Gecmis olsun canim,Allah sifa versin teyzene.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım... geçmiş çok birikmiş okuyamadım
Teyzem ameliyat oldu bugün cerrahpaşaya gidip geldim valla trafik pazar bile feci İstanbulda şehir bitmiş artık...
bi sıkıntı yoktur sizlerde de inş.
Canım bebeğin bi yatagicagi yerin içine bi battaniye sereceksin .bebek doğduğunda hemşire bi citcit badi 2 zibin bi kundak isteyecek bunları giydir yeterli canım fazlası ateşlendirir bebegi bundan fazla giydirme battaniye de ortersin tamam çorap giydirme yın ilk etapta patikli alt yeterli zaten hafif kundaklayin tamamdır. oy yerim onları varya benimki ben sezeryandayken acliktan eme eme islatmisti eldivenlerini yalamaktan sapkayida unutmayın ha bebislereYüz havlusu, gögüs pedi, çöp torbası :) birde sen deneyimlisin de bana hele zıbın üzeri çorap üzerine tulum üşümez dimi yavru :) battaniyeye sarılacak zaten birde hastane ortamı sıcakta olur ocak ayı olsada çok kat kat giydirmek ne derece doğru olur bilemedim bende bugun başladım çantayı yerleştirmeye.
Ayy sana da geçmiş olsun canım. Teşekkür ederim teyzem için... Bende hala arlatamadım öksürüğe çevirdi benim ki illet bir şeymiş hamileyken öksürmek...Gecmis olsun canim,Allah sifa versin teyzene.
Cok yorucu bir haftasonu gecirdim ben de, ya disardayim ya evde camasir basinda.
Dun milletin gazina gelip gece 12.30da biten filme gittim,sabah da 7 de kalktim.
Su halim hastaliktan mi yorgunluktan mi bilmiyorum. Dayak yemis gibi butun kemiklerim agriyor resmen.
Oksurukten cok korkarim, hic cekilmez hele hele hamileyken. Allah yardim etsin.Ayy sana da geçmiş olsun canım. Teşekkür ederim teyzem için... Bende hala arlatamadım öksürüğe çevirdi benim ki illet bir şeymiş hamileyken öksürmek...
Sende Azcık dinlen valla çalışıyorsun zaten hafta sonu dinlen
Canım kendimle ilgili kısmı en son eklemeyi düşünüyorum, hele süslü gecelik falansa çok fazla kırışır, taçtır, terliktir vs. Ani durumlarda olmasa da olurlar son zamanda eklenebilir bencebenim dudaklarim hep catlar, hele kisin hic yanimdan ayirmam dudak kremi :)
e simdi bu cantalari hazirlicaz mi cidden?
kirismaz mi gecelik vs?
O dediklerin benimde yapılacak ama daha harekete geçemedim. 32 olayımda öyle halledeyim diyorumOksurukten cok korkarim, hic cekilmez hele hele hamileyken. Allah yardim etsin.
Hayırlısıyla dogursaydik valla artik zor oluyor ya. Boyle sikayet edip erkenden doguruvermekten de cok korkuyorum :)
Bebek kiyafetleriyle ugrastim hastasonu, bidik bidik yika utule , bir de cokmus ki oooo. Kizimdan kalan citcitli badiler falan derken 5-6 makine camasir oldu. Neyse halledebildim. Birkac parca alinacak seyimiz kaldi Onun disinda artik haziriz insallah:)
Ince penyeyse tulumlar, altins bir kat daha pijama giydiriyordum ben. Kizim da ocak dogumluydu.Kızlar merhaba e bebekte indirim varmış bugün bayağı birşeyler aldım :)
Bu arada şimdi biz bebeklerimizi nasıl giydirecegiz bunu merak ediyorum. kış olacağı için üşür diye korkuyorum.
Mesela tulum aldım, içine zıbın giydircem üstüne tulum başka birşey yok. üşümez mi. alt üst takım olsa da pijama olacak sadece altta da üşümez mi bacakları.
Kafamda deli sorular :)
Burda herkes yikadik utuledik dedikce bir korku geldi bana ya gaza gelip ben de giristim :) bir de ortaliktan dokuntusu kalksin istedim acikcasi, her yerde ayri bir poset duruyordu.O dediklerin benimde yapılacak ama daha harekete geçemedim. 32 olayımda öyle halledeyim diyorum
Evet canım yalnız benim sıpa ters döndü. 29a kada baş aşağı pozisyondaydı baş yukarı dönmüş. Dr inş geri döner dedi. Pijamayıda sipariş ettim. Hastane süslerimizi hallettim tüm eksikler bitsinde öyle halledeyim diyede bekliyorum.Burda herkes yikadik utuledik dedikce bir korku geldi bana ya gaza gelip ben de giristim :) bir de ortaliktan dokuntusu kalksin istedim acikcasi, her yerde ayri bir poset duruyordu.
Bir de senin vaktin varmis daha, bana 28 aralikta alabiliriz dedi dr. Bebek isi bitti sayilir da artik kendime gecelik pijama vs bakacagim.
cordeliac hosgeldin. her serde bir hayir oldugunu gormus olduk. o olaylar yasanmasaydi belki sen geri gelmeyecektin. bizde arastirmaci kisiliginden ve engin bilgilerinden yararlanamayacaktik.
Yok canım ya marifet mi benimki. Ne marifetliler var. Bizde kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben hazır almaktansa kendim uğraşmaktan zevk alıyorum bebiş için. Ben biraz yavaşım sepetim yeni bitti oldu sanki bi sepet daha örüyorum sonra bu oyuncağı deneyesim var ama birde yarım battaniyem var önce onu mu bitirsem diyorum.Teşekkür ederimben bir bunu yaptım işte o da kaç gün kaldı elimde sen baya marifetlisin bu konularda maşallah bitirdikçe paylaş görelim
Hoşbulduk canım.
Bu arada konuda yokken saten yorgan için nevresim takımı sormuşsun. Bebek için çok uzun süre kullanılmaz da o tip bir şey. Hani süs amaçlı sereyim dersen, o tip yorganlar için göbekli nevresim takımları var. Göbeğinden saten kısmı gözüküyor ama mefruşatçıya falan yaptırman lazım. Pikolu, kanaviçeli, dantelli falan oluyor isteğine göre. Ben çok severim bu tip otantik şeyleri evde pek kullanamasak da. :)
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bakalım... geçmiş çok birikmiş okuyamadım
Teyzem ameliyat oldu bugün cerrahpaşaya gidip geldim valla trafik pazar bile feci İstanbulda şehir bitmiş artık...
bi sıkıntı yoktur sizlerde de inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?