2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bana kızımda özel sigortadan hemşire gelmişti. Bebeği lavaboda sırtından yıkadı güzelce pansuman yaptı. Ondan sonra zaten ben hep lavaboda yıkadım kızımı hergün

Merhaba kızlar. Dün gittim doktora bebeğim tam olması gerektiği kiloda ve boyda görünüyor maaşallah. 1640 gr 41 cm. Ama plesanta hala çıkmamış yukarı çıkmayacak herhalde. doktor 36 da alırız dedi. Önemli değil kızıma erken kavuşacağım diye seviniyorum ama diğer yandan küveze girer diye korkuyorum. Küveze girmemesi için kaç haftalık olması lazım? Ve ben erken büyütmek için bu kızçeyi neler tüketmeliyim?

canım arkadaşım 36 haftalık doğum yaptı direk eve çıktı..bebeğin kilosuda boyuda gayet yerindeydi..sıkıntı yapma yani seninde öyle olur muhtemelen..

Benimkide ters duruyor. Aşağıya öyle bir vuruyor ki valla korkuyorum.

Aynen kafa kaburgaların altında bacaklar aşağıda inşaAllah döner bobregime geçen öyle bir vurdu ki yerimden zipladim sol tarafım içten uyuştu. Korkuyorum öyle vuracak diye ayağının ayarı yok benim sıpa nin :))

Selam güzel anneler... nasılsınız bakalım bebişler nasıl

Ve Aleykumselam iyi diyelim sabaha kadar uyuyamadım sırt ve kaburga ağrısından , sağa dön sola dön wc ye git geri gel su iç sonra tekrar wc:))
Bebiş iyi yan gelip yatıyor enseci yüzünü göstermiyor kız çocuğu gibi, 2 kere gördüm şimdiye kadar, doktora popo görmeye gidiyoruz resmen :)))
Sen nasılsın canım benim sağlığın sıhhatin minnak davşan nasıl:)

Niye 37. Haftanın bitmesini beklemiyor doktorun konuş bence 37 hafta bitince istiyorum de yani bebeklerin gelişimi 37. Haftada tamamlanıyor diye biliyorum 36. Haftada da pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama küveze girip girmeyeceği bebekten bebeğe değişiyor her bebeğin her haftadaki gelişimi farklı olabiliyor çünkü en azından 37 haftanın bitmesini bekleyebilirsiniz canım

Canım hayırlısıyla gelsin inş. Haftası değilde kilosu önemli bildiğim kadarıyla 2.5 kiloyu geçince küveze almıyorlar diye biliyorum.

Aynen canım benimki bugün bildiğin vajinaya çalışıyor korkuyorum rahim ağzı açılacak diye... son gittiğim dr normal doğum sıkıntıda dedi

kızlar ,
bebek için kirli sepeti ya da kirli torbası aldınız mı ? hangisini alsak . hergün bir eksik aklıma geliyor

Valla gece uykularını unutacaz herhalde... bizde iyiyiz teyzesi benimkide seninki gibi anca pipi gösteriyor yüzünü eliyle güzelce kapatıyor. Daha göremedik her dr çıkışı ablamız ağlıyor niye göstermiyor bize yüzünü diye

Kızlar göğüs kalkanı mı göğüs pedi mi aldınız? Göğüs kalkanı alınca Pede ihtiyaç yokmuş.

Muhtemelen bebek büyüdükçe plesantaya baskı yapacak onun da rahme kaynama riski doğar. Rahmin alınmasına kadar giden riskli bi süreç var. Buna engel olmak için olabilir. Çünkü sordum 38 i bekleyemez miyiz en azından diye sorduğumda tam previa larda genelde 36 haftada alıyoruz dedi. Riske atmaya gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…