- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 643
iyi günlerde kullanın çok kullanışlı bu takımlar fiyatı çok uygun geldi nereden aldınız acaba?İyi akşamlar kızlar :) hemen paylaşayım bugün eşimle ulusa gittik babynest aradık durduk süslü bi şeyi kızımın istedim ama gel gör bulamadık. Oda yapmayı ertelemiştim ama bi mağazada odada kampanya olduğunu öğrendik. 2100 e apar topar oda yaptık kızımıza :) sadece dolabı camlı aldık. O yüzden giyat arttı. Ekte paylaşacağım. Aradığım babynest i de paylaşayım. Gerçi artık vazgeçtim. Birde doğum sonrası fotolarda süslü olalım diye bi şeyler aldım. Bu arada oda takımının içinde yatak ve uyku seti de var. Çok eğlenceli bi şey ya. Vakti gelse de çıksa artık bu kuzular. Hayırlısıyla inşallah
Kızlar ne güzel ya çok şükür artık çanta hazırlığı falan konuşuyoruz .kasik ağrısı kanama vs gibi donemleri atlattık çok şükür .gerçektende yaklasiyoruz rabbimin izniyle sağlıkla bi kucağımizada alsaydik :))) acaba nasıllar yüzü nasıl kime benziyor gibi Mrk lar başladı bende .sizde sutunuz gelene kadar mama vermeyi dusunuyormusunuz yani önce emzirip sonra mama vermeyi , çünki önce göğsü uyarmak lazim I ikizcan2016 canım benim bi göğüs ucu içerde diğeri normal diğer yavrularimda 2 ay 3 ay kanayarak emziriyordum ağlaya ağlaya şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum eczaneden hangi kremi almaliyim doğumdan önce mi sürmeye baslayim , bi yerde okudum doğuma 1 ay kala göğüs uçlarını kolonyayla yikayin kahve rengi kısmı doğuma kadar sertlesecektir kolay kolay yara olmaz yazıyordu sizce yapmalimiyyiz
Canım ben avent ve lansinohun göğüs ucu çıkarıcısını aldım birde lansinoh krem aldım. Ama kullanılan başka varsa I ikizcan2016 bizi bilgilendirirse sevinirim.
Çok hakim olduğum bir konu olmamakla beraber bi dr arkadaş hamile bayanlar tüm sularını maden suyu içse yine de çok gelmez, minerale çok ihtiyaç var demişti, ama maden suyu olması önemli soda da katkı var ,ayrıca doktorum antiasit yani rennie tavsiye etmişti bana bi dönem nide rahatsızlığım olunca yanmayı çokhızlı kesiyor bilgin olsunkızlar günaydın. mide probleminiz var mı? benim 2-3 haftadır var. ne yesem midem yanıyor, özellikle geceleri çok fena. sadece soda ile azaltabiliyorum yanmayı. onunda fazlası zarar mı acaba yaa
Canım ben de artık çok geç uyumaya başladım ama sık sık uyanıyorum o yüzden sabahları hiç kalkasın gelmiyor yataktan bide garip rüyalar başladı bende dizi çekiyorum rüyamda :))Gunaydin, iyi haftalar kiizlaar. Dogum cantalari, alisverisler vs konusulmus hep. Bi ben tembel ciktim sanirim, daha cook var gibi geliyodu da yokmus sanirim, yikamaya baslayayim sipamin esyalari
Sanirim 5 den beri uyanigim. Gayet uykumu almis sekilde uyandim. Halbuki hic olnazdi boyle seyler.Bakalim hamilelik daha neler yasatcak.
Ayselcim ben ilk sebamedi aldim, ama hakkinda cok hos seyler okumadigim. İcime sinmedi burts beesin kini aldim.
Bebek taraklarina gelemedim henuz, fikirsizim.
Hayırlı olsun canım güle güle kullansın sağlıkla inşallahGünaydın güzel anneler,
pazar günü bebeğimin odasını aldık. ay başında teslim ederiz dediler. Çok beğendim kuzumun odasını. birde tutumlu anne'den ikinci el 4moms anne kucağı aldık. bakalım nasıl birşey gelecek. umarım temiz bir ürün gelir. güvenli alışveriş sistemi mevcut olduğundan güvendik. merakla bekliyoruz sonucu.
