2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Gecmis olsun canim,Allah sifa versin teyzene.
Cok yorucu bir haftasonu gecirdim ben de, ya disardayim ya evde camasir basinda.
Dun milletin gazina gelip gece 12.30da biten filme gittim,sabah da 7 de kalktim.
Su halim hastaliktan mi yorgunluktan mi bilmiyorum. Dayak yemis gibi butun kemiklerim agriyor resmen.

Canım bebeğin bi yatagicagi yerin içine bi battaniye sereceksin .bebek doğduğunda hemşire bi citcit badi 2 zibin bi kundak isteyecek bunları giydir yeterli canım fazlası ateşlendirir bebegi bundan fazla giydirme battaniye de ortersin tamam çorap giydirme yın ilk etapta patikli alt yeterli zaten hafif kundaklayin tamamdır. oy yerim onları varya benimki ben sezeryandayken acliktan eme eme islatmisti eldivenlerini yalamaktan sapkayida unutmayın ha bebislere

Ayy sana da geçmiş olsun canım. Teşekkür ederim teyzem için... Bende hala arlatamadım öksürüğe çevirdi benim ki illet bir şeymiş hamileyken öksürmek...
Sende Azcık dinlen valla çalışıyorsun zaten hafta sonu dinlen

Oksurukten cok korkarim, hic cekilmez hele hele hamileyken. Allah yardim etsin.
Hayırlısıyla dogursaydik valla artik zor oluyor ya. Boyle sikayet edip erkenden doguruvermekten de cok korkuyorum :)
Bebek kiyafetleriyle ugrastim hastasonu, bidik bidik yika utule , bir de cokmus ki oooo. Kizimdan kalan citcitli badiler falan derken 5-6 makine camasir oldu. Neyse halledebildim. Birkac parca alinacak seyimiz kaldi Onun disinda artik haziriz insallah:)

benim dudaklarim hep catlar, hele kisin hic yanimdan ayirmam dudak kremi :)
e simdi bu cantalari hazirlicaz mi cidden?
kirismaz mi gecelik vs?
Canım kendimle ilgili kısmı en son eklemeyi düşünüyorum, hele süslü gecelik falansa çok fazla kırışır, taçtır, terliktir vs. Ani durumlarda olmasa da olurlar son zamanda eklenebilir bence

Kızlar merhaba e bebekte indirim varmış bugün bayağı birşeyler aldım :)

Bu arada şimdi biz bebeklerimizi nasıl giydirecegiz bunu merak ediyorum. kış olacağı için üşür diye korkuyorum.

Mesela tulum aldım, içine zıbın giydircem üstüne tulum başka birşey yok. üşümez mi. alt üst takım olsa da pijama olacak sadece altta da üşümez mi bacakları.

Kafamda deli sorular :)

O dediklerin benimde yapılacak ama daha harekete geçemedim. 32 olayımda öyle halledeyim diyorum

Ince penyeyse tulumlar, altins bir kat daha pijama giydiriyordum ben. Kizim da ocak dogumluydu.
Ust tarafina cok kalin giydirmedim,ilk aylar geneldr battaniye arasinda oluyorlar cunku. Ya da yelek vs giydiriliyor.
Simdi yine ayni sekilde aldim kiyafetlerini.
Hani kucak bebegi dedigimiz 3-4aylik donemlerinde hava zaten bahara donuyor. O zamanlarda ise biraz daha kalin penyeden olan tek kat takimlar giydirirdim.

O dediklerin benimde yapılacak ama daha harekete geçemedim. 32 olayımda öyle halledeyim diyorum
Burda herkes yikadik utuledik dedikce bir korku geldi bana ya gaza gelip ben de giristim :) bir de ortaliktan dokuntusu kalksin istedim acikcasi, her yerde ayri bir poset duruyordu.
Bir de senin vaktin varmis daha, bana 28 aralikta alabiliriz dedi dr. Bebek isi bitti sayilir da artik kendime gecelik pijama vs bakacagim.

Evet canım yalnız benim sıpa ters döndü. 29a kada baş aşağı pozisyondaydı baş yukarı dönmüş. Dr inş geri döner dedi. Pijamayıda sipariş ettim. Hastane süslerimizi hallettim tüm eksikler bitsinde öyle halledeyim diyede bekliyorum.

cordeliac hosgeldin. her serde bir hayir oldugunu gormus olduk. o olaylar yasanmasaydi belki sen geri gelmeyecektin. bizde arastirmaci kisiliginden ve engin bilgilerinden yararlanamayacaktik.

nur_84 o son paylastigin tulumlari sornustum ama gormedin sanirim. internette gordum aynilarini ama netten kiyafet almadim hic. mali guzelmi bilemedigimden. magazalardada genelde acik renk gece pijamasi gibi tulumlar var. seninkileri cok begendim ama bulamadim pek bir yerde. nereden aldin

cordeliac hosgeldin. her serde bir hayir oldugunu gormus olduk. o olaylar yasanmasaydi belki sen geri gelmeyecektin. bizde arastirmaci kisiliginden ve engin bilgilerinden yararlanamayacaktik.

