2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bende aynı senin gibiyim. aman nasılsa olacağı varsa oluyomuş diyorum banyodan çıkınca bir yağlanıyorum pehlivan gibi birdaha sürmüyorum.
73 kilodan 49 kiloya düşmüştüm 9-10 sene önce ve o dönem karın bölgem hariç her yerim çatlamıştı. Annem ve kardeşlerimin doğum sonrası karın çatlağı hiç yoktu. Birazda buna güvenerek ve bi çatlamayan yerim karın bölgem kaldığından çok umursamadım sadece bebe yağı kullanıyorum hala çatlağım yok bencede olacagı varsa meyilliyse çatlamaya naparsak yapalım çatlıyor.

Pede gerek olur mu o yeterli mi?

Az önce bir arkadaşımla görüştüm, sezaryen oldu gerçi, dependi sordum çünkü bende orta bedenden 2 paket aldım hic açmadım tozlanıp mikrop kapmasın diye vs
Arkadaşta hic çıkmamış çok rahattı kullanımı çok yoğun olmasına rağmen kanamam hic dışarı çıkmadı çok iyi dedi
Tabiki bu tarz şeyler göreceli kullanmak gerek

Merhaba bende ilkinde fazla çatlak olmadı,lierac kullnmıştım,bunda elim gitmedi bir türlü hemde pahalı diye nasılsa kendimden çatlamam sandım ama öyle olmadı ,çatlamışım bayağı, şimdi gidip lierac alıcam ,sonrasında çatlak gidericilere para dökmektense şimdi veririm parayı daha iyi diyorum

Herkese merhabalar nasılsınız kızlar
Çatlaklar konuşulmuş, ben kızımda kullandım ama son ay çatladım ne yazık ki hiçbir şeyin faydası olmadı. Bunda da sadece badem yağı aldım sadece çok gergin hissettiğimde sürüyorum sürekli kullanmıyorum.

merhaba kızlar, bebek bezi numuneleri isteyeceğim daha önce burda konusu geçmişti diye hatırlıyorum, hangi sitelerden nasıl istebiliriz

merhaba kızlar, bebek bezi numuneleri isteyeceğim daha önce burda konusu geçmişti diye hatırlıyorum, hangi sitelerden nasıl istebiliriz

molfiks ve prima yollamıyormuş.
sleepy den istemiştim ben o yolladı. sitesine girip iletişim bölümünden mesaj göndere girdim. bilgilerimi yazdım onlar aradı zaten ertesi günü. hangi boy istersiniz diyor ben yenidoğan istedim. 4 adet bez 1 adet tek kullanımlık alt açma yolladılar.

ablam doğumuna iki adet small beden hasta bezi götürmüştü bana da öyle yapmamı tavsiye etti, hiç pijaması falan da kirlenmedi ilk gün kullandı sadece onun için de iki tane yetti. sonra normal ped kullandı. bende öyle yapacağım.

ablan doğumda kaç kiloydu?. ben 56 ile başladım şuan 59 um. doğuma kadarda 6-7 kilo alırım en fazla yani çok şişman olmam sanırım. şu durumda bendemi small alıyım

Bebek telsizi bende arastiriyorum icime sinen olmadi kamerali istiyorum evim dublex oldugu icin

hakikatten meraksızsın
ben almış olsaydım şimdiye kırk kez açmıştım hatta rahat bişey mi? sıvıyı ne kadar tutabiliyor diye vc girip bir tane denemiştim bile
daha vakit çok daha diye sanırım..çantamı hazırladığımda deneyeyim bi iyi aklıma koydunn

canım ilk bebeğin cinsiyeti neydi şimdiki ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…