- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
canım bebek yagını önermıyolar ıcınde kımyasal zararlı bı madde varmıs ama adını hatırlamıyorum adını.losyon var mustelanın onu önerebılırımBugün ben de e bebeğe gittim. Bu ürün çok engeli görünmesi gözüme sanki devrilecekmis gibi.
E bebekte çekiliş vardı .bi paket bebek bezi kazandık. Bir de burdaki yorumlar ve tavsiyeler üzerine avent biberon aldım ama plastik ilanından 125cc. Dr Browns cam ile birlikte 2 biberonumuz oldu.
Avent in saplı emzigi vardı alsam mi Dye düşünürken satış danismani soothie ye alissin daha rahat edersiniz dedi. Daha başarılı bir urunmus
Bu emzik kullanımı vnasil oluyor ? emzirdikten hemen sonra mı vereceğiz yoksa uyuTurken mi. Emzige alismasi iyi mi kötü mü ??
Kulak çubuğu da aldım bulunsun.
Bebek mamalarini inceledim şöyle bi .hepsinin içeriğinde kimyasal bi şeyler var. Hic biri icine sinmedi Hastane için almalı miyim .hastane ilk gün verir mi .
Ayrıca bebek losyonu veya bebe yagi almalı mi .her banyodan sonra yaglamali mi. Ben gobegimin catlamamisi jonsonsbaby bebe yagi almıştım yapış yapış his biraliyo ve kasindirdi. O yüzden ne almali
burası sonuçta online bir ortam türlü türlü insan elbet gelecektir. önemli olan benim gözümde bunları elemek. biri psikopat çıktı diye burayı bırakmayı düşünmüyorum. ben çok zevk alıyorum bu topikte olmaktan paylaşmaktan. sende bitirmişsin işlerini hadi bakalım. bende cumartesi gecesi hiç uyumadım sanırım. az yolumuz kaldı birazcık sabretcez artıkGÜNAYDINN kızlar :) Normale dönmüşüz çok sevindim . Hakkımızda atıp tutan topiklere girip laf söyleyesim var ama neyse:) Ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım dalan roxy aldım . oyuncakları falan yıkadım havalar sogudu artık zor dışarda kurutmak o yüzden acele ettim. odamızın son eksiklerini aldık . yarın komple yerleştimiş olcaz inşallah :)süsleride tamamladım sayılır:) Bu arada geceleri artık hiç uyuyamıorumpsikolojim bozuldu . bütün eklem yerlerim agrıo bide bebek arabasını Quenny aldık .
Aynı kiloda başlamışız nerdeyse, maşallah ya ben 88 deyim şuanListede 10 numara bos görünüyor
Ekleyebilir misin @bugza
Sehir: mersin
Meslek: mat ogretmeni
Ilk bebek
Sat: 08.04.2016
Isim: elif
Baslangic kilo: 81.5
Su an kilo: 83.3
Teşekkürler :)
O agrilar bende de var . her gun kendimi kesin hastalandim fena enfeksiyon sardi vucudumu derken buluyorum. Çünkü butun kemiklerim kiriliyor gibi agriyor. Yatip uyuyorum sabaha daha iyiyim. Boyle mi surecek acaba:/GÜNAYDINN kızlar :) Normale dönmüşüz çok sevindim . Hakkımızda atıp tutan topiklere girip laf söyleyesim var ama neyse:) Ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım dalan roxy aldım . oyuncakları falan yıkadım havalar sogudu artık zor dışarda kurutmak o yüzden acele ettim. odamızın son eksiklerini aldık . yarın komple yerleştimiş olcaz inşallah :)süsleride tamamladım sayılır:) Bu arada geceleri artık hiç uyuyamıorumpsikolojim bozuldu . bütün eklem yerlerim agrıo bide bebek arabasını Quenny aldık .
