Canım niye 36 normalinden 37 doldurmuş olmalı tamamen dünyaya adapte olup küvöze girmemesi için,yani suyun azalmıyorsa ,erken kasılman sancın olmadıkça keyfe keder niye 36 da alıyorki,benimde plesanta aşağıdaydı çıktını bilmiyorum,birdhakinde bakıcaz ama öyle çıkmazsa 36 da alırız muhabbeti olmadı,zamanı gelince normal değilde sez olursunda doktorların kendi keyfine göre erkenden kesip biçmeye merakları beni iflit ediyor,ilk doğumumda böyle bir doktordan 34 . haftada kurtuldum başkasına gittim,sende başka bir görüş al bence ,aynı doktora bağlı kalmaMerhaba kızlar. Dün gittim doktora bebeğim tam olması gerektiği kiloda ve boyda görünüyor maaşallah. 1640 gr 41 cm. Ama plesanta hala çıkmamış yukarı çıkmayacak herhalde.doktor 36 da alırız dedi. Önemli değil kızıma erken kavuşacağım diye seviniyorum ama diğer yandan küveze girer diye korkuyorum. Küveze girmemesi için kaç haftalık olması lazım? Ve ben erken büyütmek için bu kızçeyi neler tüketmeliyim?
Canım göğüs kalkanı meme ucu hassasiyeti çok olanlar için kıyafete filan sürtünmesin diye,birde içindeki boşluğa sızan süt doluyor,açıkçası ped daha kullanışlı belli ped kullanmıştım ben ,çıkar at yapıyordum,kalkan çok belli abest duruyor ve rahat etmiyor insancahilliğimi seviyim ya. ne işe yaradıklarını bile bilmiyorum. anneme sorarım ben
Kirli sepeti daha kullanışlı canım ,birde kirli bez için çöp kovası alınacak almadıysan ,alt değiştirme tezgahı yanına koyarsın pratik olurkızlar ,
bebek için kirli sepeti ya da kirli torbası aldınız mı ? hangisini alsak . hergün bir eksik aklıma geliyor
teşekkür ederim canım. aydınlanmış oldumCanım göğüs kalkanı meme ucu hassasiyeti çok olanlar için kıyafete filan sürtünmesin diye,birde içindeki boşluğa sızan süt doluyor,açıkçası ped daha kullanışlı belli ped kullanmıştım ben ,çıkar at yapıyordum,kalkan çok belli abest duruyor ve rahat etmiyor insan
Kızlar göğüs kalkanı mı göğüs pedi mi aldınız? Göğüs kalkanı alınca Pede ihtiyaç yokmuş.
Ben ikisinden de aldım, okuduğum yazıların çoğunda ikiside geçiyordu. Göğüs pedini ihtiyaç halinde sürekli,Kalkanı sürekli değil de göğüs ucunda hassasiyet,sorun olduğunda kullanırım diye düşündüm. Artık kullanarak karar veririm hangisi daha gerekli yada ikiside gereklimi ;-)Kızlar göğüs kalkanı mı göğüs pedi mi aldınız? Göğüs kalkanı alınca Pede ihtiyaç yokmuş.
bende aventin gögüs kalkanı ve bebedorun gögüs pedini aldım. dediğin gibi gögüs ucunda yara kanama olursa ped degdiğinde yapışacak ve dahada kötüleşebilir.Ben ikisinden de aldım, okuduğum yazıların çoğunda ikiside geçiyordu. Kalkanı sürekli değil de göğüs ucunda sorun olduğunda kullanırım diye düşündüm. Artık kullanarak karar veririm hangisi daha gerekli yada ikiside gereklimi ;-)
Aynen canım benimki bugün bildiğin vajinaya çalışıyor korkuyorum rahim ağzı açılacak diye... son gittiğim dr normal doğum sıkıntıda dedi
K
Kirli sepeti daha kullanışlı canım ,birde kirli bez için çöp kovası alınacak almadıysan ,alt değiştirme tezgahı yanına koyarsın pratik olur
Valla gece uykularını unutacaz herhalde... bizde iyiyiz teyzesi benimkide seninki gibi anca pipi gösteriyor yüzünü eliyle güzelce kapatıyor. Daha göremedik her dr çıkışı ablamız ağlıyor niye göstermiyor bize yüzünü diye
bende aventin gögüs kalkanı ve bebedorun gögüs pedini aldım. dediğin gibi gögüs ucunda yara kanama olursa ped degdiğinde yapışacak ve dahada kötüleşebilir.
