2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

ne demek helal olsun, asıl siz hakkinizi helal edin, malum sahsin yalanlari yuzunden burda bir suru insan bos yere uzuldu..

ne demek helal olsun, asıl siz hakkinizi helal edin, malum sahsin yalanlari yuzunden burda bir suru insan bos yere uzuldu..

Canım benim ne hakkı, helal hoş olsun inşaAllah.
Kafana takma desemde ne yazsam da boş biliyorum , çünkü sıkıntıyı en iyi yaşayan bilir, elimden gelen duacı olmak dua etmek, inşaAllah görüp göreceğin en büyük sıkıntın bu olmuş olsun, Rabbim herşeyi gönlüne göre en iyisini en güzelini nasip etsin inşaAllah, hep mutlu ol canım benim

Slm cnm sessiz takilmayin kendinizi tanitim hep beraber dogumumuzu bekliyoruz birbirmizden ogrencegimiz cok sey oluyor benim bilgim yok yazmayayim diye dusunmeyin sordugumuz sorularla bile digerlerimiz bilgi sahibi oluyor

Haklsın canım benim, inşaAllah biraz daha gayret edip sesimi çıkaracağım:)) bakıyorum çoğunluk birbirini tanıyor arada parazit etmeyeyim diye izlemede kalıyorum :)))

Kızlar sorumu sorayim :) benim dana dimdik duruyor, 29+2 doktor döner dedi ama hic dönecek gibi görünmüyor sol kaburgamin altına kafasını gömmüş , kaburgam hem uyuşuk hemde yara gibi ağrıyor doktor normal dedi ama bilmiyorum sezaryen den korkuyorum , döner diye bekliyorum ama görünürde çıktıkça tepelere çıkıyor beyfendi, bilmiyorum ne yapmak gerekir döndürmek için

Mesela stres yapmayarak başlayabilirsin :) Bizim kızda hala ters duruyor sağ tarafımda sürekli :) son haftada bile dönüyor bebekler şimdiden bunu düşünmemelisin. 29+2 muayenemizde dr erken zaten daha bu pozisyonu normal demişti bana bugun 30+2 olduk ve hala aynı şekilde keyif yapıyor :)

Cnm suanda yapman gereken birsey yok
35 haftaliga kadar bekle
Sonrasinda bi kac poziyson var gorumcem yapti
Cocuk dondu :) 35 kadsr kendi donmezse o hareketleri yaparsin :)

Cnm suanda yapman gereken birsey yok
35 haftaliga kadar bekle
Sonrasinda bi kac poziyson var gorumcem yapti
Cocuk dondu :) 35 kadsr kendi donmezse o hareketleri yaparsin :)

hangi hareketler onlar:)
benimki en başından beri baş aşağı duruyor. son zamanlar yaklaştıkça kendini şaşırıp ters dönecek diye korkuyorum. O hareketler neyse yazda bilmeden yapıpta doğru yoldakini yolundan çevirmeyelim:)

Benimki de 32+1 de tersti bir hafta oldu şekli değişmedi anlıyorum artık popo aşagıda dizler göbekte baş yukarı sağda :)
Doktorum erken daha döner dedi
ben de tersmişim son 15 günde düzeldin diyor annem
İnternette araştırdım biraz ben dönmesi için popoyu baş hizasının üstünde tutma hareketi var yere yatıp sırtını yastıkla destekleyip dizlerini kırıp popoyu 10 dakika baş hizasının 30 cm yukarısında bekletiyorsun bunu günde 3 kez tekrarlayın diyor
Bide müzik açıp dinletin yaZıyor yada babası konuşsun bebek başını sesin geldiği yöne çevirirmiş çünkü anne karnındayken :) tabi ses aşagı taraftan gelecek ki aşagıya dönsün bizimkiler :)
Bide secde pozisyonunda 10 dakika bekleyebilirmişsin
Bunlar benim öğrendiklerim ama doktoruna danışmadan yapma hiç birini :))

C candy1907 canım bitti taşınma işi, yani bir evden diğerine geçtik de :) işte içerisini nasıl ayarlayacağız bilemiyorum.
önümüzdeki hafta bitiminde izne çıkıyorum yavaş yavaş yaparım artık. şimdi bebeğe konsantre olup biraz daha onunla ilgilenmek istiyorum. bakalım :)
sen nasılsın?

cok gecmis olsun canim,
kac cikmisti tansiyonun? nabzin kacti?
bu ara benim nabzim da sapitiyor..
kocam hakkini helal etti hepinize de bana da, sikinti yok :)
Teşekkür ederim canım. Tansiyon 17 10 du.. Nabzımı hatırlamıyorum bak onu ölçmedik galiba... 2 defa yükseldi...
Hamilelikte olabiliyormuş. Takip etmekte fayda var.

Kızlar haftasonu bir hastanenin gebelik eğitimine katıldım. Orda doktor bebeğin 15 günden önce uçak yolculuğu yapmasını tavsiye etmiyoruz dedi. Yine de erken dönemde uçağa binmek zorundaysanız tam iniş ve kalkışta bebeği emzirin dedi. Bu konun üstünden epey zaman geçmişti ama öğrenmişken bahsedeyim dedim.

İkizcan, cordi hoşgeldiniz :)

İshal olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Bol sıvı almayı ihmal etmeyin. Ben de tam tersi tuvalete pek sık çıkamıyorum. Eczaneden Nbl gold probiyotik saşe aldım ama kullanmadım henüz. Aklıma takıldı bebeğe bir zararı var mıdır? Bu probiyotiklerden kullanan oldu mu ya da fikri olan?

Bilmeden yapman zor durup duruken yapılacak hareketcdegil ben gorumceme sorucam yazarim size o yapiyordu

ne guzrl bende evin icinde tamir islerim var onlar yapilcak halla duruyo bi patlama yasamam gerekiyor sanirim : )

Öncesinde tedavi gormustum bol hormonlu o zaman aldim birazini da kilolarin. Ilk aylar 3 unu verdim sonra 5 geri aldim simdilik :)
Bu hafta suyum azalmis suya yukleniyorum, yetisirim sana yakinda
Ben almamak için müthiş çaba gösterdim diyemesemde hep dikkat ettim, ama ilk aylarda hiç rahatsız olmadığım için hiç veremedim de , aldım başımı gidiyorum, bence yetişmezsin ben ztn son gaz gidiyorum :) toplamda 12,13 te durabilirsem başka bişe istemem

Benim de ne bulanti ne baska bi rahatsizlik olmadi. Saglikli olsunlar da kilo alinir verilir dert değil :)

canim dalan roxy nasildi. Kokusu falan. Yani yumusaticisiz sert miydi camasirlar. Ben yunusatici kullanmayi dusunmuyorum cunku

ben de hep sag tarafta hissediyorum sırtı ya da poposunu dayıyor , benm 28+0 da doğum poziyonuna dönmüştü , 32+0 bu hafta kontrolüm var acaba halen baş aşagı mı , cok merak ediyorum son 2 gün. dr um daha eri var her türlü dönebilir. 32. den sonra bas asagı olmasını bekleriz demişti

slm kizlar ben de bu gün bebegimin çamaşırlarını yikadim gayet güzel oldu.Friendy parfümsuz olaniyla kiyadim belki fikir olur

Bende başlarda almamıştım ama 2 ayda alacağım kilonun tamamını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…