2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı

Canım benim de iki oğlum olacak, haftalarımız da yakın. Doktor sana erken doğum riski var diyor mu? Tarih falan belli mi? Ben ciğer geliştirme iğnesi yaptım geçen hafta

insallah saglikla kavusuruz canim :) bizimkiler de kız :))
en son kontrolde (28.hafta)
bana riskli bi durum var demedi, fazla yürüme, ayakta kalma, kendini cok yorma gibi genel seyler soyledi.
ikiz oldugu icin erken dogum riski her zaman var ama suan iyi gidiyosun demisti.
kimi dr lar 28.haftadan sonra ciger gelistirmek icin igne yapiyorlar ama etkisi 10-15 gunde geciyor, dogum olmayinca igne de bosa gidiyor dedi.
37. hafta bitince alicakmis, 38 in icinde..
yeni kontrolum pazar gunu, 31 hafta bitiyor.. bakalim bu sefer neler soylicek :)

Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı

doguma daha 8-9 haftan var canim, bence baska bi doktorun gorusunu de almakta fayda var..
o da 36 derse, icine hangisi siniyorsa onunla devam edersin..

Kanayıp yarada mi oluyor eyvah eyvah kanadığını ilk defa duydum
Kanarsa nasıl emzireceğiz peki canım
Bilgim yok ondan soruyorum
Benim gogus ucumdan bir parca kopmustu.
Yalniz benim gogus uclarim yok gibi bir seydi.
Dogru duzgun emzirme pozisyonu bulamıyorduk. Silikon uclar falan denedim, hepsi ayri ayri yara yapti. 3 farkli makinede sut sagdim. Yani biraz ekstrem bir durumdu. Ama o yaranin verdigi aci da baska bir seye benzemiyor gerçekten

Gunaydin arkadaşlar,
Calisan hanimlar, hatta bir de benim gibi evde çocuğu da olanlar,yetisebiliyor musunuz islere?
Haftanin 1 gunu disinda oglen 1 de evde oluyorum. Ama ger sabah 6.30da kalkmanin bitkinligiyle aksam olmus gibi geliyor.
Yemek utu camasir cocuk ev derken bazi gunler aksam 8e kadar soyle ayaklarimi uzatıp oturamadigim oluyor.
Elimden is cikmiyor resmen.
Bir yemegi yaoma sürem iki katina çıktı.
Haliyle kendime dinlenme icin firsat yaratamiyorum.
Cok yoruluyorum.
Sizler nasil beceriyorsunuz?

Oyyyy çok kötü olmuş geçmişte de olsa tekrar geçmiş olsun : ( korkmaya başladım yavaştan emzirmekten

imkanın varsa haftalık yada 15 günlük bir yardımcı tut. evini derleyip toparlasın, ütünü falan yapsın, ben öyle yapıyorum, en azından evin temizliğiyle ütü işi aradan çıkıyor, sadece yemek ve bulaşık işi kalıyor bana. yada kızkardeşin annen kayınvaliden yakınındaysa söyle arada yardıma gelsinler, bu dönemde yardım istemekten çekinme, senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.

canım ben 6 da evde oluyoum yemek yap ye kaldır derken zaten aksamın bı saatı oluyor evın temızlıgınıde gunlere böldum parca parca yapıyorum sen sımdı tum gun evdesın dıye cok ayrıntılı yapıyosundur ondan yetısmıyodur ıslerın

Ghünaydın:)
Akşam 8 e yakın evde oluyorum yemek ye kaldır topla 10 oluyor. o saatten sonra ne kadar iş yapılabilir ki. En fazla eve gelince makineye çamaşır atıyorum. diğer işler hep hafta sonunu bekliyor. mesela dün akşam yemekten sonra ipteki çamaşırları katladım, ama yerleştirmeye pilim yetmedi :) çekyatın üzerine bıraktım öylece. sabah eve bomba düşmüş gibiydi.
Bir yerde çamaşırlar bir yerde yatak açık. birde etrafın ufak tefek dağınıklığı.
Bir çamaşır yıkıyorum. kuruması 1 gün, katlanması 1 gün, yerleşmesi 1 gün gerisini sen düşün artık.

Aman napalım bu günlerde geçici. temizlikte haftada bir oluversin artık. sonra düzene sokarız inşallah.

Ay ben calismadigim halde yapamiyorum yoruluyorum hemen kizi okula biraktik yatarim oglene kadar :) sonra da koltukta uyuzlanirim

Günaydın kızlar Ben zaman zaman sizlerle sohbetlere katıldım ısım tavsiyeleri aldım çok teşekkür ederim.Sizlere birşey anlatacagım.Zamanında burda konu olan instegram sayfası tavsiyesiyle patik_örgü_sevenler die bir sayfa tavsiye etmiştiniz.Bende tunus işi bebek battaniyesi sparişi verdim o sayfa üzerinden artvinli bir bayan yapıyordu.İlk başlarda 10 gun içinde yaparım yollarım dedi sonradan 15 gün geçti çocugum hasta hastaneye gidip geliyorum biraz geç olcak dedi verdiği zamanı yine bekledik sonra ne durumda diye tekrar sorduk.Geç olacak isterseniz para iadesi yapıyım dedi kendisi bizde tamam diyerek hesap numaramızı gönderdik.Snra bugun yatırcam yarın yatırcam haftasonu girdi diyerek oyaladı durdu en sonunda numaramı engelledi ve hiç bir şekilde telefonlarına bakmıyor.Sizlerde sakın ona spariş flan vermeyin ben uyarmak ıstedım sizleri.Şuan gerçi sayfasını bile bulamıyorum...Allah bilir kiminden cıkacak o para..İYİ günler hepinize

kımseye guven kalmamıs ya ugrasabılırsenız sıkayette bulunun bence sonucta ısım ve hesap numaası var elınızde

Evet göğüs ucu yarası çok acılı oluyor gerçekten. O yüzden özellikle ilk 1 ay kalkan tavsiye ediyorum ben.
Kalkanın delikleri olduğu için hava almasını sağlıyor. Lansinoh kremi sürüp kalkanı takardım.
Sonra uclar alışınca göğüs pedine geçtim ama oğlum emmediği için makina ile sağmaktan göğüs ucları hep yarılmıştı ve kanardı.

Ayy en büyük kotkum o Benim de ameliyatlık yara açılmıştı. Sağıyordum sütten çok kan geliyordu. Dr en sonunda dövecekti beni emzirmeye ısrar ettiğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…