Bende senin gibi avent kalkan ve bebedor göğüs pedi aldım canım. Bide lansinoh meme ucu kremi aldım. İnşallah sorunsuz ve uzun soluklu bir emzirme dönememiz olurrbende aventin gögüs kalkanı ve bebedorun gögüs pedini aldım. dediğin gibi gögüs ucunda yara kanama olursa ped degdiğinde yapışacak ve dahada kötüleşebilir.
benimde ilk ama gözlemlediğim ve duydugum kadarıyla maalesef yara oluyor kanıyor deneyimli anneler açıklamasını yaparlar. Bir şekilde emziriyorsun yine kuzucuklar aç kalmasın diye ama gecici bir süre sanırım ilk zamanlarda çok yaşanıyormuş.Kanayıp yarada mi oluyor eyvah eyvah kanadığını ilk defa duydum
Kanarsa nasıl emzireceğiz peki canım
Bilgim yok ondan soruyorum
:) lansinohu bende aldım. amın inşallah.Bende senin gibi avent kalkan ve bebedor göğüs pedi aldım canım. Bide lansinoh meme ucu kremi aldım. İnşallah sorunsuz ve uzun soluklu bir emzirme dönememiz olurr
o filelerin üzerinde bebekler üşüyormuş canım..onun için pek tavsiye edilmiyor..Kızlar bebeg i , küvette mi yıkamak daha iyi, vallahi bilinçsiz şekilde küvet aldık şeffaflardan yıkaması kolay olur vs diye üstünede bebeg i yukarda tutması için kalın köpük file varmış komşu onu önerdi kesinlik le çocuk aşağı batmıyor yukarıda tutuyor dedi siz aldınız mi veya daha önce kullandınız mi
Ürün bu
https://www.e-bebek.com/kopuklu-file-beyaz-p-bje-bj164-be/
Bende küvet ve file aldım. Ama hem bebeğin üşümemesi için hem de rahatlaması ve sakinleşmesi için suyun içinde tutmayı yıkamayı tavsiye ediyor uzmanlar. Alışık olduğu bir ortam olduğu için sakinleşmesini rahatlamasını da sağlıyomuş. Ben fileyi olurda ilk etaplarda tek yıkamam gerekir,bebiğimi tutamam vs diye bulunsun diye aldım fileyi ebebekten. Çok fonksiyonlu,suyun içine de giriyor vs diyor açıklamasında ama ne kadar kullanışlı kullanmadığım için bişey diyemiyorum canımm.Kızlar bebeg i , küvette mi yıkamak daha iyi, vallahi bilinçsiz şekilde küvet aldık şeffaflardan yıkaması kolay olur vs diye üstünede bebeg i yukarda tutması için kalın köpük file varmış komşu onu önerdi kesinlik le çocuk aşağı batmıyor yukarıda tutuyor dedi siz aldınız mi veya daha önce kullandınız mi
Ürün bu
https://www.e-bebek.com/kopuklu-file-beyaz-p-bje-bj164-be/
Anladım canım bizde alt değiştirme olarak çekmeceliğin üzerini kullanıyorduk, o kadar mühim değil tezgah falan ,altını açmadan önce yanında poşet hazır bulundurursun,çünkü çocuk bacaklarını zapt edemiyorsun, çok hareket ediyor panik oluyor insan kakalı bez bir yanda,ayaklar popişe değip kakaya sürünecek telaşı bir yanda oluyor,ilk zamanlar acemi oluyor insan ondan canım bezi çekip hemen poşete atmak iyi olurkirli bez için çöp kovasından haberim yoktu canım , kirli bezi odada birakmam zaten , alt değiştirme tezgahı da
almadım , sadece beşik aldık , evimiz küçüksadece kirli sepeti ve yıkama filesi alacagım ebebekte var, çorap eldivenlerin eşleri kaybolmasın makineye sıkışmasın diye torbaya atıp yıkayacagım
kirli bez için çöp kovasından haberim yoktu canım , kirli bezi odada birakmam zaten , alt değiştirme tezgahı da
almadım , sadece beşik aldık , evimiz küçüksadece kirli sepeti ve yıkama filesi alacagım ebebekte var, çorap eldivenlerin eşleri kaybolmasın makineye sıkışmasın diye torbaya atıp yıkayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?