2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ya ben nerde suphelendim biliyormusun melinadan bosanma ile kagit falan muhabeti var ya o zaman kiz naisl yollasin evi yanmış peerisan diye aklimdan gecirdim
Artik olan oldu bu da bize ders olsun :)

Ya ben nerde suphelendim biliyormusun melinadan bosanma ile kagit falan muhabeti var ya o zaman kiz naisl yollasin evi yanmış peerisan diye aklimdan gecirdim
Artik olan oldu bu da bize ders olsun :)

canim iste tam olarak demek istedigim buydu..
bak ne kadar can yakici bi durum benim anlattigim ona ragmen demissin ki,
"yaa kadinin evi yanmis,mahvolmus, bu ikiz de yani.. ne evragi, senle mi ugrasicak??"
:))
hani baska bisey de uydurabilirdi fln diyenler icin diyorum..

ben seni kastederek dememistim ama madem ustune alindin peki cevapliym..
sen beni etiketleyip yardim tavsiyesi yaptiginda ben uyeligimi iptal ettirmistim zaten.
okudugumda misafir olarak bakiyordum, haliyle cevap yazamadim ozel mesaj da atamadim.
gercekten uzulenler bunun o psikolojik rahatsiz kisiyi ifsa etmek icin bi kurgu oldugunu ogrendiginde, yaaa yalan olduguna sevindim diyenlerdi.
baska topiklerde bizi cekistirenler degil.

Geçen haftayı gerçekten(!) ağır bir grip olarak geçirdim. Kanımda ciddi enfeksiyon çıktı. 1000 lik antibiyotik kullanmam gerekti. Ateşin etkisiyle her gün ağladım. Bağırsaklım da bozuktu aynı zamanda. Ama bana erken doğurabilirsin diyen hiçbir doktor olmadı. Öncelikle bunu yazmadan geçemedim. He ayrıca doğumda 2 ay önce ve 2 ay sonra bulunduğum belediye süt yardımı yapıyor anne içsin diye. Yani süt üretimi başladı süt de içince ishal olur anneler demiyorlar. Beni mazur görün ama yazmadan geçemedim. Gerekli mesaj yerine ulaşmıştır sanırım :)

Olanlara, konuşulanlara çok üzgünüm. Ben çalışan üstelik evinden çok çok uzakta çalışan eşi gerçekten tsk mensubu olan biriyim. Tüm yoğunluğumda buraya girip sizlerden bir şeyler kapmaya, kendi öğrendiklerimi sizlerle paylaşmaya çalıştım. Severek üstelik. Ve şimdi hepimizin eczacı diye milyon tane soru sordupumuz arkadaşımıza yüklenilmesini de üzülerek okudum. Teşekkür etmek gerek sadece. Nasıl bu kadar uzadı nasıl anlayabilmiş değilim gerçekten.
Ben kendi adıma I ikizcan2016 arkadaşımıza teşekkür ederim.
cordeliac arkadaşımızın dönmesine de ayrıca sevindim.
Umarım topiğin adına uygun hareket edebiliriz.

Havayı değiştirip bir konuda yardım isteyeceğim.
Hastanelerin rapor sistemleri de değişmiş sanırım. Geçen hafta aldığım rapor doktorum elinden yazılmış bir rapor değildi. Sgk sistemine girilerek verilmiş bir rapordu. Bu hafta bir haftalık rapor daha isteyeceğim doktorumdan. Bu rapor konusunda her şey daha da mı sıkılaştı bilgisi olan var mı? Yani dinlenmek istediğimi çok çok uzakta çalıştığımı söyleyip beş günlük bir rapor istesem sıkı yönetim var cevabıyla karşılaşır mıyım? Bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu?

