2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ilk okudugumda bunu yazmıştım canım hakkaten adamın günahı girdik topik olarak helal etsin hakkını bize sende kb kocan saydiklarimdan içimden ve yazılı olandan I ikizcan2016

canim biliyorum ne yazdigini merak etme :)
dedigim gibi cevap yazamadim uyeligim olmadigi icin ama kim ne yazdi hepsini okudum :)
kocayi hic sorma, ben millet uzulunce olayin geldigi noktaya uzuldum tabi, noldu fln deyince anlattim buna :)
dedim sen git bi kurban ayarla da kes bir an once :)
kulaklarim cok cinliyor hala bana sovuyolar mi diyodu :)

bitti mi?
lutfen herkes kendi topigine gitsin..
bu insanlarin bu sacma konuyla oyalandiklari yeter.
saniyorum ki ocak anne listesinden silindiniz.

Oooy. Hazır konusu açılmışken bebiş nasılmış kuzum? Büyümüştür de sıpa şimdi son zamanlar. Sen de iyisin umarımdır?

Bebis cok iyi canim sezeryan gunu verdi doktor 24 u icin bende 1.1 olsun dedim planli olacaksin aniden dogum gelirse yer olmaz falan dedi kafami karsitirdi ama benim sancim gelmez dedim :) bakalim bi daha ki termine kadar dusuncez o zaman belli olacak senin bebis nasil

İnşallah öyle olacak bundan sonra herkes-ben de dahil- daha hassas davranır diye düşünüyorum
etkileniyoruz ya etkilenmemek elde değil. Ben ishal olunca açıkcası korkup eşime dedim erken dogum belirtisi olabilirmiş. Sonra doktora danışıp biraz araştırma yapınca neden olabileceğini neyin iyi geldiğini bulup ona göre davrandım.
Derdimiz olursa tabiki paylaşırız ama dediğin gibi sayfalarca tutmaz kimseyi üzmek için yazmayız.
Burayı seviyorum gerçekten sadece bilgi alıp çıktığım bi yer olarak görmüyorum kendi adıma konuşayım gerçekten sizleri seviyorum merak ediyorum. İnşallah tüm anneler bundan sonraki haftalarını güzel geçirip çok güzel mutlu dogumlar yaparlar. Burda heyecanlarımızı paylaşıp dualar ederiz birbirimize. Lohusayken destek alırız ek gıdada destek alırız ve daha bi sürü konuda :))

:))))
kiz olur mu olur, belki de erkektir :)))
ama bu cok kucuk bi ihtimal ya bi erkek bu kadar sacmalikla ugrasir mi..
psikolojik sorunlari olan bi kizcagizdi belli ki..
neler yasadi da boyle kafayi yedi allah bilir..
biz bebeklerimize bakalim, benim 6-7 haftam kaldi :)
top gibi oldum :)

Eklentiler

• IMG_0976.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 142
Neşe kızlar boşverin kapatak gari konuyu ..... C candy1907 tatlı kızın nasilmis ,prensese sen dogunca güzel taclar takarsin pembis kırmızı taclar beyaz bole way yerim onu yaa benim 3. oğlan geliyor ,sağlıkla gelsin ama hala tek bir yeni parça almadim 2 oglusumdan kalan elbiseler çok ama yinede yenisi olsun diye alcam tabi oglusuma güzel tulumlar takimlar biberonlar vs ama çıkmaya eriniyorum dışarı bu ara bende başlıcam ufaktan alışverişe. oy 3. oglusum ama evlat kız erkek farketmiyor inan okadar güzel oynuyorki konuşuyor resmen benle cevap lara tekme atıyor hep ayak topuklarini kaydirdigini anlıyorum resmen elime geliyor.çok özlüyorum daha doğmadan yaa Rabbim sağlıkla topikce evlatlarimizi kucagimiza alıp evimizde burdan haberlesmeyide nasip etsin inşallah

Kız bunun başka topikten alıp kopyala yapmıştır bunun ilk bebeğiydi güya baksana orda yeşil top var bu baskasinin fotosudur bu fotoları evde kesin erkek çocuk yaşıyor yani bu başka birinin fotosu bence yesil top suphelerimi kuvvetlendirdi valla

Haksız olduğunun farkında olduğundan bu kin, aldırmıyorum o nedenle.
onca zaman az çok paylaşımımız oldu, listeler de güncellenmiş farkında bile değilim, söylediği iyi oldu. umarım daha sağlıklı bir başlık olur.
Listede olan olmayan tüm arkadaşlar inşallah sağ salim bebeklerini kucağınıza alırsınız.

Candy 1.1 riskli olmaz mı kuzucum cidden. Oradaki tatilleri biliyorsun, bizden daha hassaslar. Ebeler, doktorlar falan tatilde olursa nöbetçi olanlara kalabilirsin. Yoğunluk durumu da cabası. Sancının gelme ihtimali de var. Takvimine göre zaten 1.1 tam miadı bebeğin, o kadar bekler mi acaba? :/ Gerçi sancın gelse de anne-bebek dostu sezaryen olur. Kendi doktorun tatilde olmayacaksa, bir dahaki kontrolde kesinleşir zaten. Oralar ssvd konusunda daha tecrübeli. Oldu ki sancı geldi, doktorun olmadı. Başka bir doktorun vajinal doğuma zorlama riski yoksa hallolur gibi bence.

