2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Evet onlar için uğraşmanın tadı keyfi bir başka zaten. Bence önce yarım battaniyeyi bitir bu oyuncağı hızlı yaparsın zaten. Kolay gelsin canım

İyi akşamlar kızlar :) hemen paylaşayım bugün eşimle ulusa gittik babynest aradık durduk süslü bi şeyi kızımın istedim ama gel gör bulamadık. Oda yapmayı ertelemiştim ama bi mağazada odada kampanya olduğunu öğrendik. 2100 e apar topar oda yaptık kızımıza :) sadece dolabı camlı aldık. O yüzden giyat arttı. Ekte paylaşacağım. Aradığım babynest i de paylaşayım. Gerçi artık vazgeçtim. Birde doğum sonrası fotolarda süslü olalım diye bi şeyler aldım. Bu arada oda takımının içinde yatak ve uyku seti de var. Çok eğlenceli bi şey ya. Vakti gelse de çıksa artık bu kuzular. Hayırlısıyla inşallah

Eklentiler

• IMG_6402.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_6403.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 114
  • IMG_6404.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 123
  • IMG_6399.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 129
Sağlıklı mutlu günlerde kullansın inş canım hayırlı olsun :)
Babynest istediğin gibi internette var aslında yaptırabilirsin istiyorsa. çok güzel yapan yerler var instagram kullanıyorsan ordan bi bak.

Kızlar bugün e bebekte indirimden bu beşikten aldım. geceleri yatak odasında yanımda yatırmak için. ama kitapçıkta yazan şeyler dikkatimi çekti.

*bu ürün uzun süreli uyku süreleri için kullanım amacıyla tasarlanmamistir.
*bu ürün bir portatif karyolanin veya yatağın yerini almamaktadır. uyuması gerektiğinde çocuğunuzun uygun bir karyolaya veya yatağa yatırılması gereklidir.

Ne demek istemiş burda anlamadım.
Anne yani beşiği diye aldım ben bunu.

Eklentiler

• Screenshot_20161106-000318.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar
Bebeklerinize hangi şampuanı almıştınız??
gece gece dert oldu bana :)
Bi de bebek tarakları var keçi kılından üretilen konak olmasın diye. benim çevremde hiç kullananı görmedim açıkcası. bilgisi olan-alan var mı ?

Güle güle kullansın
Çok şirinmiş aslında ama bu daha çok ana kucağının uzun ayaklı haline benziyor sanki.
Gece yatarken degil de gündüzleri yanında kullanıma uygun gibi geldi bana. Tekerleri de var her gittiğin yerde yanında olur.
İlle gece uykusu içn kullanacaksan da bir iki ay yatabilir içine güzel bi yatak ayarlarsın zaten dönemiyorlar ama ufak gözüküyor sonrası için bilemedim canım

Moms Green de sıkıntı yok dimi yazılan mesajdan sanki sıvı olanı iyi değil gibi algıladım ama yanlış anlamış olabilirim cordi de iyi demişti bu markaya çünkü sertifikasıda varmış güvenilirdir daha ne olsun dimi

Ben de kulak çubuğu almadigimi farkettim . bebekte indirimler var yine bebek bezi ws .bügün onları halledecegim
Kulak çubuğu riskli birşey doktorlar yetişkin çocuk kimseye tavsiye etmiyor kendime kullanıyorum ama çocuğa cesaret edemem ben. Tülbent filan iş görür bencede.

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bende yeni senede doğsun yaş kaybetmesin istiyorum nasip tabiki ama doktora dedim oda ocağın sonuna geldiği için büyük ihtimal seneye doğar zaten dedi. Sizin sezaryen iş değişiyor tabi.

kiz bu benim resmim :)))))
o yesil top da bizim kedilerin :)))
ayyyy canim ne guldummmm
ilahi sevyeter :))
Bende diyorum allah allah o ikiz değil miydi ben mi yanlış anladım. Hahahaa komik bi yanlış anlama olmuş. Bu arada hoşgeldin sevindim gelmene I ikizcan2016 .

Göbek süper vücudun fit duruyor ondan kilolu durmuyorsun ama göbüşün maşallahı var.
Bu arada he ya çanta hazırlama işine de geldi sıra sanki ne olur ne olmaz bana arkadaş 30. Haftada hazırlamaya başla dedi.

Sende hoşgeldin canım. Varya benim kafa bazen duruyor güya nakışçıyım ama arkadaş sorduğunda bu göbekli nevresimler hiç aklıma gelmedi hee..

Evet onlar için uğraşmanın tadı keyfi bir başka zaten. Bence önce yarım battaniyeyi bitir bu oyuncağı hızlı yaparsın zaten. Kolay gelsin canım
Bencede yoksa herşey yarım kalacak elimde

Güle güle kullanın canım. Bu tür babynestler pek hazır bulunmuyor el yapımı olur ancak siparişle yaptırabilirsin. Yada uğraşırsan kendin yapabilirsin.

