2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Ay alemsin eniste yapsin sen nasil yapcan :)

Yururken alt karin kaslarin agriyo karnimi elimle yuakri cekerek yuruyorum boyle sey yasayan var mi

T Tuqhan masallah sevindim bebeğin iyi olmasına. 36. haftada alınması sanki alınması erkenmiş gibi geldi bana. Benim de plasentam aşağıdaydı ilk başlarda. erken doğumdan korktuğu için baya uzun konuşmuştuk doktorumla. ille erken doğacak diye birsey yok, 40. haftaya kadar durabiliyor duruma göre bebekler demişti.

Ben senin yerinde olsam farklı bir doktordan da görüş isterdim. Önemli konu çünkü, bebeği riske atmadan tabiki ne kadar beklese vaktini o kadar iyi.

Benim çok ağrıyordu tek bi tanesiydi doktora soyledim sonrasında ikisi ağrımaya başladı yürürken bile ağrıyordu 20li haftalarda.. Sonra bi baktım süt geldi ondan ağrıyomuş normal yani. Süt kanalları açılıyo

sağol canım muhtemelen öyle süt kanalları açılıyor..ama birinde süt olcak sadece bu gidişle:)

derinn83 canım nasılsın taşındın mı@
Maalesef canım hala taşınamadım Koşturmaca hiç bitmiyor acayip yoruldum. İnşallah önümüzdeki hafta taşınmış olurum.
Bugün doğalgaz saatini aldık ama henüz gazı açmadılar. Açılacak ki ankastreler takılacak. Doğalgaz olmadan da ısınma, sıcak su ve ocak yüzünden gidemiyorum.

Elektrik ve suyu hallettik. Temizliğini yaptırdık. Eşyalarımın toplanması bitti sayılır.
Bugün de bebeğin odasının ve duvar kağıtlarının siparişini verdik
duvar kağıdı pazartesi yapılacak da mobilyalar 9 Aralık'ta gelicek. Ev netleşmediği için mobilya sipariş etmedim, şimdi de biraz geç kaldım ama napıyım artık olduğu kadar.
Vakitsizlikten yazamıyorum topiğe inşallah herşey yolundadır, şaka maka az kaldı doğumlara :))

Merhaba hanımlar bende eğer kızım beni bırakmasaydı ocak 2017 annelerinden olacaktım ama kısmet...hepinize hayirli doğumlar nasip etsin rabbim sag salim kucaginizi doldursun inşallah...

Merhaba hanımlar bende eğer kızım beni bırakmasaydı ocak 2017 annelerinden olacaktım ama kısmet...hepinize hayirli doğumlar nasip etsin rabbim sag salim kucaginizi doldursun inşallah...
sağolasın canım Allah razı olsun..Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah..

sen nerelerdesin bacim, ozledik :)
kolay gelsin bu arada :)
yardim lazimsa gelelim hemen

Ayy canım Allah kolaylık versin ağırlaştıkça zor oluyor bu işler. İnş. biran önce halledersin
Bizde de şükür iyi gidyor yalnız bugün sancım var neden anlamıyorum drada gitmek istemiyorum.

kolay gelsin canim, cok zor tasinmak

iyiler teyzesi, ellerinden operler :)
pazar kontrolumuz var, uslu uslu buyuyolar :)
Canım benim de iki oğlum olacak, haftalarımız da yakın. Doktor sana erken doğum riski var diyor mu? Tarih falan belli mi? Ben ciğer geliştirme iğnesi yaptım geçen hafta

Ayy canım Allah kolaylık versin ağırlaştıkça zor oluyor bu işler. İnş. biran önce halledersin
Bizde de şükür iyi gidyor yalnız bugün sancım var neden anlamıyorum drada gitmek istemiyorum.
Geçmiş olsun canım perte çıkmadan hayırlısıyla bi doğursaydık. Önemli birşey yoktur inş, kontrolüne çok yoksa biraz sık dişini istersen. Doktora ne desek normal hamilesin sonuçta diyorlar :)

kızlar sizce doğum çantasında burun aspiratörü ve bebek için saç fırçasına gerek var mı?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…