Bence yok canım, kimseden duymadım bunların konulduğunukızlar sizce doğum çantasında burun aspiratörü ve bebek için saç fırçasına gerek var mı?:)
bende ayrıntıli bir liste bulmuştum bir yerde orda yazıyordu ama bana da gereksiz geldi koymayayım o zaman..Bence yok canım, kimseden duymadım bunların konulduğunu
Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştıT Tuqhan masallah sevindim bebeğin iyi olmasına. 36. haftada alınması sanki alınması erkenmiş gibi geldi bana. Benim de plasentam aşağıdaydı ilk başlarda. erken doğumdan korktuğu için baya uzun konuşmuştuk doktorumla. ille erken doğacak diye birsey yok, 40. haftaya kadar durabiliyor duruma göre bebekler demişti.
Ben senin yerinde olsam farklı bir doktordan da görüş isterdim. Önemli konu çünkü, bebeği riske atmadan tabiki ne kadar beklese vaktini o kadar iyi.
Canım benim de iki oğlum olacak, haftalarımız da yakın. Doktor sana erken doğum riski var diyor mu? Tarih falan belli mi? Ben ciğer geliştirme iğnesi yaptım geçen hafta
Bilemiyorum doktorumu da yeni değiştirmiştim previa olunca buna çok içime sinerek başladım. Doç olması özellikle rahatlatmıştı beni. Ama sizler böyle deyince Kafam karıştı
Benim gogus ucumdan bir parca kopmustu.Kanayıp yarada mi oluyor eyvah eyvah kanadığını ilk defa duydum
Kanarsa nasıl emzireceğiz peki canım
Bilgim yok ondan soruyorum
Benim gogus ucumdan bir parca kopmustu.
Yalniz benim gogus uclarim yok gibi bir seydi.
Dogru duzgun emzirme pozisyonu bulamıyorduk. Silikon uclar falan denedim, hepsi ayri ayri yara yapti. 3 farkli makinede sut sagdim. Yani biraz ekstrem bir durumdu. Ama o yaranin verdigi aci da baska bir seye benzemiyor gerçekten
imkanın varsa haftalık yada 15 günlük bir yardımcı tut. evini derleyip toparlasın, ütünü falan yapsın, ben öyle yapıyorum, en azından evin temizliğiyle ütü işi aradan çıkıyor, sadece yemek ve bulaşık işi kalıyor bana. yada kızkardeşin annen kayınvaliden yakınındaysa söyle arada yardıma gelsinler, bu dönemde yardım istemekten çekinme, senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.Gunaydin arkadaşlar,
Calisan hanimlar, hatta bir de benim gibi evde çocuğu da olanlar,yetisebiliyor musunuz islere?
Haftanin 1 gunu disinda oglen 1 de evde oluyorum. Ama ger sabah 6.30da kalkmanin bitkinligiyle aksam olmus gibi geliyor.
Yemek utu camasir cocuk ev derken bazi gunler aksam 8e kadar soyle ayaklarimi uzatıp oturamadigim oluyor.
Elimden is cikmiyor resmen.
Bir yemegi yaoma sürem iki katina çıktı.
Haliyle kendime dinlenme icin firsat yaratamiyorum.
Cok yoruluyorum.
Sizler nasil beceriyorsunuz?
canım ben 6 da evde oluyoum yemek yap ye kaldır derken zaten aksamın bı saatı oluyor evın temızlıgınıde gunlere böldum parca parca yapıyorum sen sımdı tum gun evdesın dıye cok ayrıntılı yapıyosundur ondan yetısmıyodur ıslerınGunaydin arkadaşlar,
Calisan hanimlar, hatta bir de benim gibi evde çocuğu da olanlar,yetisebiliyor musunuz islere?
Haftanin 1 gunu disinda oglen 1 de evde oluyorum. Ama ger sabah 6.30da kalkmanin bitkinligiyle aksam olmus gibi geliyor.
Yemek utu camasir cocuk ev derken bazi gunler aksam 8e kadar soyle ayaklarimi uzatıp oturamadigim oluyor.
Cok yoruluyorum.
Gunaydin arkadaşlar,
Cok yoruluyorum.
Gunaydin arkadaşlar,
Cok yoruluyorum.
kımseye guven kalmamıs ya ugrasabılırsenız sıkayette bulunun bence sonucta ısım ve hesap numaası var elınızdeGünaydın kızlar Ben zaman zaman sizlerle sohbetlere katıldım ısım tavsiyeleri aldım çok teşekkür ederim.Sizlere birşey anlatacagım.Zamanında burda konu olan instegram sayfası tavsiyesiyle patik_örgü_sevenler die bir sayfa tavsiye etmiştiniz.Bende tunus işi bebek battaniyesi sparişi verdim o sayfa üzerinden artvinli bir bayan yapıyordu.İlk başlarda 10 gun içinde yaparım yollarım dedi sonradan 15 gün geçti çocugum hasta hastaneye gidip geliyorum biraz geç olcak dedi verdiği zamanı yine bekledik sonra ne durumda diye tekrar sorduk.Geç olacak isterseniz para iadesi yapıyım dedi kendisi bizde tamam diyerek hesap numaramızı gönderdik.Snra bugun yatırcam yarın yatırcam haftasonu girdi diyerek oyaladı durdu en sonunda numaramı engelledi ve hiç bir şekilde telefonlarına bakmıyor.Sizlerde sakın ona spariş flan vermeyin ben uyarmak ıstedım sizleri.Şuan gerçi sayfasını bile bulamıyorum...Allah bilir kiminden cıkacak o para..İYİ günler hepinize
Benim gogus ucumdan bir parca kopmustu.
Dogru duzgun emzirme pozisyonu bulamıyorduk. Silikon uclar falan denedim, hepsi ayri ayri yara yapti. 3 farkli makinede sut sagdim. Yani biraz ekstrem bir durumdu. Ama o yaranin verdigi aci da baska bir seye benzemiyor gerçekten
Yarın kontrolüm canım şükür. Çok az hissediyorum hareketlerinideGeçmiş olsun canım perte çıkmadan hayırlısıyla bi doğursaydık. Önemli birşey yoktur inş, kontrolüne çok yoksa biraz sık dişini istersen. Doktora ne desek normal hamilesin sonuçta diyorlar :)
Ayy en büyük kotkum o Benim de ameliyatlık yara açılmıştı. Sağıyordum sütten çok kan geliyordu. Dr en sonunda dövecekti beni emzirmeye ısrar ettiğim içinBenim gogus ucumdan bir parca kopmustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?