- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Merhaba anneler, konuları ve yazılanları genelde sessiz okuyup takip edenlerden im
Verdiğiniz bilgiler çok güzel Rabbim hepinizden Razı olsun, tek nefeste sağlıklı sıhhatli kurtarsın inşaAllah...
Sürekli yazamasam da olanları bitenleri görüyorum hepinize duacıyım aklımdasınız
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşaAllah.
Özellikle I ikizcan2016 senin herife iyibir kaptırdım haberin olsun canım. Hakkını helal et:)
@kargasa sanada geçmiş olsun canım benim nişasta ile yoğurdu karıştır ye iyi gelir derler ama muzda iyi aklında bulunsun.. Herkese hayırlı akşamlar olsun inşaAllah...
ne demek helal olsun, asıl siz hakkinizi helal edin, malum sahsin yalanlari yuzunden burda bir suru insan bos yere uzuldu..
Slm cnm sessiz takilmayin kendinizi tanitim hep beraber dogumumuzu bekliyoruz birbirmizden ogrencegimiz cok sey oluyor benim bilgim yok yazmayayim diye dusunmeyin sordugumuz sorularla bile digerlerimiz bilgi sahibi oluyor
Mesela stres yapmayarak başlayabilirsin :) Bizim kızda hala ters duruyor sağ tarafımda sürekli :) son haftada bile dönüyor bebekler şimdiden bunu düşünmemelisin. 29+2 muayenemizde dr erken zaten daha bu pozisyonu normal demişti bana bugun 30+2 olduk ve hala aynı şekilde keyif yapıyor :)Kızlar sorumu sorayim :) benim dana dimdik duruyor, 29+2 doktor döner dedi ama hic dönecek gibi görünmüyor sol kaburgamin altına kafasını gömmüş , kaburgam hem uyuşuk hemde yara gibi ağrıyor doktor normal dedi ama bilmiyorum sezaryen den korkuyorum , döner diye bekliyorum ama görünürde çıktıkça tepelere çıkıyor beyfendi, bilmiyorum ne yapmak gerekir döndürmek için
Cnm suanda yapman gereken birsey yokKızlar sorumu sorayim :) benim dana dimdik duruyor, 29+2 doktor döner dedi ama hic dönecek gibi görünmüyor sol kaburgamin altına kafasını gömmüş , kaburgam hem uyuşuk hemde yara gibi ağrıyor doktor normal dedi ama bilmiyorum sezaryen den korkuyorum , döner diye bekliyorum ama görünürde çıktıkça tepelere çıkıyor beyfendi, bilmiyorum ne yapmak gerekir döndürmek için
Cnm suanda yapman gereken birsey yok
35 haftaliga kadar bekle
Sonrasinda bi kac poziyson var gorumcem yapti
Cocuk dondu :) 35 kadsr kendi donmezse o hareketleri yaparsin :)
Benimki de 32+1 de tersti bir hafta oldu şekli değişmedi anlıyorum artık popo aşagıda dizler göbekte baş yukarı sağda :)Kızlar sorumu sorayim :) benim dana dimdik duruyor, 29+2 doktor döner dedi ama hic dönecek gibi görünmüyor sol kaburgamin altına kafasını gömmüş , kaburgam hem uyuşuk hemde yara gibi ağrıyor doktor normal dedi ama bilmiyorum sezaryen den korkuyorum , döner diye bekliyorum ama görünürde çıktıkça tepelere çıkıyor beyfendi, bilmiyorum ne yapmak gerekir döndürmek için
Teşekkür ederim canım. Tansiyon 17 10 du.. Nabzımı hatırlamıyorum bak onu ölçmedik galiba... 2 defa yükseldi...cok gecmis olsun canim,
kac cikmisti tansiyonun? nabzin kacti?
bu ara benim nabzim da sapitiyor..
kocam hakkini helal etti hepinize de bana da, sikinti yok :)
hangi hareketler onlar:)
benimki en başından beri baş aşağı duruyor. son zamanlar yaklaştıkça kendini şaşırıp ters dönecek diye korkuyorum. O hareketler neyse yazda bilmeden yapıpta doğru yoldakini yolundan çevirmeyelim:)
ne guzrl bende evin icinde tamir islerim var onlar yapilcak halla duruyo bi patlama yasamam gerekiyor sanirim : )
Öncesinde tedavi gormustum bol hormonlu o zaman aldim birazini da kilolarin. Ilk aylar 3 unu verdim sonra 5 geri aldim simdilik :)Aynı kiloda başlamışız nerdeyse, maşallah ya ben 88 deyim şuan
Ben almamak için müthiş çaba gösterdim diyemesemde hep dikkat ettim, ama ilk aylarda hiç rahatsız olmadığım için hiç veremedim de , aldım başımı gidiyorum, bence yetişmezsin ben ztn son gaz gidiyorum :) toplamda 12,13 te durabilirsem başka bişe istememÖncesinde tedavi gormustum bol hormonlu o zaman aldim birazini da kilolarin. Ilk aylar 3 unu verdim sonra 5 geri aldim simdilik :)
Bu hafta suyum azalmis suya yukleniyorum, yetisirim sana yakinda
Benim de ne bulanti ne baska bi rahatsizlik olmadi. Saglikli olsunlar da kilo alinir verilir dert değil :)Ben almamak için müthiş çaba gösterdim diyemesemde hep dikkat ettim, ama ilk aylarda hiç rahatsız olmadığım için hiç veremedim de , aldım başımı gidiyorum, bence yetişmezsin ben ztn son gaz gidiyorum :) toplamda 12,13 te durabilirsem başka bişe istemem
canim dalan roxy nasildi. Kokusu falan. Yani yumusaticisiz sert miydi camasirlar. Ben yunusatici kullanmayi dusunmuyorum cunkuGÜNAYDINN kızlar :) Normale dönmüşüz çok sevindim . Hakkımızda atıp tutan topiklere girip laf söyleyesim var ama neyse:) Ben de bebeğin kıyafetlerini yıkadım dalan roxy aldım . oyuncakları falan yıkadım havalar sogudu artık zor dışarda kurutmak o yüzden acele ettim. odamızın son eksiklerini aldık . yarın komple yerleştimiş olcaz inşallah :)süsleride tamamladım sayılır:) Bu arada geceleri artık hiç uyuyamıorumpsikolojim bozuldu . bütün eklem yerlerim agrıo bide bebek arabasını Quenny aldık .
Mesela stres yapmayarak başlayabilirsin :) Bizim kızda hala ters duruyor sağ tarafımda sürekli :) son haftada bile dönüyor bebekler şimdiden bunu düşünmemelisin. 29+2 muayenemizde dr erken zaten daha bu pozisyonu normal demişti bana bugun 30+2 olduk ve hala aynı şekilde keyif yapıyor :)
Bende başlarda almamıştım ama 2 ayda alacağım kilonun tamamını aldımBen almamak için müthiş çaba gösterdim diyemesemde hep dikkat ettim, ama ilk aylarda hiç rahatsız olmadığım için hiç veremedim de , aldım başımı gidiyorum, bence yetişmezsin ben ztn son gaz gidiyorum :) toplamda 12,13 te durabilirsem başka bişe istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?