2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Darısı bana inşaAllah :))) yinede korkuyorum elimde değil oturur gibi duruyor küçük bey :))

Erken dönmesininde böyle tereddütleri var ama stres yapma dönmemiştir herhalde hoş dönsede süreç uzun tekrar döner zaten.

Kızlar bebek şekeri neye karar verdiniz .birde benim kasık ağrım çok fazla ve inanılmaz hareketli bazen tekmelerine uyaniyorum ve karşıdan çok net görünüyor ilk kızıma 33_34lerde çok netti sizde durumlar nasıl

doner daha canim, nerdeyse 10 haftan var :)
araya parazit ne demek ya, burdaki herkes boyle sorularla tanisti, kimse kimseyi tanimiyordu :)

o uyusukluk ve agri bende de var..
hemde bayadir var.. his kaybi gibi kaburgalarin arasinda..

Kizlar aliexpresten siparis verdim kizimda kullanmistim cok isime yaradi ama bu bebiste bulamadim en son care burdan siparis verdim
Bugun geldi aynen resimdeki gibi cok guzrl
Anne baba arasinda kullanmak icin koltugun uzerinde fln koymak icin misafirlite falan kullanmistim :)

Eklentiler

• Screenshot_20161107-224924.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 110
Uyuyamiyorum
Delirecegim ya gecenin ikisinden bu tarafa uyanigim.
1 saat sonra ise gitmek icin kalkmam gerekiyor ustelik

kurabiye kavanozu ile kolonyayı daha yaptırmadım ama resimdeki gibi bişeyler olacak. diğerlerini aldım hazırladım.hepsini o karton kutuya koyup vereceğim.
Güzeller Can'ım ben daha ne yapacağımı bulamadığım için sordum teşekkürler

doner daha canim, nerdeyse 10 haftan var :)
araya parazit ne demek ya, burdaki herkes boyle sorularla tanisti, kimse kimseyi tanimiyordu :)

o uyusukluk ve agri bende de var..
hemde bayadir var.. his kaybi gibi kaburgalarin arasinda..

Hayirli sabahlar hayırlı günler olsun İnşaAllah canım benim
İnşaAllah küçük bey döner, bir ara yururken aniden indi aşağı dedim eyvah geliyor :)) arabaya bindim hopp geri yukarı çıktı
Uyuşukluk his kaybi normalmiş doktor dahada çoğalacak dedi, bunlar normal dedi ama artik rahatsızlık vermeye başladı ciddi anlamda Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Artık yazarım inşaAllah, sizleri soru yağmuruna tutaciğim:)))

Cnm suanda yapman gereken birsey yok
35 haftaliga kadar bekle
Sonrasinda bi kac poziyson var gorumcem yapti
Cocuk dondu :) 35 kadsr kendi donmezse o hareketleri yaparsin :)

Hayırlı sabahlar canım
Neyse 35 e fazla kalmadı :) pek dönecek gibi değil çıktıkça yukarı cikiyor bu gidişte ağzımdan doğuracağım gibi :)) tövbe tövbe
Hareketleri yavaştan öğrensem iyi olacak gibi :))

Bunların hepsi sanırım sezaryen korkusundan :) soldan çıktıkça yukarı çıkıyor beyfendi eli ensesinde, doktor bile şaşırdı enseci bu enseci rahatına düşkün dedi, döner mi dedim daha 29. Hafta daha 40 ona kadar 40 şekle girer dedi ama dönmeye de bilir dedi , dönmeye de bilir lafı stresi tavan yapıyor bende :)
İyi olurlar inşaAllah Rabbim tek nefeste kurtarsın hepimizi inşaAllah

canim dalan roxy nasildi. Kokusu falan. Yani yumusaticisiz sert miydi camasirlar. Ben yunusatici kullanmayi dusunmuyorum cunku
canım hiç kokusu yok ve çamaşırlar yıkanmadan önceki hali gibi yumuşacık ben 40 dk yıkadım peluş battaniyesi falan aynı kaldı yumuşatıcıya gerek yok hiç

saol cnm bende senın gıbı cıkamıyodum tuvalate nolduysa dun bırden oldu mıdemı bozucak bıse yedım sanırsam ıshal olmak daha kötu su dönemde vucut svı kaybedıyor

canım hiç kokusu yok ve çamaşırlar yıkanmadan önceki hali gibi yumuşacık ben 40 dk yıkadım peluş battaniyesi falan aynı kaldı yumuşatıcıya gerek yok hiç

Günaydın. Bu beşiğin içine sereceğin seti de yıkadın mı yorganı falan. Ben daha yıkama işine başlamadım gerçi ama bir yandan da düşünüyorum onlarında yıkanması lazım. yıkayınca bozulur mu, kenarlıkların içindeki süngerleri diye tereddütlerim var.

Kızlar affınıza sığınarak bir şey sorucam tecrübem yok çünkü. Çantama kullan at lohusa kilotlarından koyucam ama bu kilotlar Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. İçine ekstra ped koymak gereklimi yoksa o kanamayı emiyor mu? Kilodun mantığı ne yani?

bunu bende merak ediyorum. normalde doğumdan sonra ilk etapta hastanenin kendi hasta bezleri var dev gibi:) onu bağlıyorlar. ama sonrasında külot bezlerden almayı düşünüyorum ama çeker mi, yoksa geçirir mi bilemedim. çünkü onlar idrar kaçırma sorunları için üretiliyor bildiğim kadarıyla, oda damla damla olur. bizim o zaman ki halimiz gibi akmıyordur herhalde idrar kaçıranların ki

Canlar Nasılsıniz bugün çok yorgun uyandım sanki dayak yemiş gibi sırt ve bütün kemiklerim ağrıyor ..kalça ağrım sanki 3 5 gündür azaldı gece yataktan kendim kalkabiliyorum artık kendim donebiliyorum kuyruk şokunu ağrım mahvettmisti beni , ayakta pantolon giyemiyordum, basamiyordum sağ bacak üstüne resmen bu hafta gerçekten azalmış bu ağrılarım.bu defada sırt kaburga ağrısı başladı. ..Bu arada bebegimin hareketleri arası saat uzadı sanki eskiden hiç uymuyor derdim bu hafta resmen 1 2 saat uyuyor gibi kimirdamiyor sonra yarım saat sık vuruyor sonra yine 1 2 saat daha tık yok sanırım uyku düzenleri oluşuyor yavruslarin. oy Kıyamam yaaa herseyden habersiz oracıkta duruyorlar ay duygulandimmm yine bak

Çok güzelmiş canım , adı ne bunun ne diye aratıyoruz , babynest mi bu ? ben de alayım

Canım aslında çiçekli kavanozda şekerler yapmayı düşünüyordum ama bu aralar hiç uğraşmayıp internette isme özel çikolata yapıyorlar ondan alsam diyorum
Benimki de hareketli bazen acıtıyor ama tekmelerine uyanmadım hiç :) zaten bi uyuyorum bi uyanıyorum bu aralar uyku düzenim şaştı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…