2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aslında ilk 8 saat kaka cis yapmıyor mama yerse yapar ama 10 adet bez ıslak mendil gül suyu yüzünü silmek için hemşire eşime istemisti oğlum doğunca, 2 kundak 2 battaniye 4 zibin tulum ilk kaka yapinca kundaklariı bile batabiliyor temizleyemezsek Çifter koy hep herseyden çorap hasta bezi 4 tane katiyorum ben diğerlerinde 3 adet eve geri getirmistim ertesi gün orkide kullandım çünki kanama olmayinca yinede her doğum farklı tabi ama orkidde koy çanta rahat edersin duruma göre . ben yanimda bebek maması götürecem ilk oglumda anne sutunun gelmesini bekledik sarılık yaptık 2 gün gelmedi ikincide açlıktan ağladı çok kaşık fıtığı yaptık Dr önermiyor maması diye ama bu defa doğar doğmaz önce memitoyu emzirecem göğüs u uyarsın süt erken gelsin sonra hemen 30 cc mama verecem tosunuma. . zaten eşler eksik oldumu getirir canım kafana takma .aklımda olan bunlar bilmiyorum yinede hatırlarsam koyarım, biberon emzik ,mamasıni da kavonoza kâtip koyacam çantaya evde.

Yavrum ya bizde ovulasyon topıgınden alışığız ya ilişki konusmaya, planlamaya. Bel altı olarak düşünmedimde kendini farklı anormal hissetmesin diye bende o durumdayım hormonlardan bunlar anormal değilsin diye yazıverdim meğer normal tarafı yokmuş

Kocam bile saydırdı herifine daha ne diyeyim sana

Sanirim ankarada sirasi olan eczaneyi bulmak zor olur diye eczacilar odasindan almak gerekiyor eczacilar odasi getirtiyormus sirasi olan eczaneden. ozel farketmiyor devlet karsiliyor 3 tlye aldi esim yapildi cuma gunu

Haha aynen yaa

evet ben bi de bunlardan 2ser tane koycam :))
2-3 bavul gideriz biz hastaneye :)
dedigin gibi eksik olursa alir gelirler napalim..

Ikincisi cok hosuma gitti guzel cantaymis su aralar fazla masraf yaptim canta iside artik sonraki zamana kalsin

Bunlar dışında ne katacaksin canım ben de unuttuğum varsa ekleyim
Yüz havlusu, gögüs pedi, çöp torbası :) birde sen deneyimlisin de bana hele zıbın üzeri çorap üzerine tulum üşümez dimi yavru :) battaniyeye sarılacak zaten birde hastane ortamı sıcakta olur ocak ayı olsada çok kat kat giydirmek ne derece doğru olur bilemedim bende bugun başladım çantayı yerleştirmeye.

canım çöp torbasını kirli torbası olarak kullanabilir miyizz..kirli torbası yazıp duruyor da her yerde nasıl bişey götürcem bilemedim.

canım çöp torbasını kirli torbası olarak kullanabilir miyizz..kirli torbası yazıp duruyor da her yerde nasıl bişey götürcem bilemedim.
Ne bilem hiç doğurmadım ki daha önce :) ama mantık olarak kirlimi ben market posetine bile koyar atarım bavuluma ne olacakki kim ne der :) bu bağlamda çöp poşetinide bu niyetle kullanabiliriz düşüncesindeyim. Bu kadar detaya girip kasmaya gerek yok

Burda son kez yazıp gidicem. I ikizcan2016
1.si ben burda ilk öğrendiğimde vay arkadaş herşey yalanmış bi süre yazmayım dedim ve gittim
2.si bu kadar olayın üstüne kandırılmasaydınız denince sinirlendim gerçekten o zaman da yazdıklarımı yazdım vE yine sınırı aşan bi cümle kullanmadım.
Oturup da herkesin mesajını tek tek okumadığımdan olaylar arasında da her zaman bağlantı kurmaya çalışmadım
3. Sü evet ikize çok üzüldüm melinaya üzüldüğüm gibi ama kimseye özelden yazacak vaktim yoktu takip ettikçe yazdım
4.sü ocak annelerini kötülyen yazıya da direk orada gidip tepkimi koydum.
5. Si eğer kendi kararınızla burda beni listeden çıkartıyorsanız keyfiniz bilir B bugza burda bugüne kadar herkese bildiklerimle yardımcı olmaya çalıştım ama siz gruptan çıkmak isteyip istemediğimi sormadan siliyorsanız buyrun.
Ben burda derdi olana da yazdım çünkü hamilelik kadının hayatıyla bir bütün. 9 ay boyunca neler neler yaşıyoruz destek olmak için elimden geleni yaptım.
Ha sonuç buysa da eyvallah. Pislikler gitti derken içine beni de kattıysanız yine siz bilirsiniz. Nede olsa vicdanınız rahat

Benımkıde bı hafta önde gıdıyor:) sezeryan olursak heralde aralıkta dogururuz zaten.. bugun yıne cok istedim dıgmasını ya dogsalarda sevsek artık:)

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım... geçmiş çok birikmiş okuyamadım
Teyzem ameliyat oldu bugün cerrahpaşaya gidip geldim valla trafik pazar bile feci İstanbulda şehir bitmiş artık...
bi sıkıntı yoktur sizlerde de inş.

gogus ucu kremi
pisik kremi
islak mendil
2 gecelik 1 pijama
lohusa taci (süssüz olmaz :))
ic camasiri

cok sarmaya kat kat giydirmeye gerek yok bence de, hastane hamam gibi oluyor zaten..
Kız bunları bende katacam kendim e kırmızı tacsiz olmaz tabikide .bebeğe dair varmı dedim eksik hatirladigin. pisi krem gelince ben kullanmadım çocuklarım da ilk 5 6 ay pişmiyor altlari zaten sık değiş bezini yeterli ama kizcem senin bebek ikiz seni anca valiz paklar doguma giderken :::)))))bu arada hafiften yapacağın makyaj çantanida unutma hii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…