi diyosunuz? @asli2434 B bugza
Burdayım okul yoruyor artık eskisi kadar girip yazamiyorum bi de konunun tadı yok öylesine takiliorum işte. Başka anne gruplarından alıyorum soruların cevaplariniGünaydın kızlar. Artık güzel umutlu günlerimiz bizimle olsun. Bizim bilmediğimiz kazalardan belalardan şerden korusun rabbim bizi.
@melina_monnarosa herşeyin en güzeli evinde olsun. @ikizcan2016 hep kaliteli be değerini bilen insanlar olsun hayatında @dgulkts canım senin durumun ne merak ediyorum sıkıntılı durum geçti micasamaa Canım senin ve bebeğin durumu nasıl. B bugza canım arada ses ver bari
Tatlım yukarda yazdım hemen her mesajda. Artık eve zor atıyorum kendimi yorulmaya başladım. Evde de anca yemek dinlenme gecio.
Bunu ben de çok merak ediyorum hamile miydi acaba?Bu olaydan en cok ben etkilendim canim gercekten cok uzuldim ayni sey basima geldi
Seneler once evim yandi insan boyle bi olayi nasil
Ilgi cekmek icin kullanir bende tv lerden izlerken
Normal geliyordu insan basina gelince anliyor
Simdi tv deki evi yananlari o kadar iyi anliyorum ki ben hakkimi helal etmiyorum gerçek ten cok uzuldum devamli da yazdim yalanlari falan ben
Anlamadim gercekten sizler nasil anladiniz bravo
Ikizcan olayinin o kisinin yalanini çıkarmak icin oldugunu ogrenince inanin rahatladım
Peki bu kisi hamile mi ? Oda mi yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?