Emzirmeden önce yıkamaya gerek varmı bu krem surunce. I ikizcan2016 lansinoh surunce göğüs ucu yıkamaya gerek varmı Emzirmeden onceEki Görüntüle 1908518 S sevyeter
Açıkcası hiç mama vermek istemiyorum ama büyük de konuşmak istemiyorum hiç yaşamadan yorum yapmak degil niyetim.emzirmeyle ilgili bi şeyler okuyorum bu fotoğrafı eklemek istedim buraya :)
Ben de çok merak ediyorum kime benzediğini bu aralar babası gibi sarı olsa diyorum :))
Bide benim doktorum geçen hafta başla meme ucu kremine demişti bella b diye bi krem önerdi masaj yap göğsüne ddi. Bi arkadaşım da duş alırken sabunla masaj yap demişti.
internette en uygun bebek şekerleri gittigidiyor da. ben çok araştırdım. hatta şekerden ziyade bebek kolonyası falan var onlar da çok güzel. ben küçük hediye paketleri vereceğim gelenlere, ama çok değil 40-50 adet yapıyorum, içinde minik bir havlu, küçük kokulu sabun, bebek kolonyası (cam şişede) bir de kızımın teyzesi kavanozda bebek kurabiyesi yapacak, paketin içine onları koyacağım. çok uygun fiyata bebek hediye paketleri de var kartondan. ben 5o adet paketi 22 tl ye aldım. bir de bebek şekeri külahları var. onlarda güzel. onlardan da aldım belki lazım olur diye, onun da 50 tanesi 15 lira ama içi boş, şekerini istersem ben koyacağım içine. ayy ne yazdım bende
Canım benim arkadaşım kokulu taştan bebek şekeri yapacak kendimde şişelere dedi kumu süs yapacam birde lavanta kesesi düşünüyorum. Ama hastanede vermeyi düşünmüyorum. Mevlüde yapacam o hazırlığı hastaneye çikolata ve loğusa şerbeti hazırlayacamKızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz? birde nerelerde yaptırılır böyle şeyler internetten falan mı sipariş veriliyor.
Insallah faydasini goruruz canim denemk isyorum ama yorumlarda dogumdan once denemeyin diyor :)
Kızlar ne güzel ya çok şükür artık çanta hazırlığı falan konuşuyoruz .kasik ağrısı kanama vs gibi donemleri atlattık çok şükür .gerçektende yaklasiyoruz rabbimin izniyle sağlıkla bi kucağımizada alsaydik :))) acaba nasıllar yüzü nasıl kime benziyor gibi Mrk lar başladı bende .sizde sutunuz gelene kadar mama vermeyi dusunuyormusunuz yani önce emzirip sonra mama vermeyi , çünki önce göğsü uyarmak lazim I ikizcan2016 canım benim bi göğüs ucu içerde diğeri normal diğer yavrularimda 2 ay 3 ay kanayarak emziriyordum ağlaya ağlaya şimdi aynı şeyi yaşamak istemiyorum eczaneden hangi kremi almaliyim doğumdan önce mi sürmeye baslayim , bi yerde okudum doğuma 1 ay kala göğüs uçlarını kolonyayla yikayin kahve rengi kısmı doğuma kadar sertlesecektir kolay kolay yara olmaz yazıyordu sizce yapmalimiyyiz
Yaptıklarının fotosu varmıinternette en uygun bebek şekerleri gittigidiyor da. ben çok araştırdım. hatta şekerden ziyade bebek kolonyası falan var onlar da çok güzel. ben küçük hediye paketleri vereceğim gelenlere, ama çok değil 40-50 adet yapıyorum, içinde minik bir havlu, küçük kokulu sabun, bebek kolonyası (cam şişede) bir de kızımın teyzesi kavanozda bebek kurabiyesi yapacak, paketin içine onları koyacağım. çok uygun fiyata bebek hediye paketleri de var kartondan. ben 5o adet paketi 22 tl ye aldım. bir de bebek şekeri külahları var. onlarda güzel. onlardan da aldım belki lazım olur diye, onun da 50 tanesi 15 lira ama içi boş, şekerini istersem ben koyacağım içine. ayy ne yazdım bende :)) neyse merak ettiğin bişey olursa sorarsın :)
Sağol canım bilgiler için hemen gittigidiyoru ekledim listeye bakayım neler varmış. karar verince bende paylaşırım.internette en uygun bebek şekerleri gittigidiyor da. ben çok araştırdım. hatta şekerden ziyade bebek kolonyası falan var onlar da çok güzel. ben küçük hediye paketleri vereceğim gelenlere, ama çok değil 40-50 adet yapıyorum, içinde minik bir havlu, küçük kokulu sabun, bebek kolonyası (cam şişede) bir de kızımın teyzesi kavanozda bebek kurabiyesi yapacak, paketin içine onları koyacağım. çok uygun fiyata bebek hediye paketleri de var kartondan. ben 5o adet paketi 22 tl ye aldım. bir de bebek şekeri külahları var. onlarda güzel. onlardan da aldım belki lazım olur diye, onun da 50 tanesi 15 lira ama içi boş, şekerini istersem ben koyacağım içine. ayy ne yazdım bende :)) neyse merak ettiğin bişey olursa sorarsın :)
