2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
ben bebeğimi beşikte yatrırmıycam beraber yatcaz tam boy olsun o yorgan diyim dimi

tüh sevinmiştim bende anlamadım ki 3 kilo ne dmek ben insan değilim yeminlen

Bende anlamıyorum valla, Özellikle akşamları ayıptır söylemesi öküz gibi yiyorum yatana kadar, benim yerime eşim şişiyor. Bu bebek benden değil senden çıkacak diye dalga geçiyoruz

Selam anneler,nasılsınız. Dün kızımın odasını sipariş verdik. Çilek mobilya tercih ettik. Benim içime sindi ama umarım doğru seçim yapmışızdır. Baby Cotton modelini aldık var mı çilek tecrübesi olan yada almak isteyenn yorumları merak ediyorum

kız dert ettiğine şeye bak. kv söyle ben bunu neye geçircem anlamam de. yorganı yapan yüzünüde yapsın. sen düşünceğine o düşünsün

ben görmüştüm o modeli mağazasında. kalitesini kullanışını bilmem canım ama çok güzel görünüyordu. güle güle mutlu günlerde kullan bebeğinle

Çok güzel bir model canım,saglıcakla kullansın kuzum.Bende eğer oda yapsaydım bu modelde karar kılmıştım.Bazı nedenlerden dolayı odasını sonra yapacağız,bu nedenle yatak odasına sadece bir besik ve şifonyer aldık şimdilik.

Noluyo kizlar? Son muhabbetlerden sonra moralim ve sinirlerim cok bozuldu. Bende bakmadim 1 haftadir filan. Kime nolmus kim hamile degilmis. Bosanma yalanmiymis. Yanginlar vardi. Vay arkadas neler kacirdim. Tam yalan ruzgari

Sok sok sok yani yazilan herseymi yalanmis bir gece boyunca okuyup iki arkadasinda hikayesine strese girdim o kadar . zaten anlamiyorum ben burasi anne bebek forumu topigi degilmi arkadaslar aldiklarimizi paylassak teslerimizi sonuclarimizi ne bilim bebekle kendi sagligimizla ilgili seyleri aliswerislerimizi fiyatlarini indirimleri resimlerini fln fln paylassak daha dogru olmazmi gercekten kimsenin ozel hayatini sahsim adina merak etmiyorum bu baslik altinda kimsenin kocasini ewini duymak istemiyorum cinsel hayatinizi ballandira ballandira duymak istemiyorum ocak annesi topiginde. yani ben biyere emek harciyosam okuyup paylasiyorsam ordan bilgi edinmem bana birseyler katmasi lazim kusura bakmayin affiniza siginarak soyluyorum dogruda olsa yalanda olsa kimse yazmasin artik ozel yasantisini...

Aldık tabi çok oldu hem de. Ne şikayeti etmişler bakmadim ben. Her tarafa donen ve her turlu tekerlekleri rahat sürülen bi SunnyBaby Millennium bi pierre varsın bi de Kraft twist vardı. En ucuzu sunny olunca onu aldım. Sonuçta araba :)

Burdayım okul yoruyor artık eskisi kadar girip yazamiyorum bi de konunun tadı yok öylesine takiliorum işte. Başka anne gruplarından alıyorum soruların cevaplarini

Bu @cordeliac temellli mi gitti? B bugza niye hic yazmiyor?
Tatlım yukarda yazdım hemen her mesajda. Artık eve zor atıyorum kendimi yorulmaya başladım. Evde de anca yemek dinlenme gecio.
Forum da eski tadı vermio artık bana. En son kilo güncellemesi bi bile yapmadım daha inşallah yarın yapicam onu.
Oğlan sağ kaburgami delip gecio artık. Otururken de yatarken de sıkıntı.

Bunu ben de çok merak ediyorum hamile miydi acaba?

Açıkçası ben melinanın durumlarına üzülmüyordum artık çıkan olaylara da şaşırmadım hiç ama izkizcana üzülmüştüm. Dün derin yazınca acaba ikizin durumu gerçek olmayabilir mi diye düşünmüştüm ki öyleymiş sevindim. Ben çok aktif yazan bi üye değildim bir şey soracaksam ya da sorulan bir şeyle ilgili bilgim varsa yazıyordum ama yok gerçekten tadı kaçtı diye düşünenlerdenim ben de. Herkese sağlıklı hamilelikler. Konular normale döner umarım.

Bende burada yazilanlara üzülmüs kendi kendime dua ediyordum hepsi yalanmiymis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…