- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Ilk okudugumda bunu yazmıştım canım hakkaten adamın günahı girdik topik olarak helal etsin hakkını bize sende kb kocan saydiklarimdan içimden ve yazılı olandan I ikizcan2016
İlk alıntıda diyorsun o sözde üzülenler neden özelden yazmadı diye. tartışmak istemiyorum ben de, seni hiçbir şeye çekmeye çalışmıyorum. kimseyi kandırmaya da çalışmıyorum, ithamda bulunurken dikkat et. konu baydı diye de değil ben yardımcı olmaya çalıştım yalanmış dedim sana da söyledim ki haklıydım da. sen şu muhabbete kadar tek kelime ettin mi bana, yardım etmek istedin ama biz de onun yalanlarını ortaya çıkarmak istedik diye. bunu bile başkasından öğrenince bizi aptal yerine koyan sen oldun,ben değil. sonra da ben mi hatalı oldum. şaka gibi. Her neyse ben gerçekten çok sıkıldım bu konudan, senin de empati yapma gibi bir niyetin yok uzatmıycam.
Oooy. Hazır konusu açılmışken bebiş nasılmış kuzum? Büyümüştür de sıpa şimdi son zamanlar. Sen de iyisin umarımdır?
İnşallah öyle olacak bundan sonra herkes-ben de dahil- daha hassas davranır diye düşünüyorumO kadar emek verdiği yeri bir tane kendini bilmezin sayfalarca insanların duygularını istismar ederek işgal etmesine göz yumamıyormuş insan Aysel. Hani yine dert paylaşırsın, 2-3 mesaj rahatlarsın anlarım da Brezilya dizilerine dönmesin yahu. Biz burada emzirme, doğum vs. hakkında konuşuyoruz 5-6 mesajın ilerisine gitmiyor. Kocam dışarı çıktı diye dert yanıyor ruh hastası sayfalarca topik dertle kirleniyor ya da biri çıkıp "Acildeyim, erken doğum.. Kanamam oldu. Yatış yapıldı. " vs yazıyor başka hiçbir açıklama yok. Biz burada stresten, meraktan ya da benzer durumu yaşadığımız için acaba başımıza aynısı gelir mi? diye kendimizi yiyoruz. Kimsenin bu kadar hamileyi üzmeye hakkı yok. Ben de dahil buna. Aynı şeyler de başıma geldi zaman zaman ama yüz şey yaşadıysam işin teknik kısmı olan birini, yaşayıp bitirdikten sonra bilgi/önlem olsun diye insanların hassasiyetlerini düşünüp, kendimle birlikte yaşarken o insanları da strese sokmamaya çalışarak yazdım her zaman. Aynı hassasiyeti beklemek benim de hakkım. Ne kadar etkilenmiyoruz desek de etkileniyoruz hepimiz. O yüzden umarım bundan sonra zaten az kalmış şu zamanımızda bebeklerimiz ön planda ve birlik içinde oluruz. :)
Yok kız sadece kocasını güya bi gün dur bir gün rahat birakmiyormus ya cinsellik tam gaz gidiyomus ya acaba erkekdi de yazdiklarimizdan mi ....... tövbe yarebbim taciz gibi hissettim inan psikolojim bozuldu ya gıcık oldum inan yok çok istekliymis falan offf offfg
Kız bunun başka topikten alıp kopyala yapmıştır bunun ilk bebeğiydi güya baksana orda yeşil top var bu baskasinin fotosudur bu fotoları evde kesin erkek çocuk yaşıyor yani bu başka birinin fotosu bence yesil top suphelerimi kuvvetlendirdi valla:))))
kiz olur mu olur, belki de erkektir :)))
ama bu cok kucuk bi ihtimal ya bi erkek bu kadar sacmalikla ugrasir mi..
psikolojik sorunlari olan bi kizcagizdi belli ki..
neler yasadi da boyle kafayi yedi allah bilir..