Bende yaparım hem mevlutte hem hastanede dağıtılır. iki kere ayrı ayrı uğraşamamCanım benim arkadaşım kokulu taştan bebek şekeri yapacak kendimde şişelere dedi kumu süs yapacam birde lavanta kesesi düşünüyorum. Ama hastanede vermeyi düşünmüyorum. Mevlüde yapacam o hazırlığı hastaneye çikolata ve loğusa şerbeti hazırlayacam
Geçmiş olsun canım. uyanık olmakta fayda var her zaman. peki düzene girdi mi tansiyonun benim genelde düşük. kocama benim tansiyon gitgide düşüyor bir gün ölçmeyecek diye korkuyom diyorumSelam tatli hamisler. topigin normale donmesine cok sevindim. I ikizcan2016 senin kocaya ben de sovdumdu cok allah affetsin artik. gunahini almisim adamin.
Ben de gebelik tansiyonu cikti sekerler. 30. haftada bir gecemi hastanede gecirdim preklampsi suphesiyle. cok sukur tahlillerde sorun cikmadi.
Yaklasik 15 gundur tansiyon ilaci kullaniyorum ve evde istirahat ediyorum. erken dogum ihtimaline karsi cigergelisim ignesi oldu. suan iyiyizcok sukur.
Tum hamilelerin arada tansiyon olcumu yaptirmalarini tavsiye ediyorum. biz erken farkedip hastaneye gittik. olcmekte fayda var.
Ben gogus ucu icin lasinosh alip kullanmaya basladim.
Bebek bakip urunlerini de bübchen aldim.
Evet canım aventtr gebelik öncesi kullanınız yazıyor. Diğerinde de hemen emzirme öncesi diyor ben 37den sonra kullanmayı düşünüyorumInsallah faydasini goruruz canim denemk isyorum ama yorumlarda dogumdan once denemeyin diyor :)
krem canım banyodan sonra suruluyorteşekkur ederim canım , mustelanın ki yağ mı , krem gibi mi , bir inceleyim , her banyodan sonra mı sürülecek
nasıl olacak ?
Su icmeye calis muz ye eger fazla su tuketenezsen hastaneye git cnmkızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum
kızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum
Su icmeye calis muz ye eger fazla su tuketenezsen hastaneye git cnm
saolun kızlar sımdı muz yedım suya dıkkat etmeye caısıyorum doktorumu aramak ıstemıyorum hemen herseye gel yatıs yapalım dıyor adamNormal zamanda 1 tatlı kaşığı kuru kahvenin üzerine biraz limon damlatıp yersen kesiyor ishali. ama şimdi durumlarımız farklı. dr una danış sakıncası yoksa öyle yapabilirsin. yada serum falan takarlar. geçmiş olsun bu arada
kardeşim sağolsun . öyle bi imkanın yoksa malzemelerini kendin götür kuaföre zaten bi alınca epey gidio eskisi gibi çıkmıoKızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Emzirmeden önce yıkamaya gerek varmı bu krem surunce. I ikizcan2016 lansinoh surunce göğüs ucu yıkamaya gerek varmı Emzirmeden once
kızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum
Kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz? birde nerelerde yaptırılır böyle şeyler internetten falan mı sipariş veriliyor.
Selam tatli hamisler. topigin normale donmesine cok sevindim. I ikizcan2016 senin kocaya ben de sovdumdu cok allah affetsin artik. gunahini almisim adamin.
Ben de gebelik tansiyonu cikti sekerler. 30. haftada bir gecemi hastanede gecirdim preklampsi suphesiyle. cok sukur tahlillerde sorun cikmadi.
Yaklasik 15 gundur tansiyon ilaci kullaniyorum ve evde istirahat ediyorum. erken dogum ihtimaline karsi cigergelisim ignesi oldu. suan iyiyizcok sukur.
Tum hamilelerin arada tansiyon olcumu yaptirmalarini tavsiye ediyorum. biz erken farkedip hastaneye gittik. olcmekte fayda var.
Ben gogus ucu icin lasinosh alip kullanmaya basladim.
Bebek bakip urunlerini de bübchen aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?