Evet onlar için uğraşmanın tadı keyfi bir başka zaten. Bence önce yarım battaniyeyi bitir bu oyuncağı hızlı yaparsın zaten. Kolay gelsin canımYok canım ya marifet mi benimki. Ne marifetliler var. Bizde kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Ben hazır almaktansa kendim uğraşmaktan zevk alıyorum bebiş için. Ben biraz yavaşım sepetim yeni bitti oldu sanki bi sepet daha örüyorum sonra bu oyuncağı deneyesim var ama birde yarım battaniyem var önce onu mu bitirsem diyorum.
Sağlıklı mutlu günlerde kullansın inş canım hayırlı olsun :)İyi akşamlar kızlar :) hemen paylaşayım bugün eşimle ulusa gittik babynest aradık durduk süslü bi şeyi kızımın istedim ama gel gör bulamadık. Oda yapmayı ertelemiştim ama bi mağazada odada kampanya olduğunu öğrendik. 2100 e apar topar oda yaptık kızımıza :) sadece dolabı camlı aldık. O yüzden giyat arttı. Ekte paylaşacağım. Aradığım babynest i de paylaşayım. Gerçi artık vazgeçtim. Birde doğum sonrası fotolarda süslü olalım diye bi şeyler aldım. Bu arada oda takımının içinde yatak ve uyku seti de var. Çok eğlenceli bi şey ya. Vakti gelse de çıksa artık bu kuzular. Hayırlısıyla inşallah
Güle güle kullansınKızlar bugün e bebekte indirimden bu beşikten aldım. geceleri yatak odasında yanımda yatırmak için. ama kitapçıkta yazan şeyler dikkatimi çekti.
*bu ürün uzun süreli uyku süreleri için kullanım amacıyla tasarlanmamistir.
*bu ürün bir portatif karyolanin veya yatağın yerini almamaktadır. uyuması gerektiğinde çocuğunuzun uygun bir karyolaya veya yatağa yatırılması gereklidir.
Ne demek istemiş burda anlamadım.
Anne yani beşiği diye aldım ben bunu.
Moms Green de sıkıntı yok dimi yazılan mesajdan sanki sıvı olanı iyi değil gibi algıladım ama yanlış anlamış olabilirim cordi de iyi demişti bu markaya çünkü sertifikasıda varmış güvenilirdir daha ne olsun dimiMarkası ne olursa olsun parfümlü hiçbir ürünü kullanmayalım bence canım.
Mom's Green'in ben biberon falan yıkamak için olan temizlik deterjanından aldım, sağolsun cordeliac önermişti. Amway bitince kıyafetleri için de Mom's Green denemeyi düşünüyorum. Parfüm, boya, Sls, paraben, fosfat, klor, amonyak gibi kimyasalların hiçbiri yok içinde. Organik sertifikaları da mevcut. Aslında en en doğalı sanırım sabun cevizleri ama bu sıvı deterjanların da kullanımı kolayıma gidiyor tembelim azıcık :)
Kulak çubuğu riskli birşey doktorlar yetişkin çocuk kimseye tavsiye etmiyor kendime kullanıyorum ama çocuğa cesaret edemem ben. Tülbent filan iş görür bencede.Ben de kulak çubuğu almadigimi farkettim . bebekte indirimler var yine bebek bezi ws .bügün onları halledecegim
Bebis cok iyi canim sezeryan gunu verdi doktor 24 u icin bende 1.1 olsun dedim planli olacaksin aniden dogum gelirse yer olmaz falan dedi kafami karsitirdi ama benim sancim gelmez dedim :) bakalim bi daha ki termine kadar dusuncez o zaman belli olacak senin bebis nasil
Bende diyorum allah allah o ikiz değil miydi ben mi yanlış anladım. Hahahaakiz bu benim resmim :)))))
o yesil top da bizim kedilerin :)))
ayyyy canim ne guldummmm
ilahi sevyeter :))
Göbek süper vücudun fit duruyor ondan kilolu durmuyorsun ama göbüşün maşallahı var.ben 14 kilo aldim suan 71 civariyim :)
siyah giydigim icin kucuk duruyodur yoksa buyuk baya..
gecelik bakmaya gittigimde kizlar bana 1-2 haftaya dogurursunuz zaten diyor, 37-38 haftalik saniyolar :)
bu arada cantalar hazir mi? ne koycaz? bez fln kac tane koycaz? bi paketi komple alsak mi?
Sende hoşgeldin canım. Varya benim kafa bazen duruyor güya nakışçıyım ama arkadaş sorduğunda bu göbekli nevresimler hiç aklıma gelmedi hee..Hoşbulduk canım.
Bu arada konuda yokken saten yorgan için nevresim takımı sormuşsun. Bebek için çok uzun süre kullanılmaz da o tip bir şey. Hani süs amaçlı sereyim dersen, o tip yorganlar için göbekli nevresim takımları var. Göbeğinden saten kısmı gözüküyor ama mefruşatçıya falan yaptırman lazım. Pikolu, kanaviçeli, dantelli falan oluyor isteğine göre. Ben çok severim bu tip otantik şeyleri evde pek kullanamasak da. :)
Bencede yoksa herşey yarım kalacak elimdeEvet onlar için uğraşmanın tadı keyfi bir başka zaten. Bence önce yarım battaniyeyi bitir bu oyuncağı hızlı yaparsın zaten. Kolay gelsin canım
Güle güle kullanın canım. Bu tür babynestler pek hazır bulunmuyor el yapımı olur ancak siparişle yaptırabilirsin. Yada uğraşırsan kendin yapabilirsin.İyi akşamlar kızlar :) hemen paylaşayım bugün eşimle ulusa gittik babynest aradık durduk süslü bi şeyi kızımın istedim ama gel gör bulamadık. Oda yapmayı ertelemiştim ama bi mağazada odada kampanya olduğunu öğrendik. 2100 e apar topar oda yaptık kızımıza :) sadece dolabı camlı aldık. O yüzden giyat arttı. Ekte paylaşacağım. Aradığım babynest i de paylaşayım. Gerçi artık vazgeçtim. Birde doğum sonrası fotolarda süslü olalım diye bi şeyler aldım. Bu arada oda takımının içinde yatak ve uyku seti de var. Çok eğlenceli bi şey ya. Vakti gelse de çıksa artık bu kuzular. Hayırlısıyla inşallah
Kızlar bugün e bebekte indirimden bu beşikten aldım. geceleri yatak odasında yanımda yatırmak için. ama kitapçıkta yazan şeyler dikkatimi çekti.
