- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Ay bi de arkadaşların yorumunu görünce aklıma geldi 35. Haftayı bekleyin diyorlar sen şimdiden takma kafana gerçekten geçen gün bi öğrencimin annesi kendi doğumunu anlattı son gün sezeryana giderken yolda dönmüş ve sancısı gelmiş normal dogum yapmış :)KokunHuzur
Erken dönmesininde böyle tereddütleri var ama stres yapma dönmemiştir herhalde hoş dönsede süreç uzun tekrar döner zaten.ben de hep sag tarafta hissediyorum sırtı ya da poposunu dayıyor , benm 28+0 da doğum poziyonuna dönmüştü , 32+0 bu hafta kontrolüm var acaba halen baş aşagı mı , cok merak ediyorum son 2 gün. dr um daha eri var her türlü dönebilir. 32. den sonra bas asagı olmasını bekleriz demişti
Kızlar sorumu sorayim :) benim dana dimdik duruyor, 29+2 doktor döner dedi ama hic dönecek gibi görünmüyor sol kaburgamin altına kafasını gömmüş , kaburgam hem uyuşuk hemde yara gibi ağrıyor doktor normal dedi ama bilmiyorum sezaryen den korkuyorum , döner diye bekliyorum ama görünürde çıktıkça tepelere çıkıyor beyfendi, bilmiyorum ne yapmak gerekir döndürmek için
Güzeller Can'ım ben daha ne yapacağımı bulamadığım için sordum teşekkürlerkurabiye kavanozu ile kolonyayı daha yaptırmadım ama resimdeki gibi bişeyler olacak. diğerlerini aldım hazırladım.hepsini o karton kutuya koyup vereceğim.
doner daha canim, nerdeyse 10 haftan var :)
araya parazit ne demek ya, burdaki herkes boyle sorularla tanisti, kimse kimseyi tanimiyordu :)
o uyusukluk ve agri bende de var..
hemde bayadir var.. his kaybi gibi kaburgalarin arasinda..
Cnm suanda yapman gereken birsey yok
35 haftaliga kadar bekle
Sonrasinda bi kac poziyson var gorumcem yapti
Cocuk dondu :) 35 kadsr kendi donmezse o hareketleri yaparsin :)
Mesela stres yapmayarak başlayabilirsin :) Bizim kızda hala ters duruyor sağ tarafımda sürekli :) son haftada bile dönüyor bebekler şimdiden bunu düşünmemelisin. 29+2 muayenemizde dr erken zaten daha bu pozisyonu normal demişti bana bugun 30+2 olduk ve hala aynı şekilde keyif yapıyor :)
canım hiç kokusu yok ve çamaşırlar yıkanmadan önceki hali gibi yumuşacık ben 40 dk yıkadım peluş battaniyesi falan aynı kaldı yumuşatıcıya gerek yok hiçcanim dalan roxy nasildi. Kokusu falan. Yani yumusaticisiz sert miydi camasirlar. Ben yunusatici kullanmayi dusunmuyorum cunku
saol cnm bende senın gıbı cıkamıyodum tuvalate nolduysa dun bırden oldu mıdemı bozucak bıse yedım sanırsam ıshal olmak daha kötu su dönemde vucut svı kaybedıyorKızlar haftasonu bir hastanenin gebelik eğitimine katıldım. Orda doktor bebeğin 15 günden önce uçak yolculuğu yapmasını tavsiye etmiyoruz dedi. Yine de erken dönemde uçağa binmek zorundaysanız tam iniş ve kalkışta bebeği emzirin dedi. Bu konun üstünden epey zaman geçmişti ama öğrenmişken bahsedeyim dedim.
İkizcan, cordi hoşgeldiniz :)
İshal olan arkadaşlar çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede atlatırsınız. Bol sıvı almayı ihmal etmeyin. Ben de tam tersi tuvalete pek sık çıkamıyorum. Eczaneden Nbl gold probiyotik saşe aldım ama kullanmadım henüz. Aklıma takıldı bebeğe bir zararı var mıdır? Bu probiyotiklerden kullanan oldu mu ya da fikri olan?
canım hiç kokusu yok ve çamaşırlar yıkanmadan önceki hali gibi yumuşacık ben 40 dk yıkadım peluş battaniyesi falan aynı kaldı yumuşatıcıya gerek yok hiç
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sorucam tecrübem yok çünkü. Çantama kullan at lohusa kilotlarından koyucam ama bu kilotlar Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. İçine ekstra ped koymak gereklimi yoksa o kanamayı emiyor mu? Kilodun mantığı ne yani?
Kizlar aliexpresten siparis verdim kizimda kullanmistim cok isime yaradi ama bu bebiste bulamadim en son care burdan siparis verdim
Bugun geldi aynen resimdeki gibi cok guzrl
Anne baba arasinda kullanmak icin koltugun uzerinde fln koymak icin misafirlite falan kullanmistim :)
Ah canim aynen bende öyleyim izine çıkmayı 4 gözle bekliyorumUyuyamiyorum
Delirecegim ya gecenin ikisinden bu tarafa uyanigim.
1 saat sonra ise gitmek icin kalkmam gerekiyor ustelik
Canım aslında çiçekli kavanozda şekerler yapmayı düşünüyordum ama bu aralar hiç uğraşmayıp internette isme özel çikolata yapıyorlar ondan alsam diyorumKızlar bebek şekeri neye karar verdiniz .birde benim kasık ağrım çok fazla ve inanılmaz hareketli bazen tekmelerine uyaniyorum ve karşıdan çok net görünüyor ilk kızıma 33_34lerde çok netti sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?