yok canım atesım yok nesekıevet ya salgin bu ara
ateş var mi?
bence sen yine de bi doktorunu ara canim
kurabiye kavanozu ile kolonyayı daha yaptırmadım ama resimdeki gibi bişeyler olacak. diğerlerini aldım hazırladım.hepsini o karton kutuya koyup vereceğim.Yaptıklarının fotosu varmı
Ne bilim canım Doğum a yakın yapmıştım 3 ay kanayarak emzirmistim belkide bu yüzden çok yara olmustuben de doğuma 2 hafta kala zeytin yag surup gogüs pedi koyun yumuşasın diyordu , gögüs ucunun sert olması daha kötü olmaz mı ? hafif hafif de masaj yapın yazıyordu. yeni dogum yapan arkadasım da doguma yakın lansinoh kremi surmeye basla yara olmaz , dedi
Bol su iç ve patates haşlayıp ye. Geçen bana da olmuştu. ertesi gün kesilmişti. ama kendini kötü hissedersen kesin ara doktorunukızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum
çok cici olmuşlar nerede yaptırdın. bunları yapan dükkanlar mı var yoksa internetten falan mı yapılıyorben de yaptırdım , emzik sabunlarım mavi
eve gıdınce haslıycam canım calısıyorum ama zorla karnım sancılanıyor.aksamda duzelmezsem arıcam zaten doktoru ınternetten baktımda serum takvıyesı yapılıyomus su kaybnı önlemek ıcınBol su iç ve patates haşlayıp ye. Geçen bana da olmuştu. ertesi gün kesilmişti. ama kendini kötü hissedersen kesin ara doktorunu
soda da içebilirsin mineral kaybın içineve gıdınce haslıycam canım calısıyorum ama zorla karnım sancılanıyor.aksamda duzelmezsem arıcam zaten doktoru ınternetten baktımda serum takvıyesı yapılıyomus su kaybnı önlemek ıcın
işte onu içemıyorum ben ya hayatım boyunca ıcemedımsoda da içebilirsin mineral kaybın için
çok cici olmuşlar nerede yaptırdın. bunları yapan dükkanlar mı var yoksa internetten falan mı yapılıyor
Çok çok geçmiş olsun şimdi iyi olmanıza sevindim inş bundan sonra sorunsuz geçer tam vaktinde gelir bebegin :)Selam tatli hamisler. topigin normale donmesine cok sevindim. I ikizcan2016 senin kocaya ben de sovdumdu cok allah affetsin artik. gunahini almisim adamin.
Ben de gebelik tansiyonu cikti sekerler. 30. haftada bir gecemi hastanede gecirdim preklampsi suphesiyle. cok sukur tahlillerde sorun cikmadi.
Yaklasik 15 gundur tansiyon ilaci kullaniyorum ve evde istirahat ediyorum. erken dogum ihtimaline karsi cigergelisim ignesi oldu. suan iyiyizcok sukur.
Tum hamilelerin arada tansiyon olcumu yaptirmalarini tavsiye ediyorum. biz erken farkedip hastaneye gittik. olcmekte fayda var.
Ben gogus ucu icin lasinosh alip kullanmaya basladim.
Bebek bakip urunlerini de bübchen aldim.
Geçmiş olsun canım benim de yaklaşık bir haftadır devam ediyor şu an rahatsız edici degil ama ilk benim de sancı olmuştu karnımda korkmuştum. Bu haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler. yediklerine dikkat et kızartma çikolata fln yeme bu aralar çok yağlı Yeme bol bol su iç inşallah düzelir çok rahatsız hissedersen böyle devam ederse mutlaka doktoruna danış haberi olsun serum verirler belki kontrol gerekir.kızlaayıptır sölemesı cok fena ıshal olmısım bugun ya su gıbı cıkamıyorum tuvaltten karın agrısı yapıyor korkuyorum
saol canım cıkolata cok yedım bu ara ondanmı oldu acabakı su yanı basımda korkumdan her dakka ıcıommGeçmiş olsun canım benim de yaklaşık bir haftadır devam ediyor şu an rahatsız edici degil ama ilk benim de sancı olmuştu karnımda korkmuştum. Bu haftalarda olabiliyormuş böyle şeyler. yediklerine dikkat et kızartma çikolata fln yeme bu aralar çok yağlı Yeme bol bol su iç inşallah düzelir çok rahatsız hissedersen böyle devam ederse mutlaka doktoruna danış haberi olsun serum verirler belki kontrol gerekir.
Benimki soğuklardan oldu diye düşünüyorum ama bilemiyorum ki canım bi şey olmaz inş korkma çok kişiden duydum bu aralar bensaol canım cıkolata cok yedım bu ara ondanmı oldu acabakı su yanı basımda korkumdan her dakka ıcıomm
Doktoruma sormuştum canım ben açılma yapar mı diye dikkat edersen bi şey olmaz ddi ama yine de jilet kullanmamı tavsiye etti krem köpük kullanma ddiKızlar ağda konusu kafama takılıyor. Artık kendim yapamıyorum. Dışarda hijyenik bir yere yaptırmak gerek. Ama bazı yerlerde hamileliğin son dönemlerinde genital bölge ağdanın erken doğuma neden olabileceği yazıyor. Jiletde 3 günde bir almak gerekiyor? Siz ne yapıyorsunuz?
Merhaba anneler, konuları ve yazılanları genelde sessiz okuyup takip edenlerden im
Verdiğiniz bilgiler çok güzel Rabbim hepinizden Razı olsun, tek nefeste sağlıklı sıhhatli kurtarsın inşaAllah...
Sürekli yazamasam da olanları bitenleri görüyorum hepinize duacıyım aklımdasınız
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah.
Özellikle I ikizcan2016 senin herife iyibir kaptırdım haberin olsun canım. Hakkını helal et:)
kargasa sanada geçmiş olsun canım benim nişasta ile yoğurdu karıştır ye iyi gelir derler ama muzda iyi aklında bulunsun.. Herkese hayırlı akşamlar olsun inşaAllah...
ayy yesinler bunları:)) ne tatlılarbenmkileri kuzenler yaptı , örneklerini instagramdan buldum canım , bir arkadasım da nişanı için instagramdan sipariş vermişti , uygun fiyatlılar olabiliyor , bir de kurabiye yaptıracagım , onu doguma yakın yapacak .
vaktim olsa kendim bile yapabilirdim ama vaktim yok .sadece şeker hamuru alınacak , farklı kalıplar da artık heryerde satılıyor . internetten bile sipariş verilebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?