Hoşbulduk canım.
Bu arada konuda yokken saten yorgan için nevresim takımı sormuşsun. Bebek için çok uzun süre kullanılmaz da o tip bir şey. Hani süs amaçlı sereyim dersen, o tip yorganlar için göbekli nevresim takımları var. Göbeğinden saten kısmı gözüküyor ama mefruşatçıya falan yaptırman lazım. Pikolu, kanaviçeli, dantelli falan oluyor isteğine göre. Ben çok severim bu tip otantik şeyleri evde pek kullanamasak da. :)

Merhaba kızlar
Ben B bugza nin kızdığı sessiz takipcilerdenim ama gruba girip I ikizcan2016 ve cordeliac in uzuuun uzun yazdigini gorunce coook mutlu oldum :)
Bi manyak yüzünden tad kacmamis oldu.
Sessiz kalmamin nedeni pek bir bilgim olmamasi malesef ama fazlasiyla faydalaniyorum gruptan, herkese teşekkürler

Bir arkadas dr raporu sormus. O konuda bilgim var en azindan onu yazayim
Temmuz ayinda dr lara bir yazi gitti ohal dolayisi ile ozellikle devlet memurlarina rapor verilmemesi gerekirse yatis yapilmasi ve verilen raporlarin da bashekim imzasi ile olmasi hususunda. Eylül ayinda ise yeni bi yazi giderek bashekim imzasini kaldirdiklarini duyurdular.
Simdi rapor almak isterseniz bazi hastane ve dr lar temmuzdaki yaziyi soyleyerek rapor vermiyor. Ben devlet memuruyum ve yatis gosterilerek raporumu aldim ancak esim özelde olmasina ragmen 3. Hastaneden tanıdık vasitasi ile ancak 5 gunluk rapor alabildi. Yani tamamen gittiginiz dr la alakali bir durum.

Bilgilendirici ve heveslendirici mesajlarinizi takipteyim

Cuma tam gun, cumartesi kismen internetim yoktu. Dogru duzgu konu ve mesajlari okuyamadim. Sozde avukat hanimin muhabbetleri zaten sıktığı ve psikolojimi bozduğu icin Aralikta takiliyordum bir haftadir. Kimsenin onunden de arkasindan da konusmadim. Lafim ortayaydi. Burayi da cok aktif takip edebildigim soylenemez. Listeye eklerken kimse sormadi, cikarirken de kimse sormadi. Sikinti degil yani. Yazmami istemeyebilirsiniz. Ara sira misafir olarak girip okurum. Bu da sizi rahatsiz etmez sanirim. Hepinize guzel hayirli dogumlar diliyorum.

Teşekkür ederim ben bir bunu yaptım işte o da kaç gün kaldı elimde sen baya marifetlisin bu konularda maşallah bitirdikçe paylaş görelim
Yok canım ya marifet mi benimki. Ne marifetliler var. Bizde kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben hazır almaktansa kendim uğraşmaktan zevk alıyorum bebiş için. Ben biraz yavaşım sepetim yeni bitti oldu sanki bi sepet daha örüyorum sonra bu oyuncağı deneyesim var ama birde yarım battaniyem var önce onu mu bitirsem diyorum.

Listede 10 numara bos görünüyor
Ekleyebilir misin B bugza
Sehir: mersin
Meslek: mat ogretmeni
Ilk bebek
Sat: 08.04.2016
Isim: elif
Baslangic kilo: 81.5
Su an kilo: 83.3

Teşekkürler :)

Kullanamayacagimi biliyorum aslinda ama iste kadin ugrasiyo gonlu olsun diye nevresime gecirip gorunur biryeremi koysam yoksa kaldirsammi diye dusunmustum.. simdilik nevresim almiycam. belki kv takim olarak verir. vermezsede dedigin gibi pikocuya yaptiririm sus amacli.
Zaten simdi ortsem bebegin pestili cikar. ilerdede kullanirmiyim belirsiz. simdilik beklemedeyim bakalim nasil gelcek.

hosbulduk canim, gecmis olsun teyzene de..
ciddi bisey degildir umarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…