2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çatlaklar için bio o il kullandim , karnında çatlak yok şükür, ama. Üst bacak bölgesinde çatlak oluştu, sanırım bio oile başlamadan önce kaşıdıgım :))
Şimdi bio o il im bitti , tekrar bio o il i mi alsam yoksa sebamed in çatlak kremi var omu daha iyi , karar veremedim
Sizin öneriniz nedir
Sebamed kullandınız mi hic

kullan at kilot nasıl oluyor canım , eczaneden mi alıyoruz ? normal dogum yapanlar için de gerekli mi ? mutlaka alalım mı ?

Burda da yazan olmuştu farklı markaların kullan at külotları var çok pratik oluyormuş kenarlardan yırtıp atılıyormuş. Yorumlarında herkes memnun. Ama üzerine birde ped mi lazım onu bilemedim.

kullan at kilot nasıl oluyor canım , eczaneden mi alıyoruz ? normal dogum yapanlar için de gerekli mi ? mutlaka alalım mı ?
ebebekte ve marketlerde de car canım..asıl normal doğum yapanlar için gerekli bence..ben aldım ama arkadaş gibi nasıl kullanılacağını bilmiyoırum:)

ben liarac kullandım canım..düzenlide kullanmadım aslında göbeğimde bişey yok şimdilik..ama göğüslerime sürmemiştim göğüslerimde azcık çatlama oldu..

Burda da yazan olmuştu farklı markaların kullan at külotları var çok pratik oluyormuş kenarlardan yırtıp atılıyormuş. Yorumlarında herkes memnun. Ama üzerine birde ped mi lazım onu bilemedim.

e bebekteki kullan at külotlar sanki pedsiz kullanılmaz gibi görünüyo netten baktımda şimdi. dependinkilerde ped gösteriyo. sanırım onlardan alsak daha iyi

depend var ebebekte..

hımm ona dikkat etmedim. ben direk görselleri açtım, incecik ameliyat bonesi gibi bişeyler var. onlar bizim işimize yaramaz. Aslında depend numune yolluyormuş. nasıl olduğunu görmek amaçlı istesek mi.

ben 13-14 haftadan sonra kullanmaya başladım sabah aksam sebamed sürdum . 5. ayda karnımda baya kasınma oldu ozman günde 3 defa filan sürdüm. sebamed im azaldıgı iç,n bir de bio oil aldım , suan ikisini de pek düzenli sürmüyorum elime hangisi gecerse , aksam aklıma gelirse sürüyorum , henuz çatlagım yok

hımm ona dikkat etmedim. ben direk görselleri açtım, incecik ameliyat bonesi gibi bişeyler var. onlar bizim işimize yaramaz. Aslında depend numune yolluyormuş. nasıl olduğunu görmek amaçlı istesek mi.
evet onlardan da görmüştüm dediğin gibi onlar incecik bişey iş görmez..depend kullananlar genelde memnun diye duydum ben aldım ama daha açıp içine bakmadım:) numune isteyebilirsin canım ama elinde sonunda onlardan alcaz bence:)

Benim çok hareketli belki yeri daraldikca bu kadar net anlamam .bende alışveriş için Eminönü ne gitcem oradan alıp kendim yapmayı düşünüyorum peki aynalı modeller de güzel

sen baya düzenli sürmüşsün canım..ben birazda çatlıcaksa naparsanız yapın çatlar gibi yorumlar duydukça saldım iyice..banyodan banyoya anca sürüyorum:)

bencede onlardan alıcaz. beden olarak nasıl aldın. bel ölçüsü falan yazıyor üzerinde ama sonra ne kadar şişerim ben şimdiden hesaplayamıyorum. esnek mi acaba? işte nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilemediğim için öylece bakıp duruyorum :)))

bende pek meraksızım sanırımm:) M aldım nasıl bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum da..açarsam yazarım canım nasıl bişey olduğunu toz olmasın diye açmadıydımm:)

sen baya düzenli sürmüşsün canım..ben birazda çatlıcaksa naparsanız yapın çatlar gibi yorumlar duydukça saldım iyice..banyodan banyoya anca sürüyorum:)

bende aynı senin gibiyim. aman nasılsa olacağı varsa oluyomuş diyorum banyodan çıkınca bir yağlanıyorum pehlivan gibi birdaha sürmüyorum.

bende pek meraksızım sanırımm:) M aldım nasıl bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum da..açarsam yazarım canım nasıl bişey olduğunu toz olmasın diye açmadıydımm:)

hakikatten meraksızsın
ben almış olsaydım şimdiye kırk kez açmıştım hatta rahat bişey mi? sıvıyı ne kadar tutabiliyor diye vc girip bir tane denemiştim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…