Bugün ben de e bebeğe gittim. Bu ürün çok engeli görünmesi gözüme sanki devrilecekmis gibi.
E bebekte çekiliş vardı .bi paket bebek bezi kazandık. Bir de burdaki yorumlar ve tavsiyeler üzerine avent biberon aldım ama plastik ilanından 125cc. Dr Browns cam ile birlikte 2 biberonumuz oldu.
Avent in saplı emzigi vardı alsam mi Dye düşünürken satış danismani soothie ye alissin daha rahat edersiniz dedi. Daha başarılı bir urunmus
Bu emzik kullanımı vnasil oluyor ? emzirdikten hemen sonra mı vereceğiz yoksa uyuTurken mi. Emzige alismasi iyi mi kötü mü ??
Kulak çubuğu da aldım bulunsun.
Bebek mamalarini inceledim şöyle bi .hepsinin içeriğinde kimyasal bi şeyler var. Hic biri icine sinmedi Hastane için almalı miyim .hastane ilk gün verir mi .
Ayrıca bebek losyonu veya bebe yagi almalı mi .her banyodan sonra yaglamali mi. Ben gobegimin catlamamisi jonsonsbaby bebe yagi almıştım yapış yapış his biraliyo ve kasindirdi. O yüzden ne almali

hosbulduk canim :)
evet 30 bitiyor artik, her ihtimale hazirlikli olmak lazim, gunden gune agirlastigimi hissediyorum, ayaga kalkinca ciddi bi baski oluyor alt tarafa..
nolur nolmaz diyerekten bu hafta hazirlamayi dusunuyorum..

Canım ayselin de dediği gibi bu normal beşik değil gün içinde filan kullanmalık birşey gibi istersen iade et hemen kargo gelince almadan geri yolla.

Emzik için diyeceğim şey hastaneye götürme ilk günden emzik verilmemeli bebeklere.
10gün sonra denemeye başla bence önce senin göğsüne alışsın emmeyi öğrensin yoksa daha zor alışıyorlarmış.
İlk günden vereceğim yoksa emziğe alışmıyor sonra sıkıntı çekiyorum diyen anneler gördüm ama bence göğsümüze alışmama ihtimali çok daha önemli.
emzik kullanımı anne için kolaylık diyorlar emzirdikten sonra uykuya geçiş aşamasında kullanıyorlar. Emziğe çok çok bağlanıp 3 yaşında bırakmak istemeyen çocuklar oluyor alıştırması kadar bıraktırması da mesele yani :)
Bebek yağı için gene organik bi şey bulmak lazım canım

mrs_aysel canım çok teşekkür ederim bende çok beğenerek aldım ama şuan kafam çok karıştı. içi kocaman rahat rahat yatar dedim en azından ilk zamanlar kolaylık olur diye.

lacrimosa aslında ayakları sabitlenip sallanma özelliği olabiliyor güzel kullanışlı birşey geniş te. ama işte ne yapsam bilemedim şuan.
Bu arada ben avent in emzik ve biberonunu aldım indirimden.

masmaviyim sadece gece yanımda yatırmak için aldım canım. odasına büyüyen beşik alacağım. beni bi 6 ay idare etsin yeter dedim. bide indirimle olunca bugün de sonmuş kaçırmayım dedim.
Kargoyla almadım ki mağazadan gidip aldım bugün kurduk yıkanıyor mu acaba diye bi kitapçığı inceleyim dedim o zaman gördüm yazıyı.

masmaviyim
Moms greeni mühendis bi anne kurmuş o üretiyor hatta hammaddesi yurt dışından geliyormuş Türkiye'de organik hammadde sıkıntısı olduğu içn. Ben sanırım en çok ona güvendim sabun cevizi de çok doğal çok iyi ama moms green pratik :)) girişimci annelere yerli sermayeye tam destek :))

Bunu da eledik desene araştırmaya devam o zaman.
Birde eşlerimizde kesin taşıyacaktır bu çantaları, unisex bi ürün alırsak iyi olur. Yeni birşey bulursak paylaşalım yine
Aynen canım,gözüme çarpan birşey olursa paylaşırım bendee

Sansa bak ben 20.12 esim 24.12 araliktan gidiyoruz :) birde 1.1.2017 de alismistim
Bakalim bi dahaki randevuda ne olacak tekrar
Konusalim dedi bazi seyler planlamaya gelmiyor erkende gelebilrler saglika gelsin yeter ki bebislee

Gunaydin, iyi haftalar kiizlaar. Dogum cantalari, alisverisler vs konusulmus hep. Bi ben tembel ciktim sanirim, daha cook var gibi geliyodu da yokmus sanirim, yikamaya baslayayim sipamin esyalari

Sanirim 5 den beri uyanigim. Gayet uykumu almis sekilde uyandim. Halbuki hic olnazdi boyle seyler. Bakalim hamilelik daha neler yasatcak.

Ayselcim ben ilk sebamedi aldim, ama hakkinda cok hos seyler okumadigim. İcime sinmedi burts beesin kini aldim.

Bebek taraklarina gelemedim henuz, fikirsizim.

Günaydın güzel anneler,
pazar günü bebeğimin odasını aldık. ay başında teslim ederiz dediler. Çok beğendim kuzumun odasını. birde tutumlu anne'den ikinci el 4moms anne kucağı aldık. bakalım nasıl birşey gelecek. umarım temiz bir ürün gelir. güvenli alışveriş sistemi mevcut olduğundan güvendik. merakla bekliyoruz sonucu.
Herkesler çantaları hazırlamaya başlamış elbiseler yıkanmış ben çok tembelim allahım ya
tarak konusunda pek fikrim yok ama konak tarağı alın diye okumuştum bir yerlerde. şampuan ve diğer ürünlerini mustela aldım ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…