*bu ürün bir portatif karyolanin veya yatağın yerini almamaktadır. uyuması gerektiğinde çocuğunuzun uygun bir karyolaya veya yatağa yatırılması gereklidir.
Moms Green de sıkıntı yok dimi yazılan mesajdan sanki sıvı olanı iyi değil gibi algıladım ama yanlış anlamış olabilirim cordi de iyi demişti bu markaya çünkü sertifikasıda varmış güvenilirdir daha ne olsun dimi
Kulak çubuğu riskli birşey doktorlar yetişkin çocuk kimseye tavsiye etmiyor kendime kullanıyorum ama çocuğa cesaret edemem ben. Tülbent filan iş görür bencede.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bende yeni senede doğsun yaş kaybetmesin istiyorum nasip tabiki ama doktora dedim oda ocağın sonuna geldiği için büyük ihtimal seneye doğar zaten dedi. Sizin sezaryen iş değişiyor tabi.
Bende diyorum allah allah o ikiz değil miydi ben mi yanlış anladım. Hahahaakomik bi yanlış anlama olmuş. Bu arada hoşgeldin sevindim gelmene I ikizcan2016 .
Göbek süper vücudun fit duruyor ondan kilolu durmuyorsun ama göbüşün maşallahı var.
Bu arada he ya çanta hazırlama işine de geldi sıra sanki ne olur ne olmaz bana arkadaş 30. Haftada hazırlamaya başla dedi.
Sende hoşgeldin canım. Varya benim kafa bazen duruyor güya nakışçıyım ama arkadaş sorduğunda bu göbekli nevresimler hiç aklıma gelmedi hee..
Bencede yoksa herşey yarım kalacak elimde
Güle güle kullanın canım. Bu tür babynestler pek hazır bulunmuyor el yapımı olur ancak siparişle yaptırabilirsin. Yada uğraşırsan kendin yapabilirsin.
Kızlar bugün e bebekte indirimden bu beşikten aldım. geceleri yatak odasında yanımda yatırmak için. ama kitapçıkta yazan şeyler dikkatimi çekti.
Emzik için diyeceğim şey hastaneye götürme ilk günden emzik verilmemeli bebeklere.Bugün ben de e bebeğe gittim. Bu ürün çok engeli görünmesi gözüme sanki devrilecekmis gibi.
E bebekte çekiliş vardı .bi paket bebek bezi kazandık. Bir de burdaki yorumlar ve tavsiyeler üzerine avent biberon aldım ama plastik ilanından 125cc. Dr Browns cam ile birlikte 2 biberonumuz oldu.
Avent in saplı emzigi vardı alsam mi Dye düşünürken satış danismani soothie ye alissin daha rahat edersiniz dedi. Daha başarılı bir urunmus
Bu emzik kullanımı vnasil oluyor ? emzirdikten hemen sonra mı vereceğiz yoksa uyuTurken mi. Emzige alismasi iyi mi kötü mü ??
Kulak çubuğu da aldım bulunsun.
Bebek mamalarini inceledim şöyle bi .hepsinin içeriğinde kimyasal bi şeyler var. Hic biri icine sinmedi Hastane için almalı miyim .hastane ilk gün verir mi .
Ayrıca bebek losyonu veya bebe yagi almalı mi .her banyodan sonra yaglamali mi. Ben gobegimin catlamamisi jonsonsbaby bebe yagi almıştım yapış yapış his biraliyo ve kasindirdi. O yüzden ne almali
Aynen canım,gözüme çarpan birşey olursa paylaşırım bendeeBunu da eledik desenearaştırmaya devam o zaman.
Birde eşlerimizde kesin taşıyacaktır bu çantaları, unisex bi ürün alırsak iyi olur. Yeni birşey bulursak paylaşalım yine
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Bende yeni senede doğsun yaş kaybetmesin istiyorum nasip tabiki ama doktora dedim oda ocağın sonuna geldiği için büyük ihtimal seneye doğar zaten dedi. Sizin sezaryen iş değişiyor tabi.
Kızlar
Bebeklerinize hangi şampuanı almıştınız??
gece gece dert oldu bana :)
Bi de bebek tarakları var keçi kılından üretilen konak olmasın diye. benim çevremde hiç kullananı görmedim açıkcası. bilgisi olan-alan var mı ?
tarak konusunda pek fikrim yok ama konak tarağı alın diye okumuştum bir yerlerde. şampuan ve diğer ürünlerini mustela aldım ben canımKızlar
Bebeklerinize hangi şampuanı almıştınız??
gece gece dert oldu bana :)
Bi de bebek tarakları var keçi kılından üretilen konak olmasın diye. benim çevremde hiç kullananı görmedim açıkcası. bilgisi olan-alan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?