Hoşgeldinnnn :))

İyi ki gene severek okuduğumuz diğer paylaşımların gibi uzun yazmışsın bi çırpıda okunuyor hiç merak etme uzun yazdım diye :))

Üstüne bi şey söylemek istemiyorum sadece bu çirkin olayın en iyi yanı : sonucunda senin tekrar buraya dönmüş olman diyorum :))
ve tabiki kaldığımız yerden daha güzel şekilde devam edeceğiz biz ocak anneleri birlik olup :))

mrs_aysel
canim o gun cevap yazamadim, dogumdan sonra illaki ankaraya geleceksen, bence dogumu burda yap :)
karda kista yollara dusmemis olursun..
annenin yaninda daha rahat edersin hem..
Bana cvp yazmadan nereye gidersin sen
Ya ben de o mühim olaylar olurken bi sürü sayfa işgal ettim hatta sonra dedim acaba bu da benim özelim sayılır mı ki biri çıkıp ay yeter bizene nerde doğurursan doğur demedi Allah tan

Hoşgeldin canım :) sen doğru olanı yapmışsın zaten biz boşuna sana ailemizin eczacısı demedik :))

Ben Rapor istemedim ama babam rapor alacaktı o da devlet memuru ve ciddi rahatsızdı hastanede serum yerken doktordan rapor vermesini istemişti ama doktor ohaldeyiz rapor veremem seni bir iki gün idare etsinler demişti :)
Hastaneye yatış yapılması gerekiyor fln diyorlar.benim bi arkadaşım 3günlük rapor almıştı ama çok hastane gezdi zor buldu.
Sen şansını dene gene de kendi doktorundan iste bakalım inş verir.

Ben de bu alıntıyı söyledim işte, hukuki yardım da yaparım demiştim diye. kimin gerçekten üzüldüğünü bilemezsin. o başlıkta da yine burdan biri yazmıştı ve ona cevap yazdım, çekiştirme değil. sen de birilerine cevap vermek için üyeliğini aktif hale getirdiğinde seni düşünenlere de zahmet edip bir şeyler yazabilirdin. özelden yazmayanlar samimi değil diyene kadar.

Kuzucum ya, aslında doğumdan sonra gelirim o zaman herkes bebek odaklı olur paylaşımlarımız farklı olur diye son trimester'ı huzur içinde geçirmek için gittim. Dışarıdan takip edip olanları görünce kayıtsız kalamadım ben de ikizcan gibi. Içim şişmişti yani dedikodudan ne yalan söyleyeyim. Şimdi bu faktörler olmadığına göre, bebeklerimize dönüp daha çok şey paylaşabiliriz tabii ki. :)

O kadar emek verdiği yeri bir tane kendini bilmezin sayfalarca insanların duygularını istismar ederek işgal etmesine göz yumamıyormuş insan Aysel. Hani yine dert paylaşırsın, 2-3 mesaj rahatlarsın anlarım da Brezilya dizilerine dönmesin yahu. Biz burada emzirme, doğum vs. hakkında konuşuyoruz 5-6 mesajın ilerisine gitmiyor. Kocam dışarı çıktı diye dert yanıyor ruh hastası sayfalarca topik dertle kirleniyor ya da biri çıkıp "Acildeyim, erken doğum.. Kanamam oldu. Yatış yapıldı. " vs yazıyor başka hiçbir açıklama yok. Biz burada stresten, meraktan ya da benzer durumu yaşadığımız için acaba başımıza aynısı gelir mi? diye kendimizi yiyoruz. Kimsenin bu kadar hamileyi üzmeye hakkı yok. Ben de dahil buna. Aynı şeyler de başıma geldi zaman zaman ama yüz şey yaşadıysam işin teknik kısmı olan birini, yaşayıp bitirdikten sonra bilgi/önlem olsun diye insanların hassasiyetlerini düşünüp, kendimle birlikte yaşarken o insanları da strese sokmamaya çalışarak yazdım her zaman. Aynı hassasiyeti beklemek benim de hakkım. Ne kadar etkilenmiyoruz desek de etkileniyoruz hepimiz. O yüzden umarım bundan sonra zaten az kalmış şu zamanımızda bebeklerimiz ön planda ve birlik içinde oluruz. :)

beni nasil bir tartismanin icine cekmeye calisiyorsun bilmiyorum.
özelden yazmayanlar samimi degil demedim hicbir zaman, "sozde cok cok uzulup beni topa tutanlar, baska bir topikte arkamdan konusanlar, madem cok cok uzulduler, ozelden yazsalardi" dedim.
cunku burda da goruldugu gibi uzuldugunuz icin degil, off konu baydi, diye baska biyere yazmaya gitmissiniz.
kimse kimseyi kandirmaya calismasin.
bu konuyla ilgili baska bisey yazmicam.
buraya tartismaya da gelmedim, ama yapip edip sonra hala beni suclamaya kalkip insanlari aptal yerine koymaniza da musade edemem.
herkes haddini bilsin.