evet az kaldıkça stres dahada artıo özellikle ağrılar . :) sürekli agrı olunca normal doguma yaklaşımım değişio tırsıyorum yaniburası sonuçta online bir ortam türlü türlü insan elbet gelecektir. önemli olan benim gözümde bunları elemek. biri psikopat çıktı diye burayı bırakmayı düşünmüyorum. ben çok zevk alıyorum bu topikte olmaktan paylaşmaktan. sende bitirmişsin işlerini hadi bakalım. bende cumartesi gecesi hiç uyumadım sanırım. az yolumuz kaldı birazcık sabretcez artık
canım bebek yagını önermıyolar ıcınde kımyasal zararlı bı madde varmıs ama adını hatırlamıyorum adını.losyon var mustelanın onu önerebılırım
valla kime dediysem alış daha ne agrılar görcen tepkilerinden sonra içime atıyorumO agrilar bende de var . her gun kendimi kesin hastalandim fena enfeksiyon sardi vucudumu derken buluyorum. Çünkü butun kemiklerim kiriliyor gibi agriyor. Yatip uyuyorum sabaha daha iyiyim. Boyle mi surecek acaba:/
canım hiç gözünde büyütme inan bak çok çabuk bitio zaten 40 dklıa attım hemen bitti . kurudu şimdi ütülenmeyi beklio oda minik minik 2dkda olur. bi yerden başla insan aklında oldukça daha büyütüo gözünde:)bebek kıyafetlerini yıkamayan çanta hazırlamayan bir ben kaldım heralde2 hafta sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyordum. h.sonu anca camasır yıkayıp işte giyeceğimiz kıyafetleri ütüleyecek enerjim oluyor.
inşallah aksi bir durum olmaz
kızlar 2 gündür çok sinirliyim , nedeni yok , her şeye sinirleniyorum , hatta kafamda kurup kurup sinirleniyorum , hormonlardan mı acep , biri bişey dese hemen kavgaya girişecek gibiyim , patlamaya hazır bomba gibi
ben de oyleyim canim, evet hormonlardan :))
kuyruk sokumum cok kotu durumda, bu gidisle yatalak kalicam..
sol bacagima basamiyorum, yatakta donerken bile belimin agrisindan mahvoluyorum, bi de üşüttüm, bulanti kusma ishal, 37.5-38 civari ates..
bildigin pert oldum ya..
diyorum gidiym doktora,
"ben bu kadar tasiyabildim, daha dayanamiyorum, doguriym bugun" :))
töbe yarebbim :)
Bende varım canım, aynen eşimin gömlekleri benim kıyafetler derken, ancak onları halledebiliyorum, bide taşınıcam bari bi hastane çantası yapabilseydim diyorum, sonra çok zor geliyo,bebek kıyafetlerini yıkamayan çanta hazırlamayan bir ben kaldım heralde2 hafta sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyordum. h.sonu anca camasır yıkayıp işte giyeceğimiz kıyafetleri ütüleyecek enerjim oluyor.
inşallah aksi bir durum olmaz
Sağol canım teyzemin diz kapağı tamamen aşınmış protez taktılar. 7 yıl öncede diğer bacağından olmuştu aşırıda kilo var.hosbulduk canim, gecmis olsun teyzene de..
ciddi bisey degildir umarim..
Canım ben avent ve lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım birde lansinoh krem aldım. Ama kullanılan başka varsa I ikizcan2016 bizi bilgilendirirse sevinirim.Kızlar ne güzel ya çok şükür artık çanta hazırlığı falan konuşuyoruz .kasik ağrısı kanama vs gibi donemleri atlattık çok şükür .gerçektende yaklasiyoruz rabbimin izniyle sağlıkla bi kucağımizada alsaydik :))) acaba nasıllar yüzü nasıl kime benziyor gibi Mrk lar başladı bende .sizde sutunuz gelene kadar mama vermeyi dusunuyormusunuz yani önce emzirip sonra mama vermeyi , çünki önce göğsü uyarmak lazim I ikizcan2016 canım benim bi göğüs ucu içerde diğeri normal diğer yavrularimda 2 ay 3 ay kanayarak emziriyordum ağlaya ağlaya şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum eczaneden hangi kremi almaliyim doğumdan önce mi sürmeye baslayim , bi yerde okudum doğuma 1 ay kala göğüs uçlarını kolonyayla yikayin kahve rengi kısmı doğuma kadar sertlesecektir kolay kolay yara olmaz yazıyordu sizce yapmalimiyyiz
Ben benim buyuk oglanlarin yeni doganlarini çıkardım kundak battaniye ne varsa dolaba düzdum fakat yıkamadim ,çantası 2 hafta sonra hazırlamayı düşünüyorum haftaya yikarim sonra çanta hazirlarim .kızlar humana anne çayı almayi dusunuyormusunuz ben alıp çantaya katim hastanede baslayim içmeye diyorum ,süt oluşumu hızlanıyormus erkenmi yada bişey olmazmi çantada yada mama yla çayı son 20 gün kalami alalim katalim cantayaBende varım canım, aynen eşimin gömlekleri benim kıyafetler derken, ancak onları halledebiliyorum, bide taşınıcam bari bi hastane çantası yapabilseydim diyorum, sonra çok zor geliyo,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?