- 24 Kasım 2015
- 11.805
- 24.374
- 348
Bende sadece a101 küvetinden aldım :) sudada pek tutmayı düşünmüyorum ben o yüzden fileye gerek duymadım. 2 masrapa suyla yıkayıp çıkartacağım öyle gördüm annemden kardeşlerimden. ama tek başına olup yalnız yıkamak zorunda olan biri için file zaruri gibi sanki diğer türlü zor olur.Bende küvet ve file aldım. Ama hem bebeğin üşümemesi için hem de rahatlaması ve sakinleşmesi için suyun içinde tutmayı yıkamayı tavsiye ediyor uzmanlar. Alışık olduğu bir ortam olduğu için sakinleşmesini rahatlamasını da sağlıyomuş. Ben fileyi olurda ilk etaplarda tek yıkamam gerekir,bebiğimi tutamam vs diye bulunsun diye aldım fileyi ebebekten. Çok fonksiyonlu,suyun içine de giriyor vs diyor açıklamasında ama ne kadar kullanışlı kullanmadığım için bişey diyemiyorum canımm.
Zaten kış bebeği olacakları için suda çok uzun tutumayacağız muhtemelen. Hemen yıka,kurula,giydir modunda olacağızzBende sadece a101 küvetinden aldım :) sudada pek tutmayı düşünmüyorum ben o yüzden fileye gerek duymadım. 2 masrapa suyla yıkayıp çıkartacağım öyle gördüm annemden kardeşlerimden. ama tek başına olup yalnız yıkamak zorunda olan biri için file zaruri gibi sanki diğer türlü zor olur.
Hee bu arada fileyi ebebekten aldığımıda hani genelde nerden aldın vs sorular oluyor ya ondan peşinen yazdım. Yanlış anlaşılma olmasınnBende sadece a101 küvetinden aldım :) sudada pek tutmayı düşünmüyorum ben o yüzden fileye gerek duymadım. 2 masrapa suyla yıkayıp çıkartacağım öyle gördüm annemden kardeşlerimden. ama tek başına olup yalnız yıkamak zorunda olan biri için file zaruri gibi sanki diğer türlü zor olur.
Neyi yanlış anlaşılacak yahu :) bayada keyifle yazdım ben küveti a101den aldığımı burada birçoğumuz aldı sanırım o furyada haber veren arkadaş sağolsun :)Hee bu arada fileyi ebebekten aldığımıda hani genelde nerden aldın vs sorular oluyor ya ondan peşinen yazdım. Yanlış anlaşılma olmasınn
İyi yapmışsın canımNeyi yanlış anlaşılacak yahu :) bayada keyifle yazdım ben küveti a101den aldığımı burada birçoğumuz aldı sanırım o furyada haber veren arkadaş sağolsun :)
bebeğini yanında yatırmayı düşünen anneler ebeveyn arası bebek yatağı diye bişey varmış, bilgisi olan var mı? hepsiburadada 199 tl işe yarar bişeyse almayı düşünüyorum. tecrübesi olan var mı? link aşağıda;
http://www.hepsiburada.com/pufy-bab...opedik-ebeveyn-arasi-yatak-p-AILEPUFY40082001
Bizim kızın can güvenliği açısından ayrı yatması en güzeli babamızdan kendimi kollayarak yatıyorum o sağa sola dönerken gardımı alıyorum ona rağmen en son dün gece sağ gözümün üstüne dirsek yedim. Bizim yatak anca bize yeterBen bunu aldim cok guzel
Bizim kızın can güvenliği açısından ayrı yatması en güzeli babamızdan kendimi kollayarak yatıyorum o sağa sola dönerken gardımı alıyorum ona rağmen en son dün gece sağ gözümün üstüne dirsek yedim. Bizim yatak anca bize yeter
Hem de nasıl yaa 30+1 olduk belden aşağısından çekiyorum.benım gıbı sırt agrısı ceken varmı ya sankı yanıyor gıbı acıyor belım
benımde 31+3 bugun ıkı gundur dayaanaıyorum agrısına ya doktor randevumda haftaya hos doktora sorsamda normal dıcekte.bebıste cok hareketlı mahvedıyor benıHem de nasıl yaa 30+1 olduk belden aşağısından çekiyorum.
Normal diyolar maalesef. Ağrı kesici de içilmezmiş.. Bugün nstde az sancı çıktı ama normalmiş.. 2hafta sonra gel dedi doktor.. Belim çok ağrıyınca yanımdakinden masaj yapmasını istiyorum iyi geliyo hafifliyo sen de masaj yaptır inşallah azalır. Benimki de çok hareketli maşallah yoruyorlar gerçekten.benımde 31+3 bugun ıkı gundur dayaanaıyorum agrısına ya doktor randevumda haftaya hos doktora sorsamda normal dıcekte.bebıste cok hareketlı mahvedıyor benı
Bizim kızın can güvenliği açısından ayrı yatması en güzeli babamızdan kendimi kollayarak yatıyorum o sağa sola dönerken gardımı alıyorum ona rağmen en son dün gece sağ gözümün üstüne dirsek yedim. Bizim yatak anca bize yeter
Ay ne bileyim ben gecede aranızda yatacak diye algılayıncaCnm gece uykuda bende birakmam allah korusun ama keyif yapma zamanlarında aramiza koyariz :) birde koltuk ustleeine direk koymak istmeiyorum misafirlikte te kullanisli oluyor ilk kizimda cok isime yaramisti
ben yapmayı planlıyorum. 35. hafta benim de bildiğim kadarıyla doğru zamanlama.Bu arada kızlar perine masajı için ne düşünüyorsunuz. Normal doğum isteyenlerden başlamayı planlayan var mı ? Ben 35. hafta gibi başlamayı planlıyorum zeytinyağı kullanayım diyorum daha saf ve zararsız sanırım badem yağı yada diğer yağlar pek mantıklı gelmedi.
ya sen zaten direkt yağını bulmussun ne güzel :) evet var nette. sürüp bırakmanla olacak sey değil vajina girişini anüse dogru yavaş yavaş esneteceksin zorlamadan. internette videolara bakarsan detaylı anlatılıyor. Benim tek tereddütüm kendim yapabilecek miyim konusunda herifi ikna etme çalışmalarına başlarım yakında :)ben yapmayı planlıyorum. 35. hafta benim de bildiğim kadarıyla doğru zamanlama.
eşimin kardeşi bana bir hamilelik seti hediye etmişti orda buna özel bir yağ var o nedenle hangi yağ iyidir bilemiyorum ama daha önceki konuşmalardan zeytinyağı iyidir diye kalmış aklımda.
gerçi ben perine masajı nasıl yapıcaz pek bilemiyorum, internette birşeyler var mı yoksa yağı sürüp bırakacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?