Inşallah ben ilk msj okuyunca kim kimi kandirmis diye sayfa gezerken senin bosanmanin numaradan oldugunu okuduğum an devamini okumayi bitirmeden cevap yazdim İkizcan evliliği sikintida olmasinda ne olursa olsun moduna girdim , kişilik olarak birbirimizi tanımıyoruz ama bana göre, evdeki huzur mutluluk, evin arabanin mal mulkun kaybından daha önemli olduğu için Melinayi unutup sana uzulmustum öyleki sadece dua ediyordum allahım hiçbir anne adayına Yaşatmasin diye, ikizin kocasının gelip böyle bişi yok kadın takıntılı bile demesin i bbekledim. Sağlık olsun ay bende eşek gibi belden aşağı yazdığı saçma şeylere inanıp özel imi agzimdan çıkarıverdim ama ben @sabirsizimin samimiyetiyle konuşmaya başlamıştık o pislik sonradan katıldı bizde sohbet devam ettik tek pismanligim bu oldu oda içimdeki supheden ne bilim yoksa kadın bile değilmiydiki pislik belden aşağı konuştuk okadar

Haklisin cnm paylasimlar degisti melinanin problemleri pespese insanlar mutsuzlar diye pat diye yazilmiyor doktor gittim kizimi gordim onu bile yazamadim dedim insanlar neyle ugrasiyor
Ama forumun temizlenmesi cok cok iyi oldu

Kizlar ya artik konu neden kapanmadi oldu ve bitti. Artik tamamen bebeklerimize odaklansak. Ya da bu konuyla ilgili yazilacaksa da özelden yazsak artik. Lütfen beni yanlis anlamayin..

aman canim bosver olsun, hepimiz inandik sonucta buna bi donem :)
sana mi asildi kiz yoksa :)))

Haklisin cnm paylasimlar degisti melinanin problemleri pespese insanlar mutsuzlar diye pat diye yazilmiyor doktor gittim kizimi gordim onu bile yazamadim dedim insanlar neyle ugrasiyor
Ama forumun temizlenmesi cok cok iyi oldu

Oooy. Hazır konusu açılmışken bebiş nasılmış kuzum? Büyümüştür de sıpa şimdi son zamanlar. Sen de iyisin umarımdır?

Ilk okudugumda bunu yazmıştım canım hakkaten adamın günahı girdik topik olarak helal etsin hakkını bize sende kb kocan saydiklarimdan içimden ve yazılı olandan I ikizcan2016

aman canim bosver olsun, hepimiz inandik sonucta buna bi donem :)
sana mi asildi kiz yoksa :)))
Yok kız sadece kocasını güya bi gün dur bir gün rahat birakmiyormus ya cinsellik tam gaz gidiyomus ya acaba erkekdi de yazdiklarimizdan mi ....... tövbe yarebbim taciz gibi hissettim inan psikolojim bozuldu ya gıcık oldum inan yok çok istekliymis falan offf offfg

İlk alıntıda diyorsun o sözde üzülenler neden özelden yazmadı diye. tartışmak istemiyorum ben de, seni hiçbir şeye çekmeye çalışmıyorum. kimseyi kandırmaya da çalışmıyorum, ithamda bulunurken dikkat et. konu baydı diye de değil ben yardımcı olmaya çalıştım yalanmış dedim sana da söyledim ki haklıydım da. sen şu muhabbete kadar tek kelime ettin mi bana, yardım etmek istedin ama biz de onun yalanlarını ortaya çıkarmak istedik diye. bunu bile başkasından öğrenince bizi aptal yerine koyan sen oldun,ben değil. sonra da ben mi hatalı oldum. şaka gibi. Her neyse ben gerçekten çok sıkıldım bu konudan, senin de empati yapma gibi bir niyetin yok uzatmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…