2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bende sadece a101 küvetinden aldım :) sudada pek tutmayı düşünmüyorum ben o yüzden fileye gerek duymadım. 2 masrapa suyla yıkayıp çıkartacağım öyle gördüm annemden kardeşlerimden. ama tek başına olup yalnız yıkamak zorunda olan biri için file zaruri gibi sanki diğer türlü zor olur.

Zaten kış bebeği olacakları için suda çok uzun tutumayacağız muhtemelen. Hemen yıka,kurula,giydir modunda olacağızz

Hee bu arada fileyi ebebekten aldığımıda hani genelde nerden aldın vs sorular oluyor ya ondan peşinen yazdım. Yanlış anlaşılma olmasınn

Hee bu arada fileyi ebebekten aldığımıda hani genelde nerden aldın vs sorular oluyor ya ondan peşinen yazdım. Yanlış anlaşılma olmasınn
Neyi yanlış anlaşılacak yahu :) bayada keyifle yazdım ben küveti a101den aldığımı burada birçoğumuz aldı sanırım o furyada haber veren arkadaş sağolsun :)

Eklentiler

• Screenshot_20161108-130623.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 63
herkese selam, wrap sling alanınız var mı? ben yaptığım araştırmalar sonrası neko almaya karar verdim. babo diye uluslararası bir firma daha var ama açıkçası esneklik dışında -ki başta çok önemli olduğunu düşünmüyorum- bir farklarını görmedim. var mıdır başka önerileriniz?

Ben bunu aldim cok guzel
Bizim kızın can güvenliği açısından ayrı yatması en güzeli babamızdan kendimi kollayarak yatıyorum o sağa sola dönerken gardımı alıyorum ona rağmen en son dün gece sağ gözümün üstüne dirsek yedim. Bizim yatak anca bize yeter

benımde 31+3 bugun ıkı gundur dayaanaıyorum agrısına ya doktor randevumda haftaya hos doktora sorsamda normal dıcekte.bebıste cok hareketlı mahvedıyor benı
Normal diyolar maalesef. Ağrı kesici de içilmezmiş.. Bugün nstde az sancı çıktı ama normalmiş.. 2hafta sonra gel dedi doktor.. Belim çok ağrıyınca yanımdakinden masaj yapmasını istiyorum iyi geliyo hafifliyo sen de masaj yaptır inşallah azalır. Benimki de çok hareketli maşallah yoruyorlar gerçekten.

peki göğüsteki ağrınız tek taraflı mı oluyor..ikisi birden mi..benim tek taraflı bıçak saplanması gibi oluyor..diğerinde hiç ağrı yok..ailede göğüs hastalıkları olduğundan korkuyorum ..sizdeki ağrıda bu şekilde mi?

Cnm gece uykuda bende birakmam allah korusun ama keyif yapma zamanlarında aramiza koyariz :) birde koltuk ustleeine direk koymak istmeiyorum misafirlikte te kullanisli oluyor ilk kizimda cok isime yaramisti

Cnm gece uykuda bende birakmam allah korusun ama keyif yapma zamanlarında aramiza koyariz :) birde koltuk ustleeine direk koymak istmeiyorum misafirlikte te kullanisli oluyor ilk kizimda cok isime yaramisti
Ay ne bileyim ben gecede aranızda yatacak diye algılayınca

Bu arada kızlar perine masajı için ne düşünüyorsunuz. Normal doğum isteyenlerden başlamayı planlayan var mı ? Ben 35. hafta gibi başlamayı planlıyorum zeytinyağı kullanayım diyorum daha saf ve zararsız sanırım badem yağı yada diğer yağlar pek mantıklı gelmedi.

ben yapmayı planlıyorum. 35. hafta benim de bildiğim kadarıyla doğru zamanlama.
eşimin kardeşi bana bir hamilelik seti hediye etmişti orda buna özel bir yağ var o nedenle hangi yağ iyidir bilemiyorum ama daha önceki konuşmalardan zeytinyağı iyidir diye kalmış aklımda.
gerçi ben perine masajı nasıl yapıcaz pek bilemiyorum, internette birşeyler var mı yoksa yağı sürüp bırakacak mıyız?

ya sen zaten direkt yağını bulmussun ne güzel :) evet var nette. sürüp bırakmanla olacak sey değil vajina girişini anüse dogru yavaş yavaş esneteceksin zorlamadan. internette videolara bakarsan detaylı anlatılıyor. Benim tek tereddütüm kendim yapabilecek miyim konusunda herifi ikna etme çalışmalarına başlarım yakında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…