Bu arada kızlar perine masajı için ne düşünüyorsunuz. Normal doğum isteyenlerden başlamayı planlayan var mı ? Ben 35. hafta gibi başlamayı planlıyorum zeytinyağı kullanayım diyorum daha saf ve zararsız sanırım badem yağı yada diğer yağlar pek mantıklı gelmedi.
Yapamam dimi şuan çorabımı bile giyerken zorlanıyorum 4-5 hafta sonra onu hayatta yapamam sende haklısın yavaştan vereyim ben gaziAy alemsin eniste yapsin sen nasil yapcan :)
Benim çok ağrıyordu tek bi tanesiydi doktora soyledim sonrasında ikisi ağrımaya başladı yürürken bile ağrıyordu 20li haftalarda.. Sonra bi baktım süt geldi ondan ağrıyomuş normal yani. Süt kanalları açılıyopeki göğüsteki ağrınız tek taraflı mı oluyor..ikisi birden mi..benim tek taraflı bıçak saplanması gibi oluyor..diğerinde hiç ağrı yok..ailede göğüs hastalıkları olduğundan korkuyorum ..sizdeki ağrıda bu şekilde mi?
sağol canım muhtemelen öyle süt kanalları açılıyor..ama birinde süt olcak sadece bu gidişle:)Benim çok ağrıyordu tek bi tanesiydi doktora soyledim sonrasında ikisi ağrımaya başladı yürürken bile ağrıyordu 20li haftalarda.. Sonra bi baktım süt geldi ondan ağrıyomuş normal yani. Süt kanalları açılıyo
Maalesef canım hala taşınamadımderinn83 canım nasılsın taşındın mı@
İlk zamanlar bi tanesi ağrıyo sonra diğeri de başlıyo ikisi de doluyo merak etme.sağol canım muhtemelen öyle süt kanalları açılıyor..ama birinde süt olcak sadece bu gidişle:)
sağolasın canım Allah razı olsun..Rabbim sana da en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşallah..Merhaba hanımlar bende eğer kızım beni bırakmasaydı ocak 2017 annelerinden olacaktım ama kısmet...hepinize hayirli doğumlar nasip etsin rabbim sag salim kucaginizi doldursun inşallah...
Maalesef canım hala taşınamadımKoşturmaca hiç bitmiyor acayip yoruldum. İnşallah önümüzdeki hafta taşınmış olurum.
Bugün doğalgaz saatini aldık ama henüz gazı açmadılar. Açılacak ki ankastreler takılacak. Doğalgaz olmadan da ısınma, sıcak su ve ocak yüzünden gidemiyorum.
Elektrik ve suyu hallettik. Temizliğini yaptırdık. Eşyalarımın toplanması bitti sayılır.
Bugün de bebeğin odasının ve duvar kağıtlarının siparişini verdik
duvar kağıdı pazartesi yapılacak da mobilyalar 9 Aralık'ta gelicek. Ev netleşmediği için mobilya sipariş etmedim, şimdi de biraz geç kaldım ama napıyım artık olduğu kadar.
Vakitsizlikten yazamıyorum topiğe inşallah herşey yolundadır, şaka maka az kaldı doğumlara :))
Sorma bacımm deli dürttü ev taşıyoruz :))sen nerelerdesin bacim, ozledik :)
kolay gelsin bu arada :)
yardim lazimsa gelelim hemen
Ayy canım Allah kolaylık versin ağırlaştıkça zor oluyor bu işler. İnş. biran önce halledersinMaalesef canım hala taşınamadımKoşturmaca hiç bitmiyor acayip yoruldum. İnşallah önümüzdeki hafta taşınmış olurum.
Bugün doğalgaz saatini aldık ama henüz gazı açmadılar. Açılacak ki ankastreler takılacak. Doğalgaz olmadan da ısınma, sıcak su ve ocak yüzünden gidemiyorum.
Elektrik ve suyu hallettik. Temizliğini yaptırdık. Eşyalarımın toplanması bitti sayılır.
Bugün de bebeğin odasının ve duvar kağıtlarının siparişini verdik
duvar kağıdı pazartesi yapılacak da mobilyalar 9 Aralık'ta gelicek. Ev netleşmediği için mobilya sipariş etmedim, şimdi de biraz geç kaldım ama napıyım artık olduğu kadar.
Vakitsizlikten yazamıyorum topiğe inşallah herşey yolundadır, şaka maka az kaldı doğumlara :))
Sorma bacımm deli dürttü ev taşıyoruz :))
Teşekkür ederim canım, düşünmen yeter. Sen de hoşgeldin yeşil sahalarda özlemiştik seni
Kızçeler napıyo
Canım benim de iki oğlum olacak, haftalarımız da yakın. Doktor sana erken doğum riski var diyor mu? Tarih falan belli mi? Ben ciğer geliştirme iğnesi yaptım geçen haftakolay gelsin canim, cok zor tasinmak
iyiler teyzesi, ellerinden operler :)
pazar kontrolumuz var, uslu uslu buyuyolar :)
Oglumun beşiği geldı bızde odasını diZdik çok yoruldum ya esyalara baktıkca bı garip oluyor ıcım bunkadar bekledık işallah sagsaglım kavusuruz kuzularımİza inşallah canım, ben de bugün dizdim odalarını çok heyecanlı girip girip bakıyorum şimdi
Geçmiş olsun canım perte çıkmadan hayırlısıyla bi doğursaydık. Önemli birşey yoktur inş, kontrolüne çok yoksa biraz sık dişini istersen. Doktora ne desek normal hamilesin sonuçta diyorlar :)Ayy canım Allah kolaylık versin ağırlaştıkça zor oluyor bu işler. İnş. biran önce halledersin
Bizde de şükür iyi gidyor yalnız bugün sancım var neden anlamıyorum drada gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?