biz bebeklerimize bakalim, benim 6-7 haftam kaldi :)
top gibi oldum :)
Candy 1.1 riskli olmaz mı kuzucum cidden. Oradaki tatilleri biliyorsun, bizden daha hassaslar. Ebeler, doktorlar falan tatilde olursa nöbetçi olanlara kalabilirsin. Yoğunluk durumu da cabası. Sancının gelme ihtimali de var. Takvimine göre zaten 1.1 tam miadı bebeğin, o kadar bekler mi acaba? :/ Gerçi sancın gelse de anne-bebek dostu sezaryen olur. Kendi doktorun tatilde olmayacaksa, bir dahaki kontrolde kesinleşir zaten. Oralar ssvd konusunda daha tecrübeli. Oldu ki sancı geldi, doktorun olmadı. Başka bir doktorun vajinal doğuma zorlama riski yoksa hallolur gibi bence.Bebis cok iyi canim sezeryan gunu verdi doktor 24 u icin bende 1.1 olsun dedim planli olacaksin aniden dogum gelirse yer olmaz falan dedi kafami karsitirdi ama benim sancim gelmez dedim :) bakalim bi daha ki termine kadar dusuncez o zaman belli olacak senin bebis nasil
Kız bunun başka topikten alıp kopyala yapmıştır bunun ilk bebeğiydi güya baksana orda yeşil top var bu baskasinin fotosudur bu fotoları evde kesin erkek çocuk yaşıyor yani bu başka birinin fotosu bence yesil top suphelerimi kuvvetlendirdi valla
Hahaaahhcanim biliyorum ne yazdigini merak etme :)
dedigim gibi cevap yazamadim uyeligim olmadigi icin ama kim ne yazdi hepsini okudum :)
kocayi hic sorma, ben millet uzulunce olayin geldigi noktaya uzuldum tabi, noldu fln deyince anlattim buna :)
dedim sen git bi kurban ayarla da kes bir an once :)
kulaklarim cok cinliyor hala bana sovuyolar mi diyodu :)
Ay çok güldüm bende onun fotosu bu hani erkek değildir diyosun sandim .ahahah ben saflikta gene 1. sırada yaaa ... iyide senin karninda kucukmus ikiz olmasına rağmen bende 68 le Hamile kaldım hala 68 im ama gobusum büyüdü yinedekiz bu benim resmim :)))))
o yesil top da bizim kedilerin :)))
ayyyy canim ne guldummmm
ilahi sevyeter :))
Canım ben devlet memuru değilim aslında.Ben Rapor istemedim ama babam rapor alacaktı o da devlet memuru ve ciddi rahatsızdı hastanede serum yerken doktordan rapor vermesini istemişti ama doktor ohaldeyiz rapor veremem seni bir iki gün idare etsinler demişti :)
Hastaneye yatış yapılması gerekiyor fln diyorlar.benim bi arkadaşım 3günlük rapor almıştı ama çok hastane gezdi zor buldu.
Sen şansını dene gene de kendi doktorundan iste bakalım inş verir.
Neşe kızlar boşverin kapatak gari konuyu ..... C candy1907 tatlı kızın nasilmis ,prensese sen dogunca güzel taclar takarsin pembis kırmızı taclar beyaz bole way yerim onu yaa benim 3. oğlan geliyor ,sağlıkla gelsin ama hala tek bir yeni parça almadim 2 oglusumdan kalan elbiseler çok ama yinede yenisi olsun diye alcam tabi oglusuma güzel tulumlar takimlar biberonlar vs ama çıkmaya eriniyorum dışarı bu ara bende başlıcam ufaktan alışverişe. oy 3. oglusum ama evlat kız erkek farketmiyor inan okadar güzel oynuyorki konuşuyor resmen benle cevap lara tekme atıyor hep ayak topuklarini kaydirdigini anlıyorum resmen elime geliyor.çok özlüyorum daha doğmadan yaa Rabbim sağlıkla topikce evlatlarimizi kucagimiza alıp evimizde burdan haberlesmeyide nasip etsin inşallah
Ay çok güldüm bende onun fotosu bu hani erkek değildir diyosun sandim .ahahah ben saflikta gene 1. sırada yaaa ... iyide senin karninda kucukmus ikiz olmasına rağmen bende 68 le Hamile kaldım hala 68 im ama gobusum büyüdü yinede
Kedilerin haa hala gülüyorum, yaaa kemal sunal İda geçtim birde son cumleme bak "yeşil top şüphemi kuvvetlendirdi valla"bak kedicagizlarinda günahıni aldım kapansin şu konu yaaa ..:)) ben boy 1.60 olunca tam bi basket topu oldum doğuma seke seke gitecem allahtan kilo almadım yani alsam baya tipsiz olacam haakiz bu benim resmim :)))))
o yesil top da bizim kedilerin :)))
ayyyy canim ne guldummmm
ilahi sevyeter :))
İnşallah öyle olacak bundan sonra herkes-ben de dahil- daha hassas davranır diye düşünüyorum
etkileniyoruz ya etkilenmemek elde değil. Ben ishal olunca açıkcası korkup eşime dedim erken dogum belirtisi olabilirmiş. Sonra doktora danışıp biraz araştırma yapınca neden olabileceğini neyin iyi geldiğini bulup ona göre davrandım.
