2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Emzirmeden önce yıkamaya gerek varmı bu krem surunce. I ikizcan2016 lansinoh surunce göğüs ucu yıkamaya gerek varmı Emzirmeden once

Kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz? birde nerelerde yaptırılır böyle şeyler internetten falan mı sipariş veriliyor.
Canım benim arkadaşım kokulu taştan bebek şekeri yapacak kendimde şişelere dedi kumu süs yapacam birde lavanta kesesi düşünüyorum. Ama hastanede vermeyi düşünmüyorum. Mevlüde yapacam o hazırlığı hastaneye çikolata ve loğusa şerbeti hazırlayacam

Selam tatli hamisler. topigin normale donmesine cok sevindim. I ikizcan2016 senin kocaya ben de sovdumdu cok allah affetsin artik. gunahini almisim adamin.
Ben de gebelik tansiyonu cikti sekerler. 30. haftada bir gecemi hastanede gecirdim preklampsi suphesiyle. cok sukur tahlillerde sorun cikmadi.
Yaklasik 15 gundur tansiyon ilaci kullaniyorum ve evde istirahat ediyorum. erken dogum ihtimaline karsi cigergelisim ignesi oldu. suan iyiyizcok sukur.
Tum hamilelerin arada tansiyon olcumu yaptirmalarini tavsiye ediyorum. biz erken farkedip hastaneye gittik. olcmekte fayda var.
Ben gogus ucu icin lasinosh alip kullanmaya basladim.
Bebek bakip urunlerini de bübchen aldim.

ben de doğuma 2 hafta kala zeytin yag surup gogüs pedi koyun yumuşasın diyordu , gögüs ucunun sert olması daha kötü olmaz mı ? hafif hafif de masaj yapın yazıyordu. yeni dogum yapan arkadasım da doguma yakın lansinoh kremi surmeye basla yara olmaz , dedi

Yaptıklarının fotosu varmı

Sağol canım bilgiler için hemen gittigidiyoru ekledim listeye bakayım neler varmış. karar verince bende paylaşırım.

Bende yaparım hem mevlutte hem hastanede dağıtılır. iki kere ayrı ayrı uğraşamam
Geçmiş olsun canım. uyanık olmakta fayda var her zaman. peki düzene girdi mi tansiyonun benim genelde düşük. kocama benim tansiyon gitgide düşüyor bir gün ölçmeyecek diye korkuyom diyorum

Insallah faydasini goruruz canim denemk isyorum ama yorumlarda dogumdan once denemeyin diyor :)
Evet canım aventtr gebelik öncesi kullanınız yazıyor. Diğerinde de hemen emzirme öncesi diyor ben 37den sonra kullanmayı düşünüyorum

kızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum

Kızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?

kızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum

Normal zamanda 1 tatlı kaşığı kuru kahvenin üzerine biraz limon damlatıp yersen kesiyor ishali. ama şimdi durumlarımız farklı. dr una danış sakıncası yoksa öyle yapabilirsin. yada serum falan takarlar. geçmiş olsun bu arada

Su icmeye calis muz ye eger fazla su tuketenezsen hastaneye git cnm
saolun kızlar sımdı muz yedım suya dıkkat etmeye caısıyorum doktorumu aramak ıstemıyorum hemen herseye gel yatıs yapalım dıyor adam

kardeşim sağolsun . öyle bi imkanın yoksa malzemelerini kendin götür kuaföre zaten bi alınca epey gidio eskisi gibi çıkmıo

Kızlar bebek şekeri yaptırmayı düşünüyor musunuz? birde nerelerde yaptırılır böyle şeyler internetten falan mı sipariş veriliyor.

ben de yaptırdım , emzik sabunlarım mavi

Eklentiler

• received_10154621710517708.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 102
  • received_10154625027327708.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 95
  • received_10154633277117708.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 101

cok gecmis olsun canim,
kac cikmisti tansiyonun? nabzin kacti?
bu ara benim nabzim da sapitiyor..
kocam hakkini helal etti hepinize de bana da, sikinti yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…