Markası ne olursa olsun parfümlü hiçbir ürünü kullanmayalım bence canım.Ya deterjanı bende hala karar veremeyenleredenim. Moms Green olabilir diye düşünüyordum toz şeklindeki değilde sıvı olanı nasıl acaba? Sonunda bende gidip dalan roxy alacam he kararsızlıktan. Birde görümcem bi bebek deterjanı verdi hacı şakirinmiş ama parfümlü filan kullandiklarimızdan farkı yok gibi geldi bana kullanmadım duruyor şimdilik.
İkisi aynı çanta mı canım? Eğer aynıysa bana da sırtta çok kaba gibi geldiEğer bu çantayı duşunuyosanız n11de daha uygununu gordum az öncee. Kargoda ücretsizdi sanırım. Sırtta duruşuda var birde fotoda. Modeli güzel ama sırtta kabamı duruyor biraz sizcee
Evet canım aynı çantaaİkisi aynı çanta mı canım? Eğer aynıysa bana da sırtta çok kaba gibi geldi
Bunu da eledik deseneEvet canım aynı çantaa
2 kez durulama yapiyorlarmis kalinti olmamasi icinBen Amway aldım canım. Bunun dışında tavsiye edebileceğim savun cevizi var bir de Mom's Green ürünleri var. Ben hiç kullanmadım tabi ama başka topiklerde toz şeklinde olan bebek deterjanlarını kullananlar genelde kıyafetler üzerinde kaldıklarını tam durulanmadıklarını hatta makineyi tıkadıklarını falan yazmışlardı. Toz olanlardan almak istersen ayrıntılı bi araştır derim.
Benim görümcem de amway sabun cevizi kullanıyodu ama bıraktı her seferinde kalıntı bırakıyo diye ben teyzemden gelen hafif sararmış olanları hacı şakir granül ile yıkadım sararan yerlere de leke çıkatıcı sıktım gayet güzel çıktılar. Şimdi okudum parfüm yazmışlar küçücük yere bende var biraz daha bitirip diğerlerine bakarım artık2 kez durulama yapiyorlarmis kalinti olmamasi icin
daha erken bnce yıkamak icin bu ayın sonunda dusundum benHayırlı olsun canım güle güle sağlıkla kullansın :)
Ben gördükçe seviniyorum eşyalarını..ama uzun süredir yoğunluktan açıp bakamadım yıkamayı ütülemeyi bekliyorum şimdi :)
Canım seni alnından öpüyor, önünde saygı ile eğiliyorumBoşuna dememişler aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler diye. Ne demek istediğimi doğru anlayabilen birilerinin olduğunu görmek sevindirici
Neyse asıl konumuz dönecek olursak çanta olayında bende senin gibi düşünüyorum. Sırt çantası çok daha kullanışlı olur gibime geliyor. Normalde bile kol çantası olarak postacı modellerini daha kullanışlı bulurdum. Bunda da sırt çantası istiyorum. Anne bebek çantası olarak tasarlananların içi daha kullanışlı ama onlarda çok kaba hantal geliyor gözüme. Senin de fotolarını paylaştığın gibi bir model istiyorum. Şu taşınma işlerim bi bitsin eksik listem az kaldı zaten sıra çantada :) o zamana kadar alırsan birşey paylaş olur mu bize de fikir olsun
Evet canım ben de her gün farklı ruh haliyle uyanıyorum:)) çok az kaldı ultrasonda gördüğümüz ayakları elleri burnu yemek için sabırsızlanıyoruz tabi :))Bugün içimde bir mucize taşıyormuşum hissi ile uyandım, çok tatlı bir duygu yaBebişime oda bakmak için hala taşınmayı bekliyorum, eşyaları da yıkayamıyorum taşınmadan , bu ayın sonu aralığın başı gibi gözüküyor taşınmamız, bu arada doğurursam yıkayıp ütülediklerinizden birer parça kargolarsınız artık hastaneye :) erken doğum korkusu taşımayacağım sanırdım,ama yavaş yavaş korkmaya başladım kızlar, müthiş yeme duygusuyla başetme çabaları eşliğinde 29.haftayı doldurduk dün, sizler nasıl hissediyorsunuz? Var mı benim gibi değişik değişik ruh hallerine girenler :)
Moralini bozma canım evet çok kilo almasak daha iyi ama benim çevremde 25 kilo alıp sezeryan olup şu an eski halinden bile daha zayıf sıfır beden sıfır göbek olan arkadaşlarım var :)) yani sağlıkla kavuşalım da alınan kilolar verilir kafana bunları takmaKızlar 31+3 11 kg aldim . Artık moralim bozulmaya başladı geriye 8 hafta kaldi karnimdan da zor hareket ediyorum bebis kaburga kadar geldi yataktan kalkması çok zorluyor . Kilo almayi nasıl azalticaz
Benimki buradaki takvimden bir buçuk hafta önde gidiyor o yüzden ben haftaya yıkarım büyük ihtimalle. Çünkü 34 bitmiş olacak o zaman.Dah
daha erken bnce yıkamak icin bu ayın sonunda dusundum ben
sabaha kadar erken doğum yapar mıyım korkusu yaşadım yalnız değilsin yani canım:) ev misafir doluydu 10 kişiyi misafir ettim..annem de yardım etti ama bayan olarak sadece annem ve ben vardık çok yoruldumm..cenaze için geldiler kalcak yer olmayınca mecburen bizde kaldılar..gece ağrılardan uyuyamadım..insanın parmakları bile ağrır mı..belim sırtım ayaklarım her yerim..sabaha kadar uyuyamadım..ben bu yorgunlukla bugün doğururum heralde diye düşündüm ama doğurmadan sabah ettim şükürrBugün içimde bir mucize taşıyormuşum hissi ile uyandım, çok tatlı bir duygu yaBebişime oda bakmak için hala taşınmayı bekliyorum, eşyaları da yıkayamıyorum taşınmadan , bu ayın sonu aralığın başı gibi gözüküyor taşınmamız, bu arada doğurursam yıkayıp ütülediklerinizden birer parça kargolarsınız artık hastaneye :) erken doğum korkusu taşımayacağım sanırdım,ama yavaş yavaş korkmaya başladım kızlar, müthiş yeme duygusuyla başetme çabaları eşliğinde 29.haftayı doldurduk dün, sizler nasıl hissediyorsunuz? Var mı benim gibi değişik değişik ruh hallerine girenler :)
Kizlar merhaba. Eksiklerinizi tamamladiniz mi? Benim sadece tirnak makasi, alt temizleme pamugu, sampuan ve arabasi kaldi. Tabiki daha kendime pijama kismina hic girmedim bile. Muhtemelen kasim sonu gibi pijama terlik vb gibi ihtiyaclarimi da tamamlamis olacagim
Kulak cubugu konusunda kararsizim. Aslinda cuma gunune kadar almayi düsünürken fikrimi degistirdiler. Ince bir tülbent yardimiyla sadece nemini almam konusunda fikirler sunuldu. Biraz askiya aldim bu konuyuBen de kulak çubuğu almadigimi farkettim . bebekte indirimler var yine bebek bezi ws .bügün onları halledecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?