Herkesler çantaları hazırlamaya başlamış elbiseler yıkanmış ben çok tembelim allahım ya
tarak konusunda pek fikrim yok ama konak tarağı alın diye okumuştum bir yerlerde. şampuan ve diğer ürünlerini mustela aldım ben canım
Çok hakim olduğum bir konu olmamakla beraber bi dr arkadaş hamile bayanlar tüm sularını maden suyu içse yine de çok gelmez, minerale çok ihtiyaç var demişti, ama maden suyu olması önemli soda da katkı var ,ayrıca doktorum antiasit yani rennie tavsiye etmişti bana bi dönem nide rahatsızlığım olunca yanmayı çokhızlı kesiyor bilgin olsun
Ben varımmmm :))bebek kıyafetlerini yıkamayan çanta hazırlamayan bir ben kaldım heralde2 hafta sonra yavaş yavaş başlamayı düşünüyordum. h.sonu anca camasır yıkayıp işte giyeceğimiz kıyafetleri ütüleyecek enerjim oluyor.
inşallah aksi bir durum olmaz
Teşekkür ederim. bende set halinde aldımHayırlı olsun canım güle güle kullansın sağlıkla inşallah
Mustelanın seti var internette olmazsa toptan öyle alıp kurtulayım :)
Tarak düşünüyorum da eşim de ben de keltoş doğmuşuz bize çekerse -helede bana- uzun süre saçı olmaz :)))
Evet bende de var doktorum da balık yağı yapıyor ddi kendisi de kullanıyormuş hatta onda da oluyormuş ne yapsam geçmedi diyor o benden dertli :)))) günde 2 için diyorlar sodayı. ben pek içemiyorum ama içerken hafif sulandırıp limon sıkıyorum öyle güZel oluyorkızlar günaydın. mide probleminiz var mı? benim 2-3 haftadır var. ne yesem midem yanıyor, özellikle geceleri çok fena. sadece soda ile azaltabiliyorum yanmayı. onunda fazlası zarar mı acaba yaa
Saç konusu genetikmiş seninki de saçlı doğabilir o zaman :)Teşekkür ederim. bende set halinde aldımcordeliac almıştı aynısından. valla ben saçlı doğmuşum annem neredeyse toplanırdı saçın diyor.
Evet bende de var doktorum da balık yağı yapıyor ddi kendisi de kullanıyormuş hatta onda da oluyormuş ne yapsam geçmedi diyor o benden dertli :)))) günde 2 için diyorlar sodayı. ben pek içemiyorum ama içerken hafif sulandırıp limon sıkıyorum öyle güZel oluyor
Kızlar ne güzel ya çok şükür artık çanta hazırlığı falan konuşuyoruz .kasik ağrısı kanama vs gibi donemleri atlattık çok şükür .gerçektende yaklasiyoruz rabbimin izniyle sağlıkla bi kucağımizada alsaydik :))) acaba nasıllar yüzü nasıl kime benziyor gibi Mrk lar başladı bende .sizde sutunuz gelene kadar mama vermeyi dusunuyormusunuz yani önce emzirip sonra mama vermeyi , çünki önce göğsü uyarmak lazim I ikizcan2016 canım benim bi göğüs ucu içerde diğeri normal diğer yavrularimda 2 ay 3 ay kanayarak emziriyordum ağlaya ağlaya şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum eczaneden hangi kremi almaliyim doğumdan önce mi sürmeye baslayim , bi yerde okudum doğuma 1 ay kala göğüs uçlarını kolonyayla yikayin kahve rengi kısmı doğuma kadar sertlesecektir kolay kolay yara olmaz yazıyordu sizce yapmalimiyyiz
Yok canım makine almam ucu var göğsümun ama içinde elimde sikinca çıkıyor ama sık yara oluyor emzirirken işteCnm benimde yok gogus uclarim duz yani
Ben siringa seklinde gogus ucu cikartici aldim
Insallah faydasi olur birde eger sut sagma makinesi alacaksan onunlada biraz sagip ucunu cikarabilirsin
Yok canım makine almam ucu var göğsümun ama içinde elimde sikinca çıkıyor ama sık yara oluyor emzirirken işte
internette en uygun bebek şekerleri gittigidiyor da. ben çok araştırdım. hatta şekerden ziyade bebek kolonyası falan var onlar da çok güzel. ben küçük hediye paketleri vereceğim gelenlere, ama çok değil 40-50 adet yapıyorum, içinde minik bir havlu, küçük kokulu sabun, bebek kolonyası (cam şişede) bir de kızımın teyzesi kavanozda bebek kurabiyesi yapacak, paketin içine onları koyacağım. çok uygun fiyata bebek hediye paketleri de var kartondan. ben 5o adet paketi 22 tl ye aldım. bir de bebek şekeri külahları var. onlarda güzel. onlardan da aldım belki lazım olur diye, onun da 50 tanesi 15 lira ama içi boş, şekerini istersem ben koyacağım içine. ayy ne yazdım bende :)) neyse merak ettiğin bişey olursa sorarsın :)Kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz? birde nerelerde yaptırılır böyle şeyler internetten falan mı sipariş veriliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?