Derdimiz olursa tabiki paylaşırız ama dediğin gibi sayfalarca tutmaz kimseyi üzmek için yazmayız.
Burayı seviyorum gerçekten sadece bilgi alıp çıktığım bi yer olarak görmüyorum kendi adıma konuşayım gerçekten sizleri seviyorum merak ediyorum. İnşallah tüm anneler bundan sonraki haftalarını güzel geçirip çok güzel mutlu dogumlar yaparlar. Burda heyecanlarımızı paylaşıp dualar ederiz birbirimize. Lohusayken destek alırız ek gıdada destek alırız ve daha bi sürü konuda :))
Ay çok güldüm buna yaaaKız bunun başka topikten alıp kopyala yapmıştır bunun ilk bebeğiydi güya baksana orda yeşil top var bu baskasinin fotosudur bu fotoları evde kesin erkek çocuk yaşıyor yani bu başka birinin fotosu bence yesil top suphelerimi kuvvetlendirdi valla
Haklisin canim tam tatil zamani hastane ile ilk konuştum ebe ile dedim kendi doktorum burda olmazsa tatilde olursa ne olcak cunku burda ki ozel hastaneye direk gidemiyorsun onlarla calisan doktorlarlardan birinde olman lazim dedi her zaman anastesi uzmani doktor 3 ebe bulunuyoruz zaten viyana kucuk biryer ozelde dogum yapan gunde kac kisi olur ki :) doktorumla konustum o tatilde degilmis burdaymis 1.1 de gelirim dediCandy 1.1 riskli olmaz mı kuzucum cidden. Oradaki tatilleri biliyorsun, bizden daha hassaslar. Ebeler, doktorlar falan tatilde olursa nöbetçi olanlara kalabilirsin. Yoğunluk durumu da cabası. Sancının gelme ihtimali de var. Takvimine göre zaten 1.1 tam miadı bebeğin, o kadar bekler mi acaba? :/ Gerçi sancın gelse de anne-bebek dostu sezaryen olur. Kendi doktorun tatilde olmayacaksa, bir dahaki kontrolde kesinleşir zaten. Oralar ssvd konusunda daha tecrübeli. Oldu ki sancı geldi, doktorun olmadı. Başka bir doktorun vajinal doğuma zorlama riski yoksa hallolur gibi bence.
Bizimkini de en son buraya yazdığım zaman kontrole götürmüştüm. Son haftalarda artık kontroller sıklaşacak. Herhalde bir sonraki muayenede nst'nin tadına bakarız. :) Hiçbir sıkıntı yok artan ağrılar dışında. Onlar da artık doğum zamanı yaklaşıyor normal diyorum.
Her şeyimizin yeri değiştiIshal konusu dedin.. Az önce bağırsaklarımızın yeri hakkında bir şey izleyip, hem şaşırdım. Hem güldüm. Bayağı yukarıya çıktığı için gebelikte.. Malum tuvalet olayı.
Bu aralar progesteronumuz arttığı için doğuma hazırlık amaçlı, o artışla beraber kaslarımız gevşeyip, perine gibi dokularımız yumuşayabiliyormuş. Yani ishal de olabiliriz, çişimizi de tutamayabiliriz bu aralar. Riskli bir durum olmadıkça endişelenme. Normal. Ben de bu aralar benzer durumdayım. :)
Ben de herkesi tanımasam dahi paylaştığımız şeyleri seviyorum, merak ediyorum.
Ay bi' an önce doğsalardı da, kolik, kaka falan konuşsaydık keşke yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?