- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Kızlar affınıza sığınarak bir şey sorucam tecrübem yok çünkü. Çantama kullan at lohusa kilotlarından koyucam ama bu kilotlar Nasıl kullanılıyor bilmiyorum. İçine ekstra ped koymak gereklimi yoksa o kanamayı emiyor mu? Kilodun mantığı ne yani?
ebebekte ve marketlerde de car canım..asıl normal doğum yapanlar için gerekli bence..ben aldım ama arkadaş gibi nasıl kullanılacağını bilmiyoırum:)kullan at kilot nasıl oluyor canım , eczaneden mi alıyoruz ? normal dogum yapanlar için de gerekli mi ? mutlaka alalım mı ?
ben liarac kullandım canım..düzenlide kullanmadım aslında göbeğimde bişey yok şimdilik..ama göğüslerime sürmemiştim göğüslerimde azcık çatlama oldu..Çatlaklar için bio o il kullandim , karnında çatlak yok şükür, ama. Üst bacak bölgesinde çatlak oluştu, sanırım bio oile başlamadan önce kaşıdıgım :))
Şimdi bio o il im bitti , tekrar bio o il i mi alsam yoksa sebamed in çatlak kremi var omu daha iyi , karar veremedim
Sizin öneriniz nedir
Sebamed kullandınız mi hic
Burda da yazan olmuştu farklı markaların kullan at külotları var çok pratik oluyormuş kenarlardan yırtıp atılıyormuş. Yorumlarında herkes memnun. Ama üzerine birde ped mi lazım onu bilemedim.
depend var ebebekte..e bebekteki kullan at külotlar sanki pedsiz kullanılmaz gibi görünüyo netten baktımda şimdi. dependinkilerde ped gösteriyo. sanırım onlardan alsak daha iyi
depend var ebebekte..
Çatlaklar için bio o il kullandim , karnında çatlak yok şükür, ama. Üst bacak bölgesinde çatlak oluştu, sanırım bio oile başlamadan önce kaşıdıgım :))
Şimdi bio o il im bitti , tekrar bio o il i mi alsam yoksa sebamed in çatlak kremi var omu daha iyi , karar veremedim
Sizin öneriniz nedir
Sebamed kullandınız mi hic
evet onlardan da görmüştüm dediğin gibi onlar incecik bişey iş görmez..depend kullananlar genelde memnun diye duydum ben aldım ama daha açıp içine bakmadım:) numune isteyebilirsin canım ama elinde sonunda onlardan alcaz bence:)hımm ona dikkat etmedim. ben direk görselleri açtım, incecik ameliyat bonesi gibi bişeyler var. onlar bizim işimize yaramaz. Aslında depend numune yolluyormuş. nasıl olduğunu görmek amaçlı istesek mi.
Depend biraz büyükmüş aradan belli olabilir bol giymek gereklie bebekteki kullan at külotlar sanki pedsiz kullanılmaz gibi görünüyo netten baktımda şimdi. dependinkilerde ped gösteriyo. sanırım onlardan alsak daha iyi
Benim çok hareketli belki yeri daraldikca bu kadar net anlamam .bende alışveriş için Eminönü ne gitcem oradan alıp kendim yapmayı düşünüyorum peki aynalı modeller de güzelCanım aslında çiçekli kavanozda şekerler yapmayı düşünüyordum ama bu aralar hiç uğraşmayıp internette isme özel çikolata yapıyorlar ondan alsam diyorum
Benimki de hareketli bazen acıtıyor ama tekmelerine uyanmadım hiç :) zaten bi uyuyorum bi uyanıyorum bu aralar uyku düzenim şaştı gibi
sen baya düzenli sürmüşsün canım..ben birazda çatlıcaksa naparsanız yapın çatlar gibi yorumlar duydukça saldım iyice..banyodan banyoya anca sürüyorum:)ben 13-14 haftadan sonra kullanmaya başladım sabah aksam sebamed sürdum . 5. ayda karnımda baya kasınma oldu ozman günde 3 defa filan sürdüm. sebamed im azaldıgı iç,n bir de bio oil aldım , suan ikisini de pek düzenli sürmüyorum elime hangisi gecerse , aksam aklıma gelirse sürüyorum , henuz çatlagım yok
evet onlardan da görmüştüm dediğin gibi onlar incecik bişey iş görmez..depend kullananlar genelde memnun diye duydum ben aldım ama daha açıp içine bakmadım:) numune isteyebilirsin canım ama elinde sonunda onlardan alcaz bence:)
bende pek meraksızım sanırımm:) M aldım nasıl bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum da..açarsam yazarım canım nasıl bişey olduğunu toz olmasın diye açmadıydımm:)bencede onlardan alıcaz. beden olarak nasıl aldın. bel ölçüsü falan yazıyor üzerinde ama sonra ne kadar şişerim ben şimdiden hesaplayamıyorum. esnek mi acaba? işte nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilemediğim için öylece bakıp duruyorum :)))
sen baya düzenli sürmüşsün canım..ben birazda çatlıcaksa naparsanız yapın çatlar gibi yorumlar duydukça saldım iyice..banyodan banyoya anca sürüyorum:)
bende pek meraksızım sanırımm:) M aldım nasıl bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum da..açarsam yazarım canım nasıl bişey olduğunu toz olmasın diye açmadıydımm:)
Pede gerek olur mu o yeterli mi?bende pek meraksızım sanırımm:) M aldım nasıl bişey olur mu olmaz mı bilmiyorum da..açarsam yazarım canım nasıl bişey olduğunu toz olmasın diye açmadıydımm:)
Kızlar ilk gebeliğimde bebeyağı ve badem yağı kullandım sorun olmadı bundada Bebe yağı kullanıyorum şu an belirgin bişey yok inş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?