Bizimkini de en son buraya yazdığım zaman kontrole götürmüştüm. Son haftalarda artık kontroller sıklaşacak. Herhalde bir sonraki muayenede nst'nin tadına bakarız. :) Hiçbir sıkıntı yok artan ağrılar dışında. Onlar da artık doğum zamanı yaklaşıyor normal diyorum.

kiz bu benim resmim :)))))
o yesil top da bizim kedilerin :)))
ayyyy canim ne guldummmm
ilahi sevyeter :))

Hahaaahh

ayyyy canim ne guldummmm
Ay çok güldüm bende onun fotosu bu hani erkek değildir diyosun sandim .ahahah ben saflikta gene 1. sırada yaaa ... iyide senin karninda kucukmus ikiz olmasına rağmen bende 68 le Hamile kaldım hala 68 im ama gobusum büyüdü yinede

Canım ben devlet memuru değilim aslında.

Canim ben ilk kizmda cok hevesimi suslu seyler pembeler falan :) aldim buna bol bol tulum aldim sade ama kizim cok hevesli aynen senin gibi tokalar taclar suslu puslu seyler bakıyor hep ben bittirdim alisverisimi su durumda 1 saat disarda kalmak iskence gibi biran once eksiklerini al canim benim ev islerin var oda degisimi tamir falan onlari halledebilsem

ben 14 kilo aldim suan 71 civariyim :)
siyah giydigim icin kucuk duruyodur yoksa buyuk baya..
gecelik bakmaya gittigimde kizlar bana 1-2 haftaya dogurursunuz zaten diyor, 37-38 haftalik saniyolar :)

bu arada cantalar hazir mi? ne koycaz? bez fln kac tane koycaz? bi paketi komple alsak mi?

ayyyy canim ne guldummmm
Kedilerin haa hala gülüyorum, yaaa kemal sunal İda geçtim birde son cumleme bak "yeşil top şüphemi kuvvetlendirdi valla"bak kedicagizlarinda günahıni aldım kapansin şu konu yaaa ..:)) ben boy 1.60 olunca tam bi basket topu oldum doğuma seke seke gitecem allahtan kilo almadım yani alsam baya tipsiz olacam haa

Ishal konusu dedin.. Az önce bağırsaklarımızın yeri hakkında bir şey izleyip, hem şaşırdım. Hem güldüm. Bayağı yukarıya çıktığı için gebelikte.. Malum tuvalet olayı.

Bu aralar progesteronumuz arttığı için doğuma hazırlık amaçlı, o artışla beraber kaslarımız gevşeyip, perine gibi dokularımız yumuşayabiliyormuş. Yani ishal de olabiliriz, çişimizi de tutamayabiliriz bu aralar. Riskli bir durum olmadıkça endişelenme. Normal. Ben de bu aralar benzer durumdayım. :)

Ben de herkesi tanımasam dahi paylaştığımız şeyleri seviyorum, merak ediyorum.

Ay bi' an önce doğsalardı da, kolik, kaka falan konuşsaydık keşke yaaaa.

Ay çok güldüm buna yaaa
O kadar şeyden sonra normal ama öyle sanman
I ikizcan2016 hani nerde 14 kilo acabaa ? Sadece bebişler var orda fazlalık fln yok hala tütü maşallah

Haklisin canim tam tatil zamani hastane ile ilk konuştum ebe ile dedim kendi doktorum burda olmazsa tatilde olursa ne olcak cunku burda ki ozel hastaneye direk gidemiyorsun onlarla calisan doktorlarlardan birinde olman lazim dedi her zaman anastesi uzmani doktor 3 ebe bulunuyoruz zaten viyana kucuk biryer ozelde dogum yapan gunde kac kisi olur ki :) doktorumla konustum o tatilde degilmis burdaymis 1.1 de gelirim dedi
Asil benim kafami kurcalayan int hesaplamaya gore yanlış da yapmis olabilirim ama 26 mart en son regl 35 gunde bir oluyorum dogumu 13.01 göstermiş ti sonra normal sigorta doktoruna gidiyordum oda 07.01 dedi ozel doktora gittim oda 1.1 dedi simdi bu durudma 24 bebegi alirlarsa kac hafta önce alinmis oluyor kafami karistiran konu bu birde benim bebegi goremedi doktor gec dollenme falan da oldu sanirim kafam karisik
Sanci gelmez dedigim ilk kizimda ben 42 haftanin sonuna kadar bekledim sancim gelmedi hic
Suni sanci da islemedi ki 1 hafta verdiler bana
Merakim yuzunden korkudan sanciyi dahi kabul etmemis vucut o yuzden ameliyat oldum karsik mi oldu ne :)

Her şeyimizin yeri değişti
sanki yakında benim mide ağzıma çıkacak :)))
Gevşesin o dokular da doğal bi Doğum yapayım yaaa ben hala alaturka tuvalet kullanıyorum ki faydası olur belki diye ama benim küçük bey tersmiş hala inş inat etmez döner :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…