o zaman benim M beden büyük olabilirablamın boyu 160 kilosu 60 civarındaydı canım.
Ben ilk dogumumda hastanede hasta bezi kullanmistim, hastaneden istediler ben de aldim goturdum hic sorgulamadim.canım bende bilmiyorum ki..ama ayrıyetten yanıma ped alıcam..hatta hasta bezi dedikleri şey ne tam olarak bilmiyorum belki ondan da alırım..şu dependte baktım hasta bezi farklı bişey kullan at çamaşırlar başka bişey..
her ihtimale karşı alıcam bende hasta bezi..iyi olcağını düşünüyorum..Ben ilk dogumumda hastanede hasta bezi kullanmistim, hastaneden istediler ben de aldim goturdum hic sorgulamadim.
Yalniz dogumdan sonra bir hayli kötüydüm yani baska bir şeyle de idare edilmezmiz. Tabi bu bahsettiginiz kullan at kulotlari gormedigim icin bilemiyorum. Pedle ilk 2 gün en azindan kesinlikle olmaz.
Cunku egilip dogrulamiyorsun bile, pedden cikar mutlaka. Ama su külotlara bir bakmak lazim.
canım ben kıyafet konusunu çok abartmayaya çalıştım asıl doğduktan sonra daha çok alıcaz kıyafet şimdilik 40ı çıkana kadar olsa yeter..aldıklarımı ben klar marka deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım kendimize de bu deterjanı kullanıyorduk orjanik..başka deterjan almadım..bitince alırım belki..sevgili anneler,
bebek kıyafet alışverişine ne zaman tamam diyeceğiz. kısacası daha ne kadar ne almak lazım. yani aldım birşeyler ama tamam mı devam mı bilemiyorum. dolabımın orta kısmına baktığımda da bayağı bir poşet biriktirmişim amanelerden ne kadar almalıyız ben bir alışverişe çıksam mı acaba bir de bebek eşyalarını neyle yıkadınız. herkes başkaa bişeyler söylüyor.
Benim çok hareketli belki yeri daraldikca bu kadar net anlamam .bende alışveriş için Eminönü ne gitcem oradan alıp kendim yapmayı düşünüyorum peki aynalı modeller de güzel
bende öyle aman aman abartmadığımı düşünüyorum ama bilemedim. yeterli olur mu olmaz mı? sanırım yıkamak için çıkardığımda daha iyi anlarım nelerden ne kadar varcanım ben kıyafet konusunu çok abartmayaya çalıştım asıl doğduktan sonra daha çok alıcaz kıyafet şimdilik 40ı çıkana kadar olsa yeter..aldıklarımı ben klar marka deterjan ve yumuşatıcıyla yıkadım kendimize de bu deterjanı kullanıyorduk orjanik..başka deterjan almadım..bitince alırım belki..
teşekkür ederim canım, istedim bende :)molfiks ve prima yollamıyormuş.
sleepy den istemiştim ben o yolladı. sitesine girip iletişim bölümünden mesaj göndere girdim. bilgilerimi yazdım onlar aradı zaten ertesi günü. hangi boy istersiniz diyor ben yenidoğan istedim. 4 adet bez 1 adet tek kullanımlık alt açma yolladılar.
Benim de evim iki katlı. O yüzden ben de kameralı tercih edeceğim sanırım. Ama dediğiniz gibi fiyatlar yüksek. Kararsız kaldım.kameralı daha mnatıklı bence de çocugun sesinden çok uyurken yüzümü kapandı kustumu naptı o amaçla konrol daha iyi olacaktır.
Ben depend aldim canim yarin elimde olur ama kullanisli bir seye benziyor. Her iki dogum seklinde de kanama oluyormus ilk etapta yandan cirtcirtli kullaniyor hastane daha sonra da kiyafetime ve yataga gecmesin diye depend giyerim diye dusundum. Uzun gece icin ped de alcam ama sadece pedin yeterli olacagini dusunmuyorume bebekteki kullan at külotlar sanki pedsiz kullanılmaz gibi görünüyo netten baktımda şimdi. dependinkilerde ped gösteriyo. sanırım onlardan alsak daha iyi
İlk kız şimdiki erkek canım hayırlısıylacanım ilk bebeğin cinsiyeti neydi şimdiki ne?
Canım 0-3 ay grubu abartma 3-6 ay al ne alıyorsan çünkü 2 aylık olunca 0-3 aylar olmuyor, tulum ve uzun kol kısa kol çıtçıtlı badi ve ayaklı kadife pijama al,bebekle alışverişe de çıkılmıyor,ben hatta 6-9 ay yarım kol paçasız tulum bile alıcam uğraşmayayım sonra diye muhtemelen 5 ay olunca giydirilir çünkü çabuk büyüyor larn,yeni doğan stoklama sakınsevgili anneler,
bebek kıyafet alışverişine ne zaman tamam diyeceğiz. kısacası daha ne kadar ne almak lazım. yani aldım birşeyler ama tamam mı devam mı bilemiyorum. dolabımın orta kısmına baktığımda da bayağı bir poşet biriktirmişim amanelerden ne kadar almalıyız ben bir alışverişe çıksam mı acaba bir de bebek eşyalarını neyle yıkadınız. herkes başkaa bişeyler söylüyor.
sağlıkla kucağına al canım genelde kız bebeklerde karın daha çok büyüyor ve çatlıyor diyorlar doğru değil demek kiiİlk kız şimdiki erkek canım hayırlısıyla
Amin inşallah canım hepimizinki sağlıkla gelsin,benim kızda yanlara doğru genişledim aslında orantılı sayılan bir karnım vardı, bunda ise direk öne doğru çıkıntı oldu ilk aylardan yanlara doğru değilde öne doğru gidiyor büyüdükçe belkide ondandır bilemedimsağlıkla kucağına al canım genelde kız bebeklerde karın daha çok büyüyor ve çatlıyor diyorlar doğru değil demek kii
Ulusta konya sokaktaki bi bebek mağazadında kampanyadaydı. Fiyat evet çok uygun oldu kaçırmak istemedik her yerde 3000 civarı bunlariyi günlerde kullanın çok kullanışlı bu takımlar fiyatı çok uygun geldi nereden aldınız acaba?
Hepsini kucuk almadim 0-3 3-6 hatta 6-9 bile var aralarinda tulumlarinida boy boy aldim ama bodylerin sayisini artirmam lazim sanirim birde su hastane cikisi icinde olan gecmeli zibinlardan lazim olur mu sadece hastane cikisinin icinde varCanım 0-3 ay grubu abartma 3-6 ay al ne alıyorsan çünkü 2 aylık olunca 0-3 aylar olmuyor, tulum ve uzun kol kısa kol çıtçıtlı badi ve ayaklı kadife pijama al,bebekle alışverişe de çıkılmıyor,ben hatta 6-9 ay yarım kol paçasız tulum bile alıcam uğraşmayayım sonra diye muhtemelen 5 ay olunca giydirilir çünkü çabuk büyüyor larn,yeni doğan stoklama sakın
Canım zıbın derken iç gömlek tarzımı,fazla kullanılmıyorlar,birde badiler önden çıtçıt lı olanlar daha kullanışlı oluyor uzun kollular özellikle,uzun kollu önden çıtçıtlı üst diyeyim hastane çıkışlarında var onlar çok kullanışlıHepsini kucuk almadim 0-3 3-6 hatta 6-9 bile var aralarinda tulumlarinida boy boy aldim ama bodylerin sayisini artirmam lazim sanirim birde su hastane cikisi icinde olan gecmeli zibinlardan lazim olur mu sadece hastane cikisinin icinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?